A Blockfolio használata: Teljes bemutató, beállítás, telepítés

Ha hallottál egy kicsit azokról az emberekről, akiknek sikerült tisztességes összeget keresni a kriptográfia kereskedelméből, akkor úgy dönthettél, hogy kipróbálod magad. Néhány kutatás után és a kriptovaluta-útmutatók elolvasása után azonban kiderült, hogy vannak ilyenek ezer digitális érmék, amelyek több száz különböző tőzsdén kereskednek, mindegyiknél eltérő árfolyammal. Ezt látva biztosan gondoltad „Hogyan tudja bárki nyomon követni mindezt?”. Egy Google-keresés egy alkalmazáshoz vezetett, és most azon gondolkodik, hogyan használja a Blockfolio-t. Olvassa el ezt a rövid Blockfolio útmutatót.

Mi a Blockfolio?

Mielőtt elmagyaráznánk a Blockfolio használatát, röviden kommentáljuk, hogy mi is ez. Blockfolio egy kriptográfiai portfóliókövető. A portfólió követése nem új vagy kizárólagos a kriptográfia területén. A tőzsdeügynökök mindig figyelték részvényeiket, hogy megtudják, hogyan viselkednek és hogyan profitálnak a régi „alacsony vétel és magas eladás” axiómából. A kriptovaluták nagyjából ugyanúgy viselkednek, és így jöttek létre a kriptográfiai portfóliók. Ezek olyan szoftveralkalmazások, amelyek lehetővé teszik a titkosítási tokenek árának figyelemmel kísérését, így eldöntheti, hogy mikor vásárol vagy ad el.

Hogyan működik a Blockfolio?

A Blockfolio információk gyűjtésével és megjelenítésével működik. Ezen információk egy részét maga az alkalmazás gyűjti össze. Folyamatosan nyomon követi több mint 8000 érme árát számos tőzsdén, és megjeleníti az Ön számára releváns érmék árait. A többi információt Ön adja meg. Ha például néhány Ripple (XRP) tokent vásárolna a Bitcoin (BTC) segítségével, akkor megadná a tranzakcióval kapcsolatos információkat (vásárolt összeg, ár, díjak stb.). Ez lehetővé tenné az alkalmazás számára, hogy megjelenjen, ha az adott vásárlás hosszú távon megtéríti vagy elveszíti a pénzét.

A Blockfolio biztonságos?


A Blockfolio lehetővé teszi, hogy összekapcsolja titkosítási fiókjaival, így a kereskedéseivel kapcsolatos információk szinkronizálhatók közvetlenül az alkalmazáshoz. Vannak, akiknek kétségei lehetnek a Blockfolio ilyen jellegű engedélyének megadásával biztonsági okokból. De valójában nincs mitől tartani.

Először is, a cserefiókok összekapcsolása teljesen opcionális. Tökéletesen nyomon követheti jelzőit anélkül, hogy hozzáférést biztosítana a tőzsdékhez, de ez azt jelenti, hogy az összes tranzakciós információt manuálisan adja meg. Másodszor, az alkalmazás valójában igények a csere összekapcsolása csak olvasható kulcsokon keresztül történik, így az alkalmazásnak nincs hozzáférése kereskedésekhez vagy visszavonásokhoz. Harmadszor: az összes kulcsot az eszközön tárolja, és nem a Blockfolio szerverein. Végül a Blockfolio nem igényel semmilyen személyes információt a felhasználóitól.

Más szóval, a Blockfolio használata teljesen névtelen és biztonságos.

Az egyetlen lehetséges biztonsági kérdés az, hogy valaki esetleg a kezébe veszi a telefonját, és megnézi, mennyit ér a portfóliója. Ezt megakadályozhatja a jelszó zárolásának engedélyezésével. Ha mégis megteszi, akkor kiválaszt egy négyjegyű jelszót, amelyet minden alkalommal meg kell adnia, amikor megnyitja az alkalmazást.

A Blockfolio az egyetlen crypto folio tracker odakinn?

Biztosan nem. Van néhány Blockfolio alternatíva. Néhány nagyobb név ebben a tekintetben a Delta, a CoinTracking, a Crypto Compare és a Hodler. Mindegyik kiváló lehetőség a titkosítási portfólió figyelemmel kísérésére. Néhányuk azonban pro verziók vásárlását követeli meg minden funkciójuk feloldásához. A Blockfolio teljesen ingyenesen letölthető és használható minden funkciójával, kiegyensúlyozva egy szép felhasználói felülettel és a könnyű használatsal. Mind az iOS, mind az Android verzióját nagyon jól értékelik a felhasználók.

Most térjünk át a tényleges Blockfolio oktatóanyagra

A Blockfolio használata

1. lépés: Az alkalmazás telepítése

A Blockfolio mind iOS (9.1 vagy újabb verzió), mind Android (5.0 vagy újabb) verzióhoz elérhető, és ingyenesen letölthető mind az Apple-től Alkalmazásbolt és A Google Play. Miután rákattintott az „Install” gombra, és elfogadta a szükséges engedélyeket, a Blockfolio néhány percen belül letölt és telepít, az internetkapcsolattól függően.

A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást, és megjelenik az üdvözlő képernyő. Csúsztassa ujját az intro képernyők elolvasásához, majd érintse meg a gombot a Blockfolio használatának megkezdéséhez. Látni fogja kezdeti kezdőképernyőjét, ahol a Bitcoin és az Ethereum már látható.

hogyan kell használni a blockfolio-t

A jobb felső sarokban lévő három pont megérintésével megjelenik egy menü, ahol elérheti a beállítások képernyőt és néhány más lehetőséget. Két, azonnal elérhető opció lehetővé teszi, hogy kiválassza, hogy a részesedése százalékban jelenik-e meg, vagy pedig teljesen el akarja rejteni az egyenlegét.

blockfolio letöltés

2. lépés: Az érmék hozzáadása

Itt az ideje elkezdeni hozzáadni a birtokában lévő vagy nyomon követni kívánt érméket. A folyamat nagyon egyszerű. Először érintse meg az alján található „+” gombot. Ez megjeleníti a képernyőt, ahol érméket adhat hozzá vagy linkeket cserélhet. Mivel a Blockfolio több mint 8000 különféle érmét képes követni, a lista végiggörgetése nem a legpraktikusabb megoldás. Használja a keresőmezőt, és írja be a hozzáadni kívánt érme nevét vagy kódját. Ebben a példában hozzá akarom adni az EOS-t.

hozzáadva érméit a blockfolio-hoz

Amint a figyelni kívánt token megjelenik a listában, koppintson rá, majd érintse meg a megjelenő „Watch” gombot.

Ez az! Hozzáadta első érméjét portfóliójához. Ismételje meg a fenti lépéseket minden nyomon követni kívánt érméhez, és ezek hozzáadásra kerülnek a kezdőképernyőn.

3. lépés: Az Exchange összekapcsolása

Mint fentebb említettem, ez a lépés nem szükséges, de ez javíthatja portfólió-követési élményét és teljesen biztonságos. Fiókja összekapcsolása nem engedi, hogy a Blockfolio kereskedjen, vagy pénzt vegyen fel a pénztárcájából. Ez a link csak az alkalmazás számára teszi lehetővé a tranzakciók előzményeinek olvasását és megjelenítését.

Cserefiókjának összekapcsolásához érintse meg az alján található „+” ikont, ugyanúgy, mint az érmék hozzáadásakor. Néhány legnépszerűbb tőzsde, például a Binance, a Bitfinex, a Bittrex és a Coinbase azonnal látható, de vannak további lehetőségek. A teljes listához koppintson az „összes megtekintése” elemre.

Tegyük fel, hogy összekapcsolja a Bitfinex-fiókját. Érintse meg az ikont, és ezzel eljut a megfelelő képernyőre.

bitfinex számla

Ne feledje, hogy a hivatkozás létrehozásához meg kell adnia egy API kulcsot és egy API titkos kulcsot is. Ezeket a kulcsokat a Bitfinex webhelyén kell létrehoznia. Miután létrehozta őket, manuálisan beírhatja őket, vagy megérintheti a QR-kód ikont, hogy beolvassa őket a Blockfolio-ba. Ne feledje, hogy ezek a billentyűk kell legyen csak olvasható.

Miután a kulcsok az alkalmazásban vannak, koppintson a „Kapcsolat hozzáadása” elemre. Ha az alkalmazás észleli, hogy az API-kulcsok nem csak olvashatók, erről emlékeztetni fogja Önt, és meg kell javítania a kulcsengedélyeket a tőzsde webhelyén. Ha minden megnézi, létrejön a link.

4. lépés: Tranzakció regisztrálása

Most, hogy hozzáadta az összes érmét és összekapcsolta a tőzsdéket, nézzük meg, hogyan adhat hozzá egy tranzakciót. Tegyük fel, hogy 4,3 EOS tokent adott el, hogy ETH-t vásároljon a Poloniex-en.

A kezdőképernyőn keresse meg az EOS-t a portfóliójában, és érintse meg a mellette található „Hozzáadás” gombot. Most megjelenik egy képernyő, ahol kiválaszthatja a tőzsdét, ahol vásárolt, kereskedési pár, token ár és egyéb részletek. Miután mindent kitöltött, érintse meg a „Tranzakció mentése” gombot. Mentés után a részvények frissülnek.

Más funkciók

A Blockfolio sok értékes információval szolgálhat a kereskedők számára. Az alul található gombok segítségével megtekintheti a piaci információkat, és kétféle forrásból kaphat frissítéseket. A „Hírek” gomb több kriptokereskedelemre szakosodott webhely információit jeleníti meg, és testreszabhatja a kívánt forrásokat is. A „Signal” információkat jelenít meg a követett tokenekről, amelyeket maguk a tokenek készítői adnak meg. Végül beprogramozhatja a Blockfolio figyelmeztetést, amikor a tokenek ára meghaladja vagy meghaladja az Ön által beállított korlátokat. Például beprogramozhatja a Blockfolio-t, hogy értesítse Önt, amikor a Bitcoin ára meghaladja a 12 000 USD-t, vagy 8 000 USD alá esik..

Lásd még: A Bitcoin kifizetésének legjobb módja

Következtetésképpen…

A tőzsdék százai között elosztott érmék ezreivel a kriptovaluta kereskedelem számtalan lehetőséget kínálhat némi pénzszerzésre. A jelképes árak és a kereskedési lehetőségek figyelése azonban ijesztőnek bizonyulhat. A kripto portfóliókövetők lehetővé teszik, hogy útközben nyomon kövesse kereskedési információit, és figyelmeztesse Önt a lehetséges ügyletekre. Ha kriptokereskedelembe kezd, a portfóliókövető elengedhetetlen. A Blockfolio pedig biztonságosan és hatékonyan végzi a munkát.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az útmutatót a Blockfolio használatáról!

Hagyjon egy megjegyzést alább, ha kérdése van a Blockfolio alkalmazás beállításával kapcsolatban!

Olvasson tovább: Hogyan vásárolhatunk további altcoinokat

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector