A Blockchain legjobb könyvei kezdőknek 2021-ben

A blokklánc egy olyan időbélyeggel ellátott adatrekord, amelyet nem lehet törölni, és amelyet központi jogosultság nélkül terjesztenek és kezelnek.. 

A blokklánc, mint technológia, néhány évtizeddel ezelőtti adatokkal rendelkezik, de felszakad, és a figyelem középpontjába kerülése a bitcoin megjelenésével vált lehetővé, amelyet az álszemély / csoport fejlesztett és épített a blokklánc-technológiai ökoszisztémára. a Satoshi Nakamoto név. Azóta a blokklánc-technológia és kíséretei hatalmas elismerést és kutatást kaptak. 

Itt egy kicsit a blockchain tudományára és történetére, majd a táblára kerülő legjobb könyvekre fogunk összpontosítani azok számára, akiknek az a szándékuk, hogy többet kutassanak és bővítsék látókörüket a blockchain technológiai területen, és esetleg rést faragjanak maguknak, vagy építsenek a korábbi kutatók és örökbefogadók által már vájt különféle réseken. 

A Blockchain tudománya

A Wikipedia szerint a blokklánc a blokkoknak nevezett rekordok növekvő listája, amelyek titkosítással vannak összekapcsolva. Minden blokk tartalmazza az előző blokk kriptográfiai kivonatát, időbélyegzőt és tranzakciós adatokat, amelyek minden olyan részletet tartalmaznak, amely az előző tranzakcióhoz kapcsolódó ilyen aktuális tranzakcióra vagy blokkra vonatkozik, és ez általában Merkle-fának felel meg.. 

A Science on Blockchain


A peer-to-peer hálózat által kezelt blokklánc kialakításával szemben ellenálló az adatainak módosításával. Ez egy nyílt elosztott főkönyv, amely hatékonyan, ellenőrizhető és állandó módon képes rögzíteni a két fél közötti tranzakciókat. A blokklánc tudománya három oszlopán fekszik, amelyek: decentralizálás ami azt jelenti, hogy a blokkok irányítását nem központilag vezérlik, átláthatóság amely megmagyarázza, hogy minden tranzakció és nyilvántartás igaz, megbízható és helyes, és állandóság, ami azt jelenti, hogy állandóan tárolhat adatokat törléssel, szerkesztéssel vagy elveszéssel. 

A kriptográfia viszont az információk és a kommunikáció kódok használatával történő védelmének módszere, hogy csak azok olvashassák és dolgozzák fel, akiknek az információt szánják. A blokklánc, mint technológia, a kriptográfiára épül, és ez teszi biztonságossá, gyorsá, és ami a legfontosabb, megbízhatóvá. A kriptográfiailag rögzített blokklánc első munkáját Stuart Habernek és W. Scott Stornettának tulajdonítják 1991-ben..

A legjobb könyvek a Blockchain-on

Blockchain: Új gazdaság tervrajza

A probléma, amit a tech-know térben kapunk, az, hogy a legtöbb kukucskál, ha többet szeretne tudni a blockchain technológiáról, vagy azok, akik úgy gondolják, hogy többet tudnak, a kriptovalutákat vagy a bitcoinokat blokkláncnak tekintik, és fordítva. Értelmezik, hogy a blokklánc csak azért épül fel, hogy csak a bitcoinok és más kriptovaluták tranzakcióit rögzítse az egyik pénztárcából, bányászati ​​medencéből vagy cseréből stb.! 

Blockchain az adatok ellenőrzésének, tárolásának és biztonságának elősegítésére épült! Úgy építették, hogy illeszkedjen a mindennapjainkhoz, és tevékenységei. A bitcoinokat és más kriptovalutákat tartalmazó blokklánc-ökoszisztémát úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen az emberi élet számos aspektusának, az olyan ágazatoktól kezdve, mint a mezőgazdaság, a bányászat, az energia, az ingatlan, a sport, a közlekedés, az egészségügy, a banki szolgáltatások, a gyártás, a kereskedelem finanszírozása és még a kormány is. / állami szektor. 

BlockChain Bluwprint egy új gazdaságért

Az az igazság, hogy a blokkláncot a gazdaság minden területére kiterjedően, a növekedés és fejlődés érdekében építették fel, mint terv, amelyre egy sokkal jobb világgazdaság épül és fog virágozni, ahol az egyes ágazatokhoz kapcsolódó összes adatot csak azok titkosítják. megtartotta és biztonságban tartotta. Lényegében, tömör és egyértelmű szavakkal, a blokklánc a következő! 

A Blockchain elsajátítása

Soha senki nem kelt fel egy hideg reggelen, és nem lett hozzáértő író, vagy beszédes szónok / szónok, vagy tapasztalt és sikeres művész vagy sportoló, időbe és tanulmányokba telt, mire elsajátította művészetét és profivá vált. Így van ez a blokklánccal is, így ha valaki valaha el akarja sajátítani a blokklánc teret, annak technológiai know-how-ját, kriptográfiáját, kódolását és a blokkláncban rejlő egyéb alapokat, akkor várhatóan egy ilyen ember készen áll arra, hogy időt szenteljen, és természetesen tanulmányozza a blockchain mezőjébe. A cikk későbbi részében a blokkláncról szóló legjobb könyveket fogjuk tanulmányozni, amelyek segítenek elsajátítani a blokklánc művészetét és tudományát.

A Blockchain legjobb könyvei kezdőknek 

legjobb könyvek a blockchainről

Jelenleg különféle könyvek érhetők el a blokklánc-sorozatokról, de a lehető legjobban kell eljárni, hogy teljes körűen átfogja mindazt, ami szükséges a blokklánchoz. A táblára ajánlott legjobb könyvek kezdőknek tartalmazni fogják; 

 1. Melanie Swan Blockchain: Terv egy új gazdasághoz. 
 2. Daniel Drescher könyve a Blockchain alapjairól: Nem technikai bevezetés 25 lépésben.
 3. A Cybrosys Technologies Blockchain e-könyve. 
 4. A Bitcoin elsajátítása Andreas M. Antonopoulos által. 
 5. Blockchain Revolution, Don és Alex Tapscott. 
 6. Melanie Swan blokklánca. 
 7. Phil Champagne Satoshi könyve. 
 8. Blockchain a koncepciótól a végrehajtásig Debajani Mohanty által. 
 9. Sir John Hargrave blokklánc mindenkinek. és,
 10. A bitcoinok és blokkláncok alapjai: Bevezetés a kriptopénzekbe és az őket működtető technológiába Anthony Lewis. 

E könyvek mindegyike biztosan kibővíti a blokklánc ismereteit, függetlenül attól a szinttől, amelyen azelőtt olvasta őket.

A legjobb könyvek a blokklánc fejlesztéséről 

Az a könyv a Blockchainről

Itt láthatjuk a legjobb hét ajánlásomat a legjobb blockchain könyvekkel kapcsolatban azoknak a fejlesztőknek, akik elmélyülni akarnak a blockchain fejlesztésében és bővítésében. Tartalmazzák; 

 1. Az Ethereum és a Solidity bemutatása: A kriptovaluta és a blockchain programozás alapjai kezdőknek, Chriss Dannen.
 2. Roger Watten Hofer blokklánc-tudománya. 
 3. Az a könyv a Blockchainről: Jonathan Morley egyórás bevezetése. 
 4. Blockchain-kompatibilis alkalmazások: Ismerje meg a Blockchain ökoszisztémát és annak működését David Metcalf, Max Hooper és Vikram Dhillon. 
 5. A Blockchain Developer: gyakorlati útmutató a tervezéshez, Elad Elton. 
 6. Blockchain Developers Guide: Intelligens alkalmazások fejlesztése Blockchain technológiákkal, Brenn Hill és mtsai.
 7. A Bitcoin programozása: Ismerje meg, hogyan programozhatja a bitcoinokat a Scratch-tól Jimmy Song. 

A Botcoin programozása

Ezek a könyvek mindent tartalmaznak a programozók számára, akik úgy döntenek, hogy megismerik és hozzájárulnak a blokklánc ökoszisztéma fejlődéséhez. 

Korábban megjelent könyvek a Blockchainről

Vessünk egy jó pillantást néhány tavaly kiadott válogatásra azok számára, akik frissen megjelent könyveket szeretnének, amelyek természetesen aktuálisak, és több információt és eredményt tartalmaznak a blockchainról, amelyeket tartalmaznak; 

 1. Blockchain buborék vagy forradalom: Aditya Agashe, Neel Mehta és Parth Detroja a Blockchain és a kriptovaluták jelene és jövője. 
 2. A Blockchain alapjai: Útmutató az írástudás építéséhez a Blockchain közgazdaságtanában, technológiájában és üzletében Behina Waterbury, Bill Wagner és Tom Serres. 
 3. Blockchain: A következő minden, Stephen P. Williams. 
 4. Legal Tech, Intelligens szerződések és Blockchain szerkesztette Corrales Compagnucci és mások. 
 5. A Bitcoin és a Blockchain alapjai: Nem technikai bevezetés kezdőknek a Blockchain technológiáról … írta Arthur T. Brooks. 

Ezek a könyvek frissen sültek, és a blokklánc technológiai ökoszisztémájával, annak minden alapjával, sőt fejlődésével kapcsolatos különféle kutatások átdolgozott és áttekintett eredményeit tartalmazzák.. 

Következtetés 

Ahhoz, hogy elsajátítsa a blockchain művészetét és tudományát, először is fel kell készülnie arra, hogy tanulmányozza. Ez a cikk igazságot adott a blockchainra vonatkozó jó és ajánlott könyvekkel kapcsolatban, mind a fejlődésével, a történelmével, mind a kezdők számára. Élvezd az utazást. E könyvekhez való hozzáféréshez bármikor megtekintheti a pdf meghajtót vagy az amazon könyveket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector