Binance vs Bittrex 2021 Exchange Comparison Guide [Vélemények, előnyök és hátrányok]

A legjobb kriptovaluta-csere megtalálása olyan ijesztő feladat lehet. Még nagyobb feladattá válik, amikor a világ két legnagyobb kriptovaluta-cseréje közül kell választania. Ezzel az összehasonlítással Binance vs Bittrex, megvizsgáljuk a kriptográfia fontos szerepét a kriptográfia területén. Emellett kiválaszthatja, hogy melyik csere felel meg legjobban az Ön igényeinek. 

A hagyományos tőzsdéktől eltérően a kriptovaluta-tőzsdék jelentik a hidat a fiat és a kriptovaluta között. Kétféle kriptovaluta-csere van; A Fiat a titkosításhoz és a kriptográfia a kriptográfiához. A fiat és a crypto cseréjével átalakíthatja a fiatot kriptóvá. De a kriptográfia-kriptográfia esetében csak a digitális pénznemekkel foglalkozik. Vizsgáljuk meg a hasonlóságokat és különbségeket, amelyekben ez a két híres tőzsde osztozik. 

Binance vs Bittrex összehasonlító táblázat

BinanceBittrex
Binance Bittrex
binance csere bittrex logó
Értékelésünk: 5. Értékelésünk: 5.
Luanch vállalat: 2017 Luanch vállalat: 2013
Cég helye: Málta Cég helye: Seattle, WA
Csere típusa: USA marzs kriptovaluta csere Csere típusa: Egyszerű vételi / eladási módszerek cseréje
Elérhető kriptovaluták: 150 Elérhető kriptovaluták: 252
Kereskedési párok: 131 Kereskedési párok: 19.
Vásárlás / befizetés módja: Kriptopénz, banki átutalás Vásárlás / befizetés módja: Banki átutalás, Hitelkártya, Betéti kosár
Eladási / kivonási módszer: Banki átutalás, kriptovaluta Eladási / kivonási módszer: Banki átutalás, Paypal, kriptovaluta
Díjak: 0,1%, Díjak: 0,25%
Biztonság: Kiváló Biztonság: Nagy
Közösségi bizalom: Nagy Közösségi bizalom: Nagy
Megerősítés szükséges: Igen Megerősítés szükséges: Igen
Vevőszolgálat: Vevőszolgálat: Lassú
Mobil alkalmazás: Igen Mobil alkalmazás: Igen
Kezdő barátságos: Nem Kezdő barátságos: Nem
Látogasson el az Exchange-re Látogasson el az Exchange-re

Mi a Binance?

binance csere

Noha a Binance székhelye Máltán található, a csere 2017 júliusában kezdődött Japánban Changpeng Zhao. Az ICO használatával indult, amelyet a mai napig az egyik legsikeresebb ICO-nak tartanak. Indulásakor a Binance mintegy 15 millió dollárt gyűjtött 200 millió zseton eladásából. 


Indításától számított 143 napon belül, Binance már a világ első három kriptotőzsdéje közé sorolták. Az indítástól számított hat hónapon belül a tőzsdének több mint 10 millió felhasználója volt világszerte, és napi 1,2 milliárd dolláros kereskedési volumenet gyűjtött. A tőzsde 100 érmét sorol fel, sőt Launchpadjával támogatja az első csereajánlatokat. 

Mi a Bittrex?

bittrex logó

2013-ban alapította Bill Shihara, Rami Kawach és Richie Lai, a seattle-i kriptotőzsdét szakemberek működtetik. Alapítói a Microsoft biztonsági szakértői voltak, mielőtt elindították a cserét. A biztonság a Bittrexnél a legfontosabb és meglepő; soha nem szenvedtek veszteséget a felhasználói forrásokból. Bittrex jelenleg 100 száz érmét kínál, legerősebb párja a Bitcoin és az Ethereum. Fiat betéteket is készíthet USD, EUR, GBP árfolyamon.

Most, hogy megvan az alapötlete mindkét tőzsdéről, most a Binance és a Bittrex összehasonlításában más részleteket is megvizsgálunk. Megvizsgáljuk mindkét tőzsde jellemzőit, árait, díjait, biztonságát és egyéb jellemzőit. 

Jellemzők  

Mindkét csere hasonlóságot mutat; a valódi Binance vs Bittrex összehasonlításhoz azonban külön-külön kell megvizsgálnunk őket. 

Binance

 • Binance Coin: A Binance natív tokenje, amely az ökoszisztémát működteti, a Binance coin (BNB). A BNB-t olyan tevékenységekre használják, mint a kereskedés, a kivonási díjak és a tőzsdei bevezetés. A Binance 0,1% -os kereskedési díjat számít fel, de kedvezményt kap, ha a BNB-n fizet. A kedvezmény jelenleg 12,5% -os. 
 • Megrendelések egyeztetése: A Binance-nek egyedülálló illesztési rendszere van, amely másodpercenként körülbelül 1.400.000 megrendelést dolgoz fel, így az egyik leggyorsabb kriptovaluta-csere.
 • Likviditás: A kriptográfia egyik legforgalmasabb könyvével a Binance több mint 400 kriptóérmét forgalmaz. A likviditás lehetővé teszi, hogy a tőzsdei folyamat gyorsan, versenyképes áron kereskedjen. 
 • Több platform: A Binance elérhető az Andriod, az iOS és a webes felületen. A platform többnyelvű támogatást kínál 13 nyelvhez, köztük vietnami, német, orosz, török, portugál, olasz, koreai, kínai, francia és angol nyelven. 

Binance profik

 • Gyors kereskedési felület
 • Alacsony, csak 0,1% -os kereskedési díjak
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Megbízható hírnév a közösségen belül

Binance Cons

 • Korlátozott számú érme áll rendelkezésre
 • Alacsony likviditás
 • Nem túl kezdőbarát

Látogasson el az Exchange-re

Bittrex

 • Biztonságos tranzakciók: A Bittrex a biztonság alapjaira épült. Hideg tárolást használ az alapok biztonságának növelése érdekében, és a felhasználók engedélyezhetik a kétfaktoros hitelesítést.
 • Optimalizált kereskedés: a platform arra épül, hogy a tranzakciókat valós időben hajtsák végre. Automatizált, és a felhasználók pénztárca és tranzakciós információi rendelkezésre állnak. A Bittrex egy API algoritmussal lett kialakítva, amely támogatja a harmadik fél platformjait és a kereskedelmet. 
 • Szabályozásnak megfelelő: Ha olyan platformot keres, amely megfelel a szabályozásnak, akkor a Bittrex az egyik. Megfelel a virtuális pénznemre vonatkozó amerikai előírásoknak. 

Bittrex Pro

 • Gyors regisztráció és ellenőrzési folyamat
 • Professzionális kereskedési felület
 • Sokféle érme a kereskedelemhez
 • 1 perces diagramja van

Bittrex Cons

 • A fedezeti ügylet nem áll rendelkezésre
 • Nem lehet megállítani a veszteséget
 • Alacsony likviditás

Látogasson el az Exchange-re

Kereskedési díjak

A kereskedési díjak hatalmas üzletet jelentenek a kripto kereskedők számára. Fontos tudni, hogy mennyi az átváltási költség a betétek, a felvételek és a kereskedések után. Tehát mi a különbség a Binance és a Bittrex között, ha a kereskedési díjakról van szó?

Binanciadíjak

A binanszírozás 0,10% -os készítői / felvevői díjakat számít fel. Ezenkívül 0,0005 BTC-t kell fizetnie a visszavonásért. Ahhoz, hogy pénzt kapjon a tőzsdéről, használhatja hitelkártya vagy kriptovaluta opciót. Nem kaphat forrást elektronikus átutalással, és az amerikai befektetők sem tudnak forrásokat szerezni. 

bankköltségek

Binanciabetét – nulla

A betétek esetében a Binance 0% -ot számít fel. Hitelkártyájával kriptovalutát is vásárolhat a Binance-en. Bár harmadik fél szolgáltatói felszámíthatják Önt pénzösszegek Binance-be történő elküldéséért, a betétekért semmit sem számít fel.

Binancia-kivonási díjak

A kivonási díj érménként eltér. A Binance azonban 0,0005 BTC átalánydíjat számít fel. Bármely éter mennyiségének eltávolítása azonban 0,01 ETH. A legtöbb eszköz esetében a kivonási díj megegyezik a minimális kifizetési összeg felével. Tehát kevesebbet kell fizetnie a díjakból, ha minimalizálja az egyes eszközökre történő kivonások számát.

Binance kereskedési díjak

A Binance kereskedési díjaként fizetendő összeg két tényezőtől függ 

 1. Az Ön kereskedési volumene az elmúlt 30 napban
 2. Vagy a birtokában lévő Binance érme (BNB) mennyisége 

Amikor a BNB-n fizet, 25% kedvezményes kereskedési díjat kap. A Binance ügyletek alapdíja általában 0,1% a készítők és felvevők díja. A BNB használatáért 25% -os kedvezménnyel azonban 0,075% -ot kap kereskedési díjként. Ellenőriznie kell azonban a beállításait, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a BNB-vel fizet, nem pedig a Bitcoin-nal. A Binance által megfogalmazott tervek szerint ez a kedvezmény az évek múlásával megszűnik. Évente a felére csökken: 25% -ról 12,5% -ra, majd 6,75% -ra, majd nulla lesz.

A kereskedési mennyiség növelésével csökkentheti a Binance kereskedési díjait is. A tőzsde nyolc különböző szintű díjkedvezményt kínál, a VIP 1-től a VIP 8-ig terjedően. Az Ön szintje függ a 30 napos kereskedési mennyiségtől és a BNB összegétől. Például, ha a minimum 100 BTC-t forgalmazza a 30 napos kereskedési mennyiségén belül, és Ön 50 BNB-vel rendelkezik, akkor 0,09% -os kedvezményt kap készítői díjként, miközben az átvevő díja 0,1% marad.

Bittrex díjak

Bittrex kereskedési díjak

A sok tőzsdétől eltérően a Bittrex átalány, 0,25% -os kereskedési díjat kínál, ami azt jelenti, hogy a készítői és felvevői díjak nem különböznek egymástól. A Bittrex vonzó kereskedési díjat kínál azoknak a kereskedőknek, akik szívesebben cselekednek a megbízási könyvben már meglévő megrendelésekkel szemben. Ezenkívül a Bittrex a 30 napos mennyiség alapján engedményt kínál a kereskedésekre. A 0–200 000 USD értékű tranzakciókért 0,25% -os készítői és felvételi díjat kapnak. másrészt, ha a tranzakció volumene a 30 napos ablakban 60 millió USD vagy annál magasabb, akkor 0% -os készítői díjat és 0,08% -os felvételi díjat kap.. 

bittrex díjak

Bittrex betéti és felvételi díjak

A Bittrex átalánydíja 0,0005 BTC is. A visszavonási díj azonban a Bittrex esetében a tőzsdén jegyzett minden tokennek vagy érmének egyedi hálózati átviteli díja van. Minden tokennek vagy érmének van egy hálózati átviteli díja, amely be van építve, és ennek összegét kis összeggel számoljuk fel. Megtekintheti az egyes érmék vagy tokenek díját az érme melletti kivonás gombra kattintva, hogy megjelenjen a visszavonási ablak, amely a hálózati díj visszavonását mutatja.).

Biztonsági állapot  

Binan vance Biztonságos?

Az első dolog, amelyet egy potenciális kereskedő ellenőriz a tőzsde használata előtt, az a biztonsága. Senki sem akarja, hogy pénzeszközeik elveszjenek a biztonsági előírások megsértése miatt. Jelenleg a Binance számos lehetőséget kínál arra, hogy megvédje pénzeszközeit a külső fenyegetésektől. 

 • Kétfaktoros hitelesítő: Ez az egyik első a Binance biztonsági ellenőrzések listáján. A Binance-fiók beállítása közben felkérést kap a 2FA telepítésére. Így a fiókod akkor lesz biztonságban, ha egy hacker hozzáférést kap a mobiltelefonodhoz.
 • Ezenkívül minden olyan eszközről vagy IP-címről történő bejelentkezés, amelyet korábban nem használtak a Binance-en, e-mailes megerősítési kérelmet fog eredményezni. Választhatja e-mailben is a visszaigazolási kéréseket az olyan műveletekhez, mint a visszavonás.
 • Cím engedélyezőlista: A Binance engedélyezőlistájának szolgáltatása biztosítja, hogy a visszavonás csak egyetlen címre történjen. Ez korlátozza annak esélyét, hogy a pénztárca más címre hagyja a pénztárcáját. Ezt bármikor megváltoztathatja, azonban számíthat arra, hogy bizonyos biztonsági akadályokon megy keresztül.
 • SAFU tartalékalap: A felhasználók biztosítása érdekében a Binance 2018-ban bevezette a felhasználók számára biztosított biztonságos eszközalapot (SAFU). Az SAFU funkció a feltörések elleni biztosításként működik. Olyan, mint egy tartalék, amelyet a Binance által generált összes kereskedési díj 10% -ának felvételével finanszíroznak. Mivel a tőzsde nagy kereskedelemben részesül, a SAFU egy napon nagy medencévé nőhet. 

Annak ellenére, hogy a Binance erőfeszítéseket tett a feltörések megakadályozására, a cseréltek egy hack áldozatává váltak 2019 májusában. A hackerek több mint 7000 Bitcoin-t tettek meg; amely akkor 40 millió dollárt ért. Szerencsére a SAFU alap segítségével a Binance biztosítani tudta, hogy az érintett ügyfelek ne veszítsék el pénzüket.

A Bittrex biztonságos?

A Bittrex a biztonságot szem előtt tartva épült. A tőzsdét azért hozták létre, hogy megbízható kereskedési platformot kínáljon felhasználóinak. Kereskedelmi motorja egyedi tervezésű, méretezhető rugalmas számításokkal rendelkezik, amely biztonságos környezetet teremt. Eddig a Bittrex azon kevés cserék egyike, amelyet nem hackeltek meg. A csere a következő biztonsági intézkedéseket alkalmazza;

Hűtőtárolás: A Bittrex az összes token körülbelül 80-90% -át tárolja platformján offline hideg pénztárcákban. Ez azt jelenti, hogy ha a tőzsde veszélybe kerül, akkor a hackerek nem férhetnek hozzá a tőzsdén tárolt pénzek nagy részéhez.

Kétfaktoros hitelesítés: A Bittrex nagyban támaszkodik a 2FA-ra. A platformon történő visszavonáshoz 2FA jelszavakra van szükség. Szüksége lesz 2FA-ra is, ha fiókját kereskedelmi alkalmazásokkal szeretné összekapcsolni, mint pl TabTrader. Ezenkívül e-mail értesítést kap a fiókja minden bejelentkezéséről. Emellett a bejelentkezés után legfeljebb 2 percet kell várnia az esetleges visszavonásokhoz. Ez elég idő ahhoz, hogy jelet kapjon arra az esetre, ha feltörnek. 

Eddig a Bittrexet nem hekkelték. Bár egyesek azt állítják, hogy pénztárcájukhoz hozzáfértek, és zsetonjaikat ellopták. Ezen felhasználók többsége azonban nem tette lehetővé biztonsági intézkedéseiket, és ez megkönnyítette fiókjaik feltörését. 

Binance vs Bittrex: Következtetés 

Összegzésképpen elmondható, hogy mindkét központ megfontoltan szolgálja ügyfeleit, és a kripto felhasználók részarányának nagy részét a térben tartja. Mivel külön-külön megvizsgáltuk a tulajdonságait, összefoglalhatjuk, hogy mindkettő minőségi kereskedési élményt kínál. A rendelkezésre álló szolgáltatások, díjak és érmék kismértékű eltéréseivel. A legjobb választás valakinek attól függ, hogy mi fontos a saját egyedi kereskedési igényei szempontjából.

Azt javaslom, hogy próbálja ki mindkét cserét, hogy melyiket élvezze jobban. Ezzel lezárul a Binance vs Bittrex összehasonlító útmutatónk. Remélhetőleg jó választást és sok sikert hozhat a kereskedése során! Ha bármilyen kérdése van, kérjük, hagyja meg őket az alábbi megjegyzésekben.

Lásd még:

 • Kraken vs Coinbase
 • Coinigy vs TradingView
 • Bitstamp vs Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector