Öt ok, ami miatt 2018. augusztus nagyszerű a kriptopénzek piacán

A Bitcoin és a kriptovaluták válsága 2018. január 9-e óta folytatódott, a naptári év első hónapjában született, olyan régóta van ott, hogy sok befektető és kereskedő elvesztette reményét, hogy ez a nehéz időszak véget ér a piac számára.

De mint korábban mondtam, a jelenlegi válság egy dologban forog: szabályozás és arányosítás annak érdekében, hogy a kereskedelmet és a befektetéseket törvényessé és elismerté tegyék, de a befektetők pénzét is megvédjék lopásoktól, csalásoktól, valamint ezen eszközök fájdalmas feltörése és kereskedelme ellen..

Jelenleg júliusban törekszenek ezen eszközök egyértelműbb szabályozására, és számos ok miatt várhatom a kriptográfiai válság augusztus végét..

Az Európai Parlament jelentése azt tanácsolja a szabályozóknak, hogy ésszerűen lépjenek kapcsolatba a kriptovalutákkal:

A hónap elején az Európai Parlament jelentést adott ki, amelyben azt tanácsolta a szabályozóknak, hogy a többi pénzügyi eszközhöz hasonlóan kezeljék a Bitcoin és a kriptovalutákat..


A 33 oldalas jelentés így szólt: „A politikai döntéshozóknak és a szabályozóknak nem szabad figyelmen kívül hagyniuk a virtuális pénznemeket, és nem szabad megpróbálniuk betiltani őket. Mindkét szélsőséges megközelítés helytelen. ”

A kriptovaluták figyelmen kívül hagyása vagy blokkolása nem jelent megoldást arra, hogy egy jó jövővel rendelkező önálló szektorral foglalkozzunk, és sok hagyományos befektető tervezi ebbe befektetni..

Ez a jelentés az EU ezen digitális eszközökkel kapcsolatos álláspontjának sarokköve lesz.

A G20 pénzügyminisztereinek találkozója Argentínában:

E hónap 21. és 22. napján a G20 pénzügyminiszterei fontos gazdasági témákban találkoznak Argentínában, ideértve a titkosított digitális pénznemek szabályozását is.

Az előző ülés során július a szabályozás hónapja volt, és a világ 20 gazdasági hatalmának pénzügyminiszterei és jegybankelnökei, köztük Szaúd-Arábia és az arab világ, törvényeket hoznak az új kereskedelem szabályozására..

OLVASSA EL A kripto kereskedés legjobb brókereit

A közelgő találkozó döntő fontosságú lesz, és elmagyarázza a világ 20 legfontosabb gazdaságának irányát, valamint azt, hogy ezek a rendszerek hogyan fogják kezelni a digitális pénznemeket, különösen a Bitcoin-t..

Ripple tárgyalás augusztus 8-án:

hullámzó per

Június 27-én Brad Garlinghouse vezérigazgató és a Ripple Labs Inc. meghívót kapott, hogy jelenjen meg a kaliforniai legfelsőbb bíróság előtt az XRP Ripple árának állítólagos manipulálása érdekében..

A Ripple elleni kereset részvénycsalás miatt indult. A felperes ezúttal azt állítja, hogy a Ripple Lab Inc. manipulálja saját titkosított pénznemének árát, hogy kihasználja a megtévesztő lépéseket. És hogy készpénz, és nem valuta.

A felperes neve Vladi Zakinov. Az ügy első tárgyalását 2018. augusztus 8-ra tervezik.

Az ítéletet várhatóan nem egyetlen munkamenetből fogják meghallgatni, de ez a munkamenet megmutatja nekünk, hogy mennyit tudunk fogadni erre a kódolt digitális pénznemre, amelyet ebben az évben le kell engedni.

Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelet a Bitcoin ETF indexet tanulmányozza:

Újabb kérelmet kértek az ETF akkreditálására az Értékpapír és Tőzsde Bizottságához (SEC), ezúttal a chicagói igazgatóság CBOE-je.

 Ezek a CBOE Global Markets által június 20-án benyújtott dokumentumok befektetést kínálnak a KFH-ba, és lehetővé teszik a digitális valuta forgalmazását a nyilvánosság számára, valamint megkönnyítik a kereskedelmet. Az ügynökség emellett a VanEck Investment és a SolidX partnerévé is kíván válni ennek a befektetési alapnak a létrehozása céljából.

A CBOE követeli a VanEck SolidX Bitcoin Trust részvényeinek jegyzését és kereskedését, amely a VanEck és a SolidX közötti partnerség eredményeként jött létre, amely június elején igényelt egy ETF támogatási fájlt.. 

Az Securities and Exchange Commission közleménye szerint a VanEck SolidX Bitcoin Trust részvények értéke körülbelül 25 Bitcoin.

Olvassa el a Mitsubishi Corporation, az MUFG Bank és a Standard Chartered Bank Testing RippleNet alkalmazást

Ha a CBOE jóváhagyást kap az Értékpapír és Tőzsdei Bizottságtól az ETF-re, akkor a várható befektetési lehetőségek valamikor 2019 első negyedévében rendelkezésre állnak..

A kérdés várhatóan 2018. augusztus 10-én vagy augusztus 16-án rendeződik. A megállapodás várhatóan megnyitja a kaput a hagyományos befektetők számára, hogy befektessenek ebbe az alapba, ezért a Bitcoin és a digitális valuták piacán több befektetés lesz.

• 2018 augusztus a történelem alapján jelölt:

Tavaly június-júliusban a digitális pénznemek meredek csökkenése volt tapasztalható, egy Bitcoin egység 2900 dollárról 1965 dollárra július 17-i ülésszak végén, majd augusztusban erőteljesen kezdett fellendülni, a világ legnagyobb valutája jó nyereséget produkált, emelkedve a nyolcadik hónap mentén 4700 $ -ig augusztus 31-i ülésén.

Nem valószínű, hogy ez a forgatókönyv megismétlődik ebben az évben, mivel a világ legnagyobb pénzneme – a többi devizával együtt – az elkövetkező időszakban megkezdődhet..

Nem furcsa az augusztus hónap, Japán nukleáris bukásának, az 1945. második világháború végének, az Arany-rendszer 1971-es elhagyásának és a 2008-as válság megszületésének, valamint Kína gazdasági sikerének Japán felett elkövetett bűncselekményének történelmi tanúja. tanúja lehet a digitális valuták szenvedésének, a korszak kialakulásának és a készpénznemek korszakának lezárásának!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector