A legjobb Yearn Finance (YFI) pénztárca 2021-ben | YFI által támogatott pénztárcák

Yearn Finance (YFI) alapvetően az ERC20 token, amely Ethereum blockchain technológián alapul. Az YFI érme alapítójának fő célja az online DeFi-szerkezet megzavarása volt, miután elindítása után az YFI a legnépszerűbb lett a kriptopiacon. Mint tudjuk, a blockchain technológia hálózata elterjed a világ minden sarkában, és alkalmazható az emberi erőforrások fejlesztésével kapcsolatos minden részlegre is. Megtörténik a blockchain eszközök vagy a blockchain hálózaton használandó digitális eszközök születése.

Ebben a cikkben a Ripple coin News Team felfedezi a legjobb Yearn Finance (YFI) pénztárcák. Mivel az YFI az Ethereums ERC20 protokolljára épül, így bármely, az Ethereum ERC-20 tokent támogató pénztárcát használhat a Yearn Finance (YFI) tárolására.

A legjobb Yearn Finance YFI hardver pénztárcák

Az YFI tokenek tárolásához különféle hardvertárcák vannak, amelyek biztosítják az eszközei legjobb biztonságát és átfogó listát nyújtanak a funkciókról. Az alábbiakban a legjobb hardver pénztárcákat kínáljuk az YFI számára a piacon.

1. Ledger Nano S (ajánlott)


A Ledger Nano S az egyik legolcsóbb hardver pénztárca, amely elfogadható áron elérhető. Ez a közösség által a legtöbbet áttekintett és ajánlott hardvertárca.

Ami az eszközök biztonságát illeti, a Ledger Nano S a legjobb az összes közül. Hat különböző színben kapható, és támogatja a több nyelvet. A vállalat jutalmakat kínál a kriptográfiai eszközöknek a Ledger pénztárcában való elhelyezéséért.

2. Ledger Nano X

A Ledger Nano X kivételes funkciókkal rendelkezik, és a funkciók frissebbnek tekinthetők, mint a Ledger Nano S. Például Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik a Ledger Live Mobile App-hoz..

A Ledger pénztárca alapvetően az egyik legjobb hardvertárca. Úgy tervezték, hogy hatalmas biztonsági funkciókkal rendelkező kriptovalutákat tároljon. A kriptokereskedők és a befektetők szenvedélyesen használják a főkönyvtárcákat az általuk is dicsért kriptovalutához.

A dizájn nagyon bájos és vonzó használni. A helyreállítási magkártyák és az USB-C kábel elérhetősége vonzóvá teszi a Ledger Nano X-et a kriptográfiai közösségben.

akkor is ellenőrizheti a mi legjobb Loopring pénztárcák 2021-es lista

3. KeepKey

A KeepKey egy másik híres hardvertárca a Ledger és a Trezor mellett. A legjobb a Yearn számára. Pénzügyi zsetonok, és sokféle érmét támogat.

A KeepKey elindítja a Native ERC-20 Token támogatást!

A csomagolás dizájnja remek, és a felhasználók kivételes élményben részesülhetnek, ha eszközeik tárolására használják. Nem csak az YFI tokent támogatja, hanem egy többszörösen támogatott hardvertárcát is. A piac összes prominens hardvertárcájából, KeepKey olcsóbb, minden kivételes tulajdonsággal rendelkezik.

4. Trezor

A Trezor nem új keletű a kriptográfiai világban, de rögzített története van, és sok ember rabja. A legmegdöbbentőbb a Trezorban, hogy az összes ERC-20 tokent támogatja, beleértve az YFI-t is, teljes titkosítással.

OLVASSA EL az új DeFi-érméket, amelyek 1350% -kal nőnek hetek alatt

Két terméke van, nevezetesen a Trezor Model T és a Trezor One, amelyek számos kriptot támogatnak az online biztonság mellett. Olcsóbb, mint a többi pénztárca. A Trezor nagyon könnyen és egyszerűen használható, különösen kezdőknek.

Egyedülálló funkcióval rendelkezik, amellyel könnyedén visszaszerezheti pénzét vagy pénzét, ha elveszítette készülékét. A Trezor ezen keresztül nagyon biztonságos és átlátható platform, a felhasználók könnyedén nyomon követhetik tevékenységüket, a pénztárca érmék ezreit támogatja.

Számítógépes eszközhöz csatlakozva válik aktívvá. A hardveres pénztárca aktiválásakor be kell állítania egy 12 jegyű helyreállítási kódot, amelyet veszteség esetén az alapok helyreállítására használnak. A további szolgáltatások közé tartozik a PIN-kód, az OLED-képernyő és a jelszó.

  1. Litecoin árjóslás 2021-2025
  2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

A legjobb YFI pénztárcák

A kivételes tulajdonságokkal rendelkező ingyenes pénztárcák élvezéséhez az alábbiakban felsoroljuk az ERC-20 eszközeihez tartozó ingyenes pénztárcákat.

5. MyEtherWallet

MyEtherWallet egy Ethereum-alapú blockchain pénztárca, amely legismertebb az Ether és az összes ERC-20 token teljes titkosított biztonsággal történő tárolására. Ez egy webalapú pénztárca, amely lehetővé teszi az Ethereum blokklánc közvetlen elérését. Ez az ingyenes pénztárca szerepel az ERC-20 számára ajánlott pénztárcák listáján.

A MEW elnyerte a kriptográfiai közösség bizalmát, és arról ismert, hogy extra biztonsági szinteket kínál digitális eszközeihez. A dinamikus felhasználói felület nagyon könnyen követhető, és cserével könnyen tranzakciókat hajthat végre és tokeneket konvertálhat. Figyelemre méltó az is, hogy a pénztárca kompatibilis az olyan hardvertárcákkal, mint például a Ledger Nano S. A MyEtherWallet segítségével offline tranzakciókat hajthat végre a vállalat útmutatásait követve. Ez a lehetőség azonban inkább profiknak ajánlott, mint kezdőknek.

6.. MetaMask

MetaMask egy webalapú ingyenes pénztárca, amely kiterjesztésként működik különböző böngészők számára, például a Chrome, az Opera, a Brave és a Firefox számára. Ez egy népszerű ingyenes internetes pénztárca az Ethereum számára, mivel közvetlen hozzáférést biztosít az Ethereum blokklánchoz is. Az ETH blokkláncra vert összes tokent a MetaMask tárolhatja.

Mi a MetaMask?

Ez egy HD pénztárca, amely minden böngészőben elérhető, a létrehozáskor beállított magkulcs segítségével. A felhasználói felület integrált, és a többnyelvű támogatás miatt világszerte elérhető a lefedettség. A Trezor hardver pénztárca kompatibilis MetaMask és a webalapú MetaMask segítségével hozzáférhet a Trezor fiókjának részleteihez is.

7. Atomtáska

Az Atomic Wallet szabadon használhat nem őrizetben lévő kriptovaluta pénztárcát, amely támogatja az összes ERC-20 tokent. Létrehozhat és megnyithat egy Atomic pénztárcát különböző operációs rendszerek, például macOS, Windows, Linux, Android és iOS segítségével. A legérdekesebb és legismertebb tulajdonság az atomcsere a pénztárca részén, amely lehetővé teszi a kriptovaluták cseréjét. A beépített csere opció lehetővé teszi számos kriptovaluta konvertálását az Atomic Wallet platform használatával.

Olvassa el a legjobb 6 legjobb Zcash pénztárcát 2021-ben

Atomi kriptovaluta pénztárca

Multi Platform

Az Atomic Wallet a legtöbb operációs rendszerhez elérhető, beleértve a Windows, a macOS, a Linux és az Android operációs rendszereket. Az iOS-hez készült alkalmazást 2019-ben kell kiadni.

Biztonság és névtelenség

Az Atomic programban csak Ön rendelkezik teljes hozzáféréssel az alapjaihoz. Az Atomic Wallet az eszközön található intelligenciát használja, és az összes magánkulcsot a számítógépén vagy / és az okostelefonján tárolja. Az Ön adatait jól védi a beállított jelszó és egy 12 szóból álló memória kifejezés.

Több pénznem

Az YFI tokenektől eltekintve az Atomic több mint 300 érmét és zsetont támogat. Biztonságos és kezelhető, cserélhet és vásárolhat a beépített szolgáltatások használatával, és mindezt egy felületen végezheti el, anélkül, hogy külső webhelyekre látogatna. Ezenkívül az Atomic lehetővé teszi bármilyen ERC20 token hozzáadását néhány kattintással és kezelését.

Nulla díjak

Az Atomic egy ingyenes szoftver, amely egyedi pénztárca címet generál Önnek.

Legjobb Yearn. Pénztárcák Androidhoz (mobil)

Számos Yearn Finance pénztárcaalkalmazás létezik, de vannak olyanok, amelyek feltűnő tulajdonságaik és csúcstechnológiájuk miatt népszerűbbé válnak a kriptográfiai világban.

8.. Trust Wallet

Trust Wallet támogatja az Ethereumot és az összes Ethereum blokkláncból vert ERC20 tokent. A Binance még 2018 júliusában vásárolta meg, és további funkciókat, valamint a későbbiekben hozzáadott érmék széles választékát kínálja. A készüléken tárolt biztonsági kulcsok erős biztonsági réteget alkotnak a hackelési támadások ellen.

Mivel ez most a Binance csere hivatalos pénztárcája, könnyen lehet kereskedni, mert a Bízzon Walletben kompatibilis a Kyber Network és a Binance DEX. Ami a névtelenség kérdését illeti, a pénztárca soha nem fedi fel az adatait, hanem titkos marad. A felhasználók a Google Playen és az App Store-ban érhetők el.

9.. Coinomi

Coinomi az egyik legrégebbi mobil kriptotárca a piacon, mivel 2014-ben jött létre. Több mint 17,00 digitális eszközt támogat, beleértve az összes YFI tokent. A digitális érméket ki lehet cserélni, miközben a Coinomi felületén tartózkodnak, mivel olyan kriptográfiai cserékkel működik, mint a Changelly és a ShapeShift.

A SegWit szolgáltatás kiegészítője sokkal könnyebbé teszi a tranzakciókat, mivel kevesebb helyet foglalnak el a blokklánc hálózaton. A biztonság a legfontosabb, mivel a magánkulcsok nem férnek hozzá a szerverekhez, hanem ezeket a felhasználó mobil eszközén tárolják. Be kell állítania egy jelszót, amelyet minden megnyitáskor meg kell adnia Coinomi. Elvesztés esetén beírja a helyreállítási mag kifejezést az új címébe, és ennek eredményeként a teljes adat visszaáll.

Következtetés

Bemutattam Önnek a különféle pénztárcák részletes ismertetését, hogy minden fontos információt megszerezhessen a Yearn tárolásával kapcsolatban. Pénzügyi YFI tokenek. A különböző felhasználóknak szükségük van pénztárcákra, például mobil, asztali és ingyenes pénztárcáknak.

Felsoroltam a pénztárcákat, miután ellenőriztem megbízhatóságukat és biztonságukat. Egyes pénztárcák azonban feltűnőbbek, mint mások, hasznos funkciókkal és a csúcskategóriás biztonság biztosításával. Javaslom, hogy szerezzen be egy hardveres pénztárcát, például egy főkönyvet az YFI-tokenek tárolásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector