Kraken vs Bittrex: Hasonlítsa össze a szolgáltatásokat és díjakat 2021-ben

Köszönjük, hogy csatlakozott hozzánk, amikor két nagy tőzsdén tekintünk végig kriptoszkópunkon, amelyek rendszeresen napi százmilliós, sőt dollármilliárdos értékű kereskedéseket dolgoznak fel. A krakkói vs Bittrex csatában a kriptovaluta-besorolásunk 4. helyén álló Kraken felveszi a Bittrex-et, amely az 5. helyen áll.

Nézzük meg, hogy áll a személyes összehasonlítás:

Hasonlítsa össze a Kraken vs Bittrex

kraken csere

Kraken 97DIMDFd

Bittrex USA elfogadva? Igen Igen Kereskedési párok 177 434 7 napos kötet 1 090 234 866 USD 235 412 137 USD Látogatás Látogatás

Díjak: Kraken vs Bittrex

Kraken kereskedési díjai

Először ebben a csere-összehasonlításban vesszük szemügyre azokat az apró jutalékokat, amelyeket egy kereskedés során kapnak. Jó hír a Kraken számára, amely 0,16% -os készítői díjat és 0,26% -os vevői díjat kínál, ami alig haladja meg az átlagot ebben az iparágban. A készítői díjat akkor alkalmazzák, amikor a kereskedés a jelenlegi piaci ár felett történik, és felvevői díjat számítanak fel, ha a kereskedést azonnal piaci áron hajtják végre..


kraken kereskedési díj ütemezése képernyőképKraken díjszabása

A legtöbb tőzsdéhez hasonlóan a Kraken is lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy 30 napos időszak alatt nagyobb mennyiségű kriptográfia kereskedésével csökkentsék kereskedési díjaikat., amint itt látható. Nézd meg Kraken útmutatója a kereskedési költségekhez.

Kereskedési díjak a Bittrex-en

A Bittrex átalány 0,2% -os készítői díjat számít fel kezdőknek, ugyanakkor minden kereskedelem esetében 0,25% -ot is felszámítanak, így a valódi szám közelebb van a 0,45% -hoz. A 0,2% -os készítői díj vagy az átvevői díjat azok a bányászok kapják, akik folyamatosan működtetik a blokkokat, a 0,25% -os jutalékot pedig a kasszájukért tartják meg. A Bittrex díjszabásnak csak 5 szintje van, így az iparág egyik legegyszerűbb.

bittrex kereskedési díjak

A kriptofelvételi díjak lehetnek itt található.

Bittrex vs Kraken: Kraken kényelmesen megnyeri ezt a kört.

Regisztrálj & KYC tapasztalat

Hogyan lehet számlát nyitni Krakenben

hozzon létre egy fiókot a kraken-en

 1. Nyissa meg a Kraken.com oldalt, és keresse meg a „Számla létrehozása” gombot
 2. Adja meg e-mail címét, lakóhelye szerinti országot, valamint egy felhasználónevet és jelszót, amelyet a jövőben használni fog a bejelentkezéshez
 3. Fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket, és kattintson a „Fiók létrehozása” gombra.
 4. Egy új lapon lépjen az e-mailjeihez, és egy Krakenből érkező e-mailben keresse meg és másolja a hosszú kulcsot, majd illessze be a Kraken fülre jelölt helyre
 5. Írja be ismét felhasználónevét és jelszavát
 6. Keresse meg a navigációs sávon az „Ellenőrzés” lehetőséget. Kattintson erre, és válassza a Közepes lehetőséget (hogy a fiat pénznemeket átvihesse számlájára)
 7. Töltse fel személyi igazolványának (útlevél vagy vezetői engedély) beolvasott fényképét vagy fényképét, személyi igazolványával ellátott szelfit, a lakóhely egyik igazolását és a foglalkozás részleteit
 8. Az ellenőrzés akár 10 percet is igénybe vehet
 9. Miután ellenőrizte, elkezdheti a kereskedést

Bittrex felhasználóvá válás

A Bittrex Global hozzon létre egy fiók képernyőképet

 1. Látogasson el a Bittrex.com oldalra, és kattintson a kezdőlapon a „Regisztráció” gombra
 2. Válassza a „Személyes fiók” megnyitását, és adja meg e-mail címét
 3. Kattintson a „Fiók létrehozása” elemre, majd irány az e-mail postaládájába, hogy megtalálja az ellenőrző e-mailt
 4. Fogadja el a szolgáltatási feltételeket
 5. Adja meg lakóhelye szerinti ország, cím és születési dátum adatait
 6. Az ellenőrzési idő felgyorsítása érdekében töltsön fel tiszta fényképet vagy szkennelje be útlevelét (bár a vezetői engedély vagy az állami azonosító is működni fog, csak nem olyan gyorsan)
 7. Várjon körülbelül 15 percet az ellenőrzésre, ezután átviheti a fiat valutákat, és elkezdheti a kereskedést a Bittrex-en

Kraken vs Bittrex: Ez egy nyakkendő.

Felhasználói élmény: Kraken vs Bittrex

Milyen a Kraken?

kraken trading view képernyőkép

Kedves Kraken fejlesztők … nagyszerű munka! Jóváhagyjuk a weboldal tervezését, a felhasználói portált, a mobilalkalmazásokat és egyebeket. Azonban nem a legnagyobb rajongója a böngésző kereskedési felületének, de sok olvasónk szereti a retro stílust és a fordított elrendezést.

A könnyű használat olyan magas, hogy a Kraken-t gyakran összehasonlítják a Gemini és a Coinbase szolgáltatással (2. és 3. a mi cryptocurrency exchange ranglistánkon), bár Kraken egyik barátságtalan aspektusa, hogy 3 különálló mobilalkalmazással rendelkeznek. Miért ne központosítana mindent és elkészítené a végső kriptográfiai alkalmazást?

Bittrex: Ultra-támogató

A Bittrex vállalatosabbnak érzi magát, mint a Kraken, ami kiváló az intézményi ügyfelek számára, de a kezdők számára nem annyira ezen a téren. Szerencsére ennek ellensúlyozására hihetetlenül felhasználóbarát Zendesk ügyfélszolgálati platformjuk van, amely mindent megválaszol, amit csak el tudsz képzelni a Bittrexről.

Bittrex kereskedési nézet képernyőképe

A Bittrex vs Kraken egyik legjobban tetsző tervezési szempontja, hogy mennyire zökkenőmentesen és egyszerűen mozoghat az irányítópultról a kereskedési felületre az egyetlen kattintással nyitott megbízási űrlappal. A weboldal és az alkalmazás is ezt a zökkenőmentes használatot kínálja, azonban mindkettőjüket hibásnak, összeomlásra hajlamosnak és lassan betöltődőnek találtuk. Szerencsére, ha valami elromlik, a felhasználók gyorsan megoldhatják a problémát a Bittrex kiváló ügyfélszolgálatával.

Bittrex vs Kraken: Kraken ezúttal nyer.

Betéti módszerek

Betétek készítése Krakenben

Míg sok kriptovaluta-alapító alapító az egész világot kívánja szolgálni, a szabályozások és a nemzetközi megfelelés valósága sokkal nehezebb. Kraken nagyon jó munkát végez ebben a részlegben, 7 fiat valuta kompatibilitását kínálja átutalásra, még az amerikaiak számára is (kivéve a New York-i és Washingtoni pénznemeket). Itt van hogyan kell befizetni.

kraken fióktípusok képernyőkép

Melyik a 7 fiat pénznem?

 • usadollár – Fedwire, SWIFT, SEN
 • EUR – SEPA, SWIFT
 • CAD – Huzal, SWIFT, készpénz / terhelés a Canada Postnál
 • AUD – Banki átutalás / Osko
 • angol font – FBS, BACS, CHAPS, SWIFT
 • CHF – SIC, SWIFT
 • jen – SWIFT

A betéti díjak a választott módszertől, a befizetett országtól és az összegtől függően változnak. Ez az erőforrás segítene tisztázni a zavart.

Bittrex betéti módszerek

A Bittrex tagjainak személyes adatokat kell megadniuk, ha igénybe akarják venni a tőzsde szolgáltatásait. Név, születési dátum, cím és lakóhely szerinti ország megadásával a felhasználók egy alapvető ellenőrzési szintet kaphatnak, amely lehetővé teszi számukra akár napi 4 BTC letétbe helyezését és kereskedését..

A Bittrex fokozott ellenőrzési állapota lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fiat pénznemeket helyezzenek el, de feltöltenie kell az Ön személyazonosító okmányát és egy ezt a személyazonosítót tartalmazó szelfit. Felhasználók az Egyesült Államokban további dokumentumokat is be kell nyújtania a banki ügyekkel és a lakóhellyel kapcsolatban. Amerikai felhasználók számára a betétek betéti kártyán keresztül 3% -os fizetéssel vagy átutalással (legalább 50 USD).

Továbbfejlesztett ellenőrzési státussal rendelkező, nem amerikai felhasználók befizethetnek a SEPA hálózat, an Nemzetközi átutalás, vagy Hitel- és betéti kártya betétek (3% -os díj).

Kraken vs Bittrex: Kraken jobb befizetési lehetőségeket kínál.

Azonnali vásárlási opciók (hitel- vagy betéti kártyával történő vásárlás)

Crypto On Kraken vásárlása

Amióta legutóbbi cikkünket Krakenről írtuk, még több kriptovalutát és kereskedési párt adtak hozzá, jelenleg 60 érmével és 243 piaccal büszkélkedhetnek. Ez nagyszerű választás azoknak a felhasználóknak, akik azonnal vásárolhatnak betéti vagy hitelkártya használatával (3DS-kompatibilisnek kell lenniük).

Pillanatkép 2021 02 02, 13.15.24

Az azonnali vásárlások díja 3,75%, plusz tranzakciónként 0,25 euró átalánydíj. Ez költséges, de meglehetősen korrekt a rivális kripto-cseréikhez képest. A tisztességtelen rész az árrés, amely a valós piaci ár és a Kraken brókerek által titkosított ár közötti különbség, amely 2% és 10% között változik.

Olvassa el a teljes vásárlási útmutatót itt.

Nincs közvetítés a Bittrex-en

Krakennel ellentétben a Bittrex úgy döntött, hogy nem közvetít kriptovalutákat, ami kissé furcsa, de nem fogjuk ellenük.

Ha „azonnal” szeretne kriptovalutákat vásárolni, először fiat betétet kell befizetnie (tehát nem igazán azonnali), majd ezt a fiat devizát egy fiat-kriptopiac párosítással kell kereskednie, például USD / BTC (USA dollár és USD). Bitcoin). Ha az aktuális piaci áron vásárol, akkor az ügylete megvalósul, de ha jobb üzletet szeretne elérni, akkor meg kell várnia, amíg a piaci feltételek megváltoznak.

Bittrex vs Kraken: Kraken ismét nyer.

Kereskedési tapasztalat

Kraken: Valami minden kereskedő számára

A webes kereskedési felület retro kialakításán kívül nem sok mindenben lehet hibát találni a krakkeni kereskedési tapasztalatokkal kapcsolatban. Megvan az összes diagram, grafikon és adat, amire számíthat. Három nagyszerű mobilalkalmazásuk van, a Kraken, a Kraken Pro és a Kraken Futures, amelyek különböző szolgáltatásokat kínálnak.

Itt van a Kraken Pro Crypto Trading App! | Kraken Blog

Haladóbb kereskedők, akik esetleg olvassák ezt, örömmel veszik tudomásul, hogy a Kraken akár ötszörös tőkeáttételt is kínál kereskedési tevékenységükhöz, lehetőséget adva nagyobb kockázatú kereskedelemre..

Bittrex: Intuitív kereskedési jellemzők

Kegyetlenül őszinték voltunk a Bittrex platformjához, a lemaradáshoz, az összeomláshoz és a listákhoz, amelyek nem tudnak feltöltődni, de nem mondtunk eleget a jó dolgokról, amelyeket csinálnak. Először is, a kezdők számára a legegyszerűbb kriptotőzsdék közé tartozik (bár nem olyan alapvető, mint a Coinbase), amely teljes kereskedési élményt kínál a túlterhelt kereskedőket létrehozó bonyodalmak nélkül..

Bittrex Exchange HonlapHonlap

A Bittrex használata nem könnyebb vagy nehezebb, mint a Binance használata, amely a világon leggyakrabban használt tőzsde, így ez nagy pozitívum. Minden kezdő befektető számára, aki megtanul kereskedni és óriási választékkal rendelkezik az altcoinokról, a 600 piaci párosításnak rengetegnek kell lennie ahhoz, hogy elinduljon a kriptográfiai vállalkozásban. Ráadásul, ha bármi baj történik, az ügyfélszolgálat fantasztikus.

Kraken vs Bittrex: Krakennek megvan ez.

Hírnév & Biztonság

Kraken: Aranycsillag!

Itt egy kis anekdota, amelyet valószínűleg nem tudtál Krakenről. Néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy közzétesznek egy Proof-of-Reserves Audit, amely egy dokumentum, amely bebizonyítja, hogy a felhasználók összes pénzét felelősséggel tárolja hűtőházban. Sok jó visszajelzést kaptak ezért, és hirtelen más cserék is elkezdték követni a példájukat és enyhíteni a kockázataikat.

Krakent még soha nem hekkelték meg, ami nagyon jól mutatja, hogy mennyire értékelik a biztonságot. A felhasználóknak nagy a kontrolljuk a biztonsági beállításaik felett, és azt javasoljuk, hogy állítsanak be kétfaktoros hitelesítést az eszközök védelme érdekében.

Bittrex: Újabb aranycsillag!

A Bittrex alapítói egy kiberbiztonsági mérnökökből álló csapat voltak, akik korábban a Microsoftnál, az Amazonnál és a Blackberrynél dolgoztak. Talán ez magyarázza, hogy miért nem törtek meg soha és miért biztonságuk és hírnevük szilárd.

Ha a Bittrexről van negatívum, az az, hogy egyes amerikai felhasználók úgy érzik, hogy hülye üzletet kötnek, kevesebb kriptovaluta áll rendelkezésre, mint európai társaik.

Bittrex vs Kraken: Ez egy nyakkendő.

Kraken vs Bittrex: Ki nyer?

Ennek a Bittrex vs Kraken tőzsde-összehasonlításnak az elején elmondtuk, hogy Kraken a 4. és a Bittrex az 5. helyet foglalja el a kriptovaluta-tőzsdei ranglistánkon, és ez valószínűleg nem fog hamarosan megváltozni.

A Bittrex rengeteg kiváló tulajdonsággal rendelkezik, de valójában kereskedési volumen, felhasználóbarátság és kezdők vonzása szempontjából meglehetősen messze vannak Krakentől..

Olyan amerikai felhasználóknak, akik a közönségünk legnagyobb részét alkotják, és az összes többi engedélyezett ország felhasználóinak, itt egyértelmű nyertes Kraken, A Bittrexnek 2021-ben keményebben kell próbálkoznia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector