10+ legjobb ERC20 pénztárca | Ethereum Token Wallets 2021

Mint tudjuk, a blockchain technológia hálózata elterjed a világ minden sarkában, és alkalmazható az emberi erőforrások fejlesztésével kapcsolatos minden részlegre is. Megtörténik a blockchain eszközök vagy a blockchain hálózaton használandó digitális eszközök születése. Ezek a blokklánc-eszközök tartalmazzák az Ethereumot és az ERC-20 tokenjeit, valamint a legjobb ERC20 pénztárcák már kaphatók a piacon ezen ERC20 érmék tárolására.

Az ERC20 tokenek megjelenése gyorsan növekedett, miután az Ethereum hálózat lejárt, és a digitális arany, a Bitcoin vagy a Bitcoin Cash után a tetején jelezte pozícióját. Az Ethereum arról ismert, hogy a közösség legjobb dApps és blockchain alkalmazásait kínálja.

Ebben a cikkben tájékoztatom Önt a legjobb ERC20 pénztárcák az ERC-20 tokenek tárolásához. Ezek három különböző típusú pénztárcát tartalmaznak: hardveres, mobil és asztali ERC-20 pénztárcákat.

A legjobb ERC20 pénztárcák 2021

Az ERC20 tokenek tárolásához különféle hardvertárcák vannak, amelyek biztosítják az eszközei legjobb biztonságát és átfogó listát nyújtanak a funkciókról. Az alábbiak a legjobb hardver pénztárcák a piacon.


1. Atomic Wallet

Atomic Wallet szabadon használhatja az összes ERC-20 tokent támogató nem letétkezelő kriptovaluta pénztárcát. Létrehozhat és megnyithat Atomic pénztárcát különböző operációs rendszerek, például macOS, Windows, Linux, Android és iOS segítségével. A legérdekesebb és legismertebb tulajdonság az atomcsere a pénztárca részén, amely lehetővé teszi a kriptovaluták cseréjét. A beépített csere opció lehetővé teszi számos kriptovaluta konvertálását az Atomic Wallet platform használatával.

A projekt mögött álló csapat rendkívül profi és híres a kriptográfiai közösségben. A kezelőfelület a legjobb az új és a profi babák számára. A pénztárcának van natív tokenje is, amely szintén ERC-20 token.

2. Ledger Nano S (ajánlott)

A Ledger Nano S az egyik legolcsóbb hardver pénztárca, amely elfogadható áron elérhető. Ez a közösség által a legtöbbet áttekintett és ajánlott hardvertárca.

Ami az eszközök biztonságát illeti, a Ledger Nano S a legjobb az összes közül. Hat különböző színben kapható, és támogatja a több nyelvet. A vállalat jutalmakat kínál a kriptográfiai eszközöknek a Ledger pénztárcában való elhelyezéséért.

3. Főkönyv Nano X

A Ledger Nano X kivételes funkciókkal rendelkezik, és a funkciók frissebbnek tekinthetők, mint a Ledger Nano S. Például Bluetooth-kapcsolaton keresztül csatlakozik a Ledger Live Mobile App-hoz..

A Ledger pénztárca alapvetően az egyik legjobb hardvertárca. Úgy tervezték, hogy hatalmas biztonsági funkciókkal rendelkező kriptovalutákat tároljon. A kriptokereskedők és a befektetők szenvedélyesen használják a főkönyvtárcákat az általuk is dicsért kriptovalutához.

A dizájn nagyon bájos és vonzó használni. A helyreállítási magkártyák és az USB-C kábel elérhetősége vonzóvá teszi a Ledger Nano X-et a kriptográfiai közösségben.

  1. Litecoin árjóslás 2021-2025
  2. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  3. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?

4. Trezor

A Trezor nem új keletű a kriptográfiai világban, de rögzített története van, és sok ember rabja. A Trezor legmegdöbbentőbb dologja, hogy az összes ERC-20 tokent teljes titkosítással támogatja.

Számítógépes eszközhöz csatlakozva válik aktívvá. A hardveres pénztárca aktiválásakor be kell állítania egy 12 jegyű helyreállítási kódot, amelyet veszteség esetén az alapok helyreállítására használnak. A további szolgáltatások közé tartozik a PIN-kód, az OLED-képernyő és a jelszó.

A legjobb csillag (XLM) pénztárcák 2021

5.. KeepKey

KeepKey egy másik híres hardvertárca a Ledger és a Trezor mellett. Ez a legjobb az ERC tokenek számára, és érmék széles skáláját támogatja.

A csomagolás dizájnja remek, és a felhasználók kivételes élményben részesülhetnek, ha eszközeik tárolására használják. Nem csak az ERC20 tokeneket támogatja, hanem egy többszörösen támogatott hardvertárcát is. A piac összes prominens hardvertárcájából, KeepKey olcsóbb, minden kivételes tulajdonsággal rendelkezik.

Szeretne ingyenes kriptot keresni? itt van az útmutatónk 15+ Bitcoin & Kripto csaptelepek 2021-ben keresni egy szép mennyiségű szatoszt (bitcoin).

A legjobb ERC20 pénztárca lista tokenek tárolásához (ingyenes)

A kivételes tulajdonságokkal rendelkező ingyenes pénztárcák élvezéséhez az alábbiakban felsoroljuk az ERC-20 eszközeihez tartozó ingyenes pénztárcákat.

6. MyEtherWallet

MyEtherWallet egy Ethereum-alapú blockchain pénztárca, amely legismertebb az Ether és az összes ERC-20 token teljes titkosított biztonsággal történő tárolására. Ez egy webalapú pénztárca, amely lehetővé teszi az Ethereum blokklánc közvetlen elérését. Ez az ingyenes pénztárca szerepel az ERC-20 számára ajánlott pénztárcák listáján.

A MEW elnyerte a kriptográfiai közösség bizalmát, és arról ismert, hogy extra biztonsági szinteket kínál digitális eszközeihez. A dinamikus felhasználói felület nagyon könnyen követhető, és cserével könnyen tranzakciókat hajthat végre és tokeneket konvertálhat. Figyelemre méltó az is, hogy a pénztárca kompatibilis az olyan hardvertárcákkal, mint például a Ledger Nano S. A MyEtherWallet segítségével offline tranzakciókat hajthat végre a vállalat útmutatásai szerint. Ez a lehetőség azonban inkább profiknak ajánlott, mint kezdőknek.

A legjobb 2021-es Zcash pénztárcák a Zcash-érmék tárolásához

7. MetaMask

MetaMask egy webalapú ingyenes pénztárca, amely kiterjesztésként működik különböző böngészők számára, például a Chrome, az Opera, a Brave és a Firefox számára. Ez egy népszerű ingyenes internetes pénztárca az Ethereum számára, mivel közvetlen hozzáférést biztosít az Ethereum blokkláncához is. Az ETH blokkláncra vert összes tokent a MetaMask tárolhatja.

Ez egy HD pénztárca, amely minden böngészőben elérhető, a létrehozáskor beállított magkulcs segítségével. A felhasználói felület integrált, és a többnyelvű támogatás miatt világszerte elérhető a lefedettség. A Trezor hardver pénztárca kompatibilis MetaMask és a webalapú MetaMask segítségével hozzáférhet a Trezor fiókjának részleteihez is.

8.. Köd pénztárca

Köd pénztárca egy asztali pénztárca, amelyet hivatalosan Ether számára terveztek, és az összes érme az Ethereum blokkláncból származik. A pénztárcát az Ethereum fejlesztői csapata fejlesztette ki még 2017-ben, és még mindig elérhető béta verzióban. Különböző operációs rendszereken működik, például Mac OSX, Windows és Linux.

Miközben letölti a pénztárcát az asztalra, az adatok a számítógépén tárolódnak, és Ön minden magánkulcsot vezérelhet. A legfelső szintű biztonság érdekében több aláírást kell megadnia a pénztárcába történő belépéshez. Az ERC-20 tokenek küldése és fogadása másodperceket vesz igénybe. A pénztárca nem vonja le a tranzakciók díját, hanem a hálózat által felszámított díjat a tranzakciók során.

A legjobb ERC20 pénztárcák Androidhoz (mobil)

Számos ERC20 pénztárcaalkalmazás létezik, de egyesek népszerűségnek örvendenek a kriptográfiai világban, feltűnő tulajdonságaik és csúcstechnológiájuk miatt.

9.. Bízzon Walletben

Bízzon Walletben támogatja az Ethereumot és az összes Ethereum blokkláncból vert ERC20 tokent. A Binance még 2018 júliusában vásárolta meg, és további funkciókat, valamint a későbbiekben hozzáadott érmék széles választékát kínálja. A készüléken tárolt biztonsági kulcsok erős biztonsági réteget alkotnak a hackelési támadások ellen.

Mivel ez most a Binance csere hivatalos pénztárcája, könnyen lehet kereskedni, mert a Bízzon Walletben kompatibilis a Kyber Network és a Binance DEX. Ami a névtelenség kérdését illeti, a pénztárca soha nem fedi fel az adatait, hanem titkos marad. A felhasználók a Google Playen és az App Store-ban érhetők el.

A legjobb Ripple XRP pénztárcák 2021

10.. Enjin Wallet

Enjin Wallet az ERC-20 tokenek legismertebb mobil pénztárcája, amely telepítésre mind a Google Playen, mind az App Store-ban elérhető. Ugyanakkor új a blockchain világában, de kiemelkedő tulajdonságai népszerűvé teszik a felhasználók körében. A vállalat különféle speciális funkciókat is hozzáadott az ügyfelekhez, például csereügyleteket, Dapp böngészőt és QR kód opciót airdrops számára.

Enjin pénztárca lehetővé teszi felhasználóinak, hogy digitális eszközöket importáljanak más pénztárcákból, beleértve a mobil, asztali és hardver pénztárcákat. A kétrétegű titkosítás fejlett biztonsági intézkedéseket biztosít, hogy megakadályozzák az eszközöket bármilyen kibertámadásból.

11.. Coinomi

Coinomi az egyik legrégebbi mobil kriptotárca a piacon, mivel 2014-ben jött létre. Több mint 17,00 digitális eszközt támogat, beleértve az összes ERC20 tokent. A digitális érméket ki lehet cserélni, miközben a Coinomi felületén tartózkodnak, mivel olyan kriptográfiai cserékkel működik, mint a Changelly és a ShapeShift.

A SegWit szolgáltatás kiegészítője sokkal könnyebbé teszi a tranzakciókat, mivel kevesebb helyet foglalnak el a blokklánc hálózaton. A biztonság a legfontosabb, mivel a magánkulcsok nem férnek hozzá a szerverekhez, hanem ezeket a felhasználó mobil eszközén tárolják. Be kell állítania egy jelszót, amelyet minden megnyitáskor meg kell adnia Coinomi. Elvesztés esetén beírja a helyreállítási mag kifejezést az új címébe, és ennek eredményeként a teljes adat visszaáll.

12.. imToken

imToken a világ legnagyobb pénztárca-alkalmazásának számít az Ethereum számára, és az Ethereum tranzakcióinak csaknem 10% -át az imToken felhasználói hajtják végre. Törhetetlen biztonsága miatt a közösségben is népszerű, mivel létrehozása óta egyetlen kisebb hackelési esemény sem történt.

Az Ethereumot és az Ethereum blokkláncon létrehozott összes többi ERC-20 digitális eszközt a pénztárca teljes mértékben támogatja, valamint a tokenek cseréjét. Az imToken feltűnő jellemzője, hogy kompatibilis az olyan hardvertárcákkal, mint a Ledger, a CoolWallet és az imKey. imToken egy világszerte elérhető pénztárca, amelyet a világ több mint 200 országának és régiójának használói használhatnak.

Mi az ERC20 pénztárca?

Az ERC pénztárca tárolja az ERC-20 tokenjeit, hogy megvédje digitális eszközeit bármilyen lopási támadástól. Az egyéb kriptográfiai érmékhez hasonlóan az ERC tokent is sok kereskedő tárolja, így árértékük az idő múlásával megnő. Számos hardvertárca létezik, amelyek kompatibilisek az ERC tokenekkel. Hasonlóképpen vannak még a legjobb mobil és asztali pénztárcák a piacon, hogy lehetővé tegye a blockchain eszközök teljes tulajdonjogát.

Mi a legjobb ERC20 pénztárca?

Mindannyian tudjuk, hogy több száz pénztárca van, de a legmegfelelőbbek kiválasztása nehéz feladat. Átfogó kutatást végeztem erre a célra, hogy a legjobb ERC20 pénztárcát vehesse igénybe eszközei számára. A legjobbat a következő jellemzői jellemzik:

  • Válassza ki azt a pénztárcát, amely lehetővé teszi a privát kulcsok vezérlését
  • A Pénztárcának kompatibilisnek kell lennie az eszközével
  • Könnyen kezelhető felület
  • Az aktív csapat a pénztárca mögött
  • Kell egy biztonsági funkció

Következtetés

Bemutattam Önnek a különféle pénztárcák részletes leírását, hogy minden fontos információt megkapjon az ERC20 tokenek tárolásáról. A különböző felhasználóknak szükségük van pénztárcákra, például mobil, asztali és ingyenes pénztárcáknak.

Felsoroltam a pénztárcákat, miután ellenőriztem megbízhatóságukat és biztonságukat. Egyes pénztárcák azonban feltűnőbbek, mint mások hasznos funkciók nyújtásában és a csúcskategóriás biztonság biztosításában. Azt javaslom, hogy a MyEtherWallet és a MetaMask segítségével tárolja az ERC20 tokeneket.

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Kompatibilis a Coinbase ETH pénztárca ERC-20?

A Coinbase pénztárca támogatja az Ethereum érmét és néhány más ERC-20 érmét. A pénztárca azonban bizonyos szabályozási problémák miatt nem adott hozzá támogatást az összes ERC-20 tokenhez. Javasoljuk továbbá, hogy ne használja a Coinbase Ethereum pénztárcát az ERC20 tárolására, mivel fennáll a forrásvesztés esélye.

2. A Binance támogatja az ERC20-at??

Az ERC20 tokent nem támogatja a Binance kriptovaluta-csere. Ennek oka, hogy a kriptográfiai világ egyetlen cseréje sem fogadja el az ERC20-at.

3. A főkönyv támogatja az összes erc20 tokent?

Kezdetben az ERC20 tokenek csak a Ledgeren voltak tárolva, és nem minden Ethereum blockchain eszköz került fel a listára. A közelmúltban a Ledger bejelentette, hogy 1250 ERC20 tokent teljes mértékben támogat. Ezzel az új lehetőséggel a felhasználók a Ledger Live szolgáltatással tárolhatnak, küldhetnek és fogadhatnak eszközöket.

4. Küldhetek erc20 tokent a Ledger Nano-nak?

Igen, bármilyen tárcából küldhet erc20 tokent a Ledger Nano-nak.

5. Bízik-e a Wallet az erc20 támogatásában?

A Trust pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára az Ethereum és az Ethereum blokkláncon létrehozott összes érme tárolását, beleértve az ERC20-at is.

6. melyik pénztárcát ne használja az erc20 tárolásához?

Ne keressen semmilyen pénzváltótárcát az erc20 eszközeinek tárolásához. Például a Coinbase Ethereum pénztárca tokenek elvesztését eredményezheti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector