Cserék

Ha készen áll és hajlandó megvásárolni egy bitcoinot, ismerkedjen meg a bitcoin cserékkel. A közelmúltban sok Bitcoin-csere jelent meg, és mint ilyen, gondosan kell lépkednie. Számos szempontot kell figyelembe vennie, mielőtt a megfelelő cserét választaná. Célunk, hogy bemutassuk Önnek a bitcoinok és más kriptovaluták vásárlásának legjobb cseréjét.

Ebben a szakaszban feltételezzük, hogy megértette a kriptovaluták alapjait, és arra a következtetésre jutottunk, hogy ez méltó befektetési vállalkozás az Ön számára. Ha továbbra is homályos a Bitcoins tekintetében, akkor kövesse az alábbi blog linkeket az egyes cikkekhez, amelyek még jobban megvilágítják az érdeklődési területét. Egyelőre itt vannak az alapok.

Mi az a Bitcoin csere?

A Bitcoin tőzsde alapvetően egy digitális piactér, ahol a Bitcoins-kereskedelem iránt érdeklődő személyek altcoinok vagy fiat pénznemek (USD, EUR stb.) Használatával vásárolhatják és adhatják el ezt a kriptovalutát. A bitcoin tőzsde közvetítőként működik a Bitcoins eladói és vásárlói között.

A Bitcoin csereplatformjai általában egyeztetik a Bitcoin vásárlóit az eladókkal. És csakúgy, mint a részvények kereskedésében, a Bitcoin tőzsdei üzletág kereskedői is eldönthetik bitcoinok eladását vagy vásárlását egy limit vagy egy piaci megbízás megadásával. A kettő különbözik – a következőkben különböznek egymástól. Piaci megbízással a kereskedő felhatalmazást ad a tőzsdére, hogy más online platformokon a legjobb árú piacon kereskedjen bitcoinjaival. Másrészt limitáras megbízással a kereskedő azt mondja a tőzsdei társaságnak, hogy kereskedjen bitcoinjaival olyan áron, amely vagy alacsonyabb, mint az uralkodó kérés, vagy amely meghaladja az uralkodó ajánlatot. Természetesen ez attól függ, hogy valaki elad vagy vásárol.

A Bitcoin cserék típusai


Néhány a Bitcoin cseretípus közül a következőket tartalmazza:

Kereskedési platformok

Ezek azok a webhelyek, amelyek célja az eladók és a vevők összekapcsolása a Bitcoin tranzakcióhoz. Minden tranzakció után állandó díjat számítanak fel.

Direkt kereskedés

Ezek olyan platformok, amelyek közvetlen kereskedelmet biztosítanak a kereskedőknek. Ezzel a Bitcoin tőzsdetípussal a kereskedők a világ minden részéből kicserélhetik bitcoinjaikat és valutáikat. A közvetlen kereskedelemben nincs meghatározott piaci ár. Minden eladó meghatározza a saját piaci árát.

Brókerek

Ezek olyan webhelyek, amelyeket azért hoztak létre, hogy bárki megvásárolhassa a Bitcoins-t előre meghatározott áron. A brókerek meghatározták az árat. Gondolhat ezekre a kriptopénz-közvetítőkre mint devizakereskedőkre.

Mit kell fontolnia, mielőtt bármilyen Bitcoin Exchange-hez csatlakozna

Mielőtt bármilyen csere elkötelezi magát és eladná a Bitcoine-ját, fontos, hogy elvégezze a házi feladatait. Az alábbiakban néhány tényezőt érdemes figyelembe venni, mielőtt közvetlenül a cserébe indulna.

Hírnév

A tőzsdéről többet megtudni a legegyszerűbb és legjobb módszer, ha online véleményeket keres, amelyeket az iparág legfőbb felülvizsgálati webhelyei és magánszemélyek írtak. Kérhet útmutatást a különféle Bitcoin fórumokról is. Az alábbiakban megtalálja az egyes platformokról szóló áttekintéseinket, hogy művelt döntést hozhasson, anélkül, hogy túl sokat kutatna.

Díjak

Valamennyi tőzsdén a díjakkal kapcsolatos információk vannak beillesztve a weboldalukra. Mielőtt bármelyikhez csatlakozna, győződjön meg arról, hogy megértette a befizetési, tranzakciós folyamatot és a kifizetési díjakat. Igen, a díjak nagyban különböznek az egyes tőzsdéktől.

fizetési módok

Melyek azok a fizetési módok, amelyek a Bitcoin csere platformján elérhetők? Rendelkezik betéti vagy hitelkártyával? PayPal? Vezetékes átvitel? A korlátozott fizetési módokkal rendelkező Bitcoin-csere kényelmetlenséget jelenthet. Ne feledje, hogy a hitelkártya használata a Bitcoins vásárlásához igazolást igényel, és magasabb prémium díjat és árat vonz, mivel a csalás kockázata nagyobb. Banki átutalások esetén a folyamat hosszabb ideig tart, mivel a tranzakciót a bankoknak kell igazolniuk.

Földrajzi korlátozások

Egyes csereprogramok olyan speciális funkciókat kínálnak, amelyek csak előre meghatározott országokból érhetők el. Csatlakozás előtt mindig győződjön meg arról, hogy a platform minden funkcióval és eszközzel rendelkezik-e az Ön országa vagy az Ön által ünnepnapokon gyakran látogatott országok számára.

Következtetés

A bányászathoz hasonlóan a Bitcoin-tőzsdék szerves részét képezik az új kriptovaluta világnak és annak teljes ökoszisztémájának. Mielőtt belevágna, belemerül a vizekbe, megértette a szakmát, kérje meg, ha valaki átvezeti Önt, ha szükséges, de bármit is tesz, ne szálljon bele vakon.

Az alábbiakban megtalálja az összes véleményt és tőzsdei vásárlási útmutatót, hogy könnyedén elindulhasson.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector