9 legjobb Polkadot (DOT) pénztárca 2021

Az Ethereum hálózat egyik alapítója által létrehozott érme a következő generációs Blockchain protokoll lesz. Ez a cikk végigvezeti Önt a legjobb tárcákon a tárolásához Polkadot (DOT) a 101-es biztonság megtartásának alszövegét szem előtt tartva.

A Polkadot és a natív token DOT sikere miatt nagyon fontos lett az eszközei tárolása. A megfelelő platform megtalálása mindig mozgalmas, mégis elengedhetetlen. Szerencsére összeállítottunk egy listát, és van egy jó rész a pénztárcákból, amelyeket használhat anélkül, hogy 3. gondolata lenne.

A lista segítségével megismerheti a Polkadot, hol tárolhatja érméit és végül ennek a cikknek a skimjét.

Mi az a Polkadot?

 A Polkadot indítása óta eltelt egy ideje, de a Polkadot (DOT) eredeti tokenje megingatta a kriptopénz terét. Ma az érme piaci kapitalizáció szerint szerepel a 10 legfontosabb érme listáján. Sok szót és kifejezést használnak a DOT megnevezésére, de a jól ismert „Ethereum Killer”.


A Polkadot az internet decentralizációjának javítását célzó projekt. Ez az érme lehetővé teszi új Blockchain és intelligens szerződések kifejlesztését. A Polkadot protokollját a DOT polkadot név natív pénzneme kezdeményezi és szabályozza. A Parity Technologies a cég a Polkadot hálózat fejlesztésének hátterében. A hálózatot a szubsztrát, egy építőeszköz felhasználásával fejlesztik a Blockchain felépítéséhez. Polkadot árjóslás 2021 és 2025 között

2021 legjobb Polkadot pénztárcája

Az alábbiakban felsoroljuk a 2021-es év legjobb Polkadot pénztárcáit

1. Atomic Wallet

Atomic Wallet szabadon használhatja az összes ERC-20 tokent támogató nem letétkezelő kriptovaluta pénztárcát. Létrehozhat és megnyithat Atomic pénztárcát különböző operációs rendszerek, például macOS, Windows, Linux, Android és iOS segítségével. A legérdekesebb és legismertebb tulajdonság az atomi csereügylet a pénztárca részén, amely lehetővé teszi a kriptovaluták cseréjét. A beépített csere opció lehetővé teszi számos kriptovaluta konvertálását az Atomic Wallet platform használatával.

A projekt mögött álló csapat rendkívül profi és híres a kriptográfiai közösségben. A kezelőfelület a legjobb új babáknak, valamint profiknak. A pénztárcának van natív tokenje is, amely szintén ERC-20 token.

2. Paritásjelző

 Kinek van szüksége visszavonulásra, miután kezét a Parity aláíró pénztárcáján tette? Nyílt forráskódú mobil pénztárca, amelyet szándékosan fejlesztettek offline használatra a Cryptos tárolásához. A pénztárca IOS-on és Androidon egyaránt elérhető. Ez egy offline pénztárca, ami azt jelenti, hogy anélkül, hogy mobilját bármilyen belső vagy külső hálózathoz csatlakoztatná, egyszerűen lebonyolíthatja a tranzakciókat.

A legtöbb mobil pénztárcához hálózati kapcsolatra van szükség a folytatáshoz, de ebben az esetben a Parity Signer Polkadot érme pénztárca extra biztonságot nyújt Önnek. Bár soha nem kapcsolódik az internethez, a magánkulcsait soha nem tároljuk online. Ezzel a „Csak nézés” elnevezésű csodálatos funkcióval bármelyik hálózatba kapcsolt számítógépen megnézheti fiókját, miközben magánkulcsait biztonságban tartja egy mobilalkalmazásban.

A pénztárca támogatja az A-ligás érmék nagy részét, beleértve a Polkadotot is, és hardveres pénztárcákhoz, azaz Trezor és Ledger eszközökhöz csatlakoztatható..

3. PolkaWallet

Több érmével támogatott pénztárca, ahol könnyedén tárolhatja a pöttyösét vagy bármely más digitális eszközt, amelyet tart. A színes táblázatok, diagramok és intuitív megjelenítés megszeretteti a pénztárcát és még inkább az érmét.

Olvassa el a legjobb 6 legjobb Zcash pénztárcát 2021-ben

Ez lehetővé teszi, hogy könnyen megtekinthető legyen a lezárt, fenntartott és kötvényekkel rendelkező eszközök, nagyon bányászható és informatív módon. Könnyedén áthelyezheti eszközeit a QR-kód egyetlen érintésével.

Az offline aláírás sokat segít a fiók biztonságában. A pénztárca elkülönítésével bármilyen tranzakciót egyszerűen offline is aláírhat. Az a sok és ritka funkció, amely tetszett ebben a pénztárcában, és amiről azt gondoljuk, hogy a pénztárca rendelkezik a társadalmi felépüléssel. Abban az esetben, ha elfelejtette fiókja hitelesítő adatait, az elveszett hitelesítő adatokat könnyen helyreállíthatja a csatlakoztatott társasági kapcsolati fiókkal.

Mivel a Polkadot érme hivatalos terméke, tétjeihez érméit és jutalmat szerezhet, ha ezt megteszi. A Polkawallet csaknem 100+ kriptovalutát támogat. A pénztárca modern pénztárcaként jelölhető meg a modern kriptotartók számára.

4. Cobo pénztárca

 A hardveres pénztárcák májusa olcsó, sok funkcióval és a különböző kriptovaluták korlátlan támogatásával. Ez nem azonos a Cobo pénztárcával. Ez a csúcskategóriás kriptotárca 479-es árcédulával rendelkezik, így a legdrágább hardvertárcák tetejébe kerül.

Ez a prémium árcímke kompromisszumok nélküli ajánlatot kínál nemcsak a biztonságra, hanem a fizikai károk védelmére is. Az ára ellenére a pénztárca használhatóbb, mint a többi pénztárca.

A letisztult és nagy, színes képernyős érintőpad esztétikusabbá és könnyebben használhatóvá teszi a pénztárcát. A pénztárca a QR-kód segítségével teszi lehetővé a fizetéseket és a tranzakciókat. A biztonság fokozása érdekében a pénztárca nem igényel semmilyen kábelt vagy Bluetooth-kapcsolatot. Hátrányát tekintve a Cobo pénztárca elmarad ebben a szolgáltatásban. A készülékén szinte az összes legfontosabb kriptovaluta, valamint az összes EOS és Tron token tárolható.

5. Guarda pénztárca

 Ha a legjobb pénztárcát keresi, ahol biztonságosan tárolhatja DOT-ját vagy más kriptovalutáját, akkor állítsa le a keresést. A Guarda pénztárca új a piacon. Bár nem annyira népszerű, mint a hardvertárcák, mégis érdemes kipróbálni.

A közismert pénzérmének számító Guarda pénztárcák korlátlan támogatást nyújtanak a Bitcoin és az Ethereum hálózathoz kapcsolódó összes zsetonnal és érmével. A pénztárca ügyfélszolgálata elképesztő. A Guarda csapata a hét minden napján, éjjel-nappal működik, hogy megoldja minden kérdését és segítsen, ha van ilyen.

Az alkalmazás bár teljesen ingyenesen letölthető, de bizonyos összegű díjat kell fizetnie, ha a beépített pénztárcát használja. A 3,5% -os díjak magasak a többi kriptotárcához képest, és ez a pénztárca egyik fő hibája. A felület nagyon egyszerű és kezdőbarát. A jó biztonsági intézkedések a pénztárca legfontosabb jellemzői.

6. TokenPocket

A digitális eszközök küldésére, fogadására és tárolására szolgáló univerzális digitális pénztárca. A pénztárca az EOS Blockchain-ra épül, és sok kriptó tokent támogat. Ezzel a pénztárcával a kriptokereskedőknek nem kell más pénztárcát használniuk több kriptovaluta tárolásához. Szinte az összes jól ismert érmét és zsetont támogatja ez a pénztárca.

A Token Pocket portálként működik, amely decentralizált alkalmazásokhoz vezet. Ezen a pénztárcán keresztül egyszerűen kölcsönhatásba léphet a decentralizált alkalmazásokkal. Az összes ERC20 token, az EOS a DEX-ben közvetlenül a pénztárcában található.

Az EOS Blockchain funkcionalitása nagyon nevelő és zökkenőmentes. A kibővített funkcionalitás segít abban, hogy naprakész legyen minden, a lánccal kapcsolatos hírről. Végül a biometrikus védelem és a többrétegű algoritmus segíti és biztosítja eszközei biztonságát.

OLVASSA EL a 921 legjobb alap figyelmeztető token (BAT) pénztárcát

7. Csúsztassa ujjával a Pénztárcát

 A kriptográfia jelenleg tele van pénztárcákkal. A Swipe pénztárca egyike azoknak, amelyek nemrég jelentek meg a piacon. Ha közvetlenül a pénztárcába utal be forrásokat a helyi bankszámláján keresztül, és az eszközeit helyi pénznemre konvertálja, az teszi ezt a pénztárcát olyan egyedivé és teljessé..

Egy ellop pénztárca segítségével valós idejű piaci adatokkal könnyedén vásárolhat és adhat el bármilyen kriptot a világ bármely pontjáról, elemezheti és megkönnyítheti vásárlását..

A pénztárca tranzakciós díjai nagyon alacsonyak a többi pénztárcához képest. A befizetés ingyenes, de a kifizetés a Cryptos típusától függ. De az biztos, hogy alacsonyabb, mint a többi kriptotárca. Android és IOS verzió is elérhető. A Swipe 24/7 élő ügyfélszolgálatot kínál, csodálatos csapattal ülve, hogy a legnagyobb erőfeszítéssel fedezze Önt. A pénztárca csaknem 100 kriptovalutát támogat, beleértve a Polkadot (DOT).

8. Lunie pénztárca (mobil és webes)

A Lunie a kozmosz csapat hivatalos terméke. A pénztárca volt az első nyílt forráskódú termék, amelyet a csapat épített. Bár most egy független cég irányítása alatt áll, amely erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a pénztárca a listán szerepeljen.

Vagy használhatja a pénztárcát a Polkadot tárolására, vagy pedig beteheti a kriptóit, hogy szép profitot szerezzen. Úgy tervezték, hogy nagyon felhasználóbarát legyen. Még a kezdők is könnyedén elhelyezhetik és tárolhatják érméiket, sok erőfeszítés nélkül.

A felhasználók a pénztárcán keresztül is részt vehetnek (ha akarnak) a Cosmos Governance programban. Lunie nem őrizetben lévő pénztárca. Biztonságban tartja személyes adatait, és megakadályozza fiókja feltörését vagy adathalász támadásokat. A Lunie elérhető az interneten és a kiterjesztésekben. Nemrégiben a csapat kiadta androidos és IOS verzióit.

9. Bízzon a pénztárcában

Egy másik jól ismert mobil pénztárca, az IOS és az Android felhasználók számára egyaránt elérhető verzió. A Trust pénztárca a Binance ökoszisztémákra épül, a Polkadot támogatása mellett. A pénztárca népszerű a Binance csoport hivatalos pénztárcájának szlengje körében. A Trust pénztárca gondoskodik arról, hogy az összes magánkulcs és kezdőmondat soha ne hagyja el az eszközt.

A pénztárca lehetővé teszi a tétet néhány kriptóban. Bármilyen kriptot vásárolhat közvetlenül a pénztárcából, ami kényelmes és időt takarít meg. A pénztárca kompatibilis a Binance DEX-szel. Ezen keresztül könnyen hozzáférhet a kereskedéshez. Az IOS és az Android portál véleménye meglehetősen pozitív, ami nagyon biztató. A csapat gondoskodik arról is, hogy gyorsan reagáljanak a felhasználókra, ha bármilyen problémájuk vagy aggályuk merülne fel.

Gondolatok befejezése

És itt van a felső pénztárcák listája, amelyek segíthetnek a Polkadots tárolásában. A Polkadots (DOT) érme elfogadásának növekedésével növekszik az igény a támogatott pénztárcák iránt. Ez azt jelenti, hogy a lista idővel valószínűleg bővülni fog. Ha a legbiztonságosabbat keresi, akkor a hardvertárcák nem lehetnek elég jók az Ön igényeinek kielégítésére. Igen, használhatja a fenti pénztárcákat is.

Végül, bármilyen pénztárcát is választ, győződjön meg arról, hogy nem kompromisszumot köt a biztonsági kérdésekkel kapcsolatban. Kövesse a 101. pénztárca biztonságát. Ellenőrizzen mindent, mielőtt végső mozdulatokat hajtana végre, és ha elakadt, akkor szívesen segítünk. Csak hagyjon egy kérdést az alábbiakban, és küszöbön állunk, hogy segítsen Önnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector