A Bittrex biztonságos a kereskedelemben? Biztonsági és csere-előírások

Ha azon gondolkodik, hogy regisztrál egy Bittrex-fiókot, egy kérdés biztosan meggondolja magát:A Bittrex biztonságos?A Bittrex az egyik legbiztonságosabb, valamint az egyik legnagyobb kriptotőzsde a világon. 2014-ben alapította Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach és Ryan Hentz, székhelye Seattle, Washington. Ma több mint 200 különböző kriptovalutával kereskedik, 24 órás kereskedési volumennel alig több mint 300 millió amerikai dollár. Figyelembe véve, hogy az alapítók hosszú évekig dolgoztak biztonságban olyan vállalatoknál, mint a Microsoft, az Amazon és a Blackberry, az elvárások természetesen meglehetősen magasak. És ezek az elvárások jól teljesültek.

Mennyi ideje van a Bittrex?

A Bittrex-et 2014-ben alapították. Az alapító csapat úgy vélte, hogy a siker érdekében a Bittrex-nek biztonságot kellett nyújtania a felhasználóinak. Ezért úgy döntöttek, hogy minden biztonsági tapasztalatukat a Bittrex-be helyezik.

A Bittrex szabályozott?

Kezdetben a Bittrex teljes mértékben megfelelt az amerikai előírásoknak és értékpapír-törvényeknek, még az elsők között is jelentkezett egy New York-i BitLicence-re. Ezt a kérelmet azonban végül elutasították. New York állam szerint az elutasítások a Bittrex pénzmosás elleni hiányának és az új érmék jegyzékbe vételének kellő gondosságán alapultak. A Bittrex vitatja ezeket az állításokat, de továbbra sem tudja felajánlani szolgáltatásait New York-i lakosoknak.

Tehát jelenleg a Bittrex nem szabályozott tőzsde az amerikai értékpapírjog szerint. A Bittrex azonban az Európai Unió és a máltai kormány által megállapított előírások szerint működik, beleértve a virtuális pénzügyi eszközökről szóló máltai törvényt.


Mennyire biztonságos a Bittrex?

A Bittrex célja, hogy gyors, biztonságos és megbízható platformot kínáljon felhasználóinak kriptográfiai kereskedési igényeikhez. Egy egyedi gyártású kereskedési motort használ, amely az úgynevezett skálázható rugalmas számítástechnika annak biztosítása, hogy a platform képes legyen alkalmazkodni a felhasználó igényeihez és fenntartani a gyors, biztonságos kereskedési környezetet.

A Bittrex emellett 24/7/365 ügyfélszolgálatot is kínál. Mivel azonban a felhasználók száma nagyon nagy, a válaszok időnként lassúak lehetnek. Néhány felhasználó arról számolt be, hogy hetekig vár a válaszra a támogatási csoporttól. A cég elmondta, hogy mindent megtesznek a kérdés javítása érdekében.

Mennyire biztonságos a Bittrex?

Az alapító csapat a kezdetektől fogva a biztonságra gondolt. Eddig a Bittrex az egyik kriptovaluta-tőzsde, amelyet még nem kellett feltörni. Figyelembe véve, hogy a kriptográfia mennyire vonzó a potenciális hackerek számára, ez elősegíti a platform biztonságába vetett bizalom erősítését.

A biztonságot többféle gyakorlat valósítja meg. Először az összes token körülbelül 80-90% -át offline hideg pénztárcákban tárolják, így még ha a platformot is veszélyeztetnék, a legtöbb pénz nem elérhető. Noha ez az alacsony likviditás lassabb tranzakciókat jelenthet a nagy mennyiségű kriptográfiával kereskedő felhasználók számára, ez egy olyan biztonsági intézkedés, amelyet a legtöbb.

Másodszor, a Bittrex nagyban támaszkodik a kétfaktoros hitelesítésre vagy a 2FA-ra olyan szoftvereken keresztül, mint a Google Authenticator vagy az Authy. Ezek az alkalmazások véletlenszerű hatjegyű jelszavakat generálnak, amelyek csak egy percig érvényesek. 2FA jelszavakra van szükség minden visszavonáshoz és a Bittrex API használatához a fiókok kereskedési alkalmazásokhoz (például TabTrader vagy más) történő összekapcsolásához..

További biztonsági funkcióként minden bejelentkezéskor értesítést küldünk a felhasználó regisztrált e-mail fiókjába, és a bejelentkezés után legalább két perc várakozásra van szükség a visszavonások előtt..

A Bittrex pénztárcák biztonságosak?

Míg magát a Bittrexet még soha nem hackelték fel, egyes egyéni felhasználók kijelentették, hogy a fiókokhoz hozzáfértek, és zsetonjaikat ellopták. Eddig ezeknek az eseteknek tulajdonították azt, hogy nem tették lehetővé a 2FA-hoz hasonló biztonsági intézkedéseket. Úgy tűnik, hogy a felhasználók között, akiknél a biztonsági funkciók megfelelően engedélyezettek, nincs ilyen probléma. Tehát a Bittrex pénztárcái biztonságosak, de az említett biztonság mértéke végső soron az egyes felhasználóktól függ.

A felhasználók azonban nem kapják meg a pénztárcájukhoz tartozó magánkulcsokat. Ez azt jelenti, hogy technikailag a felhasználók nem igazán saját pénztárcájukat. Ez tulajdonképpen a rejtjelcserék normája, ezért ajánlott a felhasználóknak Bármi csere nem tart nagy ideig zsetont a pénztárcáján hosszabb ideig.

Megbízható Bittrex?

A Bittrex célja, hogy fenntartsa a megfelelő egyensúlyt a lehető legjobb biztonság és a lehető legkevesebb személyes információ elvétele között. Ezt a Jumio nevű szolgáltatás használatával teszi. A világ több mint 200 országából származó felhasználóknak csak a nevüket, címüket és születési dátumukat kell megadniuk, és a Jumio igazolni tudja őket.

Ez az első szintű ellenőrzés egy alapfiókot biztosít a felhasználónak, amelynek napi 3 BTC (bitcoin) visszavonási korlátja van. Továbbfejlesztett számlák állnak rendelkezésre, miután átkutatták az állam által kiállított személyi igazolványt és az említett igazolvánnyal rendelkező szelfiket.

Eddig nem érkezett jelentés a személyes adatok Bittrex általi visszaéléséről.

Ha a fent olvashatók kielégítő választ adtak a kérdésére:A Bittrex biztonságos?”, Arra lehet kíváncsi, hogyan lehet regisztrálni és elkezdeni a kereskedést.

A Bittrex használatának megkezdése?

A Bittrex-en való regisztráció egyszerű.

 1. Először irány a Bittrex otthon oldalon, és kattintson a képernyő közepén található „Regisztráció” gombra:

  bittrex biztonságos

 2. Írja be e-mail címét, válasszon egy biztonságos jelszót, és kattintson a „Küldés” gombra. Az Ön által megadott címre e-mailt küldünk.

  mennyire biztonságos a bittrex

 3. Nyissa meg az e-mailt, és kattintson az „E-mail ellenőrzése” gombra.
 4. Olvassa el és fogadja el a szolgáltatási feltételeket.

  a bittrex pénztárca biztonságos

 5. Most meg kell adnia az alapvető profiladatokat. Töltse ki az összes kötelező mezőt. A szükséges profiladatok: lakóhely szerinti ország, utca cím, lakás vagy egységszám, város, állam vagy tartomány, postai irányítószám és születési dátum. A mezők kitöltése után kattintson a „Folytatás” gombra.

  titkosítási csere szabályozása

 6. A következő lépés az azonosító ellenőrzése. Az itt található utasítások szerint bár személyi igazolványok és járművezetői engedélyek használhatók, a folyamat útlevelek használatával felgyorsulhat. Használhatja a kéznél lévő meglévő beolvasásokat, vagy a webkamerájával közvetlenül az oldalról készíthet képeket a dokumentumokról. Ehhez azonban nagy felbontású kamerával kell rendelkeznie. Ha a webkamera felbontása túl alacsony, akkor csak a feltöltési opció fog működni. Miután kéznél vannak a megfelelő beolvasások vagy dokumentumok, kattintson az „Ellenőrzés indítása” gombra.
 7. Megnyílik egy ablak, ahol kiválaszthatja lakóhelye szerinti országot és személyi igazolványtípust: útlevél, személyi igazolvány vagy vezetői engedély. Ha rákattint a megfelelő dokumentumtípusra, a rendszer megkérdezi, hogy fényképet szeretne-e készíteni, vagy feltöltenie-e a képet. Ne feledje, hogy szükség lehet a dokumentum elülső és hátsó képére is. Lehet, hogy felkérik, hogy szerkesztetlen, színes képet adjon az arcáról.

  igazolás

 8. Az összes kép feltöltése után kattintson a „Küldés” gombra. Az igazolási folyamat néhány órát vehet igénybe. Amíg ez megtörténik, hozzáférhet a rendszerhez, és szabadon elkezdheti körülnézni. A tényleges kereskedés elvégzéséig várnia kell az ellenőrzés befejezéséig.

Ez az. Most már rendelkezik ellenőrzött Bittrex-fiókkal. Számtalan lehetőség kínálkozik a digitális pénznemek kereskedésére (van még egy tényleges token is, amelyet „Myriad” néven kereskedhetsz). A tényleges kereskedés módja meghaladja a cikk kereteit, de még a kriptovaluta-világ relatív újoncai is túl nagy gond nélkül képesek kereskedni a platformon. És ha kérdés vagy probléma merül fel, mindig van ügyfélszolgálat, még akkor is, ha ez néha eltarthat egy ideig.

Záró megjegyzések…

Ha van egy hátránya a Bittrex számára az új felhasználók számára, akkor az nem támogatja a fiat pénznemeket. Ez azt jelenti, hogy dollárjait, fontjait, jenjeit vagy euróit nem használhatja kriptojelek vásárlásához ezen a platformon; a kezdéshez már rendelkeznie kell néhány digitális érmével. Tehát először vagy meg kell szereznie tokenteket bármilyen rendelkezésre álló eszközzel, vagy meg kell vásárolnia azokat egy olyan fiat támogató cserében, mint a Coinbase vagy a Kraken, majd át kell vinnie ezeket a tokenteket a Bittrex.

Összegezve: ha a felhasználók betartják a 2FA engedélyezését, a Bittrex gyors, méretezhető és átfogó megoldást kínál biztonságos platform a kriptovaluták kereskedésére. Hírneve, mint a világ egyik legfontosabb kriptográfiai cseréje, több mint indokolt. Röviden … a nyitó kérdésre adott válaszA Bittrex biztonságos? igen. A Bittrex ugyanolyan biztonságos, mint amilyenek.

Van kérdése a kereskedéssel kapcsolatban? Hagyjon alább választ, kérdéseivel vagy visszajelzéseivel!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector