10 legjobb Tezos (XTZ) pénztárca 2021-ben

Tezos egy évtizede nagyon lenyűgözően fejleszti platformját. Sokan közületek rendelkezhetnek Tezos-szal (XTZ), vagy esetleg vásárolni szeretnének. Ezért vagyunk itt, hogy bemutassuk Önnek a 2020-as legjobb Tezos pénztárcák kimerítő listáját, ahol biztonságosan tárolhatja Tezos (XTZ) készülékét.

A kriptográfia leküzdötte az összes kihívást, és most folyamatosan áll a fejlődése felé. Véleményünk szerint ez jó okból minden kriptográfus rajongója. Kíváncsiak lehetünk, hogy röviden bemutatnánk a Tezos-t, mielőtt rátérnénk az alaptémára. Kezdjük tehát!

Mi a Tezos?

A lehető legegyszerűbben fogalmazva a megfogalmazásunkat, Tezos egy intelligens szerződéseken alapuló platform, amelynek egyedülálló tulajdonságai vannak egy on-chain irányítási modellel. A modell segít a Blockchainnek a szükséges változtatások automatikus végrehajtásában a hard folk fizikai engedélye nélkül.


A Tezos önálló Blockchain alakot kapott. A feldolgozásához nem szükséges Ethereum vagy bármely más Blockchain. A tétbiztosítási algoritmus révén a token tulajdonosai Tezos (XTZ) csatlakozhat a hálózathoz és filléreket kereshet ezért. A tét konszenzusának bizonyítékaként a tulajdonosok javaslatot tesznek és javaslatot tesznek a szoftverre. Ha a javaslatot elfogadják, a fejlesztőket jutalmazzák. Olvassa el még: Tezos (XTZ) árjóslás 2021

A legjobb Tezos pénztárcák 2021

Az alábbiakban a Tezos pénztárcák frissített és teljes listája található, ahol könnyedén tárolhatja Tezos (XTZ) érmeit

1. Nagykönyv Nano X

Ha a hardveres pénztárcák legjobb változatát keresi, a Ledger Nano X bízik abban, hogy a csúcson áll. A Nanodevice-t a legmodernebb chipekkel tervezték, hogy tárolják a titkosítási alapokat. A készülékek letisztult kialakítása miatt könnyen és kényelmesen hordozhatóak.

20+ kriptográfiai érme és minden tárolásra és kezelésre szolgáló ERC-20 alapú token támogatásával érkezik. A pénztárcához több mint száz decentralizált alkalmazás tárolására szolgáló hely tartozik.

Könnyedén csatlakoztathatja pénztárcáját az USB-kábellel, vagy csatlakoztathatja Bluetooth-on keresztül mobiltelefonjaihoz és laptopjaihoz. A pénztárca ára 136 dollár körül mozog, ami jellemzőihez képest nem olyan borsos. A Ledger Live alkalmazáson keresztül megteheti Tezos érmeit, és tartással megjutalmazhatja a jutalmakat.

2. Trezor One

A Trezor one valószínűleg az egyik legrégebbi fennmaradt hardver pénztárca a piacon. A Satoshi Labs által gyártott Trezor eszközök mindkét eszköz kiaknázását lehetővé teszik, mivel kriptóját offline tárolhatja a pénztárcában, és bármikor elérheti ezeket az érméket. A készülék mérete kicsi, és könnyen hordozhatja a készüléket a zsebében.

A Trezor one több mint 1000 érmét és zsetont támogat, beleértve az ERC-20 alapú tokeneket is. A készülék megfizethető, ha összehasonlítjuk a főkönyvi eszközökkel. Majdnem 55 dollárba kerül. Az egyik legjobb dolog az, hogy a fiókjához nem kell semmilyen felhasználónév és jelszó. Az eszköz minden, amire szüksége van eszközei eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy semmilyen módon nem férhet hozzá az eszközeihez, amennyiben az illetőnek fizikai hozzáférése van az eszközéhez. nézze meg a legjobb kriptovaluta pénztárcák listáját

3. TezBox pénztárca (már nem elérhető)

A TezBox pénztárca hivatalos termék, amelyet a Tezos közösség indított el. A pénztárca volt az első GUI, amely kiadta a csapatot. A pénztárca az ICO időszakában jelent meg az asztali, webes és mobil pénztárcákban elérhető verziókkal. A pénztárca kezelőfelülete meglehetősen felhasználóbarát, nagyon letisztult és kényelmes kialakítású. Bármely kezdő, aki befektetni akar a Tezosba, dacosan választhatja ezt a pénztárcát.

Mivel a pénztárcák a Tezos csapatától származnak, ezért csak a Tezos-t (XTZ) tárolhatja. Tárolhatja és átalakíthatja a kielégítő pénztárcák biztonsági jellemzőit. Minden személyes adata és kulcsa azon az eszközön tárolódik, amelyen a pénztárcát használja az internet helyett. A pénztárcáját egyszerre több eszközön is futtathatja. A TezBox olyan hardvertárcák támogatásával van integrálva, mint a Ledger Nano S és a Trezor.

Olvassa el a Tezos árelemzését: Az XTZ 3 dollárt akar törni a nagy ellenállás ellenére

4. Binance pénztárca

Ha pénzváltótárcát keres, nézőpontunk szerint a Binance a piacon jelenleg elérhető legjobb megoldás. A tőzsde nagyon elismert nevet szerzett nagyon rövid idő alatt. Ha a múltba tekintünk, a kép nem elég kielégítő, de a múlt a múlt. A Binance csaknem 150 kriptovalutát tárol. Az összes támogatott pénznem tárolható a pénztárcákban, beleértve az XTZ-t is, valamint kicserélheti digitális eszközeit.

A pénztárca felülete kissé problémás lehet. Az elrendezés kissé zavaros és bonyolult. De vannak olyan útmutatók és videók a platformon, amelyek megmagyarázzák, hogyan lehet teljes mértékben elsajátítani a pénztárcát. A Binance kereskedési díja 0,1%, ha bármilyen kereskedelmet kezdeményez. Bár a kriptóját ingyenesen tárolja.

A Binance az egyik legjobb megbízható és legbiztonságosabb kriptográfia. A digitális eszközök fiat pénznemeken keresztül történő vásárlásának támogatása szintén elérhető, de csak a tényezőre korlátozódik. Ez azonban a legjobb kereskedési platform az XTZ számára mindaddig, amíg Ön napi aktív kereskedő. Keresni legjobb összetett pénztárcák 2021? olvassa el részletes útmutatónkat

5. Guarda pénztárca

Ami a Guarda pénztárcát illeti, a pénztárca fő célja, hogy a felhasználók számára könnyed kriptotárolást és teljes biztonságot nyújtson. Az egyszerű eszközkezelés révén könnyedén tárolhatja és kezelheti titkosítását. Az összes magánkulcsot, biztonsági mentési fájlt vagy bármilyen más adatot nem tárol a tárca szerverei. A pénztárcát elérheti mobilján, asztali számítógépén és akár az interneten is.

A Guarda elég sok zsetont és érmét támogat platformján. Igaz mondani, hogy az összes fő érme és zseton, az ERC-20 és BEP-2 alapú tokenek támogatottak. A támogatott érmék száma meglehetősen magas a többi kriptotárcához képest.

A pénztárca ügyfélszolgálata valóban hasznos. A csapat a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy megoldja minden kérdését vagy kérdését, ha van ilyen. Minden tranzakció során meghatározott összegű tranzakciós díjat számítanak fel. Pontosabban, a 3,5% viszonylag magas, összehasonlítva más kriptopénztárcákkal, és ez lehet a legnagyobb hiba más pénztárcákhoz képest. Olvassa el Litcoin árjóslás 2021

6. Atomtáska

Az Atomic Wallet a webalapú pénztárca egy másik változata, amely a magánkulcsokat és az összes többi bizalmas adatot tárolja a készülékén. A pénztárca alkalmazásához mobilalkalmazáson keresztül férhet hozzá, vagy letöltheti laptopjának asztali verzióját. Az IOS kivételével a pénztárca minden operációs rendszert támogat.

atomi pénztárca

Az alkalmazás egyéb funkciók mellett zökkenőmentes élményt nyújt a felhasználóinak, ami nagyon simává és zökkenőmentessé teszi az interakciókat. Az Atomic Wallet rendkívül biztonságos és biztonságos, és nem számít, mi nem tárolja az Ön adatait az adatbázisában. A pénztárca több mint 300 kriptovalutát támogat a bitcoin, az Ethereum és a Tezos között.

Lehetőség van kriptovaluták vásárlására fiat pénznemeken keresztül. A vásárlásért hitelkártyájával fizethet. Az atomcsere funkció lehetővé teszi digitális eszközök cseréjét a kedvenceivel. Bár csak a kriptográfiai vásárláshoz támogatja az USD-t és az EUR-t. A tranzakciós díjak tekintetében ez költséges lehet legjobb Uniswap pénztárcák 2021? olvassa el részletes útmutatónkat

7. Kivonulás

Szeretne mindent tudni az Exodus pénztárcáról? Nos, jó helyre jöttél. Először is, ami ezt a pénztárcát annyira előnyben részesíti az összes többi pénztárca között, az a könnyű használat. Az Exodus kialakítása a fő oka annak, hogy ilyen vonzó pénztárca legyen a kripto felhasználók számára. A többérmés támogatás egyszerre több mint 40 különféle kriptót támogat.

Az időmegtakarítás érdekében a pénztárcának van egy beépített pénzváltója, ahol könnyedén felcserélheti eszközeit. Sőt, a segélyszolgálat nagyon fenntartható. Az Exodus ügyfélszolgálata a hét minden napján, éjjel-nappal élő csevegéstámogatást nyújt, hogy tanácsot adjon és ajánlja a felhasználóknak kérdéseik és problémáik megoldására. Végül, de nem utolsósorban a pénztárca felületének műszerfala nem bonyolult a kezdők számára. Az élő diagramok és diagramok támogatásával egyszerűen kezelheti digitális eszközeit értelmes módon.

8. Magnum pénztárca (felfüggesztve)

A Magnum pénztárcát azoknak tervezték, akik kriptográfiai portfóliójukat egy kényelmes és legbiztonságosabb felületen szeretnék kezelni. A pénztárca all-in-one lehetőség az egyik legnagyobb név, azaz a bitcoin, az Ethereum, a Tezos és sok száz pénztárca kezelésére és megvásárlására. A sok szolgáltatás egyike magában foglalja a beépített cserét, ahol ki lehet cserélni a kriptójukat anélkül, hogy harmadik fél kliensekhez fordulnának.

A READ EDF Group leányvállalata Exaion csatlakozik a Tezos ökoszisztémához vállalati pékként

Könnyedén kezelheti portfólióját a pénztárca csodálatos navigációs tervezésével és felületével. A névtelenség és a biztonság a magnum pénztárca csapatának legfontosabb prioritása. A felhasználók több mint 100 kriptot és különféle tokent kezelhetnek a pénztárcájukon.

Az érméket a pénztárcára is teheti, hogy extra jövedelmet szerezzen. Bár a pénztárca az interneten alapul, a hardvertárcák egyik legnagyobb nevének, azaz a Ledger és a Trezor eszközöknek a támogatásával érkezik.

9. AirGap

Az AirGap egy nyílt forráskódú pénztárca, amelynek célja a hardveres pénztárcákkal megegyező biztonság elérése. Az AirGap egy mobil pénztárca, amely androidon és IOS-on is elérhető. A hardver pénztárca alternatív változataként is ismert a kriptográfusok között. A mobil- és internetes pénztárcák egyik legnagyobb hátránya, hogy az adott pénztárca használatához csatlakoznia kell az internethez a pénztárca böngészéséhez.

Ebben az esetben a pénztárcát külön mobilra telepítheti, ahol a pénztárca használatához nem kell csatlakoznia az internethez. A pénztárcák offline módban jól működnek. A pénztárcáknak két része van, amelyek neve AirGap boltozat és AirGap pénztárca. A pénztárca a titkosítás tárolására szolgál, míg a boltozat a tranzakciók hozzárendelésére.

Az AirGap a legmagasabb szintű biztonságot nyújt azonnali felépítéssel egy cserében, ahol könnyedén felcserélheti a tokenjeit. Végül, de nem utolsósorban az, hogy a Tezos AirGap-on keresztül egyszerűen megsütheti Tezos (XTZ) tokenjeit, delegálva.

10. Kukai Tezos pénztárca

A Kukai egy nyílt forráskódú online tároló pénztárca, amelyet kifejezetten az XTZ tárolására terveztek a Tezos sütés és sütés támogatására. A pénztárca androidos és asztali verziókat is kínál a közösség megkönnyítése érdekében. Pénztárcájához bárhol hozzáférhet a világon, ha böngészőjén keresztül van hozzáférése az internethez. A pénztárca eléréséhez szükséges titkos kulcsokat a webböngészője teljes titkosítással tárolja.

A Kukai Tezos pénztárca legcsodálatosabb funkciója az offline tranzakciók. Ez azt jelenti, hogy az internethez való hozzáférés nélkül bármilyen tranzakciót hozzárendelhet. Így a kulcsaid soha nem lehetnek kitéve az internetnek. Csak a pénztárcán tárolhatja a Tezos-t (XTZ). A tranzakciók offline aláírása miatt a pénztárca biztonsága rendkívül jónak minősíthető.

A pénztárca felülete nagyon egyszerű, tiszta és könnyen használható. Még a kezdők számára is nagyon jól meg vannak magyarázva és megvalósítva a sütés és a sütés jellemzői. Nincsenek rejtett díjak és tranzakciós díjak. A Kukai egy nyílt forráskódú platform, ami azt jelenti, hogy a kód nyilvánosan elérhető olvasásra és ellenőrzésre.

A legjobb Tezos Wallets GYIK

A Tezos (XTZ) vásárlása?

A Tezos (XTZ) vásárlásának számos módja van. Sokan nehezen, de a módszer nagyon egyszerű és egyértelmű. Egyszerűen válassza ki a legjobb tőzsdét, azaz Binance vagy Kraken. Hozzon létre egy fiókot, és igazolja személyazonosságát videohívás vagy telefonszám segítségével. Néha napokig vagy másodpercekig tart a jóváhagyás megszerzése, és ez az Ön országától függ. A jóváhagyást követően könnyen fizethet hitel- vagy betéti kártyájával, és készen áll az XTZ megvásárlására.

Érdemes-e megvásárolni a Tezos-t (XTZ)??

A Tezos egyre nagyobb figyelmet kap a felhasználók körében a használatával és annak egyszerűségével kapcsolatban “süt”. Az érme más érmékkel jelöli a legjobb versenytársakat. Ezért ez azt jelenti, hogy a Tezos érmékbe érdemes befektetni, és jó befektetésként lehet őket megjelölni.

Végső ítélet:

A megvalósított egyszerűség, valamint az érdemek és hátrányok minden változata sokat befolyásol a felhasználói szokások használhatóságában. A pénztárcák elképesztő formatervezése és előnyösebb tulajdonságai minden kattintásra vezetik a kripto felhasználókat. Ennek ellenére vannak néhány heti pontok, de az előnyök annyira funkcionálisak, hogy a Cleary magas pontja dominál.

Minden lehetséges pénztárcára felhelyeztük az útmutatók legjobb változatát, amely segíthet a Tezos (XTZ) tárolásában. Bár mindig várjuk véleményét és tapasztalatait, ha a fenti pénztárcák bármelyikét használta. nagyon jó lenne, ha megosztanád tapasztalataidat. Rossz volt vagy jó? Segíteni fogja a közösséget a végén.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector