Vásároljon aranyat és ezüstöt a Bitcoin 2021 segítségével – 3 egyszerű módszer

A Bitcoins 2009-es kezdete óta meglehetősen viharos utazást tapasztaltak az elmúlt évtizedben. Míg eredetileg nem sikerült nagyot jegyezniük, 2016-17-ben újjáéledtek, ami a befektetési vállalkozások alapjait lendítette meg szerte a világon. A világ minden idők legmagasabb, 19 783 dolláronkénti arányával a világ félreérthetetlenül felismerte, hogy a Bitcoins hamarosan dominálni fog szinte mindenféle tranzakcióban a világ minden tájáról..

Jelenleg a Bitcoins felhasználható változatos termékek és szolgáltatások vásárlásához. Hatalmas kereskedők és online eladók kezdték elfogadni a Bitcoins-t fizetési módként. És amelyek nem biztosan ezt tervezik. Míg a világ többi része semmiképp sem nyilvánította illegálisnak a bitcoin ügyleteket, de még kifejezetten engedélyezni és elismerni kell kereskedelmét és használatát.

Valójában a bitcoinokat ma már egyre inkább használják más kriptovaluta-formák, például Ethereum vagy Ether tokenek vásárlására. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy könnyedén lehet Bitcoin tranzakciókat végrehajtani. Biztonságosak, biztonságosak és gyorsak. Párosítsa ezeket a jellemzőket azzal a ténnyel, hogy most már könnyedén megvásárolhatók különféle tőzsdékből, és elég jó okot kap arra, hogy miért váltak ma ilyen meghatározó erővé a digitális szférában.

Valójában a kriptovaluták területére az utóbbi időben nagy figyelmet fordítanak. Bár a Bitcoin minden bizonnyal a verseny élmezőnye, vannak más hiped kriptók is. Az Ethereum az egyik ilyen példa a kriptovalutára, nem a Bitcoin-ra, amely jelenleg magas népszerűségnek örvend.

Ezen kívül a Litecoin-t, amelyet még 2011-ben dobtak piacra, gyakran a Bitcoin aranyának ezüstjének nevezik. A Zcash-t, egy nyílt forráskódú kriptovalutát gyakran használják, hogy extra biztonsági szinteket nyújtsanak a blokklánc tranzakcióihoz. Az adatvédelmi rajongók számára a Dash remekül működik, mivel rugalmasságot biztosít a felhasználó számára, hogy névtelen maradjon, és minden ügyletet és tranzakciót rendkívül privát módon tartson.

De itt az a kérdés, hogy miért korlátozódik csak bizonyos termékekre és szolgáltatásokra? Miért ne bővítené a Bitcoins elérhetőségét a nem mindennapi vásárlások, például a nemesfémek és kövek vásárlása felé. Az arany és az ezüst az egyik legkeresettebb fém a világon.


Mindig népszerűek voltak, legyen az bármilyen formában. És mivel ez a megszállottságunk nem mutatja a megállás vagy a lelassulás jeleit, természetesnek tűnik, hogy bármilyen rendelkezésünkre álló technológiát használunk vásárlásuk megkönnyítésére és sokkal kényelmesebbé tételére. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy kiaknázzuk a Bitcoins által rejlő lehetőségeket, és felhasználjuk arany- vagy ezüstvásárlásaink során..

Miért jó ötlet a nemesfémekbe való befektetés?

bitcoin vásárolni arannyalMielőtt áttérnénk a „hogyan” -ra, fontos megérteni a „miért” -et. Miért pont azt mondják nekünk, hogy fektessenek be aranyba vagy ezüstbe? Miért kell aranyat vásárolnunk Bitcoinnal? Csak azért, mert fényesek és szépek? Vagy olyan rejtett előnyökkel járnak, amelyek jóval meghaladhatják azokat, amelyeket már ismerünk? A befektetési része valóban megéri? Vájjunk egy kicsit mélyebbre.

Megszakítás nélküli igény

Gyakran mondják, hogy a világon semmi sem állandó. Bármi jön körül, megkerül. De mi lenne, ha azt mondanánk nektek, hogy az arany és ezüst iránti kereslet az elmúlt több száz évben szinte soha nem csökkent? Ezeknek a nemesfémeknek a népszerűsége és vonzereje az idő múlásával folyamatosan növekszik, és más kereskedelmi áruval ellentétben soha nem tapasztalták az értékesítés nettó csökkenését.

Persze vannak ingadozások itt-ott, csakúgy, mint a természetes körülmények között, de az általános tendencia mindig pozitív irányban zajlott, így ezek a fémek tökéletes választás a befektetők számára.

Szűkös ellátás

Egy másik nagy oka annak, hogy minél előbb meg kell ragadnia ezeknek a fémeknek a részét, az az egyszerű tény, hogy korlátozott a kínálatuk. A bányászati ​​műveletek jelenleg a világ különböző részein haladnak előre. Különféle nagyüzemeket és üzemeket hoztak létre kifejezetten a lehető legtöbb arany és ezüst kinyerésére a földből. És mégis a keresletük jóval meghaladja a kínálatukat.

Éppen ezért a nemesfémeket gyakran magasabb arányban találják meg, mint más könnyen hozzáférhető fémeket. A Goldman Sachs valójában rekordot mondott, mondván, hogy a világ összes aranytartaléka várhatóan körülbelül 20 év múlva elfogy. Bár ez rossz hírnek tűnhet, vagyont jelenthet azok számára, akik már tisztességes mennyiségű arany birtokában vannak.

Védett adatvédelem

A befektetések elég egyszerű fogalomnak tűnhetnek, hogy megértsék őket. De ahhoz, hogy valóban elsajátítsuk őket, meg kell tanulni a szakma minden fortélyát, és meg kell ismerkedni az összes alapvető árnyalattal. E fogalmak egyike a magánélet, amely valójában nagy jelentőséggel bír a befektetők jó többsége számára.

Meglepően sok befektető szeretné titokban tartani ügyleteit, és ezért az arany és az ezüst a tökéletes fémek, amelyekbe befektetni lehet. Nemesfémek bármelyikével foglalkozva egyetlen személyes adatait sem osztják meg a nyilvánossággal, vagy bármely állami szervezet. A vevő dönthet úgy, hogy névtelen marad, és titokban tartja személyazonosságát.

Könnyű likviditás

Egy másik nagyszerű tényező, amely jól működik a nemesfémeknél, például az aranynál és az ezüstnél, az a könnyű cseppfolyósítás. Ma olyan mértékben fejlesztettük ki pénzügyi rendszereinket és szolgáltatásainkat, hogy a nemesfémek bármely formája szinte azonnal átváltható az általunk választott pénznemre.

Függetlenül attól, hogy melyik országhoz tartozik, vagy a keresett pénznem formájához, nem kell több, mint néhány nap, hogy azonnali készpénzátutalást kapjon személyes bankszámlájára arany és ezüst fejében.

Védelem az infláció ellen

Az aranyvásárlás elég életképes pajzsként szolgálhat az átlagfogyasztó inflációja ellen. Ha véletlenül ma tisztességes mennyiségű aranyat vásárol, és megállapítja, hogy bizonyos tételeket képes megvásárolni az arany tényleges értékéből, akkor tíz év múlva továbbra is ugyanazokat a tételeket vásárolhatja meg talán jó sok pénzzel is. Ez elég szilárd fedezet az infláció ellen, amelyet csak akkor kaphat meg, ha úgy dönt, hogy aranyba vagy ezüstbe fektet be.

Az arany és ezüst arányának növekedése

Néhány évvel ezelőttig az arany / ezüst arány 16: 1 körül volt, ami azt jelenti, hogy egy uncia aranyért akár 16 uncia ezüstöt is lehet vásárolni. Ma ez az arány 70-1-ig emelkedett. 70 uncia ezüst nagyjából megegyezik egyetlen uncia arannyal.

A szakértők mondanivalója szerint az előrejelzések szerint ez az arány hamarosan visszatér eredeti értékéhez, vagyis az ezüstnek szinte soha nem látott költségnövekedése várható. Ez potenciálisan jelentős nyereséget jelenthet az ezüst befektetők és vásárlók számára.

Hogyan vásárolhat aranyat vagy ezüstöt Bitcoin?

Most, hogy megismertük az aranyba és ezüstbe történő befektetés előnyeit, megválaszoltuk azt a kérdést, hogy miért kell ezüstöt vásárolnunk a Bitcoinnal, és tisztában vagyunk azzal, hogy miért ilyen nagyszerű választás, meg kell értenünk, hogyan is megyünk valójában a vásárlásokról a Bitcoins segítségével.

Először azonban először vázoljuk fel azokat a tényezőket, amelyek a Bitcoin ilyen remek alternatíváját jelentik a hagyományosabb fizetési módoknak. Először is, a Bitcoins népszerűsége nem igényel semmilyen bevezetést. A Bitcoin szó szerint jó úton halad ahhoz, hogy a világ legerősebb pénznemévé váljon.

Nemrég a Twitter vezérigazgatójával és társalapítójával, Jack Dorsey-vel adott interjújában elmondta, hogy körülbelül tíz év múlva a Bitcoin a világ egységes valutájává válhat. Ez hatalmas egy ilyen befolyású embertől származik. Ezen kívül a Bitcoins szó szerint forradalmasította az egész fizetést, annak a kényelemnek köszönhetően, amelyet az online vásárláshoz és a kereskedéshez nyújtanak.

Az a folyamat, amelyet be kell tartania, ha aranyat vagy ezüstöt vásárol a Bitcoins segítségével, valójában egyáltalán nem bonyolult. Bárki, aki a legkevesebb tudással rendelkezik a kriptovalutákról, elég képzett ahhoz, hogy ezt megtehesse, és az egész folyamat nem vesz igénybe néhány percnél többet.

Először meg kell találnia egy olyan weboldalt, amely aranyban vagy ezüstben foglalkozik, és fizetésként elfogadja a Bitcoins-t. Nagyon jó választás lenne a Bitgild vagy a GoldSilver. Mindkét weboldal csodát tesz, ha arany- vagy ezüstvásárlást végez, és sokféle fizetési módot kínál, amelyek közül az egyik a Bitcoins-on keresztül történik. Egy másik fantasztikus példa egy ilyen weboldalra a Vaultoro lenne. Íme egy kis áttekintés mindhárom kínálatáról.

A legjobb 3 legjobb hely az ezüst vásárlására & Arany a Bitcoinnal

1. Bitgild

bitgild

Egy pillantás a weboldalra, és meggyőződött annak hitelességéről. A Bitgild nemcsak aranyat és ezüstöt, hanem platinát és palládiumot is kínál.

Világszínvonalú és minőségi szolgáltatást ígérnek, amely kiterjed az egész európai nemzetekre. Mottójuk a minőségi termékek, tisztességes árakon. Különös gondot fordítanak szállításaikra, amelyeket a legnagyobb gondossággal biztosítanak és csomagolnak. Végül arra törekszenek, hogy mindig naprakészen tartsák a legfrissebb spot árakat és bitcoin grafikonokat.

2. AranySilver

Arany ezüst

A GoldSilver biztonságos páncéltárral büszkélkedhet, amely biztosan tökéletesen biztonságban tartja az aranyat és az ezüstöt, és el van rejtve a kíváncsi kezek elől. Felajánlják, hogy értékesítik ezeket a nemesfémeket érmék, rudak és körök formájában.

Meglehetősen kimerítő és sokszínű érmék és rudak gyűjteménye van, mindegyik külön megtervezéssel, az Ön számára. Akár arany ékszereket is kaphatnak, és a szokásos vásárlási lehetőségeken kívül a GoldSilver lehetővé teszi az arany- vagy ezüstgyűjtemény eladását is a weboldalon.

3. Vaultoro

vaultoro

A gördülékeny webhelyélmény és a remek vásárlási élmény révén teljesen egyértelmű, hogy a Vaultoro a professzionalizmus és a minőség terén magas rangú. Olyan funkciókkal, mint egy professzionális értéktár, 100% -ban kiosztott arany és havi kivonatok a számlájához, ugyanúgy, mint egy szokásos bankszámlán, egyszerűen nem tévedhet ezzel.

A legjobb árakat kínálják, és a tartalékaikban lévő minden egyes gramm aranyat bármilyen fizikai veszteség ellen biztosítják. Végül a Glass Books Protokollal egyetértésben is működnek, amely a világ egyik legátláthatóbb és legmegbízhatóbb szolgáltatásává teszi őket.

Miután bejelentkezett ezen webhelyek bármelyikére, hozzá kell adnia minden kívánt terméket a kosarához vagy a bevásárlókosárhoz. Ebben az esetben hozzáad bármilyen mennyiségű aranyat vagy ezüstöt, amelyet érdekel. Miután ez megtörtént, folytatnia kell a fizetést, ahol meg kell adnia néhány adatait, majd tovább kell lépnie a fizetési oldalra.

Itt külön meg kell választania a Bitcoins-t fizetési módként. Miután ezt megtette, egy számlát kapunk, amely tartalmazza az összes részletet, például azt, hogy hány Bitcoint kell fizetnie a tranzakció teljesítéséhez. Általában körülbelül 15 perces időkeretet kap, amely alatt el kell küldenie a befizetést és teljesítenie kell a tranzakciót.

Ehhez be kell jelentkeznie a Bitcoin pénztárcájába, és át kell utalnia pénztárcájáról a kívánt számlára. Ennek elmulasztása esetén a tranzakcióját törlik, és a kosarát kiürítik. Ha sikerül időben teljesíteni a fizetést, akkor a képernyőn megerősítő üzenetet kap. Ezt követően lehet, hogy várnia kell egy ideig, mivel a Bitcoins-szal történő fizetés általában körülbelül egy napot vesz igénybe.

Amint a fém eladója megkapja az Ön kifizetését, a szállítmányt elkészítjük, majd kiküldjük, a nyomkövetési információkkal megfelelően elküldve Önnek a telefonján. Így mindig nyomon követheti, hogy hol van a szállítmánya, és körülbelül mennyi időbe telik ahhoz, hogy elérje Önt.

Ha egy dologban biztosak lehetünk, akkor az az őrület, amely gyakran nemesfémekhez kapcsolódik, soha nem fog meghalni. Éppen ezért elkezdheti felhalmozni őket. Ezenkívül, ha páratlan globális követésről beszélünk, akkor a Bitcoins nem marad el messze.

Tehát miért ne kombinálhatná mindkét tömegkedvencet, és együttes lehetőségeiket felhasználva fantasztikus pénzügyi lehetőségekhez és vagyonrendszerekhez juthat? Más szavakkal, ragadjon meg magának néhány Bitcoint, és vegyen részt a költségvetésének leginkább megfelelő arany vagy ezüst mennyiségének megvásárlásában. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector