Kraken vs Poloniex 2021: A legjobb kriptovaluta-összehasonlítás

A befektetési igényeinek megfelelő kriptovaluta-csere kiválasztása elengedhetetlen. Akár vásárolsz, akár eladsz, vagy csak kereskedel, mindegyik tőzsdének megvannak a maga különbségei, amelyek fontosabbak lehetnek attól függően, hogy mit próbálsz megtenni. A két leggyakoribb kriptográfia közötti különbségek összehasonlításához olvassa el teljes terjedelmünket Kraken vs Poloniex útmutatót, hogy kiválaszthasson egy Önnek megfelelőt.

Fő különbségek

Kraken és Poloniex növekedési pályája teljesen eltérő volt. Kraken 2011-es megalakulása óta sikerült megőriznie a tőzsde tulajdonjogát és felső vezetését. A piaci viszonyok miatt a kereskedők és a befektetők áradásai és aszályai mindkét tőzsdére átszálltak. A legjobb csere kiválasztása fontos

A Poloniex viszont a 2014. januári kezdetektől fogva sokszor cserélt gazdát. Becsületükre legyen mondva, hogy sikerült talpon maradniuk annak ellenére, hogy globális tőzsdei forgalmuk +/- 98% -át elvesztették. A szabályozóktól és a tőzsdei listáktól sújtva kereskedési volumenüket gyakorlatilag a mai helyre hozták.

Mint egy főnix, úgy tűnik, a Poloniex is felkel a hamuból, és új élet felé tör. Feloldották a KYC-tilalmakat, betiltották az amerikai kereskedőket és befektetőket, és új kört adtak hozzá az érmékhez. A TRXMarket márkanevet kapta a Poloni DEX-ről. A Poloni DEX felajánlotta az összes TRX-20 token ingyenes listázását.

Kraken viszont nagyon szigorú ellenőrzési folyamatokkal rendelkezik, amelyek szembeszállnak a kriptoetosz céljával. Kraken árrés-kereskedelemmel rendelkezik az Egyesült Államok állampolgárai iránt, ami ízletesebbé teszi a nyilvánosság számára. A biztonság és az érmék biztonsága mindent eláraszt a kriptográfia világában.


Kraken vs Poloniex összehasonlító táblázat

KrakenPoloniex
Kraken Poloniex
Kraken vs Coinbase poloniex
Értékelésünk: 5. Értékelésünk: 5.
Luanch vállalat: 2011 Luanch vállalat: 2012
Cég helye: San Francisco, Kalifornia Cég helye: Seychelle-szigetek
Csere típusa: Globális spot és globális fedezeti kriptovaluta-tőzsde, beleértve az Egyesült Államokat. Csere típusa: Global Spot, és az Egyesült Államokon kívüli Fedezeti kriptovaluta-csere
Elérhető kriptovaluták: 32 Elérhető kriptovaluták: 49
Kereskedési párok: 131 Kereskedési párok: 100
Vásárlás / befizetés módja: Kriptopénz, banki átutalás Vásárlás / befizetés módja: Hitelkártya, kriptovaluta
Eladási / kivonási módszer: Banki átutalás, kriptovaluta Eladási / kivonási módszer: Kriptopénz
Díjak: Alacsony Díjak: Alsó
Biztonság: Kiváló Biztonság: Nagy
Közösségi bizalom: Nagy Közösségi bizalom: Nagy
Megerősítés szükséges: Igen Megerősítés szükséges: Nem
Vevőszolgálat: Vevőszolgálat:
Mobil alkalmazás: Nem Mobil alkalmazás: Igen
Kezdő barátságos: Nem Kezdő barátságos: Nem
Látogasson el az Exchange-re Látogasson el az Exchange-re

Mi az a Kraken?

Kraken vs Coinbase

A Kraken egy kriptotőzsde, amelyet Jesse Powell alapított 2011 júliusában. Jesse Powell az Mt.-nél dolgozott. Gox úgy érezte, hogy a cserealkulat javulhat a megfelelően végrehajtott biztonsági ellenőrzésekkel és a jobb ügyfélélménnyel. A Kraken Exchange eddig a kezdetek óta nem tapasztalt egyetlen feltörést sem. Vásárlói tapasztalataik feszültek voltak a 2017-es felhasználói mennyiség miatt, de a stabil piacokon az ügyfélszolgálatuk gyors. Kraken a kaliforniai San Franciscóban található.

Kraken azon az elülső végén áll, hogy a kriptopénzeket eljuttassa az intézményes tömegekhez. Ők voltak az első rejtjeltőzsde, amelynek kereskedési adatait a Bloomberg Terminals-on jelenítették meg. Kraken a szabályozással is élen jár, mivel a tokiói kormány bírósági megbízottja és a német BaFin által szabályozott Fidor Bank.

Kraken volt az egyik első kriptovaluta-tőzsde, amely tőkeáttétellel felajánlotta a kriptográfiai közösségnek és az amerikai állampolgároknak. Ez egyben az első kriptovaluta-tőzsde, amely kriptográfiailag ellenőrizhető tartalék-igazolási auditon esett át.

A krakkeni befektetők közé tartozik a Blockchain Capital, a Digital Currency Group, a Hummingbird Ventures, a Money Partners Group és az SBI Investment.

Mi a Poloniex?

poloniex

A Poloniex egy kriptovaluta-tőzsde, amelyet Tristan D’Agosta alapított 2014-ben. Felügyelete alatt a tőzsdének sikerült a globális tőzsdei forgalom 50% -át biztosítani..

A Poloniex változatos altcoin-kínálattal rendelkezett, KYC-re nem volt szükség, ha a számlatulajdonos nem bánta a napi 2000 dolláros maximális felvételt. A hitelezés és az árrés-kereskedelem mindenki számára elérhető volt. Ezt úgy érték el, hogy Crypto-Crypto csere volt, és nem egy onramp, amely fiatban foglalkozott.

2018. február 26-án a Circle bejelentette, hogy 400 millió dollár összegért vásárolják meg a Poloniex kriptovaluta tőzsdét. Ezzel elindult a csere és a kör lefelé irányuló spirálja. 2018 érdekes év volt a Poloniex számára, megkezdték a tőzsdei kivezetést, és a jogszabályoknak való megfelelés miatt teljes KYC-re volt szükségük a platformjukon történő kereskedelemhez. A Poloniex-nek le kellett zárnia árrés-kereskedelmét és hitelezési szolgáltatásait az amerikai állampolgárok számára. A Circle Delaware-ből Bermudára költöztette a törvényes helyét.

Ezután a Poloniex-et elosztották a Circle-től, hogy létrehozzanak Polo Digital Assets, Ltd. Ebben az időben a tőzsdének alig volt több, mint a globális tőzsdei forgalom 1% -a. Justin Sun, a Tron TRX kriptoplatform alapítója és egy meg nem nevezett ázsiai befektetési cég 400 millió dollárért megszerezte a Poloniex-et. A Circle gyakorlatilag 18 hónapot vesztegetett arra, hogy megtérüljön a befektetésein. Ez hatalmas veszteség volt a Circle számára, és lecsökkentette stabilitását..

A Circle vezérigazgatója, Sean Neville visszalépett, de független igazgatóként továbbra is a Circle igazgatóságában marad. Emellett továbbra is együttműködik a Circle és a Coinbase céggel az USDC stabil érme projektben. A körnek 2019 májusától 40 alkalmazottat kellett elbocsátania, 30 alkalmazottat bocsátottak el a Poloniex értékesítése előtt, 10-et pedig a társ-vezérigazgató lemondása után..

Igazság szerint a Circle jelentősen javította a cserét, javította a támogatást és mobilalkalmazást épített, miközben foglalkozott a szabályozási kérdésekkel. Sajnos megvették a 2017-es bikapiac csúcsát, és szörny medvepiacon kellett szenvedniük, 2018 elejétől 2019 végéig. Mi teszi még rosszabbá az eladást, amikor a piac alján kapituláltak.

2019. november 1-jétől az összes amerikait kitiltották a Poloniex-ből. A Poloniex átállt a globális kriptovaluta-tőzsdéről egy amerikai kriptovaluta-tőzsdére és vissza a globális kriptovaluta-tőzsdére, erőteljesen nyomja a kínai piacot. Kínai befektetők és kereskedők hozzáférhetnek a Poloniex-hez a pwang.com webhelyről, egy átirányítási webhelyről, hogy a kínai kereskedőket és befektetőket a tőzsdére vonzzák. A Poloniex kínai személyi okmányokat is elfogad.

Az új tulajdonosok 100 millió dollárt terveznek költeni a csereprogram fejlesztésére és fejlesztésére 100 plusz teljes munkaidős alkalmazottal. Elindítani az új Poloniex-et, és visszaadni a cserét korábbi dicsőségére. 2019. október 21. és 2019. december 31. között 0% -ra csökkentették az összes azonnali díjat, hogy a kereskedők és befektetők visszakerüljenek a platformra, valamint feloldják a KYC által nem tiltott számlákat. Valamennyi nem KYC-fiók napi 10 000,00 dollárt vehet fel, a nem KYC-számlák nem fedezhetik a kereskedelmet. A Poloniex most Seychelle-szigeteken található, mivel a magánbefektető cég adatai nem állnak rendelkezésre.

Kraken vs Poloniex: Vélemények

Kraken Szemle

Kraken vs Poloniex

A Kraken rendszereket a kereskedelem és a befektetés főbb ligái számára tervezték. Rendszereik olyan biztonsági funkciókkal vannak ellátva, amelyeket a felhasználói biztonság kényszerítése céljából építettek be.

Bár Kraken támogatási története a legjobb esetben is gyenge, mégis reagálnak a jegyekre / felhasználói panaszokra vagy kérdésekre. Sokat tettek ezen a munkán, és a legutóbbi statisztikáik javulást mutatnak.

A Kraken ésszerű tőkeáttétellel rendelkezik, a számlaegyenlegének akár ötszöröse. A profi pit kereskedők úgy gondolják, hogy a 4x nem szerencsejáték, és a legtöbb profi forex kereskedő 10-szer tartja a fedezeti korlátokat. Kraken duplája a Poloniex margin kereskedési képességének, 2,5x-nél.

A következő eszközökkel teheti forgalomba a Kraken-t; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Augur (REP), Ripple (XRP) és Bitcoin Cash (BCH)

Kraken használja Cryptowatch térképészeti szolgáltatásaiért. Bár a csereprogramok teljes száma nem hasonlítható össze a Tradingview-val a programozhatóságban vagy a Coinigy-ben, a Cryptowatch szolgáltatás továbbra is kiváló és könnyen eladható. Krakens összes eszköze felsorolható a Tradingview vagy a Coinigy oldalon. Egy befektető vagy kereskedő szintén kereskedhetett az összes eszközzel a Coinigy API segítségével.

Kraken profik

 • Professzionális kereskedési felület
 • Nagyszámú kriptovaluta és kereskedési pár
 • Legnagyobb likviditás az EUR piacain
 • Soha nem csapkodtak
 • USA fedezeti ügylet

Kraken Cons

 • Az ellenőrzési idő hosszabb
 • A szerver problémákat jelent, ha a piac hatalmas ingadozásokkal küzd
 • Támogatás

Látogasson el az Exchange-re

Poloniex Review

Kraken vs Poloniex

A kriptovaluta-tőzsdék mindig ijesztőek voltak a kereskedelemben. A tervezett karbantartás lesz az utolsó alkalom, amikor pozitív számlaegyenleget tapasztal? A Poloniex rendszereknek a jelenlegi állapotukban a kereskedőknek és a befektetőknek komolyan el kell gondolkodniuk.

2019. december 30-án a Poloniex bejelentette, hogy felhasználói e-mailjeinek és jelszavainak 5,5% -a szivárog (ez csak felhasználói hiba lehet, a végfelhasználókról ismert, hogy mindenhol ugyanazt a jelszót használják fel, és általában egy e-mail címet használnak mindenhez), állítólag egy másik csere veszélyeztetéséhez kapcsolódik.

2020. február 12-én 17:53 UTC és 18:05 UTC között hiba lépett fel a tőzsdei megbízás végrehajtási kódjában. A Poloniex válasza az volt, hogy minden megtörtént kereskedelmet megfordított és befagyasztotta a kivonásokat. Egyetértünk a visszavonások befagyasztásával, hogy megvédjük a kereskedőket és a befektetők pénzeszközeit feltörés esetén.

A legtöbb felelősségteljes és elszámoltatható tőzsde a hibás kód pénzügyi veszteségét egy biztosítási alapnál viszi el. Nem pénzügyi károkat okozva a hiba áldozatainak, hanem jutalmazva azokat a kereskedőket is, akiknek volt szerencséjük profitálni, ez történt a GDAX-szal és az Ethereum Flash Crash-szel (ez nem hibás kód volt, hanem piaci viszonyok, ennek ellenére meghatározták a színvonalat és az elnököt).

A Poloniex aktívan igyekezett visszahozni a kereskedőket. 3 USDT és TRX20 repülőgép-kampánnyal. A TRXMarket át lett alakítva Poloni DEX-be, amely a legnagyobb decentralizált Tron TRX piacot ellenőrzi. Feloldották az összes nem KYC-fiókra vonatkozó tilalmat, és a KYC-n kívüli számlák esetében maximálisan 10 000 dolláros visszavonási limitet vezettek be. Végrehajtás pwang.com a kínai emberek számára a Poloniex használata mesterlövés volt.

A Poloniex támogatási története a méreténél fogva rosszabb, mint a Kraken, egy ponton a globális tőzsdei volumen 50 +% -ával rendelkeztek, ami magas megrendelés minden kriptovaluta tőzsdénél. Fejlesztették szolgáltatásaikat a Circle alatt, és a nem KYC-fiókok sok csalódást szüntettek meg. Gyanítjuk, hogy a legtöbb kérdés nem KYC számlákról származik a 2017-es bikapiacon, de csak az idő fogja megmondani, hogy ez ismét kérdés lesz-e számukra.

A Poloniex korlátozott tőkeáttétellel rendelkezik, legfeljebb a számlád egyenlegének 2,5-szereséig, de jobb érme választékkal rendelkezik. A Poloniex következő eszközeivel kereskedést tehet; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), USD érme (USDC), Monero (XMR), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) és Bitcoin Cash (BCHABC), Bitcoin SV (BCHSV), Dash (DASH), Cosmos (ATOM), Stellar (STR), EOS (EOS) és Dogecoin (DOGE).

A Poloniex a Tradingview szolgáltatást használja térképészeti szolgáltatásaihoz. A szolgáltatás korlátozott, és nem hasonlítható össze jól a Tradingviews eredeti szolgáltatásával. A Poloni DEX-en felsorolt ​​összes eszköz nem használható fel a Chartview-ban és a Coinigy-ben egyaránt. A Poloni DEX a Tradingview korlátozott változatát is használja.

Coinbase profik

 • Professzionális kereskedési felület
 • Nagyszámú kriptovaluta és kereskedési pár
 • Nem KYC-számlák
 • Alacsony díjak
 • Global Margin Trading, kivéve az Egyesült Államokat.
 • Poloni DEX

Coinbase Cons

 • Támogatás
 • Biztonság
 • Biztosítási Alap

Látogasson el az Exchange-re

Díjak

Kraken díjak

Kraken hírében áll, hogy más tőzsdékhez képest olcsóbb, de nem a Poloniex ellen. Kraken a biztonságtudatosabb kereskedőt és befektetőt szolgálja, ráadásul a pénzeszközök titkosítással ellenőrizhetők a tartalékképesség ellenőrzésével. Ezek a feltételek megtérülnek.

Kraken díjak felül kell vizsgálni és meg kell érteni, hogy hatékonyan kereskedhessenek a platformjukon. A felajánlott szintek mindent megváltoztathatnak egy profi kereskedő vagy befektető havi alsó sorában. A kereskedés költségei csillagászati ​​szempontból lehetnek a felhasználók kereskedési egyenlege szempontjából, ha azokat nem veszik figyelembe.

Poloniex díjak

A Poloniex agresszíven keres üzletet kereskedőktől és befektetőktől. Emiatt díjaik rendkívül versenyképesek. Kompromisszumokat kötnek e csökkentett költség mellett. A Poloniex a kisebb csere, kisebb térfogattal Coinmarketcap, és az FTX Volume Monitor egyaránt elhelyezi Kraken-t a Poloniex felett.

poloniex díjak

Biztonság és bizalom

Kraken biztonságos?

Kraken az egyik legbiztonságosabb tőzsde a kriptovaluta piacokon, egyetlen csapkodást sem szenved. Ez a tervezés és nem véletlen. A Kraken mérnökei időt szántak egy olyan rendszer tervezésére, amely működik és többnyire használható.

Egy másik csodálatos funkció a Globális beállítások zárolása. Ez a szolgáltatás blokkolja a fiókhoz nem társított IP-címeket.

Ezt el lehet hamisítani / úgy festeni, hogy a tényleges származási címetől eltérő címet használnak, vagyis valaki az Egyesült Államokban úgy nézhet ki, mint aki az interneten keresztül Ausztriából számol. Ennek célzott támadásnak kell lennie, és javarészt valószínűleg a felhasználó hibájának. Ennek semmi köze Krakenhez.

A Kraken lehetővé teszi a 2FA használatát, ami megnehezíti, de nem lehetetlenné teszi a fiókja feltörését.

A Poloniex biztonságos?

A Poloniex nem olyan biztonságos, mint Kraken. Figyelembe véve, hogy miként kezelték a belső hibát 2020. február 12-én, és hogy nem kárpótolták a felhasználókat a hibák biztosítási alap igénybevételével, aggodalmaink vannak ezen a tőzsdén hagyott pénzeszközök miatt. Elhelyezkedésük is megnehezíti a problémák jogi megoldását.

A Poloniex az Email 2FA-t használja az új IP-címekhez. A Poloniex e-mailt küld a regisztrált e-mail fiókjába. Ez egy sor számot tartalmaz, amelyeket bevihet a bejelentkezési adatok után. Ez biztonságos, kivéve, ha valaki feltör az e-mail fiókjába egy régi Poloniex e-mailt, vagy ha online megemlíti a titkosítási érdekeit. A 2FA használatával fiókját tovább zárolhatja a Poloniex-en.

Kraken vs Poloniex: Következtetés

Ez abban áll, hogy a befektető vagy a kereskedő hogyan lép kölcsönhatásba bármelyik tőzsdével és az elérhető piacokkal. Mind a Krakennek, mind a Poloniex-nek megvan a maga piaca. Kraken Amerikára koncentrál, és a Poloniex Kína felé tolódott.

A Kraken a megbízhatóbb csere, egyszerűen azért, mert láthatjuk, hogy vezetőségük mit tett a múltban, és megjósolhatjuk, hogy mit fognak tenni a jövőben. Nem látunk problémát a Poloniex használatával, mivel a befektetési platform kereskedése a díjak olcsóbbak, de határozottan javasoljuk, hogy ne tartsanak tőkét a tőzsdén..

Hogy igazságos legyünk, nem bízunk Krakenben sem, sem a kulcsokban, sem a kriptóban. Mindkét váltót szükség esetén fel kell használni, a vásárolt érméket minden esetben hardveres pénztárcában kell elhelyezni. Csak akkor válhatnak tőzsdére, ha az érméket azonnal eladják.

Magabiztosnak érezzük mindkét cserét. Ha a befektető vagy a kereskedő betartja a megfelelő kriptográfiai higiéniát; egyszerűen használjon hardveres pénztárcát, készítsen biztonsági másolatot a hardver pénztárcáról, és soha ne hagyjon pénzt cserén. Biztosítsa a cserét a 2FA-val, és hozzon létre egy 2FA biztonsági másolatot.

Lásd még:

 • Kraken vs Coinbase
 • Bitstamp vs Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector