Kraken vs Bitfinex: Hasonlítsa össze a díjakat és szolgáltatásokat 2021

A világ 8. legjobb kriptovaluta-tőzsdéjeként rangsorolt ​​Kraken méltó versenytársa minden kriptográfiai beszélgetésnek, felhasználóbarát alkalmazásának, alacsony díjainak és szilárd biztonságának köszönhetően. A. Nyomán indult Mt. Gox hack, Kraken ennek eredményeként mindig a biztonságot helyezte előtérbe.

ken vs bitfinex összehasonlítani

Elmondható ugyanez a Bitfinexről is? A legjobb kripto tőzsdei rangsorunk 6. helyén a Bitfinex több érmét és piacot kínál, mint Kraken, de jobb általános élményt kínál? Olyan biztonságosak? Hol érzik majd magukat legkényelmesebbnek a kezdők?

Ideje összehozni ezt a két nehézsúlyú embert.

Hasonlítsa össze a Kraken vs Bitfinex

kraken csere

Kraken bfx egymásra rakva


Bitfinex USA elfogadva? Igen Nem Kereskedési párok 177 309 7 napos kötet 1 090 234 866 USD 680 678 914 USD Látogatás Látogatás

Kraken díjak vs Bitfinex díjak

Kraken

Mint a legtöbb kriptovaluta-tőzsde, a Kraken is készítő-felvevő díjtáblázatot kínál, amint az alább látható. Minél többet kereskedsz, annál jobb lesz a kedvezményed. Az elmúlt 30 nap teljes kereskedelem volumene minden kereskedés után frissül, így a kereskedőknek nem kell aggódniuk a kedvezményeik megkapása miatt. Lásd a teljes menetrend itt, és elolvasott néhányat kereskedési példák itt.

Pillanatkép 2021 01 02, 09.57.23

Bitfinex

A Bitfinex díjtáblázata hasonló a gyártók számára, de drágább a felvevők számára, ami kis előnyt jelent Krakennek. Szerencsére azoknak a Bitfinex-felhasználóknak, akik rendelkeznek a LEO-val, a Bitfinex natív segédprogram-tokenjével, vannak engedmények, amelyek elég jóak, 25% -kal. Minél több LEO tartott, annál jobbak a kedvezmények. További információkat itt talál, beleértve a fedezetet, a derivatívákat, a hitelfelvételt és a kriptográfia-kivonási díjakat.

Pillanatkép 2021 01 02, 01.04.01

Győztes: Kraken. Valamivel alacsonyabb a díjak.

Iratkozzon fel és tapasztalja meg a KYC-t

Így regisztrálhat Krakenre

kraken vs bitfinex regisztráció könnyű

 1. Nyissa meg a Kraken.com oldalt, és kattintson a jobb felső sarokban található „Fiók létrehozása” gombra
 2. Adjon meg egy e-mailt, felhasználónevet, jelszót és lakóhelye szerinti országot
 3. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és kattintson a „Fiók létrehozása” gombra.
 4. Lépjen az e-mail klienséhez, és keressen egy „aktiválási e-mailt” egy kulccsal, amelyet át kell másolnia és be kell illesztenie. A kulcs a számok és betűk hosszú összekeverése lesz
 5. Írja be felhasználónevét és jelszavát a kulccsal együtt, majd kattintson a „fiók aktiválása” gombra.
 6. Ezután be kell lépnie a legördülő menü ‘Ellenőrzés kérése’ oldalára, amely a felhasználói oldal felső sarkában található, miután bejelentkezett
 7. Ki kell választania egy fióktípust (lásd alább). Fiat valutával való foglalkozásához Intermediate vagy Pro számlára van szüksége. Menjünk egyelőre középhaladóval
 8. Közepes fiókjának igazolásához be kell nyújtania Krakennek a kormány által kiállított személyi igazolvány fényképét, a lakóhely igazolását, az igazolást igazoló fényképet (általában a személyi igazolványt tartó önportrét) és a foglalkozását. Az ellenőrzésnek kevesebb mint 10 percet kell igénybe vennie
 9. Az igazolást követően elkezdhet pénzt hozzáadni a számlájához.

Pillanatkép 2021 01 02 10.15.09-korA különböző számlatípusok eltérő korlátokat kínálnak, de az igazoláshoz különböző identitásformákra van szükség

Gondolkodás a Bitfinex-hez való csatlakozásról?

Itt van a folyamat:

Pillanatkép 2021 01 02, 16.32.03

 1. Látogasson el a Bitfinex.com webhelyre, és válassza a „Regisztráció” lehetőséget.
 2. Adjon meg egy felhasználónevet, e-mail címet és biztonságos jelszót, valamint az időzónáját, egy lehetséges hivatkozási kódot és néhány Captcha szöveget, majd kattintson a „Fiók megnyitása” gombra.
 3. A következő oldalon a rendszer megkéri, hogy igazolja e-mailjét, ezért lépjen az e-mail klienséhez, és kattintson a megerősítő linkre.
 4. A megnyíló új ablakban bejelentkezhet a megadott felhasználónévvel és jelszóval
 5. Belépve lehetőségei vannak a fiók biztonságának növelésére, mint például a 2FA (ajánlott), az új IP-címeknél blokkolt visszavonások, egy visszavonási megerősítő kifejezés, PGP levelezési titkosítás és még sok más
 6. Ezután meg kell adnia néhány összeget a fiókjához, de ez nem engedi meg, amíg teljesen ellenőrzött felhasználó nem lesz, ezért kövesse a felszólítást, és adja meg nevét, életkorát, telefonszámát, két kormányzati formát Személyazonosító igazolvány, valamint személyi igazolvány, bankszámlakivonat és lakcím igazolása
 7. Várjon megerősítést, amely 2-3 napot vehet igénybe
 8. Miután ellenőrizte, elkezdheti hozzáadni a fiat pénznemet

Nyertes: Nyakkendő. A folyamat nagyon hasonló, azonban Kraken átlagosan gyorsabban ellenőrzi.

Egyszerű használat & Webhely / alkalmazás érzése

Kraken mesteri alkalmazása

A Kraken nagy tiszteletet élvez magas színvonalú alkalmazásuk iránt, világos kezelőfelülettel és ultralegyszerűsített elrendezéssel. Egyesek azzal érvelnek, hogy ez az egyetlen alkalmazás, amely a Coinbase-zel vetekedhet az akadálymentesség érdekében, és mivel a Coinbase inkább bróker, mint tőzsde, ez nagyszerű hír Kraken számára. A webes kereskedési platform azonban egy másik történet, stilizáltan úgy néz ki, mint egy régi Wall Street monitor, amely Windows 95 rendszeren fut, és egyszerűen nem olyan intuitív és barátságos, mint versenytársaik 95% -a. Túl sok minden történik.

Pillanatkép 2021 01 02 09.50.20-korKraken internetes kereskedési nézeteA Kraken Pro mostantól a Dark Mode | lehetőséget kínálja Kraken BlogKraken mobilalkalmazása sokkal könnyebben elérhető

A Bitfinex kifinomult megközelítése

A Bitfinex egészen 2012-ben indult, és a veterán a kriptovaluta-csere szektorban, sok ideje van finomítani és módosítani a weboldalukat és az alkalmazásukat, hogy azok könnyen használhatóak legyenek. Ennek ellenére a platform jobban megfelel a haladó kereskedőknek, mint a kezdőknek, és több kereskedési lehetőséget kínál, mint a Kraken. Krakennel ellentétben azonban az amerikai ügyfeleket 2017 óta tiltják el a szolgáltatástól.

Pillanatkép 2021 01 02 09.51.09-korA Bitfinex kereskedési nézete lágyabb és egyszerűbb

Nyertes: Nyakkendő. A Kraken jobb alkalmazással rendelkezik, a Bitfinex pedig jobb internetes platformmal rendelkezik.

Betéti módszerek

Kraken

A Kraken sokféle lehetőséget támogat a fiat pénznem platformra történő elküldéséhez, bár a módszerek az egyes pénznemek esetében eltérőek, az alábbiakban kifejtve:

 • usadollár – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Huzal, SWIFT, készpénz / terhelés a Canada Postnál
 • AUD – Banki átutalás / Osko
 • angol font – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • jen – SWIFT

A legtöbb betéti módszer ingyenes, azonban a Kraken kis összegű díjakat számít fel az érintett fizetési szolgáltatóval kötött megállapodás alapján. Az Egyesült Államokban a befizetési módszerek törlése akár 5 napig is eltarthat. A módszerek és díjak teljes listája lehet itt található, és útmutató a pénz befizetése ide.

Bitfinex

Néhány kriptovaluta-tőzsde arra ösztönzi a felhasználókat, hogy fiat valutát helyezzenek el, mivel ez természetesen nagyobb valószínűséggel használja őket kriptopénz vásárlásához, ezzel nagyobb nyereséget hozva a tőzsdére. A Bitfinex egy kicsit más. Hihetetlenül magas minimális betéti korlátok vannak, csupán 0,1% -os feldolgozási díjjal, így a nagy kereskedőket, szakembereket és intézményeket ösztönzik a platformra. Ezt a rendszert a platformon elért kibertámadások növekedésével vezették be.

Itt vannak a minimális fiat betétek (csak elektronikus átutalások esetén):

 • 10 000 USD, EUR vagy GBP
 • 1 000 000 JPY

A kriptovaluták és a stabil pénzek befizetése a Bitfinex-re ingyenes.

Győztes: Kraken. A 10 000 dolláros minimális betéti összeg a kezdők piacának hatalmas részét kivágja.

Azonnali vásárlási opciók (hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlás)

Kraken

A felhasználók 54 különböző kriptovalutát vásárolhatnak, adhatnak el és konvertálhatnak mind a Kraken weboldalán, mind az alkalmazásukban. Az azonnali vásárlások ingyen történhetnek a már befizetett fiat pénznem felhasználásával (a betéti módszerek részben említett pénznemekben). Ha a felhasználók közvetlenül szeretnének kriptovalutát vásárolni, és megkerülnék a befizetési folyamatot, használhatják betéti vagy hitelkártyájukat. A kártyadíj a teljes vásárlás 3,75% -a, plusz tranzakciónként 0,25 €. A felhasználókat a „spread” -ért is felszámítják, ami egy olyan felár, amelyet a brókerek a piaci ár tetejére helyeznek; Kraken spreadje a kriptovalutától függően 2-10% között mozog. Ez meglehetősen drága választás.

Bitfinex

A kriptopénz közvetlen vásárlása a Bitfinex-től hitelkártyával sokkal egyszerűbb, mint a fiat valuta befizetése (és sokkal kényelmesebb, ha nincs 10 000 dollár a kezdéshez).

A felhasználók megvásárolhatják:

 • Bitcoin
 • Póráz
 • Tezos
 • TRON
 • Litecoin
 • Zcash
 • GONDOLATJEL
 • Algorand
 • DENEVÉR
 • Ethereum
 • Tether Gold
 • Kiválasztott egyéb ERC-20 altcoinok

A minimális vásárlás 25 USD, a díjak pedig a fizetés feldolgozójától, a vásárlás méretétől és a kedvezményezett országától függően változhatnak.

Nyertes: Nyakkendő. A Kraken drágább lehet, de jobb lehetőségeket kínálnak az azonnali vásárlásokhoz is.

Kereskedési tapasztalat

Kraken

Kipróbáltuk az internetes kereskedési nézetet, és nem tetszett nekünk, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogja. A design elavultnak tűnik, és hiányzik belőlük az intuitív gombok és kezelőszervek, amelyeket versenytársaik beépítettek. A mobilalkalmazás, amint említettük, teljesen fantasztikus, és hatalmas ellentétben áll a webes platformmal.

Bitfinex

Míg a Bitfinex professzionálisabb kereskedőket vagy nagyobb kereskedési forgalmat bonyolító kereskedőket céloz meg, a webplatform valójában barátságosabb és egyszerűbb használni, mint a Kraken. Ha a felhasználók jól érzik magukat a Bitfinex webes nézetében, akkor nem lesz probléma a mobilalkalmazással, amely ugyanolyan érzéssel rendelkezik, és ugyanazt az élményt kínálja a felhasználók számára.

Nyertes: Bitfinex. A Krakennek van egy szebb weboldala, de ami a kereskedési platformot, a likviditást és az intuitív funkciókat illeti, a Bitfinex nyer.

Hírnév & Biztonság

Kraken

Kraken hírnevének egyik rendkívül pozitív aspektusa, hogy az első cserék között bizonyították, hogy minden felhasználójuk pénze biztonságos helyen van, a „tartalék-igazolás ellenőrzésének” köszönhetően. Annak bizonyítása, hogy rendelkeznek az összes pénzzel, megmutatja a felhasználóknak, hogy még ha valami baj is történik, problémamentesen ki tudják üríteni a számlájukat.

Mindez azonban nem volt egyszerű vitorlás. Számos kibertámadással szembesültek, túlélve mindet, 2018 januárjában azonban egy sor támadás arra kényszerítette őket, hogy egy hétre bezárjanak és megerősítsék védekezésüket. Kraken soha nem vesztett pénzt vagy kriptovalutát hackelés révén.

kraken adatvédelmi irányelvek

Bitfinex

A Bitfinex sajnálatos módon a történelem második legnagyobb cserealkatrészének áldozata lett, alig 120 000 BTC-t loptak el, a mai árfolyamon meghaladó 3,5 milliárd dollár értékben. Nem volt könnyű visszatérni egy ilyen pusztító csapástól, de a Bitfinexnek sikerült felépülnie és túlélnie egy olyan helyzetben, amikor a legtöbb csere összeomlik.

Pillanatkép 2021 01 02, 16.37.55

Győztes: Kraken. A Bitfinex sokáig tart, amíg az emberek elfelejtik…

Bitfinex vs Kraken: Ki a győztes?

Ez majdnem túl közel van ahhoz, hogy felhívja, de Kraken a győztes.

Ez a két platform nyak és nyak, amikor a győztesről kell dönteni, de azért vagyunk itt, hogy olyan kezdőket szolgáljunk, akik újak a kriptopénz világában, és emiatt Kraken csak elősegíti.

Kraken kiemelkedő biztonsága és mobilalkalmazása miatt nyer, mindkettő fokozott kényelmet nyújthat a felhasználóknak. A rengeteg betéti módszer és a kissé alacsonyabb díjak szintén a maguk javára mozdítják ezt a döntetlent.

Ne számolja a Bitfinexet, bár a fejlettebb kereskedők számára kiváló platform, amely ok nélkül nem érte el a 6. helyet a Coin Clarity rangsorban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector