A DigiByte (DGB) kitermelése: átfogó útmutató

Ez a cikk megosztja veletek, hogyan kell kibányászni a DigiByte-ot (DGB) és az összes vele járó apró furcsaságot. Először adunk néhány háttérinformációt a DigiByte-ról, amelyet követünk a bányászati ​​kaland megkezdéséhez szükséges különféle követelményekkel.

A kriptopénz bányászata az egyik legfontosabb tevékenység a kriptográfiai térben. Bár napjainkban sok kriptovaluta nem igényel bányászatot a hálózatán, a piaci kapitalizáció alapján a Top 10 kriptovaluta nagy többsége mégis.

Valójában a két legfontosabb kriptovaluta, a Bitcoin és az Ethereum, mindkettő kriptovaluta bányászatot igényel blokkláncuk megfelelő működéséhez. A bányászott digitális eszközöket a legbiztonságosabbnak és a leginkább decentralizáltnak tekintik az iparban.

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan lehet kibányászni a Digibyte-ot

1. Készítse elő a GPU-t a bányászathoz. Telepítse a legújabb stabil illesztőprogramokat a hivatalos webhelyről.

2. Töltse le és telepítse a Digibyte pénztárcát. Szerezze be pénztárca címét; ez felhasználónévként szolgál a Digihash bányászati ​​medencében.


3. Töltse le a DigiByte 1-Click bányászot, és futtassa a szoftvert. A számítógép biztonsági rendszere vírusként jelölheti meg a programot. Ez hamis pozitív.

4. Futtassa az 1 kattintásos bányászt, és konfigurálja a bányászati ​​készletet. Adja meg felhasználóneveként a DigiByte pénztárca címét.

5. A bányászat megkezdéséhez kattintson a Start gombra.

Lépjen az Egy kattintásos bányász oldalra

Digibájtos bányászati ​​algoritmus összehasonlító táblázat

Digibájtos bányászati ​​algoritmus összehasonlító táblázat

AlgorithmEquipmentPools
Algoritmus Felszerelés Medencék

Groestl

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Qubit

CPU, GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Suprnova.cc

Scryp

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, P2Pool

SHA-256

ASIC

DigiHash, TheBlocksFactory, Ispace.co.uk

Gombolyag

GPU

DigiHash, TheBlocksFactory, Bányászati ​​mező

Mi a DigiByte

A DigiByte (DGB) A Blockchain arra összpontosít, hogy felhasználóinak élvonalbeli, nagy sebességű biztonságot nyújtson. A kriptográfiailag biztonságos decentralizációs hálózat és a tranzakciós idők révén, amelyek 40-szer gyorsabbak, mint a Bitcoiné.

A Digibyte Blockchain 3 rétegre bontható:

  1. Alkalmazások / DigiAssets Layer – az ökoszisztéma legtöbb felhasználója használja mindennapi alkalmazásaihoz. A DGB itt biztosítja a DigiAssets réteget is, amelyre épít.
  2. Digitális eszköz / nyilvántartási réteg – a DGB-tokenek, amelyek ösztönzik a közösséget a projekt bányászatára és fejlesztésére, és ami a legfontosabb, a DGB biztonságos.
  3. Core Communications Protocol / Global Network Layer – támogatja az összes DigiByte infrastruktúrát.

A bányászok a második rétegben működnek, több algoritmussal rögzítik a DigiByte-ot. Ez úgy történik, hogy új tranzakciókat dolgoznak fel a megváltoztathatatlan nyilvántartáson, és a DGB-t keresik jutalomként az aktuális blokk sikeres megoldásához. Kezdjük feltárni, hogyan lehet bányász, és csatlakozhat a blockchain ökoszisztéma csodálatos részéhez.

DigiByte DGB pénztárcák

A bányászat megkezdése előtt meg kell ismerkednie a DigiByte pénztárca. A bányászott érméket bányászati ​​címre kell küldeni, miután azokat sikeresen bányászták.

Javasoljuk, hogy nézzen át többször, keresse meg az áttekintéseket és a korábbi kérdéseket. Ahol csak lehetséges, javasoljuk egy hardvertárca használatát, mivel ez növeli a maximális biztonságot. A csere cím mindig használható, de ezt erősen javasoljuk.

DigiByte DGB Mining

Először arra kell gondolni, hogy hogyan bányászza meg a Digibyte-ot. A DGB meglehetősen egyedi blokklánc, mivel 6 bányászati ​​algoritmussal bányászható; Skein, Groestl, SHA-256, Scrypt, Qubit és Odocrypt. Skein és Groestl használják GPU bányászatra, a Qubit, az SHA-256, a Scryptet pedig az ASIC bányászok uralják, az Odocrypt pedig az FPGA bányászatra.

Míg CPU-kat használhat a DGB bányászatára a Qubit, az SHA-256 és a Scrypt használatával, ez idő- és pénzpazarlás lenne, de jó gyakorlat lehet, mielőtt nagy összegeket költene egy dedikált bányászati ​​berendezésre. Ha belemerül a projekt teljes ökoszisztémájába, akkor a lehető legjobban felhasználhatja kutatási idejét, mielőtt elkötelezi magát a pénzügyi befektetések mellett.

A cél a nyereségesség elengedhetetlen a bányászati ​​számológépek számára. WhatToMine rendelkezik néhány csodálatos számológéppel az Skein, SHA-256, Scrypt, Qubit és Odocrypt algoritmusokhoz. Érdekes megjegyezni, hogy a Groestl nem támogatott.

Grafikus kártyák használata

A DigiByte bányászatára egyszerű és összetett válaszok vannak Nvidia grafikus kártyák. Az egyszerű az, ha telepítjük a Skein connect-et egy Skein bányászati ​​medencébe, és összegyűjtjük a DGB-t, ahogy bányásznak. Másrészt a bonyolult kérdés az idő és a pénz kérdésének feltevése, ha ez a legjövedelmezőbb érme, amelyet bányászni fognak, és a kitermelt érmék fedezik-e az áram költségeit.

A nyereség megszerzése másodlagos probléma a költségek fedezéséhez képest, és nem havi újbóli befektetés a villamosenergia-költségekbe.

Mindig használjon bányászati ​​számológépet, és ossza el a nyereséget két okból:

  • Először is, a kriptovaluta bányászata erősen spekulatív, a kriptovaluta értékei hevesen ingadoznak;
  • Másodszor, a bányászati ​​fúrótornyok az üzemidő miatt nem tudnak megfelelni az ígérteknek. A bányászati ​​létesítmények környezete, a környezeti hőmérséklet és a légáram a két legnagyobb aggodalomra ad okot. A hőmérséklet növekedése az áramköri lapok túlmelegedését okozza, és nem az optimális teljesítményükkel fog működni.

Ha nem csak 1 DigiByte bányászgépet üzemeltet, akkor figyelembe kell vennie a hangzást és fel kell hívnia a nem kívánt figyelmet a bányászati ​​tevékenységeire. A többféle aggály visszavonja a felesleges figyelmet.

Ez a 3 legsürgetőbb eset rendkívüli, de jogos kockázatok, amelyekre gondolni és mérsékelni kell: a bányászati ​​felszerelések ellopása, váltságdíjért történő emberrablás, vagy túszként fogva tartás és az összes digitális eszköz átadásának kényszerítése.

Használja a Groestlt és a Groestl bányászati ​​készletet, ha a DGB-t egy AMD grafikus kártyát, amely az összes fent említett összetettséggel rendelkezik, mivel az Nvidia-t figyelembe kell venni. A bányagép felállításakor mindig kövesse a lépésenkénti útmutatásokat, mivel az apró hibák később súlyos problémákat okozhatnak.

Az AMD és az Nvidia felépítése egyedülálló, és bármelyik grafikus kártya nem lesz olyan nyereséges, mint a következő. A DGB wiki rendelkezik a támogatott GPU-kártyák listájával.

Hogyan aknázzam fel a Digibyte-ot

Bányászat DigiByte az ASIC Machines

Ha komolyan akarja foglalkozni a DGB bányászatával, az ASIC bányászat az egyik leghatékonyabb módszer a bányászat vállalkozásként való megkezdésére. A bányászat passzív jövedelmet eredményezhet, ha meg tudja tartani a költségek és a profit arányát. ASIC bányász jövedelmezőség szorosan összefügg az érmék piaci értékével és a gép életkorával. Használat előtt vásároljon sokat.

Az ASIC bányászatát az ASIC gyártói és a nagy bányafarmok uralják, első jogokkal az új hardverekre. Tisztességtelen előnyük van a méretgazdaságosság terén, mivel a nagyobb gazdaságok számára alacsonyabb árakat kínálnak a nagyobb kötegeknél, így központosítva a legtöbb blokklánc-hálózatot (még ha korlátozott módon is, de végül is meggyengült a hálózat).

Ezek a gyakorlatok korlátozzák a kisgazdaságok azon képességeit, hogy diverzifikálják és meghosszabbítsák a befektetések megtérülési (ROI) periódusát, ami végső soron az ASIC érmékbe történő kevesebb befektetést eredményezi, másutt a jobb megtérülés miatt. Az egyetlen érme, amely valóban képes túlélni ezt, a Bitcoin.

Hogyan bányászom a DigiByte-ot

Bányászat DigiByte FPGA gépekkel

Az FPGA bányászat a nyereségességen túl további előnnyel jár; visszahozza a decentralizált blokkláncok elosztott jellegét. Az FPGA nem mentes a saját problémáival szemben; összetett számítógépes grafikus kártyákról van szó, amelyek sikeres működéséhez jó informatikai ismeretekre van szükség.

Számos forrást kell megvizsgálni, javasoljuk, hogy kezdje a DigiByte wiki és BitcoinTalk. Mindegyik kártya tovább optimalizálható egy bitfolyam hozzáadásával, amely túlteljesíti az FPGA kártyát, és ha nem megfelelően konfigurálják, néhány órán belül meghibásodást okozhat. FPGA hardverekhez és bitfolyamokhoz javasoljuk fpga.guide. A DGB wiki rendelkezik néhány javasolt FPGA kártyával is.

Bányászati ​​medencék

A bányászati ​​medence használatával történő bányászat nem kötelező, de az önálló bányászat alternatív költsége nem éri meg a kockázatot, kivéve, ha a bányászati ​​műveletek első napjától kezdve egy nagy bányafarmot üzemeltet. A Solo Mining egyenértékű a sorsoláson való részvétellel és hasonló a szerencsejátékhoz, hacsak nem a DGB-vel teszi jól.

Sajnos ez egy szörnyű választás. Hálózati kivonatolási arányuk magas, és az esélyek nem kedveznek Önnek. Önálló bányászat esetén utánanézhet SHA256, Scrypt, Qubit, és Odocrypt.

Javasoljuk a bányászati ​​medencéket, mivel ezek nagyszámú kis műveletet hajtanak végre nagy erővel, amellyel számolni kell. Itt játszik szerepet a bányászkalkulátor, mivel ésszerű bizonyossággal megjósolhatja, hogy mennyit fog keresni a DGB bányászati ​​műveleteiből..

A bányászati ​​medencék részletes elemzéséhez áttekintheti bányászpoolstats.stream. Minden algoritmus lebontásra kerül, hogy jobb képet kapjon a hálózatról Gombolyag, SHA256, Scrypt, Qubit, és Odocrypt.

GPU bányászati ​​medencék

Groestl bányászati ​​medencék

Skein bányászati ​​medencék

ASIC bányászati ​​medencék

Qubit bányászati ​​medencék

Scrypt bányászati ​​medencék

SHA256 Bányamedencék

FPGA bányászati ​​medencék

Odocrypt bányászati ​​medencék

A medencékkel kapcsolatos további információkért a DigiByte összeállította a bányászati ​​medencék listáját, gondosan vizsgálja felül az egyes bányászati ​​medencéket, és találja ki magának, hogy csalások vagy sem.

DigiByte Cloud Mining

A felhőbányászat gyors és egyszerű megoldás arra, hogy a profi bányászok érméket bányásszanak az Ön számára. Mindkét HashFlare és NiceHash elég jó hírnévvel rendelkezik, hogy ajánlhassuk őket, mi végül a NiceHash-t részesítjük előnyben, de a HashFlare ugyanolyan képes.

A felhőbányászatnak azonban megvannak a maga kockázatai. Bár semmilyen felszerelést nem kell karbantartania, Ön felelős a szerződés költségéért, és előfordulhat, hogy nem téríti meg kezdeti befektetését, ha a piac az önköltségi ára alá csökken.

DigiByte One-Click Miner

A DigiByte fejlesztői kifejlesztették a egy kattintással bányász. Nincs hibakeresés vagy összetett beállítás, telepítse és futtassa.

Van nekik egy GitHub adattár mind a Windows, mind a Linux számára. A program egyszerű és könnyen használható. A DBG csökkentette a belépési korlátot azok számára, akik Nvidia vagy AMD grafikus kártyával vagy kártyákkal rendelkező számítógéphez férnek hozzá.

DigiByte Free Mining

A bányászat nem jelent ingyenes érméket, sok munkát kell befektetni a kutatásba, a tervezésbe és az elrendezésbe. A rendelkezésre álló módszerek mindegyike bizonyos költségekkel jár. Ha már van tétlen számítógépe vagy laptopja, akkor CPU-n vagy GPU-n keresztül bányászhatja.

Ennek azonban napi áramköltsége van, és lerövidíti gépeinek élettartamát, mivel a bányászat fizikailag intenzív a számítógépek számára. Ez nem azt jelenti, hogy ne próbálkozzon a DGB vagy a kedvenc érme bányászatával. A megszerzett tudást nem lehet elolvasni és megszerezni, gyakorolni kell.

Következtetés

A bányászat mind a szeretet, mind a haszon érdekében végzett munka. A DigiByte szilárd közösséggel rendelkezik, amely segít, ha szüksége van rá. A DigiByte távirat bányászcsoport rengeteg információval rendelkezik, és ami még fontosabb: olyan emberek, akik hajlandók segíteni abban, hogy bányász vagy jobb bányász legyen.

Ha még soha nem bányászott, kezdjen egy középkategóriás játékgéppel, kezelje a bányászatot hobbiként, és ne haszonszerzés céljából, hogy felmérje, valóban ezt akarja-e csinálni. Amíg belekezd a dolgok lendületébe, a tapasztalatok összegyűlnek, mivel a bányászat számos érdekes problémával küzd.

A legtöbb probléma megköveteli a keresőmotorok kreatív használatát, hogy hasonló problémát találhasson a múltban. Ha nem, akkor a BitcoinTalk szinte mindig megoldást kínál szinte minden problémára. Ha nem, akkor valaki ötletelheti Önnel a problémát.

Soha ne fektessen be többet, mint amennyit hajlandó elveszíteni. Bármely bányagépet pénzügyileg felelősségteljes gazdasági javításon túl egy áramfeszültség vagy egy csésze reggeli kávé károsíthatja.

Ezen kockázatok ellenére a blokkláncokat ki kell aknázni, különben megszűnik a munka blokkláncainak minden decentralizált igazolása. A tétérmék igazolása nincs elég decentralizáltan ahhoz, hogy ellenálljon a kormányzati beavatkozásnak, ha ezekbe a projektekbe egy fiatalló kerül.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector