Olyan dolgok, amelyeket tudnia kell, mielőtt a telefonon kereskedne a kriptográfiával

Manapság mindent megcsinálunk okostelefonunkon. Gondoljon bele, milyen gyakran van szüksége számítógépre? Felett a világ internetforgalmának fele okostelefonokon keresztül érkezik, és a fejlődő országokban ez a szám még magasabb. Tehát, amikor a kriptovaluta izgalmas világáról van szó, akkor nagy valószínűséggel azt szeretné, ha kereskedni tudna a telefonján. A lényeg az a telefonos kereskedés nem olyan biztonságos, mint az asztali. Azonban a bármikor és bárhol elérheti a pénztárcáját megéri a kompromisszumot. Kövesse ezeket az alapvető tippeket, és pillanatok alatt profiként fog kereskedni a telefonján, mint profi.

Mielőtt elkezdené

Az emberek gyakran alábecsülik okostelefonjukat. Ez már nem csak telefon. Mikor hívtál utoljára rendszeresen? Ez egy zsebszámítógép, káprázatos funkciókkal és funkciókkal. Ezt szem előtt tartva fontos felismerni, hogy a telefonjával nagyon sok energia van kéznél. A legfontosabb kérdés, amelyet feltesz magának: mennyire komoly kereskedő vagyok?

 Számtalan alkalmazás és mobilalapú platform érhető el telefonjáról. Ha még nem ismeri a titkosítást, és csak teszteli a vizeket, akkor szinte mindent megtehet egy egyszerű alkalmazásban, például a Binance és KuCoin. Mindkettő egyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a pénznem követését és cseréjét. Nagyon alacsony díjakkal rendelkeznek, és büszkék a felhasználóbarátságra.

Komolyabb kereskedés


Gondoljon a kriptovalutára, mint a tőzsde. Ha van néhány részvénye, akkor valószínűleg riasztásokat küldött a telefonjára vagy néhány kapcsolódó alkalmazásra, amelyek nyomon követik a jövőt, trendeket és így tovább. Ha komolyabb kereskedő vagy, akkor szeretnéd, hogy a kriptopiac számára is legyenek ilyen típusú alkalmazások. Azok számára, akik csak az egyes érmék nyomon követésére és kutatásra vágynak, Blockfolio az egyik legjobb. Rendkívül könnyen használható és teljesen ingyenes, és akár 3000 különböző érmét is nyomon követhet. Emellett nem nyomja túlzottan a hirdetéseket, és stabil RSS-hírcsatornával rendelkezik, így folyamatosan nyomon követheti az iparági híreket.

OLVASSA EL A feltörekvő felhőszerver kriptopénz-bányászati ​​szolgáltatása A Splitt gyors növekedést tapasztal, kevesebb mint három hónap alatt tízezer befektetőt vonz

 Ha azonban még mélyebbre nyúlsz a kriptóban, akkor mindenképpen meg akarod nézni a Blockfolio fő versenytársát, Delta. Mivel a Blockfolio teljesen ingyenes, nincs ok arra, hogy ne használja mindkettőt, és nézze meg, melyik élményt részesíti előnyben. De a Deltával sokkal több funkcióval rendelkezik. A Delta lehetővé teszi a több portfólió, a kereskedési díjak nyomon követését és egy asztali verziót, amely szinkronizálódik a telefonos alkalmazással. A kereskedési díjakhoz való hozzáférés kritikus fontosságú, mert pontosabb képet kaphat az egyes tranzakciók valós költségeiről.

Első a biztonság

A kriptovalutát néha összehasonlították a vad vadnyugattal. Van néhány hasonlóság. Van aranylázad, és alkalmanként betyár akarsz rabolni érméket azoktól, akik újak a helyszínen. De itt az összehasonlításnak véget kellene vetni. A kripto jellegét úgy tervezték, hogy biztonságos legyen a felhasználók számára. És bár a piac ingatag lehet, a tőzsde is. Ha elvégezte a házi feladatát, és befektetett olyan érmékbe, amelyeket szilárd csapatok és a legújabb technológiák támogatnak, akkor valószínűleg megtérül a befektetése. 

Ezzel azt mondta, érdemes megtenni néhány biztonsági óvintézkedést amikor titkosítást kereskednek a telefonján. Először is úgy vegye figyelembe a telefonját és a mobiltárcáját, mint a valódi pénztárcájáról. Ugye nem vinné magával az összes pénzét? Ha jelentős összegeket kezdett befektetni az érmékbe, akkor mindenképpen szüksége lesz egy hardveres pénztárcára, ahol az érme nagy részét tárolhatja. Csak körülbelül ugyanannyit hordozhat a kriptopénztárcájában, amelyet jól érezne a fizikai pénztárcájában.

A READ KPMG azt sugallja, hogy az Egyesült Államok fogyasztói egyre inkább hajlandók használni a blokkláncot és a kriptovalutát

Itt van lehetősége. Az elsődleges kereskedést az asztalon végezheti hideg, hardveres pénztárcával. Ez jobb a kevésbé komoly kereskedők számára, akiknek van egy kis extra ideje, hogy reagáljanak a piaci változásokra. Azok a komolyabbak egy hardvertárcába akarnak befektetni, amely párosítható egy mobil eszközzel. A TREZOR One 100 dollár körüli ártól kezdve egy alapvető pénztárca, amely a kezdet kezdetén jó eszköz. A TREZOR az egyik vezető márka a piacon, de számos más versenytárs is létezik. Összességében ez az az irány, amelyen haladni akar, ha nagyobb beruházásokba kezd.

Használjon VPN-t

A VPN piac az utóbbi években jelentősen megnőtt. És ez nem meglepő, hiszen egyre több internet-felhasználó érti az online biztonság megőrzésének szükségességét. A kriptográfia az egyik olyan terület, ahol a VPN használatát kötelezőnek tekintik. 

A VPN erős biztonsági rétegként működik. Elrejti a felhasználó IP-címét, titkosítja az összes online módon elküldött adatot, és segít leküzdeni a geoblokációt. Ne feledje, hogy soha nem szabad megbízni egy ingyenes VPN-szolgáltatásban, mivel ezek több kárt okozhatnak, mint hasznot, különösen, ha olyan súlyos kérdésekről van szó, mint a kriptopénzek. NordVPN felajánlja az összes biztonsági kriptokereskedőnek szükségét.

A titkos telefon kereskedelmének helyes módja

Nincs jobb módszer a kriptográfia csodáinak kihasználására, mint az kereskedés a telefonján. Ha biztosan betartja ezeket a lépéseket, biztonságosan megteheti, és a kriptográfiai közösség aktív tagjává válhat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector