Bityard Review: A legjobb új szerződések kereskedési platformja?

A kriptovaluta-kereskedelem egy ideje fennáll, és a globális COVID-19-járvány közepette sokan elkezdték felfedezni azt, hogy hogyan lehet némi extra pénzt keresni otthonról. De a kripto tokenek kereskedése nem az egyetlen fajta kereskedés, amelyet megtehet. Amióta intelligens szerződések debütáltak az Ethereum blokkláncon, a Contracts Trading is lehetőség volt. Az olyan webhelyek, mint a BitMex és a Bybit, kiváló platformokat kínálnak, ahol a tapasztalt kereskedők részt vehetnek a szerződéses kereskedésben. De ezek a platformok olyan funkciókkal és interfészekkel rendelkeznek, amelyek eláraszthatják a kezdő kereskedőket. Írja be Bityard; olyan szolgáltatás, amelynek célja egy egyszerű, kezdőbarát platform biztosítása a szerződések kereskedéséhez. Olvassa el átfogóan Bityard főbb jellemzőinek áttekintése.

Mi az a Bityard?

A Bityard-t 2019-ben Szingapúrban alapították azzal a konkrét céllal, hogy egy könnyen használható platformot biztosítson a kriptovaluta-opciós kereskedelemhez, amely tükröződik a „Komplex szerződések – egyszerű kereskedelem” mottóban. Lehet, hogy más platformokon, mint a BitMex vagy a Bybit, fejlettebb funkciók vannak, de tapasztalt kereskedőket céloznak meg.


Mitől különbözik Bityard?

A legfontosabb különbség a Bityard és a többi szerződéses kereskedési platform között az egyszerűség. Mivel a Bityard kifejezetten a kezdő kereskedőknek szól, nagy utat tettek meg egy tiszta, könnyen használható felület biztosításáért, amely nem fogja elárasztani a felhasználót sok funkcióval és lehetőséggel.

Vessünk egy pillantást a BitMex és a Bityard kereskedési felületeire …

A BitMex kezelőfelülete tele van lehetőségekkel. Bár ezek a lehetőségek könnyen érthetőek és nagyon hasznosak a szakértők számára, az első kereskedő biztosan elveszik ebben a felhasználói felületben. És az az igazság, hogy ezekre a lehetőségekre a legtöbbre nincs szükség az új opciós kereskedő számára. A Bityard kezelőfelülete viszont sokkal egyszerűbb, tisztább és könnyebben érthető. Most ne érts félre. A BitMex és a Bybit egyaránt remek kereskedési platformok … csupán egy másfajta kereskedőt céloznak meg.

Milyen további előnyöket kínál a Bityard?

Az egyszerűség és a könnyű használat a Bityard vonzerejének nagy része lehet, de korántsem az egyetlen előnye. Van még:

  • Szabályozás: ez nagy különbség a többi szerződéses kereskedési platformhoz képest. A Bityard megfelel számos szabályozási készletnek, és a szingapúri ACRA, az ausztrál AUSTRAC, az észt MTR és az USA MSB engedélyével rendelkezik a Pénzügyminisztérium Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózatától.

  • Fiat betétek: Írása szerint a Bityard egyike azon kevés szerződések kereskedési platformjának, amely elfogadja a betéteket fiat pénznemben.

  • Több lehetőség a kriptovaluta betétekhez: Jelenleg a Bityard hét különböző rejtjelzőben fogad el befizetéseket: USDT (OMNI / TRC20 / ERC20), BTC, ETH, XRP, TRX, Huobi Token, EOS és BYD (Bityard natív tokenje). Ez több, mint bármely más nagyobb szerződéses kereskedési platform.

  • Saját platformérmével rendelkeznek: A Bityard bejelentette, hogy hamarosan bevezetik a bányászati ​​tevékenységet, amelyet a saját BYD jelükkel jutalmaznak. Ez az érme az ICO felé tart, és több nagy tőzsdén is szerepel. A BYD lehetősége megegyezhet a Binance BNB tokennel.

  • Termékarc: Ezzel más csereplatformok nem is foglalkoznak. De Bityard befektetett abba, hogy márka nagykövete legyen a thaiföldi bokszbajnok Buakaw Banchamekben. Lehet fej itt hogy elolvassa a Bityarddal való együttműködésről szóló bejegyzését.

  • Bemutató kereskedési mód: Ez egy üdvözlendő kiegészítő minden kereskedési webhelyhez: a felhasználók módja annak, hogy jól érezzék magukat a platform szolgáltatásaiban, mielőtt bármelyik alapjukat befektetik.

  • Díjak: A Bityard 0,05% -os általános kereskedési díjat számít fel mind a felvevők, mind a gyártók számára; alacsonyabb, mint a többi versengő platform.

  • Támogatás: A kereskedés során időnként felmerül néhány kérdése vagy kétsége, vagy valamilyen technikai problémát tapasztal. Ekkor szeretne kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, és minél több lehetőségre van szüksége, hogy problémája gyorsan megoldható legyen. A Bityard több támogatási lehetőséget kínál, mint más platformok; segítséget kaphat e-mailben, online ügyfélszolgálaton vagy hivatalos Telegram csoportjukon keresztül.

Az alábbi táblázat részletesebb összehasonlítást mutat be a Bityard és más kereskedési platformok között:

ItemBitMEXBybitDeribitBityard
Központ Seychelle-szigetek Szingapúr Panama Szingapúr
Engedély Értékpapír-kereskedő licenc Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága MTR AUSTRAC, ACRA, MTR, FinCEN
Tranzakciós illeték 0,075% 0,075% 0,075% 0,05% (A bányajutalom további 10% -kal vonható le)
Fiat betét? Nem Nem Nem Igen
Támogatott betét pénzneme Csak 1 (BTC) 5 (BTC, ETH, EOS, XRP, USDT) 2 (BTC, ETH) 7 (BTC, ETH, XRP, USDT, TRX, HT, LINK)
Minimális árrés 1 USDT 5 USDT 0,1 BTC / 1 ETH 5,00 USDT
Eszközök opcióinak száma 8. 4 2 10.
Demo mód Igen Igen Igen Igen
Kényszerű felszámolás? Igen Nem Nem Nem
Max. visszavonás Egyik sem 10 BTC Nincs a KYC-vel 100 000 USDT
KYC? Nem Nem Kivonások > 1BTC Nem
Tőkeáttétel 1-100x 1-100x 1-100x 10-100x
Vevőszolgálat E-mail, távirat E-mail, Online ügyfél Email E-mail, távirat, online ügyfél
Márkanagykövetek Egyik sem Egyik sem Egyik sem Buakaw Banchamek

Bityard Review következtetés…

Ha tapasztalt szakértő vagy, aki fejlett funkciókat keres a szerződéses kereskedéshez, számos kiváló platform közül választhat. De ha új szerződésekkel foglalkozó kereskedő vagy egyszerűen csak tiszta, könnyen használható felületet szeretne, akkor a Bityard az egyszerűség szempontjából felülmúlhatatlan. És ha ez az egyszerűség alacsonyabb kereskedési díjakkal, több lehetőséggel rendelkezik mind a fiat, mind a kriptovaluta betéteknél, és több ügyfélszolgálati lehetőséggel jár, annál jobb. A Bityard egyszerű szerződési platformként történő kiválasztása egyszerűen nem gond. Tehát, ha azon gondolkodik, hogy megteszi az első lépéseket a kriptovaluta-opciók kereskedésében, ellenőrizze a Bityard-t.

Boldog kereskedést mindenkinek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector