Ledger Nano S vs Trezor: Melyik Crypto pénztárca jobb 2021-ben?

A digitális pénztárcák (hardver és szoftver egyaránt) olyan eszközök, amelyek a digitális pénznemek tárolására vannak programozva vagy előállítva, hogy biztonságban legyenek, valamint megkönnyítsék az átutalásokat és a nyugtákat. Ebben a cikkben a piac két leghíresebb kriptotárcáját vizsgáljuk át; Ledger Nano S vs Trezor.

A hardveres pénztárcák olyan fizikai pénztárcák, amelyeknél a kriptopénzek offline tárolásra kerülnek, de online elérhetők USB-kábel segítségével. A legnépszerűbb és legkiválóbb hardveres pénztárcák közül, amelyeket sok kriptográfia-elfogadó és -felhasználó használ a kriptográfiai érmék és tokenek tárolására, továbbítására és fogadására, a Ledger Nano S pénztárca és a Trezor One pénztárca.

Mi a Ledger Nano S?

A Ledger Nano S egy hardveres pénztárca, amelyet kriptovaluták tárolására használnak, példák; Bitcoin, Ethereum, ZCash, Bitcoin Cash, Litecoin stb., Valamint más pénztárcáknak és felhasználóknak történő tranzakció..

főkönyv nano s

Hardver pénztárca lévén fizikussá és érintésre képes. Ez egy kicsi és kompakt eszköz, képernyővel és rozsdamentes acél házházzal, amely stílusot és védelmet nyújt a sérülések ellen. Ez nem hideg pénztárca, érméket offline állapotban tárol, de csak akkor érhető el, ha a pénztárcát USB kábellel csatlakoztatja egy online számítógépes rendszerhez.


A főkönyv nano áttekintése során elmondható, hogy ez egy népszerű és széles körben használt kriptovaluta hardver pénztárca (bár nem nyílt forráskódú), amely 2016 óta van a kriptopiacon és sokféle érmét támogat, rendelkezik Bluetooth funkcióval mert Android és iOS okostelefonok használói számára magas biztonságot kínál, és könnyen használható felülettel rendelkezik.

A főkönyvi nano díjait megfizethető áron, 60 dollárra becsülik, a szállítási költségek nélkül. Az érmék küldésének átutalási díjai megfizethetőek és elfogadhatók a kriptográfiai közösség részéről.

Ha kérdésed az, hogy a főkönyvi nano biztonságos-e, akkor erre a válaszom nagyon hangos és nagy IGEN! Teljes tulajdonában van a pénztárca felett, maga hozza létre a PIN-kódot, a privát kulcsokat nem tárolják a szervereik, és soha nem hagyják el az eszközt. Ezenkívül többször törölheti és létrehozhatja az új pénztárcákat. Minden egyes „küldési tranzakció” elvégzése előtt a feladónak meg kell nyomnia egy fizikai gombot a pénztárcán, amelyet minden olyan hacker, aki esetleg online kapcsolódott a készülékhez, soha nem lenne képes megtenni. Hamisításgátlóval is rendelkezik, de erősen ajánlott hivatalos és megbízható eladótól vásárolni.

Mi a Trezor?

mi a trezor

Trezor áttekintést adva; A Trezor egy népszerű nyílt forráskódú hardvertárca, amelyet kriptovaluták tárolására használnak. 2014 augusztusában indult el, és ez az első Bitcoin hardver pénztárca, amely biztonságos hűtőtárolót kínál, valamint a forró pénztárca kényelmével töltheti el.

Ez egy méretes, a zsebébe illő eszköz, amely USB-kábellel csatlakozik a számítógépéhez. Offline módon tárolja a Bitcoin és más kriptovaluták magánkulcsait, és aláírja a tranzakciókat, ami biztonságossá teszi még rosszindulatú programokkal fertőzött számítógépeken történő használatát is.

A Trezor transzferdíjai szintén normál mértékűek, a blokk sebességétől, a szükséges kényelemtől és a felhasználótól függően. A vételár hozzávetőlegesen 80 dollár (a szállítási díjakat is beleértve).

Trezor biztonságos?

Igen, a Trezor hardveres pénztárcaként szuper biztonságos a kriptográfiai érmék tárolására. Csakúgy, mint a főkönyvi nano esetében, ez is megköveteli egy fizikai gomb megnyomását, mielőtt bármilyen „küldési tranzakciót” aktiválnának, és ez szintén Anti-Tampering Seal-ben van. A pénztárca, a PIN kód és a magánkulcsok felett Ön teljes ellenőrzést gyakorol.

Annak ellenére, hogy 2017-ben jelentettek biztonsági rést a Trezor hardverében, a Trezor továbbra is az egyik legbiztonságosabb hardvertárca, mivel az említett sebezhetőséget a Trezor Team már régóta javította.

Ledger Nano S vs Trezor Review

A főkönyvi nano-ok összehasonlításában és összehasonlításában a Trezorral (azaz a főkönyvi nano-ok Trezor-jával) néhány kulcsfontosságú funkciót látunk a hardver pénztárcákba ágyazva, például:

  1. Tervezés: A főkönyvnek rozsdamentes acél karosszériája elegáns megjelenést kölcsönöz, sérülésektől védettebb, ugyanakkor nehezebb, mint a műanyagból készült Trezor, és nagyobb képernyője van, amely segíti a felhasználót abban, hogy további védelmet és ellenőrzést szerezzen tranzakciók során..
  2. Ár: A főkönyvi nano s Trezor másik pontja az ár. A Trezor összege 80 dollárra kerekítve, míg a főkönyvi nano 60 dollárra tehető, így megfizethetőbb, mint a Trezor.
  3. Vállalati hírnév: A Trezor szélesebb körű elfogadottságot élvez a kriptográfiai közösség részéről, mint a főkönyvi nano. Magasabb vállalati hírnévvel rendelkezik, és nagyobb és jobb ajánlásokat kapott, mint a főkönyvi nano.
  4. Használhatóság: A főkönyv a kriptográfiai közösség számos népszerű véleménye szerint könnyebben használható, mint a Trezor, erősebb élő pénztárca felülettel rendelkezik, amely felhasználóbarátabbá teszi, mint a Trevor.
  5. Nyílt forráskód: A Trezor egy nyílt forráskódú kódolt eszköz, míg a főkönyv nano nem. Ezenkívül a Trezor mind a hideg, mind a meleg tároló tulajdonságokkal rendelkezik, míg a főkönyvi nano csak egy forró pénztárca.
  6. Bluetooth funkció: A Ledger nano s rendelkezik Bluetooth funkcióval, amely lehetővé teszi annak használatát és elérését Android és iOS okostelefonokon keresztül azáltal, hogy egyszerűen csatlakoztatja az okostelefonokat a hardver pénztárca eszközéhez Bluetooth-on keresztül. Bár sok kritika érte ezt a funkciót, és a Trezor mellett szól, hogy fenntartja csak a számítógépes rendszerekkel való kapcsolatait, a Ledger Nano S vs Trezor felülvizsgálatakor olyan szempontként kiemelkedik, mint olyan funkció, amelyet a főkönyv nem vehet igénybe Trezor.
  7. Támogatás: A Ledger nano s és a Trezor több mint ezer érmét és zsetont támogat. De ebben a kategóriában a Ledger Nano S vs Trezor esetében érdemes megjegyezni, hogy a Ledger Nano S több érmét támogat, mint Trezor. A Trezor legfeljebb 1071 érmét támogat, kissé a négytámogatás alatt lévő főkönyv alatt. De az érmetámogató funkcióval kapcsolatos Trezor-kritika az, hogy az összes érmét támogatja anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene telepítenie az érmefejlesztőktől, míg a főkönyv megköveteli bizonyos érmék érmealkalmazásainak telepítését, mielőtt azokat teljes mértékben támogatnák és aktív.

Összefoglalva

A Ledger nano s és a Trezor minden biztonságos és erősen ajánlott kriptográfiai hardver pénztárca eszköz, amely képes több ezer érme és zseton tárolására, és könnyen használható funkciókkal is.

A „főkönyv nano s vs trezor” felülvizsgálatának oka az, hogy felhívja a figyelmét néhány olyan tulajdonságra, amelyet a pénztárca jellemez, így tudatos döntéseket hozhat a hardvertárca beszerzése során, attól függően, hogy mit szeretne.

További információ: A legjobb IOTA pénztárcák

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector