Hasonlítsa össze a Coinbase és a Gemini díjait és szolgáltatásait 2021-ben

Ebben az összehasonlító darabban a kriptoszféra két óriása szembesül. A Coinbase vs Gemini, az Armstrong és a Winklevoss csap össze, hogy lássa, melyik lesz a két leginkább felhasználóbarát, az USA-val kompatibilis kriptovaluta tőzsde.

coinbase vs gemini összehasonlítás

Kesztyű, itt az ideje elkezdeni ezt a fej-fej mellett, és megtudni, hogy melyik a jobb kriptográfia, Coinbase vagy Gemini.

Hasonlítsa össze a Coinbase és az Ikrek összehasonlítását

fLpdtiaZ

Coinbase 1486429286

Ikrek

USA elfogadva?
Igen Igen
Kereskedési párok
19. 48
7 napos kötet
142 436 330 USD
Látogatás Látogatás

Megjegyzés: A Coinbase nem jelent kereskedési mennyiségi számokat.


A Coinbase vs Gemini érdekes összehasonlítás, mert mindketten ugyanazon a sávon próbálnak haladni: egy teljesen amerikai kormányzati előírásoknak megfelelő kriptotőzsde, amely rendkívül felhasználóbarát, és alkalmas arra, hogy a Bitcoin és a kezdők számára kriptográfia legyen. Vizsgáljuk meg, hogy az Ikrek méltó-e a Coinbase alternatívájának.

Coinbase vs Gemini díjak

Azok számára, akik addig akarnak halmozódni és hódolni, amíg a bitcoin millió dollár nem lesz, a díjak nem feltétlenül kritikus kérdések. Az aktív kereskedők számára azonban a díjak gyorsan összeadódhatnak. A tipikus kereskedési díjakon felül a legtöbb tőzsdén van valamilyen betéti és / vagy kifizetési díj. Ezek a díjak általában attól függenek, hogy az ügyfelek hogyan fizetnek be & felvételek, például hitel- vagy betéti kártyák, banki átutalások stb. Hasonlítsuk össze a Coinbase és az Ikrek…

Coinbase díjak

A Coinbase használatának egyszerűsége millió kriptovásárlót vonzott, akik közül sokan boldogan nincsenek tisztában a Coinbase iparági csúcstalálkozóival, így ők a legdrágább Tier 1 Cryptocurrency Exchange-kel dolgoznak. Coinbase Trading & amp; Betéti díjak

A fizetendő díjak A vagy B közül a nagyobbak lesznek:

V: A teljes banki átutalás 1,49% -a, betéti és hitelkártyás vásárlások esetén 3,99%

Vagy

B: A Coinbase átalánydíja kis kriptográfiai vásárlásokért (bármi 200 USD alatt):

 • 0-10 USD – díj: 0,99 USD | 0,99 € | 0,99 GBP | 0,99 USD
 • 10-25 USD – díj: 1,49 USD | 1,49 € | £ 1,49 | 1,49 USD
 • 25-50 USD – díj: 1,99 USD | 1,99 € | £ 1,99 | 1,99 USD
 • 50-200 USD – díj: 2,99 USD | 2,99 € | 2,99 font | 2,99 USD

Lényegében az 1,49% és a 3,99% díjak csak akkor kezdődnek, ha a vásárlás / befizetés meghaladja a 200 USD-t, így 1000 dollár betéti kártyával történő vásárlás esetén jelentős 39,90 USD díjat kell fizetni.

Egyéb díjak tartalmazzák:

 • A piaci ár 0,5% -os árrése, az úgynevezett „spread”
 • 2% -os díj a kriptográfia-kriptográfia konverziókért
 • 1% -os visszavonási díj, plusz hálózati díj a kriptográfusok számára a tranzakció megvalósításához

Ikrek díjai

Az Ikrek lemondott a banki átutalásokra fizetett betéti díjukról (a Pléd), az elektronikus átutalások és a kriptoküldések.

Gemini Crypto Trading & amp; Betéti díjak

Minden hónap első 10 kivétele ingyenes az egyének számára, ezt követően a felhasználók fizetnek:

 • 0,001BTC (kb. 22 USD) a Bitcoin visszavonására
 • 0,001 ETH (kb. 0,60 USD) az Ethereum visszavonására
 • Egyéb díjak, a visszavont kriptográfia típusától függően

A kereskedési díjakat 30 napos USD kereskedési volumen alapján mérjük. Minél nagyobb a kereskedés, annál alacsonyabbak a díjak:

30 NAPOS KERESKEDELMI KÖTET (USD NEMZETI) VEVŐ DÍJ KÉSZÍTŐ DÍJ AUKCIÓS DÍJ
0 0,35% 0,25% 0,25%
≥ 500 000 USD 0,25% 0,15% 0,20%
≥ 2 500 000 USD 0,25% 0,15% 0,10%
≥ 5 000 000 USD 0,15% 0,10% 0,10%
≥ 10 000 000 USD 0,15% 0,10% 0,00%
≥ 15 000 000 USD 0,10% 0,00% 0,00%
≥ 50 000 000 USD 0,075% 0,00% 0,00%
≥ 100 000 000 USD 0,05% 0,00% 0,00%
≥ 250 000 000 USD 0,04% 0,00% 0,00%
≥ 500 000 000 USD 0,03% 0,00% 0,00%

A díjcsata nyertese

A Gemini kriptográfia nyeri ezt a kategóriát. A Coinbase díjai egyszerűen túl magasak, míg az Ikrek jobban érdekli, hogy a költségek minél barátságosabbak legyenek.

Mielőtt továbblépnénk …

A „készítő” és az „átvevő” díjakat itt említettük, ezért meg kell magyaráznunk őket:

 • A gyártók likviditást adnak a piacnak, így amikor megpróbálnak kriptovalutákkal kereskedni, a megrendelés nem teljesül azonnal, és inkább a megbízási könyvben ül. Ezek a megrendelések alacsonyabb díjakat fizetnek.
 • A vevő viszont olyan, akinek a megrendelését azonnal teljesítik, így eltávolítják a likviditást a piacról, ezért magasabb díjat fizetnek.

Regisztráció és KYC-élmény

A KYC, vagyis az „Ismerd meg az ügyfeledet” az a személyes információ, amelyet az ügyfeleknek meg kell adniuk a befizetések és a kriptográfia kereskedelme érdekében. Néhány kriptográfia nagyon kevés információt igényel, ami megkönnyíti és gyors a regisztrációt és a kereskedelmet. Másoknak előzetes vagy további lépésekben lehet szükségük az első regisztráció befejezése után. Jellemzően ezek a további lépések emelik az ügyfél betéti és / vagy kifizetési korlátjait, megkönnyítve ezzel nagyobb mennyiségű kriptográfia mozgatását.

Vessünk egy pillantást a GYK vs Coinbase KYC folyamataira.

Coinbase KYC

A Coinbase megfelel mind az Ismerje meg az ügyfelet (KYC), mind a Pénzmosás Elleni (AML) ellenőrzéseknek, ami többé-kevésbé azt jelenti, hogy személyazonosító igazolást kell végrehajtani a fedélzeten..

Pillanatkép 2020 12 27., 16.18.46

6 lépés a Coinbase-re való regisztrációhoz:

 1. Hozzon létre egy fiókot a nevével, e-mail címével, jelszavával és helyével. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és várja meg az e-mail ellenőrzését.
 2. Kattintson az e-mail linkre az e-mail cím ellenőrzéséhez, majd írja be újra a jelszavát
 3. Adja meg telefonszámát, és ellenőrizze azt a 7 számjegyből álló kóddal, amelyet a Coinbase küld a telefonjára
 4. Adjon meg további részleteket, beleértve:
 1. A neved
 2. Születési dátum
 3. Cím
 4. A Coinbase használatának oka
 5. Pénzforrás
 6. Foglalkozása
 7. Munkáltató
 8. Az SSN utolsó számjegyei (amerikai felhasználók számára)
 • E-mailt fog kapni, amelyben kéri személyazonosságának igazolását. Ez megtehető útlevéllel, személyi igazolvánnyal vagy vezetői engedéllyel
 • Ha jóváhagyta, csatlakozzon egy fizetési módhoz
 • Várjon néhány napot a jóváhagyásra, majd készen áll az indulásra.

  Iratkozzon fel a Coinbase webhelyre

  Ikrek KYC

  Az Ikrek a KYC és az AML megfelelőségi eljárásait is végigcsinálja, de itt nem áll meg. Csatlakozni akarnak a bankjához és megnéznek egy személyes dokumentumot.

  Pillanatkép 2020 12 27., 16.19.07

  Íme a regisztráció folyamata:

  1. Hozzon létre egy fiókot az e-mail címével, jelszavával és teljes nevével
  2. Ellenőrizze az e-mail címét a kapott kóddal
  3. Adja meg tartózkodási helyét és telefonszámát, majd küldje el az ellenőrző kódot, amelyet Önnek írtak
  4. Ez az a lépés, ahol SOK potenciális ügyfél elmegy – az Ikrek arra kéri, hogy jelentkezzen be online banki fiókjába. Mindaddig, amíg a bankszámla neve megegyezik a Gemini névvel, rendben lesz, és természetesen a felhasználóneve és a jelszava biztonságos
  5. Nyújtson be egy dokumentumot személyazonosságához (útlevél vagy vezetői engedély) és egy dokumentumot a címéhez (bankszámlakivonat vagy közüzemi számla)
  6. A jóváhagyást követően csatlakozzon egy fizetési módhoz, és kezdjen kereskedni

  Győztes: A Gemini vs Coinbase KYC mérkőzésen, A Coinbase a nyertes. Az Ikrek banki engedélyei invazívnak tekinthetők.

  Egyszerű használat & Webhely / alkalmazás érzése

  Ez a kategória összehasonlítja az egyes webhelyek felhasználói felületét és felhasználói felületét. Könnyű a szem vagy bonyolult rendetlenség? Hogyan szerveződnek a dolgok? Az új felhasználók könnyedén megtalálhatják azt, amit keresnek, vagy régészeti végzettség szükséges? Hasonlítsuk össze a Gemini és a Coinbase…

  Coinbase

  Coinbase asztali és mobilalkalmazásA Coinbase leegyszerűsített felhasználói felülete olyan adatokat nyújt a kezdőknek, amelyeket könnyen használhatnak

  A Coinbase nem egy tipikus kriptovaluta-csere (nézze meg a Coinbase Pro-t, ha használni akarja a cseréjüket), hanem egy esztétikailag kellemes webhely, amelyet a népszerű kriptovaluták vásárlásának és eladásának megkönnyítésére terveztek. Ha ez az elsődleges céljuk, és a könnyű használat miatt ítéljük meg őket, akkor nagyjából tökéletes pontszámot kapnak. A kriptovaluta megvásárlása a Coinbase-nél nem lehet egyszerűbb, sőt, egészen biztosak vagyunk abban, hogy a nagymama tesztet sikeresen teljesítheti.

  Ikrek

  Vásároljon bitcoinot a Gemini tőzsdéjénHelyezze el a különbséget: Az Ikrek kezelőfelülete nagyon hasonló, bár ösztönzi az ismétlődő kereskedéseket

  Az Ikrek csak egy kicsit vállalatosabb, „szókimondóbb” és kényelmesebb a pénzügyi szakzsargont használva. Túlélje ezt, és ez valójában egy nagyon egyszerű webhely és zökkenőmentes alkalmazás. Gyorsan meg fogja tudni, miért növekszik a népszerűsége, különösen a kezdők számára. Vágja át a regisztrációs folyamat bürokráciáját, és élvezheti a hozzáférést egy kriptovaluta-tőzsdéhez, ahol a betétek, a vásárlások és a felvételek egyszerűsödnek.

  Győztes: Ez egy nyakkendő. A Coinbase és az Ikrek egyaránt remekek ebben a részlegben, és ha mindketten egyszerre indultak volna, nehéz megmondani, melyik nőtt volna gyorsabban vagy népszerűbb lett volna a kezdők körében. Vitathatatlanul a Coinbase csaknem előnyös lenne a javukra.

  Betéti módszerek

  Ez a szakasz a számlák finanszírozásának különböző lehetőségeit tárgyalja a Gemini és a Coinbase oldalán. Minden csere lehetővé teszi a kriptográf betéteket más pénztárcákból, tehát amiről itt valóban beszélünk, az a fiat betét. Milyen betéti opciókat kínálnak, és mennyire könnyű használni őket?

  Coinbase

  Betétek az alábbiak révén lehetségesek:

  • Banki átutalás (ACH)
  • Vezetékes átvitel
  • SEPA átutalás
  • Ideális / Sofort
  • Összekapcsolt bankszámla (az a banki folyamat, amelyre a Gemini rákényszeríti a felhasználókat a regisztráció során, opcionális szolgáltatás a Coinbase felhasználók számára, és gyorsabb banki betéteket tesz lehetővé)
  • Kriptopénz / digitális eszközök egy másik pénztárcából

  Ikrek

  Betétek az alábbiak révén lehetségesek:

  • Csatlakozott bankszámla átutalás (a beállítási folyamatban leírtak szerint) az ACH hálózaton
  • Vezetékes átvitel
  • Kriptopénz / digitális eszközök egy másik pénztárcából

  Győztes: A Gemini vs Coinbase betéti opciók kategóriában, A Coinbase a nyertes. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálják, mint a Gemini, és még többet.

  Azonnali vásárlási opciók (hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlás)

  Coinbase

  A bankkártyás fizetés az egyetlen módszer az azonnali vásárlásra a Coinbase-en.

  Drágakőénni

  A banki átutalás (ACH) azonnali a Gemini-nál, ha összekapcsolta bankját Gemini-számlájával. Valójában akkor kezdheti meg a kereskedést, ha az átutalás még befejezte a feldolgozást.

  Győztes: Coinbase. A betéti kártyával végzett tranzakciók az online vásárláshoz hasonlóak, a legtöbb számára kényelmesebb élmény.

  Kereskedési tapasztalat: Gemini vs Coinbase

  Coinbase

  A valódi kriptovaluta kereskedéshez meg kell látogatnia a Coinbase ’Coinbase Pro’ kereskedési termékét. A Coinbase inkább bolt, mint kereskedési platform, és azok a felhasználók, akik itt kereskednek, tudva a Coinbase zsaroló díjait, elég rosszul fogják magukat rendszeresen lőni..

  Ikrek

  A Gemini kereskedési nézete fejlettebb, mint a Coinbase, de sokkal egyszerűbb, mint a versenytársak, mint a Binance és a Bitfinex. Megtekintheti a megrendelési könyv nézeteit, az árinformációkat és a 24 órás adatokat, valamint a különféle egyéb információkat egy képernyőn.

  Győztes: Ikrek. A megjelenítési opciók és a megrendelés-visszaigazolások részletesebbek.

  Hírnév & Biztonság

  Coinbase

  Leegyszerűsítve: a Coinbase az elsődleges kriptográfiai vásárlók számára elérhető platform, az egyszerűségnek, a marketingnek és a remek felhasználói felületnek köszönhetően. Hírnevüket az ellenőrzési idők, az őrizetben lévő pénztárca, az égig terjedő díjak okozzák, de a biztonsági intézkedések megváltják őket, mivel a tőzsdét soha nem sikerült feltörni vagy veszélyeztetni.

  Pillanatkép 2020 12 27., 16.16.33

  Ikrek

  Az Ikrek kellő tiszteletet tanúsított rendkívül legitim, magas biztonságú megközelítésük iránt, mivel ez volt az első amerikai tőzsde, amelyik sikeresen teljesítette SOC 1 típusú, valamint SOC 1 és 2 típusú vizsgáit. A Coinbase-hez hasonlóan őket soha nem hekkelték meg és nem veszélyeztették. A szabályozásokra és a személyes adatokra való figyelem szintén ellenük hat, a nagyobb adatvédelemre vágyó kereskedők kissé invazívnak találják az intézkedéseket.

  Pillanatkép 2020 12 27. 16.14.50-kor

  Győztes: Coinbase. Nyolc évig tartó minőségi szolgáltatások és magas szintű biztonság az egyik, ha nem a legjobb hírnevet adta nekik az iparban.

  Jobb a Coinbase vagy az Ikrek?

  Mivel mindkét kriptográfiai alkalmazás annyira hasonló, elemzésünk meghatározó jellemzői a rendelkezésre álló díjakra és érmékre vonatkoznak.

  Az Ikrek megnyeri mindkét csatát.

  Látogasson el a Gemini oldalára, és kezdje el kereskedni ezzel a vonzó Coinbase alternatívával.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  Adblock
  detector