Kraken vs Coinbase: 2021 Cryptocurrency Exchange összehasonlító útmutató

A Kraken és a Coinbase önmagában is kiváló csereprogram. Noha mindkettő teljesen külön piacokat szolgál ki a cserefunkciók, a felajánlott érmék és a befizetési módszerek miatt, tegyük meg a Kraken vs Coinbase összehasonlítás, így eldöntheti, melyik a kényelmesebb az Ön számára.

Az ökoszisztémán belül a spektrum különböző pontjain is tevékenykednek, kezdő és profi, befektető és kereskedő, valamint ETF és határidős.

Mindkét információcsere a megbízható harmadik felek megtestesítője, az Egyesült Államokban folytatott cserekapcsolat jellegéből adódóan..

A Kraken és a Coinbase egyaránt nagyon szigorú ellenőrzési folyamatokkal rendelkezik, amelyek szembeszegülnek a kriptoetosz céljával. A Coinbase rendelkezik FDIC biztosítással, Kraken pedig árrés kereskedéssel rendelkezik az Egyesült Államok állampolgárai számára.

Kraken vs Coinbase összehasonlítás

KrakenCoinbase
Kraken Coinbase
Kraken vs Coinbase Kraken vs Coinbase
Értékelésünk: 5. Értékelésünk: 5.
Luanch vállalat: 2011 Luanch vállalat: 2012
Cég helye: San Francisco, Kalifornia Cég helye: San Francisco, Kalifornia
Csere típusa: USA marzs kriptovaluta csere Csere típusa: Egyszerű vételi / eladási módszerek cseréje
Elérhető kriptovaluták: 32 Elérhető kriptovaluták: 19.
Kereskedési párok: 131 Kereskedési párok: 19.
Vásárlás / befizetés módja: Kriptopénz, banki átutalás Vásárlás / befizetés módja: Banki átutalás, Hitelkártya, Betéti kosár
Eladási / kivonási módszer: Banki átutalás, kriptovaluta Eladási / kivonási módszer: Banki átutalás, Paypal, kriptovaluta
Díjak: Alacsony Díjak: Közepes
Biztonság: Kiváló Biztonság: Nagy
Közösségi bizalom: Nagy Közösségi bizalom: Nagy
Megerősítés szükséges: Igen Megerősítés szükséges: Igen
Vevőszolgálat: Vevőszolgálat:
Mobil alkalmazás: Nem Mobil alkalmazás: Igen
Kezdő barátságos: Nem Kezdő barátságos: Igen
Látogasson el az Exchange-re Látogasson el az Exchange-re

Cserék

Az első dolog, amit a Kraken és a Coinbase összehasonlítása előtt meg kell ismernünk, ezért nézzük meg ezeket alaposabban, hogy jobban megértsük a különböző funkciókat.


Mi az a Kraken?

Kraken vs Coinbase

A Kraken egy kriptotőzsde, amelyet 2011 júliusában alapított Jesse Powell. Jesse Powell az Mt.-n dolgozott. Gox, és azt hitte, hogy jobban tud, és úgy tett, mint Kraken, a kezdetektől fogva egyetlen csapkodást sem szenvedett. Kraken székhelye a kaliforniai San Franciscóban található.

Kraken volt az első rejtjeltőzsde, amelynek kereskedési adatait a Bloomberg terminálon jelenítették meg. Kraken emellett a tokiói kormány által kijelölt vagyonkezelő és a német BaFin által szabályozott Fidor Bank is.

Kraken az elsők között kínált tőkeáttételt, és elsőként átment egy kriptográfiailag ellenőrizhető tartalék-igazolási auditon

A krakkeni befektetők közé tartozik a Blockchain Capital, a Digital Currency Group, a Hummingbird Ventures, a Money Partners Group és az SBI Investment.

Mi a Coinbase?

Kraken vs Coinbase

A Coinbase egy rejtjeltőzsde, amelyet 2012 júniusában alapítottak Brian Armstrong és Fred Ehrsam. A Coinbase vitatni akarta Mt. Gox 30 millió felhasználóval, és ezt megtették. A Coinbase székhelye a kaliforniai San Franciscóban található.

A Coinbase nagyon sok jogszabályi eleget tett annak érdekében, hogy pénzszolgáltatási vállalkozásként regisztrálja magát a FinCEN-nél, és betartja a banktitokról szóló törvényt, az USA Patriot Act-jét, valamint a különféle állami pénzátviteli törvényeket és szabályozásokat..

A Coinbase által online biztosított kriptovalutát a londoni Lloyd’s szindikátusa biztosítja. Az egyesült államokbeli ügyfelek USD pénztárca egyenlegét FDIC biztosítás fedezi, legfeljebb 250 000 dollárig.

A Coinbase befektetői közé tartozik Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), a New York-i Értéktőzsde (NYSE), USA és számos bank..

Kraken vs Coinbase: Vélemények

Kraken Szemle

kraken csere

A Kraken használatát bonyolultan tervezik. Ez a kezdeti zavar a felhasználói biztonság kényszerítésére beépített biztonsági funkcióknak tudható be.

Kraken arról híres, hogy nem válaszolt a jegyekre / felhasználói panaszokra vagy kérdésekre. Sokat tettek ezen a munkán, és a legutóbbi statisztikáik javulást mutatnak.

Ha a kriptovaluta piac visszaesésben van, akkor a Kraken lehetővé teszi a rövidítést. Véleményem szerint ez adja le a piac folyamatos kereskedelméhez szükséges legfontosabb jellemzőt.

Kraken profik

 • Alacsony díjak
 • Nagyszámú kriptovaluta és kereskedési pár
 • A legnagyobb likviditás az EUR piacain
 • Soha nem törtek fel
 • Fedezeti kereskedés

Kraken Cons

 • Nehezen megismerhető felhasználói felület
 • Az ellenőrzési idő hosszabb
 • A szerver problémákat jelent, ha a piac hatalmas ingadozásokkal küzd

Látogasson el az Exchange-re

Coinbase Review

A Coinbase használata rendkívül egyszerű. Ez a kialakítás megkönnyítette az anya és a pop befektetők számára a részesedés diverzifikálását.

A Coinbase telefonon és e-mailen keresztül nyújt támogatást. A telefonos támogatás haldokló ügyfél-jog. Ez a funkció megkönnyíti az idősebbek és a fiatalok bizalmát a szolgáltatásban. Az az ötlet, hogy beszéljünk egy emberrel, és ne egy botdal, megnyugtatja az embereket, és a Coinbase végleg megkapta ezt a jogot.

Az FDIC biztosítás minden befektető számára mindent jelent, de ha nem tudsz rövidíteni, az tisztességes kompromisszumot jelent a biztosítások között. Annak tudata, hogy még akkor is, ha a Coinbase csődbe megy, az Ön pénzeszközei továbbra is a tiétek, és harmadik félnek nincs joga követelni őket, egyszerűen csodálatos, amikor minden este aludni megy, tudva, hogy a hackerek mindent megvizsgálnak, és gyengeséget keresnek..

Coinbase profik

 • Azonnali vásárlás, míg az alapok tisztaak
 • Banki átutalások, hitelkártyák és betéti kártyák
 • Felhasználóbarát kezdőknek
 • 98 százalékos külső hűtőház
 • Megfelel a különféle amerikai előírásoknak
 • FDIC biztosítás

Coinbase Cons

 • Magas díjak
 • A felhasználói pénztárcák biztonsági problémákat okoznak a felhasználói hibák miatt
 • Figyelemmel kíséri és jelentést tesz az Egyesült Államok különböző ügynökségeinek

Látogasson el az Exchange-re

Díjak

Kraken díjak

Kraken hírneve, hogy olcsóbb tőzsde a Coinbase-hez képest. Ez abból áll, hogy miként használják a cserét. A Kraken felhasználói egy hónap alatt többször is tranzakciókat hajtanak végre, átlagosan több kereskedést nyitnak és zárnak különböző pénznemekben. A kereskedési volumen megközelítése nagyon jövedelmező.

Kraken díjak a hatékony kereskedelem érdekében át kell tekinteni és meg kell érteni. A felajánlott szintek mindent megváltoztathatnak egy profi kereskedő vagy befektető havi alsó sorában. A kereskedés költségei csillagászatiak lehetnek a felhasználó kereskedési egyenlegére nézve, ha azokat nem veszik figyelembe.

Tartózkodási helyétől függően előfordulhat, hogy be kell mennie a bankjába egy nemzetközi banki tranzakció végrehajtásához. Ez azt jelenti, hogy kérdéseket tesznek fel Önnek arról, hogy miért teszi ezt, honnan jött a pénz, és adót vezetnek be a pénzeszközök visszavezetésére a számlákra.

Coinbase díjak

A Coinbase ellentétes hírnévvel rendelkezik, hogy a drágább tőzsde, összehasonlítva Krakennel. Ez összefoglalható a Coinbase által kínált csere típusával – egyszerű, könnyen használható és anya és pop kriptográfusok számára készült.

E tőzsde, mint első kapcsolattartó pont vonzereje hatalmas mennyiségű vételi és visszatartó befektetőt generál. Felhasználóik havonta egyszer vásárolhatnak, és hasonlóan gyakran értékesítenek. Ez a felhasználó-alapú kötet-megközelítés szintén nagyon jövedelmező a Coinbase alsó sorában.

Coinbase díjak, mint a Kraken esetében, meg kell érteni a sikeres befektetéshez. Ezek a díjak merevek, és nagyon gyorsan megemészthetik a működő tőkét. Minden tranzakciót alaposan meg kell fontolnia a kiskereskedőnek vagy a befektetőnek.

A Coinbase díjak azért drágák, mert többféle módot kínálnak a rejtjeles bankkártyák, hitelkártyák és átutalások megadására. A nemzetközi banki tevékenység nem olcsó, de hatékony a jogi tranzakciók szabályozásában és biztosításában.

A nemzetközi banki átutalások lehetőségek, és bár ez bosszúságot okozhat, bizonyos áldozatokat kell hozni a biztonság és a biztonság érdekében.

Biztonság és bizalom

Kraken biztonságos?

A Kraken a legbiztonságosabb csere, amely eddig egyetlen csapkodást sem szenvedett el. Ez a tervezés és nem véletlen. A Kraken mérnökei időt szántak egy olyan rendszer tervezésére, amely működik és többnyire használható.

Az automatikus kijelentkezés bosszúság, de ez a kisebb irritáció biztonsági elem, és hogyan kell kezelnünk a bejelentkezett webhelyeket.

Egy másik csodálatos tulajdonság a 2FA vagy 2-faktoros hitelesítés. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás használatához 2 tényezőre / dologra van szükség. Ebben az esetben először a szokásos módon jelentkezik be. Másodszor, megad egy kódot, amelyet általában a Google Authenticator generál a telefonján a kérdéses webhelyhez. Minden kódot kifejezetten az Ön felhasználónevéhez és a webhelyhez generálnak valós időben; a régi kódok nem fognak működni, és a véletlenszerű kódok egészen biztosan nem fognak működni.

Egy másik csodálatos funkció a Globális beállítások zárolása. Ez a szolgáltatás blokkolja a fiókhoz nem társított IP-címeket.

Ezt el lehet hamisítani / úgy festeni, hogy a tényleges származási címetől eltérő címet használnak, vagyis valaki az Egyesült Államokban úgy nézhet ki, mint aki az interneten keresztül Ausztriából számol. Ennek célzott támadásnak kell lennie, és javarészt valószínűleg a felhasználó hibájának. Ennek semmi köze Krakenhez.

A Coinbase biztonságos?

Míg a Coinbase klienseket feltörték, maga a Coinbase is biztonságos. Nagy medencéjük van, és ügyfeleik kriptovalutájának 98 százaléka offline állapotban van a hűtőtárcákban. Ezeket az offline tároló pénztárcákat biztonságos boltokban és széfekben tárolják szerte a világon.

A Coinbase az SMS 2FA-t használja. A Coinbase SMS-t küld a mobiltelefonjának egy számra, amelyet a bejelentkezési adatok után kell megadni. Ez biztonságos, hacsak valaki nem találja meg online adatait, és megemlíti a titkosítási érdekeit. Használhatja a Google Hitelesítőt is.

Kraken vs Coinbase: Következtetés

A Kraken vs Coinbase mérlegelésénél először meg kell értenünk, hogy a kettő két teljesen különböző közösséget szolgál. A hasonlat steaket eszik késsel és villával.

A befektetők (villa) és a kereskedők (kés) különböző okokból folytatják a kriptográfia vásárlásának folyamatát. Mindkettőnek ugyanazt a tranzakciót kell végrehajtania a kriptovaluták vásárlásával (a steak elfogyasztása).

A Kraken a haladóbb felhasználóknak szól, akik aktívan kereskedni szeretnének. Mint ilyen, több kereskedési párt és kisebb díjakat biztosít a nagyobb számú vásárlás és eladás érdekében. A Kraken segítségével rövidíthet (először eladhat és később vásárolhat) kriptovalutákat, amelyek segítenek a piac egyensúlyában.

A Coinbase felhasználóbarátabb. A Coinbase lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptográfia megvásárlását, miközben egy banki átutalás törlésére várnak, ami elképesztő funkció. A Coinbase-t a hagyományos befektetők számára tervezték, hogy részt vegyenek a kriptóban, és ezt rendkívül jól csinálták, ami magasabbra emelte az árat.

Befejezésül a kérdés: Kraken vs Coinbase: „Melyik a jobb?” függ a felhasználó képességeitől és attól, hogy a befektető mit akar elérni.

Lásd még: Hogyan lehet a Bitcoin-t átvinni a Coinbase-ről Krakenre

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector