SiaCoin árjóslás 2021-2025 | A SiaCoin elérheti az 1 dollárt?

Ebben az iránymutatásban foglalkozunk a Sia 2021-re és azon túlra vonatkozó előrejelzésével. Megosztjuk saját és piaci nézeteinket a Siacoin jövőjéről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezt és minden más előrejelzést azzal a szándékkal kell megtennie, hogy ez csak néhány piaci elemző véleménye. Arról nem is beszélve, hogy valami hiteleset jósolni teljesen lehetetlen. De mi mindent megteszünk. Merüljünk bele.

Sia-ról

A cég, amely elindult Sia volt a Nebulous Inc., amelyet 2014-ben alapítottak. A Sia storage Network 2015-ben indult. A projektet olyan vállalatok finanszírozzák, mint a First Start Ventures, az INBlockchain, a Fenbushi Capital és a Raptor Group. Ebben az összefüggésben a szervezet központja Bostonban található.

Először is vegye figyelembe, hogy ennek a projektnek a neve Sia, a mögöttes jelző pedig a SiaCoin. A tokenről később beszélünk, de meg akartuk különböztetni a kezdetektől fogva. A Sia megoldás a felhőtárolásra. Gondoljon olyan platformokra, mint a Dropbox, az Amazon és a Google Drive, és máris mehet. Nyílt forráskódú, decentralizált és Blockchain alapú, amely megkülönbözteti a Siát a többi felhőmegoldástól. Szigorúan véve a Sia decentralizált felhő opciót kínál a Blockchain biztosításához a fájlok számára.


SiaCoin – A natív token

A SiaCoin a Sia platform natív kriptovaluta. Ha további tárolókapacitással rendelkezik a PC-n, a decentralizált Sia hálózat kihasználható. Aki használja a tárhelyet, fizetni fog a SiaCoin-ban. Hasonlóképpen, akinek szüksége van a helyre, könnyen fizethet a hostnak a SiaCoin-ban.

A SiaCoins célja, hogy megkönnyítse a fájltárolási szerződések végrehajtását a Sia hálózaton. Azok a házigazdák, amelyek a tárolásukért díjat számítanak fel, az ügyletnek megfelelően korlátozott ideig fenntarthatják a fájlokat a megállapodott helyen. Az ügylet lejárta után a fizetés fel lesz engedve a fogadó félnek a SiaCoin-ban. Nem olyan könnyű?

Az állomás azonban nem kap fizetést, ha a fájlok elvesznek, vagy a szerződés időtartama alatt offline állapotba kerül. A Sia Blockchain szerződések biztosítják az ügyfél elégedettségét, valamint a gazdát.

  1. Csillagos árjóslás 2021-2025 XLM 5 USD lehetséges?
  2. Cardano árjóslás 2021-2025 | Az ADA valaha el fog érni 10 dollárt?

SiaCoin árelőzmények és technikai elemzés

Kezdetben, 2015 márciusában megjelent a Sia nyilvános bétaverziója, az élő hálózat pedig júniusban indult a nyilvánosság előtt. A Sia csapata ettől kezdve 6,4 millió dollárt keresett. 2015 augusztusában a SiaCoin uralta a csapat válaszával teli kriptográfiai üzletet. A történelmi áradatok szerint érmepiaci sapka, az 1 SiaCoin kereskedési ára ebben a pillanatban 0,000042 dollár körül mozgott. Az árban az év folyamán volt némi eltérés, de ugyanolyan tempót sikerült tartaniuk.

2018-ra az érme új csúcsot ért el, 11117 dolláros kereskedési árral, de nem sokkal ezután az ár csökkenni kezdett, az év vége pedig 0,0237 dollár volt. 2019-ben az altcoin 0,0027 dolláron kezdett kereskedni. Az év folyamán az ár enyhe kiigazításokkal stabil maradt. A SiaCoin 0,0013 dollár értékben kereskedett 2019 végén.

Mivel január elején az ár 0,0013 dollárra emelkedett, a SiaCoin medvező trenddel indította a 2020-as évet. Február végén az ár később 0,002 dollárt ért el. Március közepén a kriptopiac összeomlása a Covid-19 járványhoz vezetett, és emiatt a SiaCoin ismét 0,001 dollárra esett.

A SiaCoin ezt követően szeptember elején túllépte ellenállási küszöbét, elérve a 0,004 dollárt. Emellett az ár tovább csökkent. November végéig a SiaCoin 0,002 dollárról 0,003 dollárra kereskedett. A SiaCoin 2020 végén 0,003 dolláros árfolyamon kereskedett. Jelenleg az érme 0,011143 dollár értékben kereskedik..

SiaCoin árjóslás 2021-2022

A SiaCoin januárban kereskedett bizonyos változásokkal, 0,005 dolláros árfolyamon. Az ár valószínűleg növekedni fog, mivel a SiaCoin számos fejlesztésre támaszkodik a felhőtárolás fellendítése érdekében. Körülbelül 0,0145 és 0,0187 dollárral kereskedhetett egész évben. A SiaCoin árfolyama 204 végén 0,04 dollár lesz. A 2020-as évre sok várakozás várható ettől az érmétől. Az utóbbi időben a piac növekszik (hála Istennek), és mivel mindannyian tudjuk, hogy a bitcoin árfolyama az egekbe szökik, még mindig van remény, hogy az érme jól fog teljesíteni. Várható, hogy a SiaCoin az év során elérheti a 0,78 dollárt.

SiaCoin árjóslás 2023-2024

2023 elején a SiaCoin új, 0,12 dolláros árral számolt. Az ár potenciálisan emelkedni fog, ha az iparág a nyílt felhőalapú számítási rendszerekbe történő befektetésre összpontosít. A SiaCoin 2024 végére 0,15 dolláros határt érhet el.

Bár ez lehet egy túl ambiciózus becslés, de ez sem lehetetlen. Ez valószínűleg nem sokkal 2022 után lép életbe

SiaCoin árjóslás 2025

A következő öt évben lesz még egy bitcoin felező esemény, amely ismét a legújabb bullish crypto ciklus kezdetét jelentené. Ez a Siacoin történelmének első évtizedét is jelenti, és kinyitotta volna jövőbeli infrastruktúrájuk jelentős részét. A partnerekkel való partnerségnek ki kellett volna fejlődnie annak bizonyítására, hogy a SiaCoin ideális befektetési lehetőség

A SiaCoin öt év múlva zökkenőmentesebb és felhasználóbarátabb felülettel rendelkezik, és a védelem javítására összpontosít. A felhasználók javítása érdekében a Sia bejelentheti a legújabb verziókat. Az ügyfélkör kialakítására kell összpontosítaniuk, és fennáll annak a lehetősége, hogy az ár változhat. A SiaCoin 5 év végére átlépheti az 1,5 dolláros határt.

Piaci árjóslatok a SiaCoin számára

Szilárd tokja miatt a SiaCoin kiemelkedik a kriptotérben. Többen elkezdték megismerni, mert egyre nagyobb figyelmet kap. Elemeznünk kellene, hogy az iparági elemzők vagy a kriptográfiai szerkesztőségek mit javasolnak a SiaCoin előrejelzésének hosszú távú 2025-ös időszakában:

SiaCoin árjóslás a CryptoGround segítségével

A CryptoGround szerint nyereséges hosszú távon befektetni a SiaCoin-ba. Az előrejelzések szerint 2021-ben a SiaCoin körülbelül 0,0251 dollárba kerül.

SiaCoin árjóslás a DigitalCoinPrice segítségével

A SiaCoin életképes ötlet a DigitalCoinPrice szerint. Az egyik Siacoin ára egy évvel nő, 0,0034 dollárig. Egy SiaCoin ára várhatóan 0,0065 dollár lesz 6 év alatt.

SiaCoin árjóslás a Wallet Investor részéről

A Wallet Investor híres a kriptovaluták racionális előrejelzéséről. Arra számítanak, hogy a SiaCoin 2022-ig átlagosan 0,0426 dollárt fog elérni, 2025-re pedig átlagosan 0,0393 dollár.

A SiaCoin árjóslása a TradingBeast által

A Trading Beasts becslései szerint 2021 december végéig a SiaCoin értéke 0,0207509 dollárra fog kereskedni. 2022-ben a Siacoin átlagos ára valószínűleg 0,0180896 dollár lesz. 2024 decemberére az ár valószínűleg 0,0279450 dollár körül mozog.

Árjóslatunk a SiaCoinról

A Siacoin 2021-es évet 0,005 dolláros árral kezdte. Az ára nőhet, mert a SiaCoin az egyik stabil kriptovaluta azáltal, hogy decentralizált felhőtárhelyet kínál a felhasználóinak. Az ár potenciálisan csökken, ha nem éri el a piac szemét. 2021 végére a SiaCoin 0,045 dolláron fog kereskedni, és a jövőben átlépheti az 1 dolláros határt.

Hol lehet megvásárolni a SiaCoin-t?

Ha SiaCoin-t szeretne vásárolni, akkor izgatottan látja majd, hogy számos lehetőség kínálkozik ennek a digitális eszköznek a megvásárlására. Már használják az iparág legnagyobb kriptovaluta tőzsdéi között. A Binance, az OKEx, a Kraken, a Bittrex és a Poloniex a csereüzlet A-listás nevei közé tartoznak.

SiaCoin árjóslással kapcsolatos GYIK

A SiaCoin elérheti az 1 dollárt?

A piaci elemzők és / vagy a csapat várhatóan 2025-re az érme elérheti az 1 dollárt.

A SiaCoin jó befektetés?

Ez a projekt nagyon stabil, hatékony és befektetéssel kiemelkedő profitot tud elérni. A különböző elemzők fenti jóslata alapján azt mondhatjuk, hogy jövedelmező a SiaCoinba hosszú távra befektetni.

Bányászhatod a SiaCoin-ot?

Bányászhatod a SiaCoin-ot. Ehhez szüksége van egy pénztárcára, ahol tárolhatja érméit, amelyeket bányászattal fog keresni.

Végső ítélet

Miután elolvasta ezt az SC-re vonatkozó előrejelzést, mindenki számára a nyilvánvaló kérdés a következő: Fektessek-e be az SC-be? Nos, az érdeklődés és a befektetési profil megértése nélkül ezt hihetetlenül nehéz kezelni.

A SiaCoin egy hatékony és sokszínű projektcsoportból áll, amely a projektinnováción dolgozik. Ez a nyílt Blockchain felhőtároló, amely névtelenséget és alacsonyabb költségeket biztosít felhasználóinak. A vezérigazgató számítástechnikai diplomával rendelkezik, és sok más munkatárs nagyon jól ismeri a jelenlegi piaci trendeket.

A fenti pozitív fejleményekkel és a SiaCoin áremelkedésével a SiaCoin nagyon ígéretes befektetésnek tűnik mind rövid, mind hosszú távú befektetések szempontjából. Mit gondol erről az érméről. Van már SiaCoin-ja? Várja, hogy fektessen be ebbe a kriptóba?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector