Uniswap árjóslás 2021-2025: Az UNI jó befektetés?

Az elmúlt néhány évben a kriptopiac egyre inkább befolyásolta a világ pénzügyi rendszerét. A kriptovaluta után a Defi vagy a decentralizált finanszírozás jelenti a kriptográfiai ökoszisztéma második legszélesebb részét, és a Defi piac mintegy 50% -át tőkésíti az Uniswap, aki éppen szeptemberben dobta piacra az UNI natív érmét. Tehát ma bemutatjuk Önnek a A 2021-es, 2022,2023-as évre vonatkozó becslés visszavonása.

De először egy kis pillantás a cikk tartalmára.

Mi a Defi?

Az évek során a kriptopiac sokat fejlődött. Számos erőteljes bővítés történt a piacon, és ezek közül a Defi vagy a decentralizált finanszírozás bevezetése a legkiemelkedőbb. A Defi egyfajta pénzügy, amely a hagyományos pénzügyekkel ellentétben nem alapozza önmagát egyetlen központi közvetítőre sem, például bankokra és tőzsdékre..


Épp ellenkezőleg, Defi teljesen decentralizált. Nyílt forráskódú szoftvereken fut, amelyeket pusztán a felhasználók konszenzusa befolyásolhat. Az első cég, amely Defi protokollt indított, 2013-ban a Veritseum volt. De jelenleg az Ethereum a világ leghíresebb Defi protokollja. 2015-ös indulása után az Ethereum teljesen uralta a Defi piacot.

Ethereum és az Uniswap elindítása

Megérteni Uniswap röviden meg kell vizsgálnunk az Ethereumot, azt a platformot, amelyre az Uniswap épül.

Az Ethereum alapvetően egy univerzális nyílt forráskódú platform, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy többcélú decentralizált alkalmazásokat építsenek. Néhány jellemzője:

Banki szolgáltatások mindenki számára: A bankokkal ellentétben az Ethereum használatához nem kell más, mint az internet. Az Ethereum nem mutat határkorlátokat, és platformjához bármely közönséges személy hozzáférhet a világ bármely részéről.

Magánabb internet: Az Ethereum nem igényel semmilyen személyes adatot az Ön számára, mivel az értéken, és nem a felügyeleten alapuló gazdaság kiépítését tervezi.

Peer-to-peer hálózat: Az Ethereumban nincs szükség közvetítők vagy közvetítők felvételére a tranzakciók végrehajtásához. Ami csökkenti a folyamat költségeit és egyszerűsíti is.

Cenzúra-ellenálló: A Defi egyik meghatározó jellemzője, hogy egyetlen intézmény vagy kormány sem akadályozhatja meg az embereket abban, hogy részesüljenek szolgáltatásaiból.

  1. A 2021-2025 közötti Chainlink árjóslás a LINK 100 dollárt ér el?
  2. Dogecoin árjóslás 2021-2025 | A DOGE valaha elérheti az 1 dollárt?

Mi az Uniswap

Hayden Adams, a Siemens korábbi gépészmérnöke hozta létre Uniswap Sok neves kockázatitőke-befektető, például Andreessen Horowitz, a Square Ventures LLC, a ParaFi és a Paradigm Venture Capital fektetett be. De a legnagyobb befektetés az Ethereum Alapítvány volt, aki 100 000 dollárt fektetett be az Uniswap-ba.

Annak ellenére, hogy megszüntették a centralizált intézmények előtt álló különféle akadályokat, a decentralizált cseréknek (DEX-ek) is megvannak a maguk megoldandó problémái. Közülük a legfontosabb a likviditáshoz kapcsolódik. Itt ugrik be az Uniswap. Lehetővé teszi a DEX-ek számára a tokenek cseréjét anélkül, hogy a vevők és az eladók által létrehozott likviditásra támaszkodnának, és ez a token-csere bizonyos mértékig megoldja a tőzsdék likviditási problémáit..

Az Ethereum protokollra építve az Uniswap lehetővé teszi a felhasználók számára az ERC20 tokencserét. Más hasonló platformoktól eltérően az Uniswap nem számít fel díjat és közjavaként működik. Az Uniswap segítségével a felhasználók tranzakciókat hajthatnak végre közvetítők nélkül, ami csökkenti a folyamat költségeit.

Az Uniswap egyik legszembetűnőbb jellemzője egy matematikai egyenlet. Ami az, hogy ahelyett, hogy a vevők és az eladók meghatároznák az árakat, az egyenletet (X * Y = K), önmagával kiegyenlíti a forgalmazott tokenek értékét.

Továbbá az Uniswap a világ legnagyobb Defi protokollja, 2,94 milliárd dollárral zárva. Ez a teljes Defi piac 49,6% -át képviseli.

Először V2, most pedig V3:

A 2018-as kezdeti indulás után az Uniswap 2020 májusában indította el a V2-et, ami nyilvánvalóan a V1 on-chain blockchain iterációja volt.

és most a már bejelentett V3 sürgőssége növekszik. Az Uniswap 3. verziója (V3) csökkenti a folyamat költségeit, és gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi azt. Év közepére indulhat.

Uniswap ártényezők

Az UNI érméjének két legfontosabb tényezője az általános piaci környezet és az Uniswap V3 bevezetése, amely meghatározó szerepet játszik az UNI érme árának meghatározásában.

Habár a Bitcoin meglehetősen nehéz időszakot él át a 40 000 dolláros árszint átlépése után, a piaci környezet még mindig nem túl rossz, sőt, bizonyos mértékig elég jól néz ki.

A két fő szabályozó hatóságként a SEC és az OCC élén két kriptográfiai vezető van, Gary Gensler és Michael S. Barr. úgy tűnik, hogy a kriptopiac megerősödni fog, mivel a Biden-adminisztráció átveszi a felelősséget.

Korábban, amikor a V2 elindult, viharra sodorta a piacot. Tehát óriási a valószínűsége annak, hogy az Uniswap V3 bevezetése rendkívül előnyös lehet az UNI számára.

Uniswap árelemzés és előzmények

2020 szeptemberében élt az UNI token a 2. legnagyobb Defi érme a piaci felső határt tekintve, éppen a Chainlink mögött nyugszik.

Az érme jelenleg abszolút bullish sorozatban van, mivel nemrégiben elért minden idők legmagasabb szintjét, és amit sokan jósoltak a következő pár hónapra, azt az UNI.

Az UNI tegnap átlépte a 15 dolláros pszichológiai árszintet, mivel elérte a 15,50 dolláros (mindig magas) árat. Az Uniswap január 1-jén 4 dolláros árfolyamon kereskedett, most pedig 14 dolláros árfolyamon kereskedett. Időközben nőtt kb. 300% és ha megnézzük a hetilapot árdiagram az UNI körülbelül 180% -os növekedést tapasztal.

Ezenkívül az UNI piaci sapkája is 350% -kal nőtt, mivel január 1-jén a piaci korlátja körülbelül egymilliárd dollár volt, most pedig körülbelül 4 milliárd dollár. Kifejezetten azt jelenti, hogy az érme egyre növekvő növekedési hangulata a vásárlókat nagyarányú befektetésre készteti, ami minden bizonnyal az UNI érméjének soha nem látott csúcsra jutását eredményezi.

Mielőtt feltárnánk nektek a mi Az ár előrejelzésének feloldása, vessünk egy pillantást más projektek véleményére az UNI érméről.

Uniswap árjóslat 2021-2024, a Tradingbeast által

Ami a 2021-et illeti Kereskedelmi vadállatok azt jósolja, hogy az érme a legmagasabb 19,497 dolláros és a 13,258 dolláros legalacsonyabb érték között fog kereskedni, és 16,31% -os változással az érme átlagára egész évben 15 598 dollár lesz.

2022-re az UNI átlagosan 20,793 dolláron fog kereskedni, és a 25,991 dolláros csúcs és a 17 674 dolláros mélypont között keveredik, és 55,06% -os változást tapasztal..

2023-ban, a Tradingbeast előrejelzése szerint, az UNI némileg 21,078 és 30,997 dollár között sántikál, és eközben átlagosan 24,797 dolláron fog kereskedni 84,92% -os árváltozással.

A 2024-es évre a Tradingbeasts azt tervezi, hogy az UNI a legmagasabb 34,955 dollár és 23,770 dollár legalacsonyabb érték között keveredik, átlagos árfolyama 27,964 dollár, az árváltozás pedig 108,53% lesz.

UNI 2021-es árjóslat a Walletinvestor részéről

Szerint a Walletinvestor, az UNI 2026-ig átlépi az 50 dollárt, addig pedig több mint 300% -kal nő.

Uniswap árjóslatunk

Miután figyelembe vettük mindazokat a tényezőket, amelyek hosszú távon befolyásolhatják az UNI értékét, a következő előrejelzéseket tesszük:

Uniswap árjóslás 2021

Technikai elemzésünk szerint azt vetítjük, hogy az UNI valahol 13,762 és 20,238 dollár között fog kereskedni, és az érme átlagosan 20 864 dollár körül fog kereskedni 2021-ben..

Az árjóslat visszavonása 2022

2022-ben az UNI azt tervezi, hogy a legalacsonyabb 19 892 dollár és 24,978 dollár között mozog és átlagára 21,743 lesz..

UNI árjóslás 2023

Az előrejelzések szerint az Uniswap átlagosan 24 897 dollárral keveredik 2323 633 és 30 970 dollár között 2023 egész évben.

Uniswap Árpredikció GYIK

Az Uniswap jó befektetés?

Az Uniswap-ba történő befektetés hosszú távú stratégiája ígéretesnek tűnik. Előrejelzésünk szerint az Uniswap a következő 2-3 évben átlépi az 50 dolláros határt.

Az Uniswap átlépi az 1000 dolláros árszintet?

A következő öt évben az Uniswap nem valószínű, hogy 1000 dollárt fog elérni. Nem lehet nehéz 100 dollárt elérni 2025-ig, de az 1000 dollár enyhén optimista törekvés öt év alatt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector