Chainlink árjóslás 2021-2025 | A LINK eléri a 100 dollárt?

Egy pillanat alatt a láncszem nem vált az iparág egyik legfontosabb oracle szolgáltatójává. Mi itt vagyunk, naprakészen át fogjuk vinni Önt Chainlink (LINK) árjóslatok. Beszélünk majd mindenről, kezdve attól, hogy az érme különbözik-e a többi érmétől, hogyan oldja meg a láncszem az őshonos Blockchain problémáinak nagy részét, és az érme következő 5 évére vonatkozó előrejelzésekkel. De mielőtt belevágnánk ebbe a dologba, merüljünk el egy rövid bemutatásban arról, mi a LINK, és hogyan segít a Blockchain-nek megoldani problémáikat.

A Chainlinkről

A chainlink projekt először 2014-ben jött létre, „smartContract.com“. A hálózat az első kiadás után némi változáson ment keresztül. A cég átnevezte a márkát láncszem hogy jobban képviselje a platform törzshálózatát. Megjelenése után, 2017-ben egy ICO láncszem tartotta, amely akkoriban az év legnagyobb eseménye volt. Az esemény után a láncszem volt a fő reflektorfény sok éven át a közösségben. A hálózat csaknem 32 millió dollárt dicsekedett az ICO-val.

Ennek a finanszírozásnak a segítségével a Chainlink megpróbálta új magasságokba emelni a nyilvános Blockchain, a biztonság és az Oracle megbízhatóságának korlátozott határait. 2019-ben az egyik legjelentősebb partnerség a láncszemekkel történt. Stratégiai partnerséget alakított ki a Google-lal a Chainlink. A Google-lal kötött megállapodás segítségével a Chainlink protokollokat integrálták a Google intelligens szerződésébe.


Ez a partnerség nagy sikert aratott elemzők és befektetők számára, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a legnépszerűbb felhőszolgáltatókkal a láncszem segítségével.

Chainlink Blockchain?

Az egyik legnagyobb probléma a Blockchain-ban az, hogy hogyan lehet információt továbbítani és kommunikálni egyik csomópontról a másikra. Az ilyen típusú feladatokat általában az Oracle hajtja végre. Az Oracle-eket azonban központosítottnak tekintik. Az Oracle intelligens szerződések kezdeményezésére szolgál. Ez az a heti helyszín, ahol a központosított Oracle az egész Blockchain-et veszélyezteti.

Másrészt az adatbevitel a Blockchain létrehozásának döntő része. Mint mindannyian tudjuk, hogy a Blockchain megváltoztathatatlan és rugalmatlan. Tehát, ha a Blockchain által kapott információk helytelenek, akkor nagyon nehéz ezeket az információkat a Blockchainből törölni és kijavítani.

Ez a legtöbb blokkláncban történik. A kriptográfiai közösségben ezt a kérdést az I Oracle Problem címkével látták el. Itt jön jól a láncszem. A következő generációs protokollok integrálásával hogyan történik a láncszem ezeknek a kérdéseknek a kezelésében.

  1. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  2. Tezos (XTZ) árjóslás 2021-2025-re
  3. Cardano árjóslás 2021-2025 | Az ADA valaha el fog érni 10 dollárt?

Chainlink árelemzés & történelem

2018 a hatalmas kriptográfiai fellendülés éve volt, a világ legnagyobb digitális valutáinak többségében jelentős áremelkedésekkel – és ez alól a LINK sem volt kivétel. Aztán az értékek majdnem olyan gyorsan csökkentek, ahogy nőttek, és sok kriptovaluta nem tudott helyreállni. Szerencsére a Chainlink újjáépült, és 2019 az érme egyik legjobb éve. A LINK 2019. január 1-jén 0,299 dolláron kereskedett, és ára az év kezdetével nőtt, amíg 2019. május 20-án el nem érte az 1 dolláros dollárjelet. Az árak emelkedtek.

2020 volt a láncszem éve. A hálózat finanszírozási programot indított, megduplázta csapatát, és új eseteket is felvett a biztosítások és játékok terén. A hálózatot a Világgazdasági Fórum elismerte, és a 2020 legígéretesebb technológiai úttörője alatt hirdette meg. A Chainlink 2020-ban több mint 300 projekttel integrálódott. Azáltal, hogy milliárdos értéket biztosított, és biztonságát és ellenőrzését megerősítette, a chainlink volt a statisztikai valuta Jelenleg, láncszem (LINK) 14,19 dollár értékben kereskedik, 17,51% -os csökkenéssel az elmúlt 24 órában.

Chainlink árjóslás

LINK Árjóslás 2021 – 2023

A Trading Beasts Chainlink árjóslata szerint a LINK jövőbeli ára 2021-ben állandó marad. A Chainlink várhatóan 2021-ben 13-18 dollár közötti áron fog eladni. Az elkövetkező években a Chainlink tovább fog bővülni, és nem lesz kevesebb 20 dollár alatt. A jövőben 2023-ig a Chainlink 27 dollárt érhet el a Trading Beasts szerint.

2021 – 2025 közötti láncszem előrejelzés

A CoinSwitch szerint a LINK ára az elkövetkező években emelkedni fog. A Chainlink szintén teljesítette a 14 dolláros árbecslését 2020-ban, és még azt is, hogy elérte a 13 dolláros láncszem célzott árát, amelyet egy évvel ezelőtt jósoltak 2025-re. Feltéve, hogy a bullish előrejelzésük változatlan marad, ez nagyon elképesztő és meglepetés lenne. hogy lássa, milyen messzire megy a Chainlink. Az előrejelzések szerint a láncszem (LINK) megcélzott ára 2025 végére megközelíti a 67 dollárt.

Chainlink árjóslás 2022, 2023, 2024 és 2025 esetében

A DigitalCoinPrice nagyon optimista a LINK jövőbeli előrejelzéseivel kapcsolatban. A weboldalon feltüntetett árak azt mutatják, hogy a Coinlink az eladott befektetés a következő években. A diagram alatt látom, hogy várhatóan egy éven belül a Link 20,22-re 40,45 dolláros átlagárral fog emelkedni..

Az alapértékhez képest 2020% -os növekedéssel ez azt jelenti, hogy a LINK-et 48,42 USD átlagárral fogjuk kereskedni. Ez az előrejelzés meglehetősen meglepő és optimista egyszerre. Az 5 éves előrejelzési ráta azt mutatja, hogy a LINK az elkövetkező 5 évben átlépi az 50 dolláros határt. Tartsa meg a haragot, mert biztosan keresztbe vesszük az ujjainkat az elkövetkező évek jobb befektetési lehetőségeiért.

Chainlink ár előrejelzés a Currency.com-tól

Link Prediction 2021 by Mind Math Money

Hogyan vásárolhat láncszemet (LINK)?

A Chainlink (LINK) elérhető a legtöbb nagy tőzsdén. A Binance a láncszem megszerzésének egyik legfontosabb cseréje. A piaci korlátot tekintve a Binance a piac legnagyobb tőzsdéje. Sok más csereprogram van ott, de a Binance vezet. A tőzsdén sok más érme van, és a díjak is nagyon versenyképesek.

Regisztráljon fiókot a tőzsdén, és igazolja személyazonosságát. Fizesse be számláját fiat pénznemben, és vásároljon ETH-t és BTC-t. Közvetlenül semmilyen tőzsdéről nem vásárolhat Linket. Végül válassza ki a kereskedési párost a LINK segítségével, és a LINK titkosítása néhány perc múlva bekerül a cserébe.

Ha gyakori kereskedő vagy a LINK kereskedelmét tervezi, akkor azt egy pénztárcán tárolhatja. Ez azonban a legkevésbé biztonságos módja az érme tárolásának. De ha óriási mennyiségű LINK tárolását tervezi, akkor a rendelkezésre álló legjobb megoldás egy hardvertárca.

Chainlink árjóslás GYIK

Eléri a láncszem 100 dollárt?

A legtöbb árjóslás szerint és miután megpróbáltam megkötni őket, úgy tűnik, hogy a 100 dollár elég ambiciózus összeg. A következő években a Chainlink (LINK) növekedése várhatóan 2025 végén eléri a 100 dollárt.

A láncszem (LINK) biztonságos befektetés?

Sok elemző és kereskedő szerint a chainlink nagyon jó és szilárd befektetés volt nagyon hosszú ideje. Az érték meglepő módon csak felkel. Garantáltan szép összeget hoz vissza a befektetésből.

Will Chainlink (LINK) felmegy?

A láncszem esélye hatalmas. A csapat annyit ért el, és az érmék népszerűsége óriási, hogy a befektetők nagyon ambiciózusak. Az érme a jövőben biztosan növekedni fog.

Következtetés

Elküldtük Önnek a Chainlink (LINK) naprakész előrejelzését. Az érme most nagyon jól felkel, és úgy tűnik, pozitív megjegyzéssel zárja az évet. A fenti értékelések és következtetések csak a technikai értékelések és megfigyelések, amelyeket elismert elemzők és platformunk tagjai tettek. A megadott adatok megfigyelő jellegűek, de a LINK korábbi árelemzését figyelembe véve értékelik őket.

Mielőtt befektetésbe kezdene, feltétlenül végezze el a kutatását. Kutasson minél többet, hogy meghozza a végső döntést. Miután részt vett a google-ban, a Chainlink nagyon pozitív hatást gyakorolt ​​a közösségre. Ez a hatás biztosan befolyásolja az érme jövőbeli árait. Mégis van kérdése a fejében? Hozzászólás az alábbiakban, és megpróbálunk a lehető leghamarabb válaszolni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector