Hogyan lehet a Bitcoin-t átvinni a Coinbase-ről Krakenbe

Úgy gondolja, hogy készen áll arra, hogy egy lépéssel tovább vigye a kriptográfiai élményt? Nagy örömmel közöljük, hogy ma 5 egyszerű lépésen megyünk keresztül a Bitcoin átviteléről a Coinbase-ről Krakenre (ez a legjobb és legegyszerűbb módszer).

Kraken az egyik „legnagyobb és legrosszabb” a kriptovaluta tőzsdék között, és valószínűleg azok számára előnyben részesített választás, akik Bitcoins és Ethers kereskedelemmel kívánnak kereskedni, és más altcoinokat vásárolnak, például Ripple-t, EOS-t stb. Ez az egyik legbiztonságosabb és legbiztonságosabb tőzsde a digitális valuta vásárlásához és kereskedelméhez. 

A Coinbase az egyik legnépszerűbb kriptográfia és a kezdőknek szóló platform. A Bitcoin-tal való kezdés merész feladat lehet, de a Coinbase újra és újra bebizonyította, hogy megbízható platform a kezdők számára.

Ezt szem előtt tartva, ha egy meglehetősen új felhasználó készen áll más platformok kipróbálására, bizonyos nehézségeket tapasztalhat a Coinbase felületről a különböző központokba vagy pénztárcákba történő áttérés során. Minden kereskedési platform nagyban különbözik egymástól, és a Coinbase-ről – ami meglehetősen egyszerű platform – áttérés Krakenre ijesztő lehet. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk az úton, merüljünk be!

The Challenge: Kraken’s Interface

Kezdjük azzal, hogy foglalkozunk a nyilvánvalóval: Kraken felületével. Ez mindig egy „aktuális téma”, mivel a Kraken kezelőfelülete népszerű, mert NEM olyan felhasználóbarát, mint a fogyasztók szeretnék.


Kraken arról ismert, hogy nem drága, és sok aktív felhasználóval rendelkezik. A Kraken transzferdíjai az iparág legjobbjai közé tartoznak más tőzsdékhez képest. Ennek ellenére a Kraken rossz napot adhat neked a kriptográfia terén. Nehézségekbe ütközhet, ha készen áll a kriptovaluták kezdeti befizetésére a pénztárcájából a Coinbase-re vagy akár más tőzsdékre.. 

Miután elolvasta ezt az útmutatót, bonyolult módon küldhet Bitcoinot a Coinbase-ből Krakenbe.

Hogyan lehet a Bitcoin-t átvinni a Coinbase-ről Krakenbe (Coinbase számláról)

Van valami Bitcoin éppen a Coinbase pénztárcájában? A következő lépések nagyon egyszerűen követhetők, és reméljük, hogy ez segít abban, hogy transzfer mester legyél, amikor a Bitcoinot a Coinbase-ről a Kraken platformra kell küldeni.

 1. Bejelentkezni Coinbase és az Irányítópult sávon kattintson a „Fiókok” elemre.

  Hogyan lehet a Bitcoin-t átvinni a Coinbase-ről Krakenbe

MEGJEGYZÉS: A mobilfiókoknál ez az alsó sávban jelenik meg, közvetlenül a „Főmenü” mellett.

érme alapja kraken

      2) Válassza ki a pénztárcájából elküldendő kriptovalutát.

küldje el a Bitcoin-ot a Coinbase-ből Krakenbe

      3) Ez a lépés egy kicsit nagyobb kihívást jelent. A legjobb útmutatás érdekében vessünk egy pillantást a következő pontokra:

 • Írja be a Kraken-fiókjában található címet. 

       JEGYZET: Ha nem tudja, hol van ez a cím, lépjen be Kraken-fiókjába, és érintse meg a „Finanszírozás” elemet, amely a jobb felső sarokban található a „Kereskedelem” opció mellett..

Kraken átigazolási díjai

 • Ne feledje, hogy ha mobil nézetet használ, koppintson a képernyő jobb felső sarkában lévő papírrepülő ikonra, majd hozzáadhatja a küldeni kívánt összeget. Addig nem küld semmit, amíg meg nem adta krakkeni címét a befizetéshez. Érintse meg újra a megerősítéshez.

Ezután meg kell adnia krakkeni betéti címét.

 • Az első szakasz, amely megkapja a figyelmét, amikor elkezdi kitölteni az átviteli kérelmet a Coinbase-en, a címzett / cél mező. Amikor ideér, tudja, hogy itt kell megadnia, és adja meg a pénztárca címét, ahová a Coinbase-től kapja a Bitcoin-ját. 
 • Ezután a képernyő bal oldalán található oldalsó menüből válassza ki a befizetni kívánt kriptovalutát.

  érme alapja kraken

 • Miután kiválasztotta, kattintson vagy érintse meg az „Új cím létrehozása” elemet, így megszerezheti a „Betéti címet”.

  hogyan finanszírozhat egy Kraken-számlát

    Nem túl bonyolult, igaz? Folytassuk!

     4) Remek! Ehhez a következő lépéshez beírjuk vagy beírjuk az éppen létrehozott címet. Keresse meg azt a részt közvetlenül a Coinbase menü „Címzett” alatt. Ezután kiválasztaná az átutalni kívánt összeget.

JEGYZET: Ha a mobilját használja, adja meg a címet, és koppintson a Küldés gombra. Ez lenne az Ön számára mobilon!

    5) És végül, de nem utolsó sorban kattintson a „Folytatás” gombra

      Ellenőrizze a tranzakció minden részletét, és ha ezek a részletek jól mutatnak, erősítse meg az átutalást.

További megjegyzések

Reméljük, hogy ez segít abban, hogy ne legyen problémája a folyamat végrehajtásával kapcsolatban, így egyszerűnek, hasznosnak és gyorsnak találhatja azt! 

Ezen a ponton a kriptovalutát a Coinbase-ből a Kraken-fiókjába rendesen átviszik, de először is tartsa szem előtt ezeket a tényeket:

Legyél türelmes! Hagyjon 30-45 percet, vagy talán még egy kicsit, amíg a tranzakció befejeződik. A kriptovaluta összegét érdemes figyelembe venni.

Nyugodtan ellenőrizze mind a Kraken, mind a Coinbase számlákon a tranzakciókat, és ellenőrizze, hogy az átutalás sikeresen megtörtént-e. 

Tehát tessék, így lehet a Bitcoin-ot annyi szóváltás nélkül átvinni a Coinbase-ről Krakenbe!

Mennyi ideig tart a Bitcoin küldése a Coinbase-ből?

Tudjuk, hogy jobban szeretné, ha az ilyen típusú tranzakciókat a lehető leggyorsabban végrehajtanák.

Számunkra az is fontos, hogy tudassa veled, mire számíthat minden alkalommal, amikor pénzt kell küldened vagy átutalnod a csereplatformok között.

Először is, az átvitel általában két, három perces folyamat, és nagyon egyszerűen végrehajtható. A legtöbb esetben számíthat arra, hogy pénzeszközeit csak néhány perccel az elküldés után vagy néhány órával az átutalás után láthatja a pénztárcájában, bár ez általában nagyon gyors folyamat.

A folyamat sebessége a hálózattól függően változik. Vegye figyelembe azt is, hogy ezeket a tranzakciókat a bányászok ellenőrzik. Ismételten: az egész végrehajtásának sebessége nagymértékben függ a hálózattól. 

Következtetés

Képes volt megosztani és átvinni a megadott lépésekkel? Szeretettel várjuk Önt és tapasztalatait, miután elolvasta ezt az iránymutatást. Tartsa szem előtt a fenti megjegyzéseket és ajánlásokat, különös figyelmet fordítva a Cél címre és annak megtalálásának helyére. Ezenkívül ellenőrizze mindig a Kraken-számlájára történő sikeres átutalást.

Aki kíváncsi arra, hogyan finanszírozhatja a Kraken-fiókot, ez egy biztos módja ennek!

Hasznosnak találta ezt? Tudassa velünk a megjegyzéseket!

Hamarosan találkozunk!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector