A feltörekvő felhőszerver kriptopénz-bányászati ​​szolgáltatása a Splitt gyors növekedést tapasztal, tízezer befektetőt vonz kevesebb, mint három hónap alatt

A közelmúltban elindított felhőszerver kriptovaluta bányász szolgáltatás, a Splitt most megfordítja a fejét a globális kriptográfiai közösségben. A kriptovaluta-bányászat felhasználóbarát és mindenki számára biztonságossá tételére tervezett Splitt az elmúlt három hónapban jóval 5 millió dollár feletti befektetést biztosított több mint tízezer befektetőtől. 

2018. november 10 

A nemrégiben felhő szerverrel felszerelt kriptovaluta bányászat, a Splitt most óriási lépéseket tesz annak érdekében, hogy a kriptabányászat rajongói között világszerte kiemelt választássá váljon. Az augusztusi mega bevezetést követően a Splitt jól tette, hogy kevesebb mint három hónap alatt közel százezer felhasználót és tízezer befektetőt biztosított. Hivatalos forrásokból kiderült, hogy a vállalat már több mint ötmilliós beruházást kapott az üzlet további fejlesztésére. 

A bányászok számának drasztikus növekedése következtében a bitcoin bányászat napjainkban rendkívül versenyképessé vált. Ezzel az egyre növekvő versennyel együtt a bitcoin hálózat növelte a rejtvények megoldásának nehézségi szintjét. Ennek eredményeként szükségessé vált a bányászok számára, hogy a játékban maradjanak. 

A Splitt titkosítási felhője megfelel ezeknek a kihívásoknak azáltal, hogy bányászati ​​szolgáltatásokat kínál ASIC integrált chipekkel. Ezt tartják a legújabb áttörésnek a kriptográfia területén, mert gyorsabb a hagyományos GPU és CPU bányászathoz képest, és kevesebb energiát fogyaszt. A Splitt cloud bányászatához nincs szükség speciális hardverre, mivel az adatközpontok megosztott feldolgozási energiáját használja fel. 


Felhasználók ezrei ajánlották a Splittet kriptográfiai bányászatuk alternatívájaként a következő tulajdonságok miatt. 

  • Rugalmas többalgoritmikus felhőbányászat
  • Nincs medenciadíj, nincs várakozás felszerelésre és nincs rendszerösszeomlás
  • A Hashpower megvásárolható és a szerződés teljes időtartama alatt megmarad.
  • Elkötelezett az átláthatóság iránt, és mindent nyilvánosságra hoz
  • A vállalat könnyen megtalálható, és képviselői számos rendezvényen rendszeresen részt vesznek
  • Számos különféle kriptovaluta bányászata a szkript és a munka algoritmus igazolásának érméiből, valamint az ASIC és a GPU bányászatból
  • Háromszintű társult program és jövedelmező bónuszrendszer

OLVASSA EL 3 egyszerű tanácsot a kriptopénzpiacok volatilitásának kezeléséhez

Minden Splitt felhasználónak lehetősége van arra is, hogy minden héten növelje bányaszerződéseit a Splitt Pontok elnyerésével. Sőt, a cég jelenleg nevet keres kabalájára, és az ezzel előállított győztes ezer Splitt Pontot kap.  

A vállalat globális terjeszkedési tervének részeként a Splitt nemrégiben teljesen működőképes irodát nyitott Thaiföldön. Az irodát Tanúsított Bitcoin Professional úr, Taradon Kriwichet vezeti, aki csapata mellett napi szinten rendelkezésre áll, hogy segítse a látogatókat. Érdekes módon a Splitthez hozzájáruló befektetők nagy százaléka Thaiföldről származik. Ghána, Olaszország, Németország és Oroszország befektetői szintén nagylelkűen járultak hozzá. 

„Örömmel értesítjük Önt, hogy több mint 5 millió dolláros beruházást kaptunk vállalkozásunk bővítésére. Az elmúlt hónapokban megállíthatatlanok voltunk, több mint 95 ezer felhasználóval és 10 ezer befektetővel rendelkezünk. ”- mondta a Splitt egyik vezető szóvivője. “Most egy teljesen működő irodánk van Thaiföldön is, és a közeljövőben még sok minden várható.”    

Gyorsan növekvő ipari szereplőként a Splitt számos kriptokonferencián és fórumon vesz részt az egész világon. Az elmúlt hónapokban a vállalat aktívan részt vett három kulcsfontosságú ipari eseményen, és a következő hamarosan megjelenik. Októberben a Splitt képviselői sikeres workshopot és hálózati konferenciát tartottak Ghánában.

OLVASSA EL öt okot, amelyek 2018. augusztusát nagyszerűvé teszik a kriptopénzek piacán

A Splitt ambiciózus jövőbeli tervvel rendelkezik, amely magában foglalja a splitt kávézó megnyitását Thaiföldön 2019 januárjában. A gyorsan bővülő felhasználók körének kielégítése érdekében a vállalat nemrégiben finomította webes jelenlétüket. A Splitt Facebook rajongói oldalát is átnevezték. További friss hírek és frissítések a Splitt-ről a következő címen érhetők el: https://splitt.co/en/news

Az alábbiakban megemlítjük a közelgő csúcstalálkozókat, amelyeken Splitt részt vesz

  • Ghána 2. csúcstalálkozó – 2018. november 24. – Miklin Hotel konferencia terem (kapcsolatfelvétel John Kaakyire – 0249791008)
  • A star2 olaszországi First-Ever csúcstalálkozó (a CBP Taradon hangszóró olasz fordítójával) – 2018. december 1. – Savoy Excelsior Palace Hotel – Kapcsolatfelvétel Alex Vicinivel – 3296752612)
  • star2 Thaiföld 4. csúcstalálkozó – 2018. december 16 – 16. – Viva Garden Hotel (kapcsolatba lépni Taradon Kriwichet úrral – https://t.me/splittchat_th)

Ahhoz, hogy naprakész maradjon a legfrissebb fejleményekről, a Splitt felhasználókat arra ösztönzik, hogy iratkozzanak fel a vállalat Telegram csoportjára a https://t.me/splittchat_hu

A vállalat felkéri az összes ügyfelet, hogy vegyenek részt egy eseményfelmérésben a link meglátogatásával https://splitt.co/en/forms/eventsurvey   

Ha többet szeretne megtudni a Splittről, kérjük, látogasson el https://splitt.co/en/

A Splittről: A Splitt felhasználóbarát alternatívát kínál a kriptovaluta bányászatának otthonról bármikor. Alkalmas amatőröknek, valamint kriptovaluta szakértőknek, akik nagyobb mértékben dolgoznak. A felhőbányászati ​​szolgáltatás friss alternatívát kínál a kriptovaluta bányászat hagyományos eszközeivel szemben. A vállalat elsődleges célja, hogy szabványosított, rendkívül megbízható és nagy teljesítményű felhőalapú számítási környezetet kínáljon a jelenleg kiszolgált tizenöt városban. 

Kapcsolattartó: Gerald Snief 

Email: [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector