Hogyan vásárolhat NEM (XEM) USD hitel- vagy betéti kártyával

Értékének növekedésével Bitcoin, a digitális pénznemek az egész világon egyre fontosabbá válnak. Egyre több kormányzati szabályozó intézmény, bank és más pénzügyi intézmény használja ezeket a pénznemeket fizetési módként. Mindez a legújabb miatt van blockchain technológia amely a tranzakciókat megkönnyítő peer-to-peer technológia. Nagyon sok kriptográfiai érmét és valutát dobnak piacra különböző vállalatok. Ezeknek a pénznemeknek az értékei folyamatosan változnak a változó tendenciákkal a piacon és a tőzsdéken. Ebben a cikkben az egyik legnépszerűbb digitális pénznemről mesélünk NEM.

NEM (XEM)

nem xem vásárolni

NEM (XEM) az a kriptovaluta, amelyet 2015-ben indítottak el saját forráskóddal. Így azt mondhatjuk, hogy ez a kriptovaluta sok új funkciót és technológiát vezetett be a blokklánc hálózatba. Az egyik ilyen új funkció, amelyet ebben használnak digitális valuta a „Proof of Importance” algoritmus technika használata. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a másik felhasználót, aki kiszámítja a következő blokkot. A felhasználók számára lehetővé válik az esélyek igazságos elosztása a blokkszámítás során is.

Ez az új algoritmus nemcsak a pénztárcában lévő érméket ellenőrzi, hanem az összes tranzakciót is ellenőrzi és rögzíti. A tranzakciók ilyen nyilvántartása segíti a vállalat vezetését abban, hogy megjutalmazza a felhasználót, aki létfontosságú szerepet játszik a valuta fejlesztésében és elosztásában. Itt célszerű megemlíteni, hogy a blokk előállításának folyamata csak egy percet vesz igénybe. A felhasználók háromféle üzenetet látnak ebben a folyamatban. Ezek titkosított, titkosítatlan és Hex üzenetek.


változékony érmevásárlás

A NEM (XEM) jellemzői

Mint minden más digitális pénznem, NEM (XEM) sok sajátos vonása van, amelyek fényes jövőjét mutatják. Az alábbiakban bemutatjuk ennek a kriptovalutának néhány jellemzőjét.

  • A fokozott biztonság érdekében a NEM kétszintű architektúrával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a két réteget a NIS és az NCC alkotja. Mindkettő titokban kapcsolódik, és elkezdi menteni a tranzakciókat. A tranzakciókat a blokklánc letöltése nélkül menti. Ez egy teljesen új élményt nyújt a felhasználóknak és növeli a tranzakció sebességét.
  • A következő sajátos jellemzője NEM az, hogy a pénznem a Test-Driven Development módszerre épül. Ez elkerüli a felesleges kódokat és a hatékonyságot, és biztosítja, hogy minden kód eltalálja az előre meghatározott teszteket.
  • A Fontosság igazolása a NEM (XEM). Nincs szükség a hozzáférési blokkok láncolatának letöltésére, és bármely alkalmazás önállóan működhet a NEM biztonsága érdekében.
  • A másik jellemzője a minimális tranzakciós idő digitális valuta. A tranzakció csak 1 percet vesz igénybe. Ez tízszer gyorsabbá teszi, mint a Bitcoin.
  • Mint minden más digitális pénznem, NEM lehetővé teszi virtuális eszközök létrehozását fix vagy változó termékekkel, leírásokkal vagy címekkel.

Hogyan vásárolhatunk NEM (XEM) USD hitel- vagy betéti kártyával

NEM (XEM) vásárlása USD hitel- vagy betéti kártyával nagyon könnyű. Teljesen helyes lenne azt mondani, hogy ennek a digitális pénznemnek a megvásárlása hasonló az összes többi digitális pénznem vásárlásához. A felhasználóknak regisztrálniuk kell a Changelly ami teljesen szabadon folytatható Changelly Weboldal. Emellett a felhasználóknak NEM (XEM) pénztárcára lesz szükségük az érmék bányászatához vagy tárolásához. Changelly világszerte széles körben alkalmazott több pénznemű csere alakult ki. Gyakori használatának oka az ingyenes fiók, a felhasználói felület és a hitel- / betéti kártyával történő fizetés képessége a titkosításért. A felhasználóknak csak 0,25% -os tranzakciós díjat kell fizetniük. Az alábbiakban bemutatjuk a NEM (XEM) vásárlását betéti / hitelkártya használatával.

1-regisztráció a Changellynél

változékony singup

A legelső lépés NEM (XEM) vásárlása a regisztráció a Changelly weboldal. Ez egy olyan weboldal, ahol minden érmét könnyedén kicserélhet. A legérdekesebb az, hogy nincs regisztrációs díj, és a felhasználóknak nem kell vezetniük számlájukat. A regisztrációhoz a felhasználóknak igazolt e-mail azonosítóra van szükségük. A weboldal a felhasználói fiókkal kapcsolatos összes szükséges információt elküldi a megadott e-mail címre. A felhasználók az e-mail címük részleteinek ellenőrzése után bejelentkezhetnek fiókjukba.

2 pénznem kiválasztása

vásárolni nem usd

Mint korábban mondtuk, Changelly sok valutát kínál a felhasználóknak. Rajtuk múlik, hogy maguk választják-e meg a pénznemet. Lépjen a kezdőlapra, és válassza ki a NEM (XEM) lehetőséget. A pénznem kiválasztása után a felhasználóknak ki kell választaniuk a fizetés pénznemét. Ebben az esetben a felhasználók megadják a fizetéshez szükséges amerikai dollár összegét. A melletti csere gombra kattintva a felhasználó új fizetési folyamatot fog látni. Itt szeretném megemlíteni, hogy a felhasználónak be kell jelentkeznie, különben a csere gombra kattintva először a bejelentkezés szükséges.

változékony érmevásárlás

3 rendeléses megerősítés

nem xem

Ebben a lépésben a felhasználó lehetőséget kap arra, hogy ellenőrizze megrendelésének részleteit. A. Ellenőrzése USD pénznem összeg és NEM (XEM) elengedhetetlen. Ha biztos a megrendelésben, nyomja meg a megrendelés-megerősítés fület.

4-írja be a Wallet címet & üzenet

nem xem pénztárca

Nem tagadható, hogy NEM (XEM) mindig egy pénztárcában tárolódik, ahogy más kriptovalutákat is tárolnak. Changelly az egyik legjobb lehetőség itt. Ingyenes és kis díjat számít fel a tranzakció feldolgozásakor. Sőt, a befektetők többsége azért használja ezt a pénztárcát, mert több pénznemben nyújt támogatást.

xem pénztárca

5-Az információk megerősítése

megerősítő xem

A cím megadása után digitális pénztárca, a felhasználót egy olyan oldalra irányítják, amely egyben megerősítő oldal is. Itt a felhasználó ismét megerősítheti megrendelésével és a pénztárca címével kapcsolatos összes információt. Mindig tartsa szem előtt, hogy kriptográfiai érméket nem tárolhat érvényes pénztárca cím nélkül. A megerősítés fül megnyomásával a fizetési szakasz.

6 hitel- / betéti kártya adatai

változó vízum

Most meg kell adnia a szükséges adatokat hitelkártya / betéti kártya. Ezek tartalmazzák a kártya számát, a lejárati dátumot és a biztonsági kódot. A kártya összes adatának kitöltése után nyomja meg a „fizetés” gombot. Ismét látni fogja, hogy az összeget levonják a kártyájáról.

változékony érmevásárlás

7-SMS megerősítés

változó telefon

További megerősítés céljából egy négyjegyű kódot küldünk a felhasználó regisztrált mobilszámára. A kód beírása az űrlapra megerősíti a fizetést.

8 fogadó NEM (XEM)

A négyjegyű kód megadása után a tranzakció azonnal feldolgozásra kerül. Általában 5-30 percet vesz igénybe egy tranzakció feldolgozása a pénztárcájában. Mindig tartsa szem előtt, hogy az első tranzakció sokféle időt igényel a különféle ellenőrzések miatt. A következő tranzakciókat pillanatok alatt feldolgozzuk.

változékony érmevásárlás

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector