A GDAX biztonságos 2021-ben? Coinbase Pro Security & Trading elemezve

A GDAX mindig is fontos része volt a kriptográfia világának, és az emberek mindig ugyanazt a kérdést teszik fel maguknak: “Biztonságos a GDAX?” és megértjük, a kriptográfia összes problémájával együtt, nem csoda, hogy az emberek félnek teljes mértékben elkötelezni magukat bármiről.

Ezért ebben a cikkben bemutatjuk a GDAX néhány funkcióját, és információkat nyújtunk annak igazolására, hogy valóban biztonságos-e a használata.

A kriptopénzváltás vagy a digitális pénzváltás (DCE) olyan vállalkozás, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kriptovalutákat vagy digitális pénznemeket cseréljenek más eszközökre, például hagyományos fiat pénzre vagy más digitális pénznemre.

A kriptovaluta-tőzsde lehet olyan piacvezető, amely általában a vételi / eladási felárakat tranzakciós jutalékként veszi fel szolgáltatásáért, vagy megfelelő platformként egyszerűen díjakat számol fel.

A GDAX tőzsde a világ legmegbízhatóbb és legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéje, a Coinbase tulajdonában van és üzemelteti. Az ügyfelek kriptovaluta-alapjainak 98% -át biztonságos, offline hűtőtárolóban tárolják. A fennmaradó online titkosítási alapok teljes mértékben biztosítottak.

a gdax biztonságos?


Mi a GDAX?

GDAX egy kriptovaluta-tőzsde, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy számos digitális érmét vásároljanak, eladjanak és kereskedjenek. A 2016-ban indított GDAX a Global Digital Asset Exchange (globális digitális eszközcsere) rövidítést jelenti. A GDAX-t létrehozó emberek ugyanannak a cégnek a részei, amely a Coinbase-t működteti, amely ma a világ egyik legnagyobb tőzsdei brókere.!

Lényegében a platform közvetítő a vevők és az eladók között, és cserébe – a GDAX tranzakciós díjak felszámításával keresi a pénzét. Például, ha John szeretne bitcoinot vásárolni, Jenny pedig eladni, akkor mindkettőjüket megegyezik a GDAX tőzsde!

Az alapítók 13 millió Coinbase felhasználójuknak egy fejlettebb kereskedési platformot akartak biztosítani. Ennek az az oka, hogy a Coinbase csak kriptovaluták adásvételét teszi lehetővé. Másrészt a GDAX lehetővé teszi, hogy valós időben kereskedjen velük, különféle kereskedési eszközök felhasználásával.

Noha a GDAX a tapasztaltabb kereskedőt célozza meg, mégis lehetséges olyan valós fizetési módokat használni, mint például bankszámla pénzeszközök befizetésére és felvételére!

A nagyszerű dolog az, hogy ha van Coinbase-fiókja, akkor automatikusan rendelkezik GDAX-fiókkal is! Csak annyit kell tennie, hogy megadja ugyanazokat a bejelentkezési adatokat, amelyeket a Coinbase-nál használ!

Csakúgy, mint a Coinbase, a GDAX is rendelkezik az egyik legnagyobb kereskedési volumennel a kriptopénziparban. A 2018. júliusi írás idején a tőzsde átlagosan mintegy 100 millió dollárt tesz ki napi kereskedésekben. A legtöbb, amit valaha is kereskedtek a GDAX-n, 650 millió dollár egyetlen nap alatt, amelyet 2017 végén ért el!

Tehát most, hogy tudod, mi a GDAX, és hogyan kezdték el, a GDAX áttekintésem következő része arról fog beszélni, hogy nemrég a Coinbase Pro-hoz változtattak márkanevet!

a gdax biztonságos?

Tehát mennyire biztonságos a GDAX?

Ez attól függ, hogy milyen látókörön van, és hogyan jellemzi a pénzügyi biztonságát fenyegető veszélyt. Mely színészeket minősíti fenyegetésnek; hackerek, vállalatok és kormányok? Az alábbiak közül melyikhez szeretne hozzáférni az Ön adataihoz és pénzeszközeihez? Mindezt és még többet a „Biztonságos a GDAX?” C..

A GDAX-ot 2018. június 29-én a Coinbase Pro névre keresztelték. Sajnos az emberek folyamatosan gugliznak a GDAX-en, ezért a cikk kedvéért a Coinbase Pro-t GDAX-nek fogjuk nevezni. A GDAX, vagyis a Global Digital Asset Exchange mindig a Coinbase tulajdonosa volt. A GDAX-t eredetileg Coinbase Exchange-nek hívták, a nevet első alkalommal változtatták meg 2016-ban.

A Coinbase-t 2012-ben alapította Brian Armstrong és Fred Ehrsam, és 2015-ig fejleszteniük kellett üzleti tevékenységüket, hogy tartalmazzák az alkalmi kereskedők és befektetők, az intézményi kereskedők, valamint az aktívabb kereskedők és befektetők jellemzőit. GDAX-tőzsdét hoztak létre annak érdekében, hogy az igen aktív kereskedők bitcoinokkal és altcoinokkal kereskedhessenek.

Mivel a GDAX a Coinbase-hez tartozik, az összes harangot és sípot banknak kell tekinteni, és az USA-ban, Kaliforniában, San Franciscóban található. A Coinbase pénzszolgáltatási vállalkozásként van bejegyezve a FinCEN-hez.

A Coinbase betartja a banktitokról szóló törvényt, az USA Patriot Act-jét, valamint a különféle állami pénzátviteli törvényeket és szabályozásokat. A Coinbase betartotta az IRS-t is, hogy minden releváns adóinformációt átadjon, amikor arra kérik.

A Coinbase által online tárolt kriptovaluta-alapokat a londoni Lloyd’s szindikátusa biztosítja. Továbbá, mivel ez egy FDIC biztosított bank, az összes USD pénztárca egyenlege 250 000 USD-ig biztosított.

A Coinbase befektetői közé tartozik Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), a New York-i Értéktőzsde (NYSE), USA és számos bank..

Míg korábban 250 000 dollár jó viszonyítási alapnak tűnt, ezt elhanyagolta a Civic kriptotárca, amely most 1 000 000 dolláros fedezetet nyújt pénztárcájuk használatakor. Noha a biztosítás típusa drasztikusan eltér, eltérő célokat szolgálnak, és kutatni kell.

Amire összpontosítunk, az a négyszeres összegnövelés, amelyet egyszerűen a pénztárca használatával kínálnak, nincs más feltétel, amelyet teljesítenünk kell. A pénztárcát szintén a londoni Lloyd’s vállalja és a Coincover biztosítja.

a gdax biztonságos?

GDAX / Coinbase Pro Security

A Coinbases összes terméke telefonon és e-mailen keresztül nyújt támogatást. A telefonos támogatás haldokló ügyféljog, amelyet a hackerek rendkívül könnyen kihasználhatnak. Ez a szolgáltatás megkönnyíti az idősebb és a fiatal felhasználók számára is, hogy jó kezekben vannak.

Az emberrel való beszélgetés, még a durva is, mindig jobb, mint egy botdal való beszélgetés. Noha ez a felhasználók megnyugtatására szolgál, egyúttal megnyitja az ügyes hackerek által a szociális mérnöki tevékenységet folytató kizsákmányolás számláit is. A felhasználók védelme is fennáll, ha hívást kapnak egy másik központból, de ha a Coinbase felhívja Önt, akkor nagyobb valószínűséggel teljesít bizonyos kéréseket.

Ha minden egyenlő, a Coinbase maga is lenyűgöző biztonsággal rendelkezik, és biztonságos. Hihetetlenül nagy medencéjük van ügyfeleik kriptovalutájában, 98 százalékuk offline és hűtőtárcában van. Ezt a hűtőtárolót, az offline pénztárcákat biztonságos páncélszekrényekben és széfekben tárolják az egész világon, lehetővé téve egyetlen hibapontot sem.

Míg a Coinbase az SMS 2FA-t használja, mindkét módszer bizonytalannak bizonyult, de a végfelhasználók a hibásak, nem a csere. A bevezetett rendszereket a hamis biztonságérzetre tervezték, arra kényszerítve a végfelhasználót, hogy keményebbé tegye az ostoba támadásokat, amelyek inkább opportunista jellegűek. Szemben azzal, hogy ellenállnak a kifinomult hackereknek, akik tudják, hogyan kell behatolni a rendszerekbe.

A Coinbase több 2FA módszert használ a felhasználók fiókjának biztonsága érdekében. A legegyszerűbb módszer az SMS-ek mobiltelefonra történő fogadása körül forog, ezek az SMS-ek tartalmaznak egy számot, amelyet a bejelentkezési adatok után kell megadni. Ez a módszer mindig nem volt biztonságos.

Egy másik módszer a Google 2FA vagy az Authy használata a telefon további biztonsági rétegeként. Ezek a programok egy másik kódot generálnak, amelyet a bejelentkezéskor kell bevinni. Bár ez biztonságosnak tűnik, a hivatásos kiberbűnözőknek nem okoz gondot az adatokhoz való hozzáférés.

a gdax biztonságos?

GDAX / Coinbase Pro Security 2.0

Ezután meg kell vizsgálnunk, hogy a Coinbase Pro mit csinál jól az on-chain elemzéssel. Üzleti szempontból a Neutrino megszerzése kiváló választás volt a Coinbase számára, akivel partneri kapcsolatban állt. Hosszú múltra tekintenek vissza az adatok elemzésére a felhasználók nagy csoportjainak viselkedésének és tevékenységeinek jelentésére.

A tőlük megszerzett technológia kihasználása Neutrino, A Coinbase ugrásszerűen megelőzi versenyét azzal, hogy ezt házban tartja. Mivel a kriptovaluta-társaság arra törekszik, hogy bank legyen, ez túl nagy ahhoz, hogy kudarcot valljon, biztonsági intézkedéseket igényel.

Bár a nemzetközi banki tevékenységet csalás, adókijátszás és kirívó korrupció miatt hozták létre, szinte lehetetlen senkit elkapni. Mi történt a Panama-papírokkal? Jobb kérdés; hol van az a folyó, amelyet az újságíró állítólag használ? Ezeknek a dokumentumoknak vírussá kellett volna válniuk?

A blokklánc viszont követhető, nyomon követhető és azonosítható. Ezt megadva olyan kifinomult módszerek, mint az érmék csatlakozása és a Ricochet, nagyon gyorsan lemoshatják a Bitcoin BTC-t és más valutákat, de ez az Ön országában illegális lehet.

Ami a Neutrino-t tökéletesvé teszi a Coinbase számára, az az, hogy régóta dolgoznak az adatelemzéssel. Annak ellenére, hogy ez olyan kormányokkal való együttműködésből fakad, amelyek érzékeltetik az emberi jogok megsértését.

A láncelemzést alapvetően a magánélethez fűződő jogok megsértésére tervezték, minden pénztárcájába belépő vagy onnan kilépő tranzakciót beolvasnak és jelentenek a bűnüldöző szerveknek.

Tehát mi lehetne jobb embercsoport, mint a Hacker csapat, akik nem bánják az emberi jogok megsértését, és nem bánják, ha megírják a jogait sértő kódexet.

Jó hír, hogy volt némi visszahatás, és a Hacking Team tagjait eltávolították. A Coinbase azonban továbbra is a Neutrino tulajdonosa, és minden tranzakció beolvasásával továbbra is megsérti a digitális jogokat. Ezeknek a jogsértéseknek a végső célja az intézményi üzleti tevékenység megteremtése és annak bizonyítása, hogy a kriptovaluták szabályozásra érdemesek, mint egy biztonságosabb és ellenőrizhetőbb tranzakció.

A következő elképesztő funkció a Clearview arcfelismerő szoftverének használata lehet, ez lehetővé teszi az azonnali ellenőrzést. Ez határozottan egy olyan marketing lépés, amely bizalmat keltene a Coinbase márkában, valamint rengeteg olyan adat összegyűjtése a felhasználóiról, amelyet el lehet adni, vagy bírósági végzéssel lehet elérni. Akárhogy is, mindkettő bika esetek a bitcoin árára.

A számítógépek valóban nem intelligensek, és csak azt csinálják, amit nekik mondanak, és mi személy szerint alig várjuk, hogy meglássuk, hogyan fogják ezt feltörni. Valami ilyesmi “Hacker a keze fotóinak felhasználásával hamisítja a német miniszter ujjlenyomatát

a gdax biztonságos?

GDAX / Coinbase Pro Hacks

Bár a Coinbase biztonságos csere, és az egész tőzsde feltörésének valószínűsége nagyon alacsony, ez nem lehetetlen. Csillagászatilag magasabb az esélye annak, hogy az egyes végfelhasználókat feltörik.

A végfelhasználók feltörésének esélye attól függ, hogy miként lépnek kapcsolatba a társadalommal a kriptopénzek kapcsán, valamint attól, hogy milyen érmék vannak a tulajdonában. Jelenleg a mobiltelefon-szolgáltatók nem segítenek a probléma megoldásában, hanem egyszerűen a felhasználót is hibáztatni akarják.

Nem sok változás történt abban, hogy a távközlési szolgáltatók milyen üzleti tevékenységet folytattak az elmúlt 40 évben. A technológia javult, de továbbra is ugyanazt az azonosító okmányt használják, a legtöbb vállalat továbbra is ugyanazokkal vagy hasonló hitelesítési protokollokkal rendelkezik a hálózatok használatához. Infrastruktúrájuk nem javult a háttéren.

Ez a tökéletes táptalaj a szociális mérnökök számára az emberek feltörésére, valamint a távközlési hálózatok biztonságos bevezetésére létrehozott rendszerek. Ha mélyebb megértést szeretne kapni arról, hogy miként épülnek fel a távközlési hálózatok, és mi teszi őket sebezhetővé, olvassa el Kevin Mitnick Ghost in the Wires: My Adventures as the World’s Wanted Hacker című cikkét..

Ha további kutatásokat szeretne folytatni a szociális mérnöki tevékenységgel kapcsolatban, nézze meg a szociális mérnök podcastjait, vagy elolvashatja Christopher Hadnagy könyveit. Mitnick A behatolás művészete, A megtévesztés művészete című könyvei jobbak, de szárazabbak.

Ha van névjegykártyája, akkor a legtöbb adatot naponta osztogatja. Valakinek csak várnia kell az irodája előtt, és eltérítenie kell a mobiltelefon-hálózatot, és a számlái lemerülhetnek. Ez az egyszerűsített változat.

A legjobb megoldás az égő telefon vagy az Ön számára nem regisztrált telefon használata. Ez néhány országban illegális, mivel a kormánynak nyomon kell követnie Önt az Ön biztonsága érdekében, hátha véletlenül foglalkozik ismert bűnözőkkel, terroristákkal vagy szabadságharcosokkal. A kriptovaluta biztonságának jó könyve a Láthatatlanság művészete.

a gdax biztonságos?

GDAX / Coinbase Pro Crypto törött piacai

A GDAX egyszer megtörte az éterium piacát, az ETHUSD kereskedési pár 317 dollárról 0,10 dollárra süllyedt. Ez számos devizát és tőzsdét érintő probléma volt, és a Coinbase nem érezheti magát túl rosszul. 2019-ben ugyanez volt a Bitstamp is probléma: illikvid piacok és türelmetlen eladók, akiket nem érdekel.

Mivel az ICO pénzmennyisége 2017-2019 között lebegett, nem meglepő, hogy ezek az események történtek. 2020-ra nézve a jelenlegi baleset az S-nek megfelelően&A P500 ujjal mutat a BITMEX-re, és köszönetet mond a mérnökeiknek, hogy képtelenek, különben a Bitcoin 0 dollárra ment volna, és a zene leállt volna.

A Bitmex csapatának hiteles kifogása van a kereskedelem leállítására, mivel március 13-án 02: 16-kor és 12: 56-kor két DDoS-támadást szenvedtek el. Egy ponton csak kb. 20 millió USD ajánlat maradt a BitMEX teljes rendelési könyvéből. Jó dolog, hogy a Bitmex csökkent, és a piacnak ideje volt stabilizálódni.

Amíg ez történt, a DeFi is nagy kudarcot vallott azzal, hogy túl bonyolult volt. A terem egyetlen okos emberének dollármilliók értékű Ethereum ETH-t sikerült megvásárolnia 0,00 dollárért. Bár ez őrültségnek tűnik, okos szerződésekkel semmi sem lehetetlen. Nézze meg azokat a korábbi feltöréseket, amelyeket biztosítással és pénznyomtatással oldottak meg.

a gdax biztonságos?

Következtetés

Összegezve a következő kérdést:GDAX biztonságos?„, A GDAX-ot vagy a Coinbase Pro-t mindig is központosított, gonosz baromként tekintik az amerikai kormány néven ismert gonosz birodalommal való együttműködésre. A cypherpunk véleménye körül nincs kétféle lehetőség. Igazuk van, de mi van vele? Megállítja véleményüket az emberi kapzsiság? Nem.

Míg a korai alkalmazó cifrapunkok kiszivárogtathatják a Bitcoin árát, és jól érezhetik magukat a kriptopiaci struktúrában, valódi pénz fektetett be a Bitcoin és a Kriptopénz piaci infrastruktúrájába. A Coinbase-hez hasonló vállalatok hatékony vállalkozásokat működtetnek, amelyeknek feketében kell maradniuk, különben tönkremennek. A feketében maradás érdekében egyes felhasználók jogait megsértik annak biztosítása érdekében, hogy a hagyományos banki világ betartsa az előírásokat.

A jogokat a mainstream kriptopénzek fogják taposni, mert a végfelhasználók nem hajlandók kemény pénztárcákat használni, és inkább megkockáztatják összes alapjaik kereskednek vagy hiteleznek. Ezenkívül a végfelhasználók nem hajlandók megismerni a pénztárca illemtanát, valamint a valódi biztonsági és biztonsági gyakorlatokat, még akkor sem, ha bosszantóak és időpazarlóak. Végül a kriptovaluta-vásárlók inkább eladnák a KYC adataikat, mint az enyém kriptopénzek.

Szerencsére a Coinbase biztonságosan kezeli alapjait, tárolja a Crypto-t, és csaknem biztonságban van. Tehát biztonságos, átadja adatait a legtöbb kormánynak, amely csak azért kéri, hogy mindenki biztonságban legyen. Biztonságban használhatja a Coinbase-t, hacsak nem csapnak be minket, mert az FDIC fedezi a bankcsődöt, és nem a végfelhasználó gondatlanságát.

Akkor is, ha valóban feltörnek, akkor elzáródnak a digitális élettől, amíg a hackerek nem végeznek veled. A digitális hálózatok úgy vannak beállítva, hogy segítsenek a jelszó alaphelyzetbe állításában, és ne a fiók visszaszerzésében. Napokba telhet, amíg a problémái megoldódnak, addigra megszakad, és az összes aktfotója online lesz.

Ha olyan hardver pénztárcát használ, amelyet úgy állítottak be, hogy ne legyen összekapcsolva veled társított dologgal. Előre fizetett hitelkártyák, égő telefonok vagy kedvencünk használata, egy héj társaság alatt felállított bányászati ​​berendezések használata a fiat privát és anonim kriptóvá égetéséhez.

A névtelenség választás, míg a Blockchain elemzése mindent meg tud látni, amit nem tud, ki mindenki. Hacsak nem engeded meg nekik.

A Coinbase Pro használatának vagy nem használatának megalapozott döntésnek kell lennie, és nem kell véglegesnek lennie. Lehet eseti alapon. Az egyetlen dolog, amit tehetsz a jövő biztosítása érdekében, amelyben élni akarsz, az az, hogy éld azt az életet, amelyet másoknak akarsz, és kérj néhány embert, hogy csatlakozzanak hozzád.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector