Coinigy vs TradingView 2021: Kereskedési platform összehasonlítása, vélemények és biztonság

A diagramkészítő szoftver a leghasznosabb eszköz, amelyet egy technikai elemző vagy chartista használhat. A számítógépeket úgy tervezték, hogy adatokat tároljanak és kiszámoljanak, miközben felhasználható értelmezéseket nyújtanak ember számára olvasható és érthető formátumban. A legtöbb kereskedő és befektető számára a diagramkészítő szoftver fájdalom. Vagy gyorsan kinövik őket, vagy elérhetõ kódolási problémát érnek el az alapul szolgáló nyelv miatt. Ebben a cikkben összehasonlítjuk Coinigy Vs TradingView hogy eldöntsék, melyiket érdemes jobban használni a kriptográfiai kereskedők számára.

Coinigy VS TradingView összehasonlító táblázat

CoinigyTradingView
Coinigy TradingView
Értékelésünk: 5. Értékelésünk: 5.
Cégindítás: 2013 Cégindítás: 2011
Cég helye: Milwaukee, Wisconsin Cég helye: New York, NY
Alexa rang: 52,321 Alexa rang: 196
Cryptocurrency Screener: Termelésben Cryptocurrency Screener: Igen
A közösségi média szűrője: Termelésben A közösségi média szűrője: Igen
Döntőbírósági megtekintés: Igen Döntőbírósági megtekintés: Nem
Testreszabott szkriptek: Nem Testreszabott szkriptek: Igen
Díjak: Ingyenes 30 napos próbaidőszak – 99,99 USD havonta Díjak: Ingyenes – havi 59,95 dollár
Biztonság: Nagy Biztonság: Nagy
Közösségi bizalom: Kiváló Közösségi bizalom: Kiváló
Vevőszolgálat: Kiváló Vevőszolgálat: Kiváló
Vevőszolgálat: Vevőszolgálat:
Mobil alkalmazás: Igen Mobil alkalmazás: Igen
Kezdő barátságos: Igen Kezdő barátságos: Igen
Látogasson el az Exchange-re Látogasson el az Exchange-re

Mi a Coinigy?

coinigy

Coinigy egy kriptovaluta-központú kereskedési platform. 2013 óta működnek Milwaukee-ban (Wisconsin, USA). Nagy hangsúlyt fektetve a kereskedési grafikonok és a homályos tőzsdei eszközök biztosítására. Valamennyi fontosabb cserét is megtartják.

Mi a TradingView?


Kereskedési nézet egy jól lekerekített kereskedési platform, amely képes részvények, kötvények, áruk, devizák, kriptovaluták, indexek, határidős ügyletek és CFD elemzésére. 2011-ben alapították New York-ban, New York-ban, USA-ban.

A Tradingview kivételesen testreszabható grafikonokat biztosított a többi nagy szereplő, a Reuters, a Bloomberg és a CQG költségeinek töredékéért. Forradalmi az a képesség, hogy a legtöbb nagy piac valós idejű adatait egy helyen bróker nélkül vásárolhatja meg.

Diagram és kereskedési platformok

Coinigy

A Coinigy egy webalapú (telepítés nélkül) platformfüggetlen asztali és mobiltelefonos diagramkészítő szoftver, intézményi szintű adatcsatornákkal. 38 tőzsdét, 3349 piacot és 6957 valutát ábrázolhat. Kereskedési könyvük jellemzői horizontális és vertikális nézeteket kínálnak a vizuális kereskedők számára. Vettek és eladtak, a falak jól láthatók.

A piacok és a tőzsdék lenyűgözőek, homályos érmék találhatók és jegyezhetők fel, ami nem kis teljesítmény, tekintve, hogy a likviditás 1000 dollár lehet.

API-juk csodálatos, lehetővé téve a rendelések késedelem nélküli végrehajtását. A számlaegyenlegek láthatók, a diagram nézetcseréje megoszlik (az egyenlegeket százalékokkal cserélve követi). Kördiagram látható, amely kiválóan alkalmas a kockázat csökkentésére, ha az ember bármilyen okból átmenetileg vagy tartósan kudarcot vall.

A Coinigy rendelkezik egy App gombbal, amely további eszközökhöz vezet. Az alkalmazások tartalmazzák; Google lapok kereskedések és egyenlegek szervezéséhez. Az élő aktuális események hírvezetéke, amely izgathatja a bikákat vagy medvéket. Crypto ticker chrome plugin a piackövetéshez más internetes feladatok elvégzése közben. Sms riasztások, amelyeknek további díja van.

érmecsere

Az Arb (arbitrázs) mátrix nagyszerű alkalmazás az árváltozások követésére a piacokon, amelyek kihasználhatók, ha a blokkidő elég gyors és az árkülönbség elég magas. A böngészőben további, riasztások állnak rendelkezésre cserén és tickeren alapulva. E-mailek, SMS-ek vagy a rendszer hangjelzései is engedélyezhetők. A Coinigy lehetővé teszi az egyes párok számára írott jegyzetek mentését, amelyek könnyen láthatók egy oldalsó fülön.

Gazdasági adatelrendezések elmagyarázzák, hogy hol találhatók érmékkel kapcsolatos információk. Ide tartoznak a projektről szóló leírások, a közösséghez és a webhelyhez való közösségi kapcsolatok, a fehér könyv, a blokkfelfedező, a bányász jutalmai, a megerősítések, a blokkidő és a bányászati ​​algoritmusok.

A Coinigy tervei között szerepel egy térképszkenner és egy közösségi szkenner. Jelenleg a 2.0 Beta verziójuk tesztelhető. Az 1.0 és a 2.0 egyaránt rendelkezik gyorsbillentyűs funkciókkal, amelyek gyorsabbá tehetik a kereskedést.

TradingView

A TradingView egy webalapú (telepítés nélküli) platformfüggetlen asztali és mobiltelefonos diagramkészítő szoftver, intézményi szintű adatcsatornákkal. Több piacra jutással széleskörű pénzügyi eszköz. Részvények, kötvények, áruk, devizák, kriptovaluták, indexek, határidős ügyletek és CFD elemzéséhez.

A Tradingview egy olyan szociális hálózat, amelyben a világ minden tájáról érkező kereskedők és befektetők osztják meg a kereskedési ötleteket privátban vagy nyilvánosan. Platformjuk a pénzügyi eszközök körüli gondolatok megfogalmazására szolgál.

A platform nagyon szociális, és a közösség mindig készen áll a segítségre akkor is, ha nem értenek egyet veled. Meg fogják mondani, miért rajtad múlik, hogy elítélt maradsz, és helyesen vagy rosszul hívsz, vagy meggondolod magad, és helyesen vagy rosszul hívsz.

A Tradingview lehetővé teszi az egyedi parancsfájlok / programok futtatását a rendszerükön. A Tradingview programozási nyelve megvan, Pine Script. Bár nem rossz, bizonyos területeken kissé összetett. Azonban többnyire egyszerűen a számítógépes logika megkerülése és a nyelvi korlátozásokkal való munka. Ezek a korlátozások egyszerűen újrakódolást jelentenek, a kódoló közösség kész segíteni.

kereskedési nézetbörze

Az átvizsgáló elképesztő. Megvizsgálja az indikátor jeleket, és tanácsot adhat a rendszer kritériumainak megfelelő kereskedelmi beállításokról. Diagramjaik meghaladják a szilárdságot, és több ablakos funkciók hozzáadásával bárki Wall Street kereskedőnek érezheti magát.

A TradingView egy több piacra kiterjedő, széles alapokon nyugvó pénzügyi eszköz, amely lehetővé teszi a világpiacok és a befektetők viselkedésének megtekintését. Ez a teljes kép elengedhetetlen a kereskedési stílustól függően.

A Tradingviews utólagos tesztelési funkciói csodálatosak, számtalan előre írt szkript segítségével választhat vagy létrehozhat. A gyorsbillentyűk és a jegyzetek funkciói mindkét platformon megegyeznek. A bár visszajátszása nagyszerű tesztelési erőforrás a skalperek számára. Lehetővé teszi számukra, hogy mutatóik vagy piaci struktúra segítségével teszteljék képességeiket. Remek eszköz a nap összefoglalására és a személyes kereskedési módszerek finomítására.

Coinigy VS TradingView: Vélemények

Ez a felhasználás céljára és a kereskedési stílusra vezethető vissza. Egyes kereskedőknek / befektetőknek sok információra van szükségük a kereskedéshez, míg másoknak egyszerűen ismerniük kell a választott eszköz árát és piaci szerkezetét.

Coinigy Review

coinigy áttekintés

A Coinigy egy kifinomult kriptokereskedelmi termék, amely testre szabott megoldást kínál a kriptovaluta piacok számára. Több kriptovaluta-tőzsdét sorol fel a Tradingview-hoz képest. Nem teszi lehetővé a kereskedési ötletek megosztását a rendszerén belül. Nincsenek háttérvizsgálati funkciók, amelyeket a laikusok használhatnak.

Míg mindkét szolgáltatás ugyanazt a cserét kínálja, a Tradingview jobb eszközökkel rendelkezik, és a diagramokhoz használnák. A megrendelések végrehajtásához a Coinigy API páratlan, és néhány kriptovaluta kereskedőnek nem szabad. Az API integrálásának más módszerei vannak egy egyedi vagy megvásárolt programba.

Coinigy Pro

 • Kriptovaluta tőzsdék
 • API
 • Arb Matrix
 • Google táblázatok
 • A kriptovaluta összpontosított
 • Könnyen kezelhető

Coinigy Cons

 • Nincs belső közösségi hálózat
 • Nincs szűrő
 • Egyéni szkriptek

Látogasson el az Exchange-re

TradingView Review

tradingview áttekintés

A TradingView átfogó képet adhat a piacokról. A közösségük kihívást jelent, ha szociális vagy. Ez nagyon konstruktív lehet a véleményformálásban, és nem rázhatja ki a jó kereskedelemből. Kiemelhetik a figyelmen kívül hagyott téves számításokat is, amelyek megóvhatják a rossz kereskedelmet attól, hogy rosszabb legyen.

Ezenkívül megtekintheti más ötleteket és felmérheti a piac konszenzusát. A piaci veteránok betekintése bizonyos körülményekbe és a múltbeli események vagy kereskedelem várható eredményei körül felbecsülhetetlen lehet az új és tapasztalt kereskedők számára.

TradingView profik

 • Közösség
 • Szűrő
 • Egyéni szkriptek
 • Kötet profil
 • Többablakos
 • Globális piacok
 • Könnyen kezelhető

TradingView Cons

 • A kriptovaluta-cserék száma
 • API

Látogasson el az Exchange-re

Díjak

Coinigy

A Coinigy 30 napos kezdő fiókot kínál, amely lehetővé teszi mindkét fizetett előfizetés kipróbálását. A funkciók azonban korlátozottak, az alkalmazás Arb mátrix – arbitrázs mátrix nem érhető el.

A Coinigy 2 fizetős előfizetéssel rendelkezik.

Pro Trader 21,95 USD / hó

API Developer Pro 99,99 USD / hó

A Pro Trader elengedhetetlen eszköz a kézi kereskedők számára (adja meg a kereskedéseket kézzel). Eszközeik lehetővé teszik az iparági szabványok és a saját tulajdonú mutatók alkalmazását. A mutatók a rendelkezésre állóra korlátozódnak.

Az API fejlesztői verzió háttér-hozzáférést biztosít a tőzsdékhez, lehetővé téve a botok számára, hogy bonyolult limit megbízásokat hajtsanak végre és kereskedjenek, ha az általános felhasználók nem tudnak. Általában az API-tranzakciók akkor is végrehajtódnak, ha a cseréknél beküldési hibák vannak.

A történelmi adatokat nagyon nehéz megtalálni, és prémium árat igényelnek. Az ötletek utólagos tesztelése és végrehajtása múltbeli adatokkal csiszolhatja a kereskedési rendszer / bot vagy kereskedő / befektetők képességeit. A múlt elég pontosan tükrözi a jövőt, ha tudja, hogyan kell értelmezni az adatokat. A választási ciklusok csak egy példa a ciklikus piacokra.

A Coinigy is árul történelmi adat.

BITF: BTC / USD (RAW)

2014. 05. 05. – 2020.02.26. 2583,60 USD

BMEX: XBT / USD (RAW)

2016.12.05 – 2020.02.26. 1108,00 USD

Coinigy Tradingview Jobb

TradingView

A TradingView 30 napos próbaverziót kínál, amely lehetővé teszi mind a 3 első fizetett előfizetés kipróbálását.

A TradingView-nak van 5 előfizetéseket.

Alap $ 0.00 USD / hó

Pro 14,95 USD / hó

Pro + 29,95 USD / hó

Prémium 59,95 USD / hó

Van egy titkos előfizetési modell, a The Rookie 5 dollárért. Ez a csomag csak akkor áll rendelkezésre, ha a próbaverzióval kezdi, majd megkezdi a havi számlázás törlésének folyamatát. Mielőtt teljesen lemondaná az előfizetést, felajánlja Önnek a csökkentett újonc csomagot. A nyújtott szolgáltatások a Pro előfizetés korlátozott változata, a mennyiségi profiladatok nem állnak rendelkezésre.

Az Basic verzió mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet. Ha nem engedheti meg magának a Pro verziót, de elkötelezett, akkor a Tradingview minden ereje elérhető. Csak nehezebb hozzáférni, mert meg kell dolgozni érte. A kódolás megtanulása fenyő szkript nagyban segíthet. A közösség is segít Önnek. A legtöbb esetben egyszerűen meg kell találni a mutatót a szkriptkönyvtárukban.

A Pro verzió rendelkezik volumenprofillal (ami megéri a kért árat), diagramonként további mutatókat és fülenként 2 diagramot tartalmaz.

A Pro + laponként 4 diagram található, több piaci adatfolyam megtekintése esetén holisztikusabb képet kaphat a történésekről. A Crypto-nak nincs központosított piaca, az Apple Inc. (APPL). Csak egy ára van. Minden kriptovalutának páronként ára van cserénként. Sok arbitrázslehetőség áll rendelkezésre, mivel az árak nem stabilak vagy fixek a tőzsdéken. Az egyedi tartományú sávok (gyertya és bár időszakok) például 5 napig állnak rendelkezésre.

A Premium korlátlan diagramelrendezést, 24 indikátort és csak meghívásos indikátorok közzétételét kínálja. Ebben az esetben a fejlesztő bevételt szerezhet a munkájából, és kizárhatja a nem fizető felhasználók hozzáférését, és létrehozhat egy ügyfélkört, amely általában egyszeri 100–500 dolláros díjat számít fel, ami iparági norma.

A Tradingview lehetővé teszi az összes diagramadat CSV-be történő exportálását.

Biztonság, bizalom és támogatás

Coinigy Security

A Coinigy többnyire biztonságos. Biztonságuk az ipari szabvány 2FA, és e-mail értesítéseket jelent a bejelentkezésről. Ez az összes bizalom, amelyet a legtöbb vállalat tud nyújtani. Ha bárkinek vagy cégnek API-kulcsot ad, kockázatot kell indokolnia a széles kereskedelmi tervben.

Ha kereskedése során átutalja pénzeszközeit, és amikor nem, akkor tőzsdéken kívüli pénzeszközöket tárol, és a fennmaradó időben egy hardvertárcában tárolja az érméket. Az API kulcs megadása nagyszerű lehet kereskedéshez vagy befektetéshez.

Biztonságuk az ipari szabvány 2FA, és e-mail értesítéseket jelent a bejelentkezésről. Ez az összes bizalom, amelyet a legtöbb vállalat tud nyújtani. A Coinigy fantasztikus szolgáltatást nyújt. Támogató személyzetük egy órán belül megoldotta a problémákat, de a tapasztalatok változhatnak a feladat összetettsége miatt.

TradingView Security

A kriptográfia kereskedési nézete biztonságos. Biztonságosabbá tehető, ha nem összekapcsolt, nem leíró e-mail fiókkal, nem leíró felhasználónévvel jelentkezik be a szolgáltatásba, és véletlenszerű képet használ, amely nem kapcsolódik az életéhez. Vásároljon előre fizetett mobiltelefont riasztásokhoz és előre fizetett hitelkártyákhoz. A többi az internetes személyes biztonsági illemtan.

Elképesztő a támogatásuk. A közösség mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen a kódolási problémák, a kereskedési ötletek és az oktatási betekintésekben. A Tradingviews technikai támogatás hatékonyan oldja meg a problémákat. Támogatási tudásbázisuk szinte minden kérdésre megválaszolható.

Coinigy vs TradingView végső következtetés

Mindkét eszköz tökéletesen kiegészíti egymást, megnyitva a kriptovaluta piacokat a technikai és alapvető elemzések előtt, miközben a pénzügyi ágazatot szemlélteti. A Tradingview közösség kiaknázható, hogy piaci ötleteivel és átvilágítójával jobb kereskedővé / befektetővé váljon. A Coinigy API-ja cserehibákkal kereskedhet.

Ha a költségvetés nem kérdés, kapja meg mindkettőt. Futtassa a Tradingview-t a piaci elemzéshez, a Coinigy-t pedig a végrehajtáshoz. Ha csak egy engedheti meg magának a Coinigy beszerzését, hacsak nem volumenprofillal kereskedik, és a cserét a Tradingview támogatja. A Tradingview ingyenesen használható, lehet, hogy keményebben kell dolgoznia az összes kereskedési adat összeállításánál. Ez segíthet megtanulni kódolni a folyamat optimalizálása érdekében.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector