A legjobb IOTA pénztárca 2021-re: összehasonlítva az 5 legjobb választással

Tehát vásárolt magának egy kis IOTA-t, és most a legjobb IOTA pénztárcát keresi, amellyel biztonságosan és biztonságosan tárolhatja a titkosítást.

Ebben a cikkben lebontjuk a különböző típusú IOTA pénztárcákat, és megvizsgáljuk, hogy melyik opció a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb az Ön számára a befektetés biztonságos védelme érdekében.

Meg fogjuk értékelni az összes különböző típusú IOTA pénztárcát olyan tényezők alapján, mint a költség, a biztonság, az elérhetőség számos egyéb tényező között, hogy megnézzük, melyik kerül ki a tetején.

Ennek ellenére először vizsgáljuk meg a különböző típusú pénztárcákat, amelyek közül választhatunk.

legjobb iota pénztárca

Az IOTA pénztárcák különböző típusai


A különböző típusú IOTA pénztárcák a következők:

  1. Hardver pénztárcák
  2. Pénztárcák cseréje
  3. Web pénztárcák
  4. Asztali pénztárcák
  5. Mobil pénztárcák

Az IOTA ilyen típusú pénztárcái különféle formákban, szolgáltatásokban és kapacitásokban, valamint különböző szolgáltatóktól származnak, amelyeket a következő szakaszban fogunk megvizsgálni..

IOTA Hardvertárcák

A hardvertárcák olyan fizikai pénztárcák, ahol a kriptográfiát egy tényleges eszközön tárolja (a Ledger Nano típusok ebbe a kategóriába tartoznak). Eddig a jelenleg elérhető legbiztonságosabb pénztárcák közé tartoznak. Az érmék offline módon tárolhatók és rögzíthetők, és akkor is hozzáférhetők, ha a fizikai pénztárca eszköz számítógépes rendszerhez csatlakozik. Ez a típus általában kényelmes nagy mennyiségű IOTA tárolására.

IOTA Exchange pénztárcák: 

Ezeket a rendszer / szoftver pénztárcákat csak olyan tőzsdék programozzák, ahol az IOTA kereskedhető és cserélhető. Ezeknek a típusoknak nagyon alacsony a biztonsági opciója annak a ténynek köszönhető, hogy a felhasználónak nincs teljes ellenőrzése a pénztárca felett, különösen akkor, ha központosított cserékről van szó. Mindig tanácsos csak kis mennyiségű érmét tartani ilyen pénztárcákban, és kereskedés után nagy mennyiségű érmét mozgatni magánpénztárcába. 

IOTA internetes pénztárcák: 

Ezek olyan pénztárcák, amelyek képesek az IOTA tárolására, és csak akkor vannak programozva, hogy a böngésző segítségével online elérhetők legyenek egy szerveren keresztül. Az ilyen típusú pénztárcák könnyen hozzáférhetők, és felhasználói felületük gyakran meglehetősen egyszerű. De nagy a kockázati valószínűsége annak a ténynek köszönhetően, hogy könnyen ki van téve a számítógépes támadásoknak, a hackelésnek és az online lopásoknak is. Ezeket a webes pénztárcákat a különféle szolgáltatók birtokolják és kezelik, amelyek elérhetővé teszik őket. 

IOTA asztali pénztárcák:

Itt találunk IOTA pénztárcákat Windows-hoz, IOTA pénztárcákat Mac-hez és IOTA pénztárcákat Linuxhoz.

Alkalmazásszerű pénztárcák, amelyeket letöltöttek és az asztali számítógépen vagy a laptopon használtak, ugyanúgy, mint más szoftveralkalmazásokat. A legtöbb webes pénztárca-szolgáltató / vállalat asztali pénztárca-alkalmazásokat is létrehoz az érmék tárolására.

Itt az érmék offline állapotban vannak az asztali számítógépen / laptopon, csak akkor érheti el, ha csak az Ön pénztárcájához tartozó magánkulcsaival csatlakozik az internethez. Az ilyen típusú pénztárcák könnyen hozzáférhetőek és könnyen használhatók, de hátrányuk az, hogy az érmék csak az asztali számítógéppel / laptopdal érhetők el.

IOTA mobil pénztárcák:

Szintén szoftveralkalmazások, csakúgy, mint az asztali pénztárcák. Különböző mobiltelefonokhoz állnak rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy mind az IOTA pénztárcát iOS-hez, mind az IOTA pénztárcát Androidhoz kaphatjuk.

Az asztali pénztárcákhoz hasonlóan az IOTA-érmék is a mobiltárca-alkalmazásokkal ellátott telefonoknál ragadnak, offline tárolásra kerülnek, és csak az interneten keresztül érhetők el, ha a pénztárca magánkulcsa vagy jelszava van beállítva az alkalmazáshoz. Ez egy biztonságos fajta pénztárca, kivéve, ha telefonja vírusfertőzésbe kerül vagy ellopják, és kényelmesebb használni, mint az asztali pénztárcák (IOTA pénztárca Windows, Mac és Linux), különösképpen speciális funkcióival, például QR-kódok beolvasásával és felhasználóbarátabb mobil felület. 

Tehát mi a legjobb Iota pénztárca?

A fent felsorolt ​​IOTA pénztárcák típusai alapján az összes kategóriában több pénztárca áll rendelkezésre. Néhány közülük ingyenes IOTA pénztárca, különösen az IOTA pénztárca Windowshoz és a pénztárca alkalmazások (asztali és mobil), míg néhányuk árcédulával rendelkezik, tökéletes példa lesz a hardveres IOTA pénztárca főkönyv.

A különféle pénztárcák tartalmazzák; Trinity pénztárca, Nelium pénztárca, Ledger Nano S IOTA, Ledger Nano X IOTA, IOTA pénztárca Androidra, GUI IOTA Light pénztárca, Nostalgia IOTA Light pénztárca, Coinbase IOTA pénztárca stb.. 

Ami az IOTA legjobb pénztárcák rangsorolását illeti, itt van egy megjegyzés az első ötösömön:

1. Szentháromság pénztárca

A listámon az első a Trinity pénztárca. Ez egy mobil pénztárca, sok könnyedséggel és kényelemmel. Kiemelkedő választás az IOTA tárolásához, mert az IOTA szervezet fejlesztette ki, és minden Tangle szükséges funkcióval rendelkezik. Mobilon (iOS és Android) és asztali számítógépen (Mac, Windows és LinuX) érhető el, könnyen beállítható és használható, valamint a mag titkosításának köszönhetően garantálja a csúcsminőségű biztonságot. Piacfelügyeleti funkciót is kínál a kriptopénzek árának figyelemmel kísérésére néhány kiemelt kriptó számára, és tökéletes választás az IOTA kezdők számára. 

2. Ledger Nano az IOTA számára

Ledger Nano S

A Ledger Nano egyfajta hardvereszköz-pénztárca, és a listám tetején is szerepel, amikor a legjobb IOTA pénztárcákról van szó. Ez azért van, mert száz és egy százalékban biztosított, az érmék pedig teljes ellenőrzés alatt állnak és rendelkezésére állnak. A Ledger Nano Nano S és Nano X verziókkal érkezik, és mindkét hardvereszköz támogatja az IOTA-t. Az IOTA-érmék offline állapotban vannak biztonságban, és csak akkor férhetnek hozzá, ha a pénztárca eszközt számítógépes rendszerhez csatlakoztatja. 

3. GUI IOTA könnyű pénztárca

Ez egyben remek választás az IOTA pénztárca számára azoknak, akiknek IOTA érme van, vagy alig várják, hogy hamarosan beszerezhessenek. Ez egy asztali pénztárca, kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerekkel, és letölthető a GitHubról. Két pénztárca típusa van; a Full Node Wallet és a Light Node Wallet. Míg a Light Node pénztárca kezdőknek szól, és rendszeres tranzakciókhoz használják az IOTA küldésére és fogadására, a Full Node pénztárca kissé összetett, és a szükséges technikai szakértelemmel rendelkezők használják. Általános nézetben a GUI könnyen beállítható, néhány egyszerű lépéssel, könnyen használható, és jó felhasználóbarát felülettel rendelkezik.

4. Nostalgia IOTA könnyű pénztárca

Ez egy másik csodálatos választás a legjobb IOTA pénztárcát kereső IOTA-tulajdonosok számára. Ez egy IOTA asztali pénztárca is, amely kompatibilis a Windows, Mac és Linux rendszerekkel. A tranzakciókat nagyobb sebességgel hajtja végre, mivel könnyű megoldás. Ezenkívül remek biztonsági funkciókkal rendelkezik, bár kissé összetett a kezdők számára. 

5. Coinbase pénztárca

érme alapú pénztárca

Ez egy csere pénztárca, és egyelőre az egyik legjobb IOTA pénztárca a csere pénztárca kategóriában. Ezen a platformon és az IOTA pénztárcáján tárolhat, áthelyezhet és kereskedhet is az IOTA-val. Ez egy népszerű tőzsde, nagy kereskedési volumennel, és ezáltal lehetőséget ad arra, hogy könnyedén el tudja cserélni az IOTA-ját más kriptókkal vagy fiatokkal, valamint vásároljon IOTA-t fiat vagy más kriptókkal, és ott tárolja őket. Könnyen hozzáférhető, felhasználóbarát és nagyszerű biztonsági funkciókkal rendelkezik a biometrikus hitelesítési eljárás révén.

A Coinbase elérhető webes pénztárcaként, valamint mobilalkalmazásként, amely elérhető Androidra és Mac-re. 

Következtetés 

Különösen a kriptók és az IOTA egyre növekvő elfogadását követően mindig tanácsos biztonságos és kényelmes tárcát használni az IOTA érméihez. A Trinity pénztárca és a Ledger Nano vezeti az öt legjobb IOTA pénztárca listáját. Az IOTA tárolásának célja az, hogy biztonságos és könnyen hozzáférhető legyen, ha szükséges, és ez a legbiztonságosabb és legjobb IOTA pénztárcák használatával érhető el.

Olvassa el még: A legjobb csillag lumenes pénztárca

Hagyjon alább kérdéseket vagy észrevételeket!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector