15+ legjobb Bitcoin csaptelep 2021: Azonnali kifizetések – Legmagasabb fizetés

A bitcoin népszerűségének fellendülésével sok hagyományos befektető elkezdte fiat pénzét kriptográfiaba fektetni, de ez nagyon kockázatos. És mi van akkor, ha nincs pénze befektetni? Vagy ha kezdő vagy és nem akarod kockáztatni a pénzedet.

Tudja, hogy továbbra is kereshet BTC-t bármilyen befektetés nélkül a bitcoin csaptelepeken keresztül?

Ebben az útmutatóban arról fogok mesélni, hogy mi a bitcoin csaptelep, hogyan kereshet bitcoinokat egy csapból, melyek a legjobban fizető bitcoin csaptelepek, megéri-e a kriptográf csapokat, de először is kezdjük azzal, ami egy bitcoin csaptelep?

Tekintse meg a legjobb ERC20 pénztárcákat az Airdrop tokenek tárolásához

Bitcoin csaptelepek?


A Bitcoin csaptelepek általában olyan webhelyek vagy mobilalkalmazások, amelyek lehetővé teszik az ingyenes bitcoin vagy a különféle kriptovaluta megszerzését egyszerű feladatok elvégzéséért cserébe. Ezek a feladatok magukban foglalják a captcha megoldását, játékokat, a hirdetés megtekintését, egy felmérés kitöltését, egy alkalmazás telepítését stb..

Még 2010-ben Gavin Andresen hozta létre az első bitcoin csapot, hogy ingyenes bitcoinokat adva gyarapítsa a bitcoin közösséget. A csaptelepek nagyszerű módja az ingyenes bitcoin (satoshi) megszerzésének, mindössze néhány kattintással.

Ez a módszer szintén kockázatmentes, mivel nem kell pénzt fektetnie. Az egyetlen hátrány, hogy a kifizetések elég alacsonyak. Olvassa el még: Vásároljon Ripple (XRP) érméket 2021-ben lépésről lépésre

Keressen bitcoinokat egy csapból?

A bitcoin keresése egy csapból nagyon egyszerű és magában foglalja ezeket az egyszerű lépéseket.

1. lépés:  Az első lépés egy bitcoin pénztárca beszerzése, ahol tárolja az összes érmét. Bitcoin-csaptelepekhez ajánlom a Coinbase vagy a Blockchain.com pénztárcát, mivel ezek sokkal könnyebben használhatók és kezdőbarátak, vagy regisztráljon egy mikrofizetési pénztárcára, amelyet kifejezetten csaptelepekhez készítettek. A CoinPot használatával biztonságban tudja tartani bevételeit.

2. lépés:  Ha megvan a pénztárca, a következő lépés egy fiók létrehozása egy csapra. Számos csapot kell létrehoznunk több csaptelepről, hogy szép mennyiségű szatosit (bitcoin legkisebb egysége) szerezzünk..

3. lépés:   Most csak naponta jelentkezzen be ezekbe a csapokba, és igényeljen jutalmakat egy egyszerű captcha kitöltésével. Ezeket a captchákat általában kis idő elteltével kell kitöltenie. Ez az intervallum lehet 5 pénzverde, 30 pénzverde vagy akár 1 óra egyes webhelyeknél.

Megnézheti ezt a videót, hogy további részleteket megtudjon hogyan működnek a bitcoin csapok.

Mi az a Micro pénztárca?

A Micro pénztárca egy több devizás pénztárca, amely nem igényel tranzakciós díjat az érmék átutalásához. Ez lehetővé teszi a csapokból származó kis bevételeinek azonnali átutalását, kiküszöbölve a csalások kockázatát. Jelenleg két mikrotárca van a csapok számára, Coinpot. Csatlakoztatnia kell a csapfiókját egy támogatott pénztárca CoinPot-hoz. Az ezeket a pénztárcákat támogató csaptelepek azonnali kifizetést kínálnak.

Különböző kriptovalutákat tárolhat ezekben a pénztárcákban, például a Litecoin csaptelepből, Ethereum csapból, doge csapból és másból származó kriptot..

Bár sok olyan legjobb Bitcoin-csaptelep van, amelyet nem támogatnak ezek a pénztárcák, jó gyakorlat, ha csak a két pénztárca által támogatott csapokat használjuk, mivel biztonságosabbak és megbízhatóbbak a bevételeik biztonságában..

A legjobban fizető Bitcoin csaptelepek

Most már tudod, mi a bitcoin csaptelep, hogyan lehet keresni egy csapból. Itt az ideje, hogy kiderítsük, melyek a legjobban fizető bitcoin- és kriptofanok. Több hónapos tesztelés és felhasználói vélemények elolvasása után előálltam egy bitcoin csaptelemmel, ahol befektetheti az idejét.

1- Coinpayu.com

Amikor elkészítjük a ma legjobban fizető bitcoin csapok listáját, nem felejthetjük el Coinpayu nevének felvételét, mert ez az egyik legjobb ma kapható bitcoin csaptelep, amely lehetővé teszi az ingyenes bitcoin keresését.

A Coinpayu alapvetően egy ingyenes jutalomplatform, ahol hirdetések megtekintésével vagy ajánlatok készítésével lehet bitcoinokat keresni. A Coinpayu-val történő hirdetések megtekintésével akár 10000 satoshis-t is kereshet.

OLVASSA EL 5 tippet a kriptovaluták napi kereskedéséhez

Ez a bitcoin csaptelep lehetőséget ad arra is, hogy pénzt szerezzen a társult programjával. Új felhasználók meghívásával passzív bitcoin jövedelmet szerezhet.

2- Csipő

Mivel a legjobban fizető Bitcoin csaptelepekről van szó, akkor van még egy híres Cointiply név, amelyet az egyiknek kell tekinteni, mert a következő generációs platformján napi több ezer Satoshis nyerhet. Amit meg kell tennie, hogy ingyenes érméket szerezzen, az az, hogy elvégezzen bizonyos feladatokat és különféle egyéb interaktív tevékenységeket, és több ingyenes bitcoin lesz a birtokában. Eddig több mint 450 000 dollárt fizetett tagjainak.

Különböző módszereket kínál a bitcoinok ezreinek megszerzésére, például az ajánlatok kitöltésével, játékok telepítésével, alkalmazások letöltésével, felmérések készítésével, rövid ideig tartó webhelyek megtekintésével, szórakoztató játékokkal és a szorzóval, hogy az érmék akár 61-szeresére is szorozhassanak..

A Cointiply arany lehetőséget kínál Önnek arra is, hogy a referral programja révén 25% jutalékot és 10% jutalékot kapjon az ajánlati bevételeiből. Sőt, ha érméje eléri a 35 000-et, akkor 5% -os kamatot kap az érmeegyenlege is. Hűségbónusz programja révén minden nap bejelentkezve 100% -ra növelheti hűségbónuszát.

3- Bitcoin idegenek

A Bitcoin Aliens egy egyedülálló bitcoin csaptelep, amely jobban hajlik a játék felé, és kicsit másképp működik, mint a többi Bitcoin csaptelep. 2014 óta és az alapítás éve óta elérhető az iparban, a Bitcoin Aliens játékok több mint 1090 BTC-t (7+ millió USD) adtak el több mint 2,5 millió felhasználójának..

Ez a bitcoin csaptelep különféle játék mobilalkalmazásokkal rendelkezik, amelyeken keresztül ingyenes érméket kereshet. Egyszerűen le kell töltenie és telepítenie kell a Bitcoin Aliens játékait az Apple Store-ból vagy a Google Play Store-ból, majd játékokat kell játszania. Szatioszt kereshet a játék közben. A Bitcoin Aliens segítségével óránként körülbelül 4300 szatoszihoz juthat.

4- FreeBitco.in

Igazságtalan lenne itt megemlíteni a FreeBitcoin csaptelepet, mert ez is egy nagy név, amely szerepel a legjobban fizető Bitcoin 2020 csaptelepek listáján. A FreeBitcoin felajánlja, hogy játsszon és minél több ingyenes Bitcoint gyűjtsön össze..

A FreeBitcoin egyszerű játékokat kínál, amelyeket óránként játszhat, és óránként akár 200 dollárt is kereshet ingyenes bitcoinokban. Annak érdekében, hogy minél több érmét szerezzen, egy egyszerű HI-LO játékot épített matematika és rejtjelezés segítségével. Játszva ezt az egyszerű játékot, könnyedén megsokszorozhatja érméit. A referáló versenyén keresztül havonta akár 10 900 dollárt kereshet BTC-ben.

Ezenkívül akár 4,08% -os éves jó kamatot is kereshet, valahányszor beteszi a bitcoinját a FreeBitcoins pénztárcájába. Heti lottóján nagy díjakat is nyerhet, valamint 50% -os ajánlási jutalékot is nyerhet.

5.- BTCClicks

A BTCClicks az iparág legelismertebb, legsikeresebb és legálisabb Bitcoin csapjának számít. 2013 óta létezik az iparban, és elnyerte az emberek bizalmát. Videohirdetések megtekintésével és számos más tevékenység végrehajtásával sok szatoszt kereshet.

Ingyenes bitcoinok keresése ezen a platformon nagyon egyszerű. Kattintásonként vagy megtekintett hirdetésenként akár 0,00028 mBTC-t kereshet. Nem csak ez, de azt is kínálja, hogy magas referral / affiliate jutalékot kapjon, 40% és 80% között. Ha megbízható és legitim bitcoin csapot szeretne, akkor BTCClicks a megfelelő választás az Ön számára.

6.- AdBTC.top

Ha egyszerű és gyors módon szeretne keresni és felhalmozni ingyenes bitcoinokat, akkor próbálja ki az AdBTC webhelyét. Ez lehetővé teszi, hogy ingyenes bitcoinokat szerezzen online a weboldalak megtekintésével. Minden kattintás szép 200 satoshis-t kaphat.

Mint a többi bitcoin csaptelep, itt is van affiliate vagy referral program. Ezt a weboldal által kínált társprogramot úgy állítottuk össze Önnek, hogy jó jutalékot szerezhessen 5-10% között. Az AdBTC-nél napi 1000 szatoszit lehet megkerülni.

OLVASD A Bexplus 100-szoros tőkeáttételi kriptokereskedést kínál & 100% -os befizetési bónusz

Bitcoin csaptelep azonnali kifizetés

7- BitFun

Azok, akik nagy rajongást élveznek a játék iránt, és szeretnek játszani, akkor a BitFun Bitcoin csaptelep webhely tökéletes számukra, mert ez az egyik legjobban és legjobban fizető bitcoin csaptelep. Játszhatsz és szórakozhatsz, miközben rengeteg ingyenes bitcoinot kereshetsz.

Igényelhet ingyenes bitcoinokat játékkal, szórakoztató ajánlatok megtekintésével és a kocka dobásával. Felmérések, ajánlatok és egyéb ingyenes akciók kitöltésével nagy pénzt kereshet. Mint BitFun integrálva van a CoinPot-ba, ezért minden bevétele közvetlenül a CoinPot számlájára kerül. A minimális kifizetési összeg 10 000 satoshi, és bármikor elvégezhető.

Olvassa el: 2021-ben az 5 legjobb Ethereum pénztárca

8.- Bónusz Bitcoin

Bónusz A Bitcoin a legjobb bitcoin csaptelep azonnali kifizetés, amely teljesen ingyenes és 15 percenként akár 5000 satoshit is fizet. Népszerűsége az idő múlásával nőtt. Az összes bitcoin csaptelep közül a Bonus Bitcoin azonnali kifizetése viszonylag magas.

Bónusz Bitcoin lehetőséget ad arra is, hogy 50% jutalékot kapjon, egyszerűen meghívva barátait és kollégáit, és felkérve őket, hogy jelentkezzenek be az Ön hivatkozási linkje segítségével. A Bonus Bitcoin csaptelepen minden befizetését CoinPot számlán keresztül kapja meg, mert az integrálva van a CoinPot-tal is.

9.- Hold Bitcoin

A Moon Bitcoin a leghíresebb bitcoin csaptelep a 2020-as bitcoin csaptelep azonnali kifizetések teljes listáján. Ingyenes különbségű bitcoin csaptelep, magas és következetes kifizetéseinek köszönhetően nagyon jól ismert az iparban.

Míg más csapok lehetővé teszik, hogy óránként vagy naponta egyszer ingyenes érméket igényelhessen, ez az egyedülálló bitcoin-csaptelep lehetőséget ad arra, hogy eldöntse, milyen gyakran szeretne igényelni. Igényelhet annyit, amennyit csak akar, vagy amennyit csak akar. Hold Bitcoin számos bónuszprogrammal rendelkezik az Ön számára, például napi hűségbónusz, ajánlati bónusz és rejtélyes bónuszprogramok, amelyeken keresztül előnyökhöz juthat és akár 500% -ot is kereshet.

10.- Allcoins.pw

A piacon elérhető másik ingyenes és népszerű bitcoin csaptelep az Allcoins.pw. Segít megszerezni néhány kriptot, miközben néhány kriptográfiai játékot és sok más dolgot játszik. Ez a weboldal nagyon szép azok számára, akik szeretik használni a kriptot.

Allcoins.pw lehetőséget ad arra, hogy a kriptográfiáját más pénznemekre is kicserélje. Ettől eltekintve két különböző kivonási módot kapsz, amelyek a FaucetHub és a Regular Wallet.

Népszerű kripto csaptelepek

Íme néhány más, 2020-ban használt népszerű kriptofanból, amelyeket tudnia kell.

11.- Hold Dogecoin

A Moon Dogecoin egy ingyenes dogecoin csaptelep, olyan különbséggel, mint a Moon Bitcoin, amely lehetővé teszi érmék keresését és igénylését olyan gyakran, amennyit csak akar.

12.- Hold Litecoin

Ez egy híres Litecoin csaptelep, amely teljesen ingyenes, és annyi ingyenes érmét kereshet, amennyit csak akar.

13.- CoinFaucet

Létrehozták és hivatalosan 2017 októberében dobták piacra. Óránként ingyenes Ripple-t kereshet egy nagyon egyszerű játékkal, és az összes ingyenes érmét, amelyet ezen a csaptelepen keres, a Ripple-ben (XRP) kapja meg..

14- Hold Cash

Az ingyenes Bitcoin készpénzérmék megszerzésének másik népszerű, egyedi és másfajta kriptofanja a Moon Cash. Ez a kriptofan tiszteli felhasználóit.

15- Ingyenes Litecoin csap

Teljesen ingyenes kriptográfos csaptelep, amely óránként terjeszti a Litecoin kriptovalutát a forgalom pillanatában érvényes devizaárfolyamon, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy 5 percenként ingyenes Litecoin-t keressenek..

16.- Hold Dash

Ez lehetővé teszi, hogy sok ingyenes érmét igényeljen percek alatt, és a CoinPot-ot is felhasználja az Ön bevételeinek azonnali kifizetésére.

Következtetés

Mindenki szeretne keresni néhány ingyenes szatoszt vagy bitcoinot, és a Bitcoin csaptelep a legjobb módszer erre. Áttekintésem során megértettem az összes kapcsolódó részletet a Bitcoin csaptelepről. Felsoroltam az ipar leghíresebb, legjobb és legjobban fizető bitcoin csapjait is. Kiválaszthatja a kiemelt bitcoin és kripto csapok egyikét, és ingyenes érméket kereshet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector