Csatlakozzon az év legjobban várt ICO-jához, és vegye be jegyét a Crypto világába

12 év fennállása után elérkezett az ideje annak, hogy a kriptográfia elismerésre kerüljön. A blockchain technológia lépésről lépésre utat tett az állami intézményeknek, miután meghódította az eladókat és az üzleti rajongókat.

A banki szolgáltatásokkal járó összes kérdés ellenére nem csoda, hogy az emberek annyira el vannak ragadtatva a kriptofizetések gondolatától – amelyek adatot és pénzügyi biztonságot nyújtanak a felhasználók számára.

Különösen a tokenizáció kapott minden figyelmet a méltányos fizetések, kölcsönök és szavazatok tekintetében általuk kínált megoldásoknak köszönhetően.

És hogy a kriptográfia egy lépéssel előrébb kerüljön, egy elkötelezett csapat kifejlesztette az egyik legérdekesebb segédprogram-tokent, amely örökre megváltoztatja a kriptográfia módját – az STC-zsetont, amely február 1-től elérhető a dedikált ICO-n..

Mi az STC token?

Az STC a Diákérme blockchain projekt – amely lehetővé teszi személyre szabott tokenek létrehozását erős műszaki ismeretek nélkül.

Ha fiókja van a platformon, létrehozhatja:

• Személyes tokenek – egyetlen számlához kötött egyedi eszközök;
  • Indítási tokenek – eszközök, amelyek segítenek előrelépni az álmaid felé;
  • Vállalati tokenek – egyetlen vállalatnak szánt egyedi eszközök;
  • DeFi tokenek – eszközök, amelyek lehetővé teszik különféle banki tevékenységek elvégzését harmadik felek beavatkozása nélkül;
  • NFT tokenek – átvihető tokenek, amelyek lehetővé teszik a platformok közötti váltást.

Ezeket a tokeneket az STC Token alapján értékelik, és fel lehet használni cserékre, kereskedésre, akár tömeges alapokra is.

Miért különleges az STC token??

Ami az STC tokent kiválóbbá teszi a többi tokennél, az az, hogy a világ gazdaságának legfontosabb embereire – a hallgatókra – összpontosít.

Ők az alkalmazottak következő generációja, amely a jelenlegi és a jövőbeli vállalatok sikerét jelöli. Annak érdekében, hogy az emberek esélyt kapjanak a jobb oktatásra, szükség van az egyetemi programok hozzáférhetőbbé tételére.

De ez nem olyan egyszerű. A tandíj csökkentése alacsonyabb költségvetéshez vezet, hogy minőségi kutatókat, tanárokat, programokat, nemzetközi együttműködéseket stb..

Eddig a megoldás a banki hitel volt. Kiszámíthatatlan gazdaságunkkal azonban az emberek elvesztették bizalmukat a banki szolgáltatások iránt. És ki hibáztathatja őket?

Ezért a Student Coin csapata olyan megoldással érkezett, amely decentralizálja a diákhiteleket – a közösségi tokenekkel történő tömeges finanszírozás.

Hogyan működik?

A leendő hallgató elkészíti személyes jelszavát. Ez a token a hallgatói érmék piacán kerül forgalomba. Az STC-tulajdonosok addig vásárolják meg a zsetonokat, amíg a hallgató meg nem kapja a tandíjhoz szükséges pénzt. Miután a hallgató végzett és munkát talál, a fizetés egy részét zárolják a hitel kifizetéséhez. Az STC-tulajdonosok ciklikus nyereséget kapnak részvételükért.

Ezt a projektet a több mint 500 felső egyetem világszerte, beleértve a Harvard Egyetemet, a Manchesteri Egyetemet és a Koppenhágai Egyetemet.

A hallgatók egyszerű módja az álmaik eléréséhez szükséges pénzeszközök megszerzésének. Legalábbis ez a fő hangsúly, de ezt a folyamatot meg lehet tenni a jövőképes vállalkozók számára is.

És nem csak ez az oka annak, hogy a Diákérme kitűződik. Az STC zsetonok birtoklása lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy szavazzanak a projekt fejlesztésében, és akár petíciókat is aláírjanak, ha szükség van rájuk. Ez egy teljes ökoszisztéma, amelyet azért hoztak létre, hogy megadja az embereknek azt, amire szükségük van, és növeljék a kriptovaluták hasznosságát.

Hogyan lehet STC tokent vásárolni?

Az STC tokenek mielőbbi megszerzéséhez ügyeljen arra, hogy ne hagyja ki a Hallgatói érmeindító ICO, április 30-ig elérhető.

Bár csak 23 napja kezdődött, a csapat már összegyűjtött 2 millió dollár értékű STC tokent, és 35 fázist teljesített.

Minden eddig befejezett fázisnak 100K USD kemény fedezete volt, és az ár minden újratöltéskor 0,0002 USD-vel emelkedett.

Az ICO-hoz való csatlakozás nem csak előre hozzáférést biztosít ezekhez a tokenekhez, hanem további eszközöket is biztosít.

Ha ajánlja ismerőseinek az ICO-t, és egyedi hivatkozási linket küld nekik, akkor minden barátja által befektetett ETH 20% -át megkaphatja STC-vásárlásaik 30% -ával együtt..

Ismerősei az STC további 5% -át is megszerzik.

És ezt nevezzük szórakoztató tevékenységnek!

Ki áll a hallgatói érme mögött?

A hallgatói érmét egy elkötelezett, 44 emberből álló csapat támogatja 12 különböző országból, és készen áll a kriptográfia használhatóságának bővítésére és a világ igényeinek megfelelő megoldások megalkotására. Közülük megtalálhatja például az IBM korábbi Európáért felelős vezetőjét, vagy a lengyel Harvard Egyetemi Klub elnökét.

2021 végére a csapat az STC Exchange, az STC Terminal és még egy STC App fejlesztését és megvalósítását tervezi, valamint a token felsorolását a főbb kriptográfiákon.

Tehát, ha innovatív ötleteik felkeltették a figyelmét, csatlakozzon az ICO-hoz, és mindenképpen kövesse őket a közösségi médiában, hogy naprakész legyen funkcióikkal.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Távirat: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Viszály: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock