A legjobb Bitcoin Cash Wallet 2021-ben: A legnépszerűbb [BCH] Crypto Wallets

A Bitcoin Cash a Bitcoin hálózat 2017-es kemény villájának eredménye. Kemény villája óta a digitális valuta a top 10 érme között maradt, főleg 2018-ban. 2018 augusztusáig azonban tárgyalások folytak a Bitcoin Cash hálózat felosztása. Végül a hálózat Bitcoin Cash ABC-re és Bitcoin Cash SV-re szakadt. A felülvizsgálat célja azonban a legjobb Bitcoin Cash Wallet megismerése, és ezt fogjuk tenni…

A kriptovaluta pénztárca keresése nehéz feladat lehet, különösen akkor, ha konkrét kritériumok vannak, amelyeket a pénztárcának meg kell felelnie. Leggyakrabban a pénztárca használói funkcionálisan, a biztonság, a könnyű használat és más tényezők miatt aggódnak. Rengeteg lehetőség van a BCH pénztárcákkal kapcsolatban. Hasonlóképpen elemezzük a legjobbak legújabb lehetőségeit Bitcoin készpénz pénztárcák 2019-ben.

Bitcoin Cash Electrum pénztárca

legjobb Bitcoin készpénz pénztárca

Ellentétben azzal, amit online láthat, az Electrum pénztárca csak a Bitcoin-ot támogatja, a Bitcoin Cash-et nem.

Szerencsére az Electrum villát készítettek Electron Cash néven (amelyet az egyik legjobb Bitcoin Cash pénztárcaként fedünk le) kifejezetten azoknak a felhasználóknak, akik igényelni akarják a Bitcoin Cash.


Itt van a hogyan kell ezt megtenni weboldalukról.

Jaxx Liberty pénztárca

jaxx liberty pénztárca

A Jaxx Liberty pénztárca egy platformon átívelő blockchain pénztárca, amely több mint 80 kriptovalutát tesz lehetővé, beleértve a bitcoin készpénzt is. Könnyen használható, és zökkenőmentes felhasználói felületet is biztosít a bitcoin készpénz tárolásához hétnapos ügyfélszolgálattal. A Jaxx lehetővé teszi a kulcsok teljes irányítását. Windows, Mac és Linux operációs rendszerekhez érhető el. Van egy verziója is, amely támogatja az Android-ot is. Az új felhasználók számára a Jaxx könnyen előállíthatja a bitcoin pénztárca címét, exportálja a privát kulcsot, érméket küldhet és megtekintheti az egyenleget.

BTC.com pénztárca

btc.com pénztárca

Ez az egyik legnépszerűbb internetes pénztárca, amelyet a pekingi Bitmain nevű vállalat támogat. Eredetileg azonban a Blocktrail tervezte. A Bitmain rendelkezik egy blokkfelfedezővel és egy pool bányavállalattal is, amely a PPS (részvényenkénti fizetés) nevű elszámolást használja. Úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a bitcoin és a bitcoin készpénz küldését és fogadását.

A BTC.com pénztárca egy nyílt forráskódú pénztárca, amely támogatja a kéttényezős hitelesítést és a többszörös aláírást. Ez egy hierarchikus, determinisztikus pénztárca, amely lehetővé teszi az alapok biztonsági mentését arra az esetre, ha elveszítené hozzáférését eszközéhez. Android és iOS felhasználók számára elérhető.

Coinomi pénztárca

coinomi pénztárca

Ha olyan felhasználóbarát és hozzáférhető pénztárcát keres, amely több pénznemet támogat, mint például a Dash, az ETH, a Verge és a Litecoin, akkor itt van. Ez egy könnyű pénztárca, amely lehetővé teszi a privát kulcs vezérlését. Az egyik legjobb biztonsági funkciója, hogy a Coinomi pénztárca nem támogatja a képernyő megragadását mind Android, mind iOS rendszeren. Ez a biztonsági funkció megnehezíti, hogy valaki ellopja a személyes kulcsát. Ha olyan pénztárcát szeretne, amely nem veszélyezteti a magánkulcsot, akkor ez az. A Coinomi biztonságosan használható BCH tranzakciókhoz egy beépített, harmadik féltől származó kereskedelmi alkalmazással, például a Shapeshift és a Changelly.

CashAddress pénztárca

CashAddress pénztárca

Ez a papír pénztárca lehetőség azok számára, akik biztonságos alternatívának találják a bitcoin készpénz tárolását. Ez egy nyílt forráskódú javascript kliens oldali pénztárca generátor. Ha arra gondol, hogy a BCH-t hosszú ideig tárolja, akkor CashAddress neked. A papírtárcát ajándékba is átadhatja szeretteinek. Az egyetlen hátrány, ha a rosszul elhelyezett érmék örökre elvesznek.

Bitcoin korlátlan pénztárca

BitcoinUnlimited Wallet

Ez a peer-to-peer e-cash rendszer 2015-ben, Andrew Stone, Peter Tschipper és

Suisan Andrea. A pénztárca ismert a kis tranzakciós díjakról és a gyors, megbízható visszaigazolási sebességről. A pénztárca csomópont-üzemeltetők, bányászok és befektetők számára használható. Ez egy teljes csomópont megvalósítás a bitcoin számára. A Bitcoin Unlimited Wallet olyan, mint egy frissített Bitcoin core pénztárca. Lehetővé teszi a Bitcoin ügyfelek számára, hogy a tranzakciókat blokkokká dolgozzák fel, amelyek potenciális maximális mérete nagyobb, mint a Core hardveresen kódolt egy megabájtos határa. Az 1.1.0.0 verzió támogatja a bitcoin készpénzt. Ez a Bitcoin Unlimited pénztárca támogatja a BCH-t, és elérhető Linux, Windows és Mac operációs rendszerekhez.

Rahakott pénztárca

Rahakott pénztárca

A Rahakott egy HD több pénznemű pénztárca, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy pénzt küldjön vagy fogadjon a világ bármely részéről. Mnemonikus kifejezés használatával a bejelentkezés szükségtelenné válik.

Egynél több pénztárcához férhet hozzá, ha aktiválja a kétfaktoros hitelesítést. Egy pénztárca, amely minden tranzakcióhoz automatikusan új címet hoz létre. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a felhasználók olyan virtuális alagutakban dolgozhatnak, mint a tor, olyan keverési technológiával, amely lehetetlenné teszi a tranzakciókat.

CoinPayments Wallet

érmefizetések pénztárca

A Coinpayments egy digitális webalapú fizetési átjáró a kriptovalutához. A pénzfizetés több mint 2580 kriptovalutát támogat, beleértve a bitcoin készpénzt is. A legjobb dolog a CoinPayments-ben az, hogy könnyen használható pluginjaik vannak a bitcoin készpénz kereskedők és fejlesztők számára.

A CoinPayments rendelkezik egy tároló funkcióval, amely további biztonsági réteget hoz létre a hackerek ellen. Ezenkívül rendelkezik egy egyedi címkével az összes érme fizetéséhez. Az érmefizetési pénztárcán lévő hosszú alfanumerikus cím helyett névcímkékkel továbbíthatja a BCH-t bárkinek, aki használja az érmefizetési platformot.

A CoinPayments számos funkcióval rendelkezik, többek között a GAP600 azonnali visszaigazolással, Airdrops-szal, Mobile APP-vel, fiat elszámolással, automatikus érme-átalakítással, több érmés pénztárcával, fiat-értékesítési ponttal és számos innovatív szolgáltatással.

Ledger Nano S pénztárca

Ledger Nano S

A hardvertárolás offline tárolási megoldást kínál, ami az elérhető legbiztonságosabb tárolási lehetőségek egyikévé teszi. A Ledger Nano S biztonsága kiterjed a hardvertárcákra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érmeiket PIN kóddal védett, biztonságos chipben tárolhassák.

Kétfaktoros hitelesítést biztosít, több pénznemben, és lehetővé teszi a külső pénztárcák számára az egyéb eszközök kezelését is. A tranzakciókat csak az OLED támogatással ellenőrizhetjük a készülék gombjainak megnyomásával. A Ledger Nano S 22 érmét és ERC-20 tokent támogat közvetlenül az asztaláról a Ledger Live alkalmazással.

Trezor pénztárca

A Trezor egy praktikus hordozható hardver pénztárca, amelyet a kriptovaluta offline tárolására hoztak létre. A hardver funkciók ellensúlyozzák a lopásokat és a rosszindulatú programokat, amelyekre a legtöbb online pénztárca hajlamos.

A Trezor segítségével az eszköz biztosítása egyszerű és hatékony. Beépített gombokkal és digitális képernyőkkel rendelkezik, amelyekkel ellenőrizheti az eszközök tranzakcióit. Abban az esetben, ha rosszul helyezi el a hardvert, könnyen helyreállíthatja érmeihez való hozzáférését az offline biztonsági másolatból. A Trezor hardver különböző kriptovaluták tárolására használható, mint például az ETH, az Ethereum Classic, a Dash, a Bitcoin Cash és a Litecoin.

Olvassa el még: Ledger Nano S VS. Trezor pénztárca összehasonlítás

Electron Cash pénztárca

A legjobb bitcoin készpénz pénztárca

A legjobb bitcoin pénztárca keresése során nem tudjuk megkerülni az Electron Cash SLP-t. Ez egy könnyű pénztárca, amelyet az Electron Cash Developers épített. Az EC pénztárca nem őrizetbe vett megoldást vezetett be az Simple Ledger Protocol (SLP) tokenek számára. A pénztárca az Electrum pénztárca villája, és lehetővé teszi a személyes kulcsok ellenőrzését.

Következtetés

A legjobb bitcoin pénztárca megtalálása nem okozhat olyan stresszt, ha megvan a követelménylistája. A legtöbb pénztárca felhasználó számára csak egy pénztárca kívánatos, alacsony tranzakciós díjakkal, biztonsággal és névtelenséggel. Mások egy egyszerű, kiváló felhasználói felülettel rendelkező pénztárcát akarnak. De a biztonság terén senki sem hajlandó kompromisszumokra. Tehát egy biztonságos pénztárca biztosan a legjobb bitcoin pénztárca.

Olvassa el még: A legjobb csillag lumenes pénztárcák

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector