A legjobb csillagos lumenes pénztárca: 9 módszer az XLM biztonságának megőrzésére

A 2017-es év a kriptopénzek éve volt. A 2017-es kriptográfiának köszönhetően olyan kriptovalutákkal rendelkezünk, mint a Csillag Lumen. Mint minden más kriptovaluta, a kriptográfus felhasználói is szembesülnek a használni kívánt pénztárca kihívásával. Ez a cikk a legjobb Stellar Lumens pénztárcára összpontosít, amelyet a felhasználók biztonságosnak és hasznosnak találnak. 

A Csillag Lumenről

legjobb csillag lumen pénztárca

Leggyakrabban az emberek összekeverik a Csillag Lumeneket a Hullámmal. Van némi hasonlóságuk, de a Csillag Lumen nem a Ripple villája. A zűrzavar egyik oka, hogy a Stellar Lumens alapítója. Jed McCaleb, aki történetesen az Mt. Gox exchange alapítója, létrehozta a Stellart. Jed volt a Ripple társalapítója is. A Ripple és a Stellar fehér könyve azonban megmutatja a két kriptovaluta közötti hatalmas technikai különbségeket. 

További pontosítás érdekében a Ripple-t 2012-ben egy amerikai programozó tervezte. A cél az volt, hogy lehetővé tegyék a bankok számára, hogy a SWIFT fizetési rendszer használatával néhány másodperc alatt nemzetközi pénzeket utalhassanak fel költség nélkül. Másrészt a Stellar olyan fizetési rendszer, amely lehetővé teszi a bankok és az emberek számára, hogy elosztott főkönyvi protokoll segítségével mozogjanak pénzt. 

Csillagok maradnak a az első tíz kriptovaluta piaci felső határa szerint. Ahogyan a cikk írásakor, a stellar piaci korlátja 1 167 383 778 USD, ami kb. 144 111 BTC, ami azt mutatja, hogy a Stellar még mindig értékes kriptovaluta. 


Néhány kritérium, amelyet a felhasználók figyelembe vesznek, amikor a legjobb Stellar Lumens pénztárcát keresik, a biztonság körül forognak. A felhasználók biztosak akarnak lenni abban, hogy érméik biztonságban lesznek, és kevesebbet fizetnének a más pénztárcákba történő átutalásokért. Összeállítottuk a Walletok listáját, amelyekre számíthat:

A legfelső pénztárcák a csillag lumen tárolására

Wallet neve  1. jellemző 2. szolgáltatás Szerkesztők értékelése 
Ledger Nano X Hardver pénztárca Bluetooth engedélyezve
Lobstr pénztárca Olyan funkciók, mint egy mobilbank Árjegyzék és e-mail értesítés
Stella asztali pénztárca Forró pénztárca Saját magánkulcsait tárolhatja
Stargazer pénztárca Nyílt forráskódú pénztárca Elérhető Android, Windows, Mac és Linux felhasználók számára
Astra pénztárca  Web pénztárca adatok titkosítása AES-256-tal,
Solar pénztárca  Asztali pénztárca Páros, mint csere 
StellarTerm Webalapú kereskedési platform  Olcsó kereskedési díjak
BlockEQ Elérhető IOS, MAC és Windows rendszereken  Az érmék ellenőrzése a helyreállítási kifejezés segítségével
Atom pénztárca több érmés kriptotárca Névtelen tranzakciók

Ledger Nano X

főkönyv nano x

Leggyakrabban az emberek inkább offline módon tárolják kriptovalutáikat a biztonság egyik módjaként. A Ledger Nano X extra védelmet nyújt a felhasználóinak azáltal, hogy érméit távol tartja a hálótól és távol a hackerektől. Ez az eszköz több mint 1000 kriptovalutát támogat a Bitcoin, Dash, Ripple, Litecoin stb. Ledger Nano X 2019 májusában mutatták be. A Nano X továbbfejlesztett kialakítással és funkcióval rendelkezik, amely nagyban különbözik az előző készüléktől, a Ledger Nano S-től.

A Nano X néhány jellemzője a következők: 

  • Bluetooth: A Nano X segítségével a felhasználók biztonságos módon párosíthatják és küldhetik a Stellart okostelefonon keresztül.
  • Nagy képernyő: A Nano X teljes képernyővel rendelkezik a nano S verzióhoz képest, ami megkönnyíti a kezelést.
  • Biztonság: Az új Nano főkönyv biztonsági chipjének továbbfejlesztett központi eleme van, amely biztonságosabbá teszi. 
  • Akkumulátor: A készülék kiváló akkumulátor-élettartammal rendelkezik, hogy elősegítse a mobilitást. 

Olvassa el még: Ledger Nano S vs Trezor

Lobstr pénztárca

Nem kell a legjobb Stellar Lumens pénztárcát keresni a Lobstr pénztárcával. Zökkenőmentesen és hatékonyan használható tranzakciók küldésére, fogadására és kezelésére. Lobstr pénztárca rendelkezik mobil és webalkalmazásokkal egyaránt. Ugyanaz a programozó hozta létre, aki megtervezte a Ripple-t, és ugyanabban az évben indult a Stellar projekttel is. 

A Wallet csak XLM-érmék tárolására jött létre. Az un-bank számára hozták létre, így a Wallet pontosan úgy működik, mint egy mobil bank. Jön árleíró, e-mailes értesítés és számos egyéb szolgáltatás, amely egyedi és intelligens pénztárcává teszi. A Lobstr segítségével továbbra is 100% -ban uralkodhat érméi felett. 

Stellar Desktop pénztárcák

Ez egy forró pénztárca, ami azt jelenti, hogy a magánkulcsaid offline állapotban vannak tárolva. A többi pénztárcához képest azonban teljesen szabadon használhatók. Csak az összes szükséges biztonsági intézkedést meg kell adnia a csillagérméi védelméhez. 

Biztosítania kell, hogy a megfelelő vírusirtót használja. Győződjön meg arról is, hogy minden tűzfal sértetlen-e, hogy megvédje a magánkulcsokat attól, hogy hackerek ellopják őket. Ha számítógépe teljesen védett, akkor nem kell aggódnia, mivel az asztali pénztárcák elég biztonságosak a webes pénztárcákhoz képest. 

A csillag asztali pénztárca előnyei, hogy a személyes kulcsokat a személyi számítógépen tárolja. Ezenkívül a Stellar asztali pénztárca több kriptovalutát is támogat. Ugyanígy aktív fejlesztői csapata van, és nincs beszerzési költsége.

Stargazer pénztárca

Ez egy újabb tisztességes pénztárca a Csillag lumének küldéséhez, fogadásához és tárolásához. Először is, a stargazer egy nyílt forráskódú pénztárca, ami azt jelenti, hogy bárki ellenőrizheti a Wallet forráskódját. Számos egyedi funkcióval rendelkezik, mint például több eszköz, több aláíró funkció, egyesített cím, számlák importálása és exportálása, címkék a tranzakcióhoz stb.. 

A múltban sokféle panasz érkezett különböző hibákra a stargazer pénztárcával kapcsolatban. Ezek a panaszok miatt sok felhasználó felhagyott a Wallet használatával. De a közelmúltban a fejlesztők képesek voltak kijavítani a hibákat. Azóta a Wallet megfelelően működik. Emellett soha nem érkezett panasz a biztonság megszakadására.

A stargazer használatával saját forrásai vannak, mivel a helyreállítási emlékeszközök segítségével gyorsan visszaállíthatja Wallet-ját. Hidd el, amikor azt mondom, hogy annyit tehetsz a Wallettel. Van néhány egyedi működési jellemzője, amelyeket nehéz megszerezni más pénztárcákból. A Stargazer elérhető Android, Windows, Mac és Linux felhasználók számára. 

Astra pénztárca

Azok számára, akik szívesebben használják a webes pénztárcát, az Astrának kell választania. A fejlesztők az Astrát azért építették, hogy javítsák a Stellar érmék tárolásának biztonságát azzal, hogy extra kényelmet nyújtanak, hogy nem kell magánkulcsokat tárolniuk. Az Astra biztonsági jellemzői megnehezítik a feltörést. 

Az internetes pénztárcába kódolt biztonsági rétegek tartalmazzák; adat titkosítás AES-256-tal, biztonságos socket réteg, 2-faktoros hitelesítés az összes fiókhoz és jelszóhoz, kivonatolt az Argon2-vel, a 2015-ös hash-verseny győztesével. 

Ezenkívül az Astra pénztárcák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy csillagokat kapjanak egyesített címekről, valamint e-mailben a [email protected]*astralwallet.io címen, és e-mailen keresztül további ügyfélszolgálatot is nyújtsanak. Az Astra támogatja az XLM-et, a MOBI-t, az SLT-t, és a jövőben további csillagjeleket fog hozzáadni. 

Solar pénztárca

naptárca

Ez egy nyílt forráskódú pénztárca, amelyet a SaotohsiPay fejlesztett ki. A Stellar Wallet egy barátságos pénztárca, erős biztonsággal és kiváló sebességgel. Nem nehéz pénztárca számlát nyitni a Solar pénztárca. Asztali pénztárcaként a magánkulcsok a felhasználó személyi számítógépén vannak tárolva. A magánkulcsait az SHA256 és a PBKDF2 hash algoritmus segítségével titkosított módon tároljuk. Ha elfelejtette jelszavát, az XLM-et nem lehet helyreállítani, hacsak a felhasználó nem készített biztonsági másolatot. 

A Solar Wallet egyéb funkciókkal is rendelkezik, például több fél funkcióival. Van egy belső decentralizált csillagcsere (DEX) is

Testnet támogatás. Ezenkívül a Solar Wallet jól megtervezett, biztonságos biztonsági réteggel, hogy enyhítse a hackerek támadásait. Ha kifejezetten a Stellar hálózatra tervezett pénztárcát keres, akkor a Solar Wallet egy standard választás az Ön számára.

StellarTerm

Ha a legjobb Stellar Lumens pénztárcát keresi, fontolja meg a StellerTerm szolgáltatást. Ez egy decentralizált csere, amelyet a Lobstr csapata fejlesztett ki. A tőzsdét kettős funkcióval hozták létre; kereskedési platform és pénztárca a kriptovaluta megtakarításához és küldéséhez. A Stellar hálózaton keresztül felépített decentralizált központ, ezért pénztárcaként is használható. 

Webalapú decentralizált kereskedési platformként lehetővé teszi a Stellar érmék tárolását, küldését, fogadását és kereskedelmét, tapasztalatától függetlenül. A StellarTerm segítségével egynél több eszközt lehet vásárolni (XML) segítségével és további költségek nélkül, ellentétben más kereskedési platformokkal. Ez nonprofit szervezet, és nem számít fel díjat a felhasználóknak a számukra nyújtott szolgáltatásokért. Fő előnye az olcsó kereskedelem. A felhasználónak 100 stroopot kell fizetnie, ami 0,00001 XLM tranzakciónként.

Ez egy jelentős kereskedési platform, amelynek hosszú távon globális pénzügyi hatása lesz. Ez egy megfelelő platform azok számára, akik platformokat keresnek az XLM küldésére, fogadására és kereskedelmére.

BlockEQ

A BlockEQ egy másik kiváló pénztárca a csillagérmék tárolásához. Ezzel a pénztárcával egyszerűen küldhet, fogadhat és tárolhat érméit egy olyan kiegészítő funkcióval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az XLM-mel kereskedjenek a Stellar decentralizált tőzsdéjén.

A 12–24-es helyreállítási mondatával teljes mértékben ellenőrizheti privát kulcsait. A BlockEQ továbbfejlesztett biztonsági funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a PIN-kód használatát a pénztárca mentéséhez. IOS, MAC és Windows rendszereken érhető el, ami jó hír azok számára, akik Stellar érméket tartanak. 

Atomic Wallet

atomi pénztárca

Konstantin Gladych, a Changelly vezérigazgatója megalkotta az atomi pénztárcát. Ez a pénztárca a kriptotér három jelentős igényét célozza meg;

  • Névtelen tranzakció
  • Decentralizálás
  • Biztonság

A. Privát kulcsa Atom pénztárca a felhasználó eszközén tárolódik. Ez azt jelenti, hogy az atomi pénztárcák fejlesztőcsapatán belül senki sem fér hozzá semmilyen érzékeny adathoz.

Ez a pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal kriptovalutát cseréljenek közvetlenül egymással, peer to peer. De ez nem érhető el minden érme esetében. A fejlesztők integrálták a Changelly és a Shapeshift csereszolgáltatását, hogy támogassák az atomcsere funkció nélküli kriptovalutákat. Az Atomic swap pénztárca az egyik legjobb multi-coin kriptotárca a piacon, és támogatják a Stellar lumeneket. 

Következtetés 

Nehéz lehet választani egy lehetőséget a csillaghálózat Pénztárcák számos listájából. Ha azonban a legjobb Stellar Lumens pénztárcát keresi, akkor a fent felsorolt ​​pénztárcák közül választhat. 

A hardveres pénztárcák iránt érdeklődők megfelelőnek találják a Ledger Nano X-et. A webes pénztárcák, a forró pénztárcák és a mobil alapú pénztárcák szerelmesei megtalálják a számukra megfelelőt. Hasonlóképpen, ezeknek a pénztárcáknak a legtöbbje támogatja a Csillag lumént és a Ripple-t is. Azt már tudjuk, hogy mindkettő különböző célokat szolgál. Tehát, ha a legjobb Stellar Lumens pénztárcára van szüksége, remélem, megtalálja a választást. 

Olvass tovább:

  • A legjobb IOTA pénztárcák
  • A legjobb Bitcoin Cash Wallets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector