A Tezos (XTZ) vásárlása – A kereskedés legjobb tőzsdéi

Szóval, talált információkat a Tezos platformról a dApps és az intelligens szerződésekhez, befektetni szeretne a tokenjükbe, és kíváncsi arra, hogyan lehet megvásárolni a Tezos-t. Meg fogja találni, hogy ez nem sokban különbözik más altcoinok vásárlásától. Olvassa tovább az információkat és a lépésenkénti útmutatót.

Mi a Tezos?

Először is, a Tezos egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a blokklánc irányítását és annak szabályrendszerének módosítását, a blokklánc egészének minimális megzavarása mellett. Ez a képesség lehetővé tenné a blokklánc számára, hogy frissítse önmagát anélkül, hogy két külön blokkláncra kellene osztania (ez a folyamat néven ismert elágazás). A Tezos blokklánccal való interakcióhoz a felhasználóknak meg kell szerezniük és tartaniuk a Tezos tokeneket (XTZ).

Hol lehet megvásárolni a Tezos-t?

A cikk megírásakor 26 különböző tezos csere létezik. Ezen tőzsdék első öt kereskedési volumen szerint rendezve az MXC, a Coinbase Pro, a BitMax, a Kraken és az Oceanex.

Vásárolhatok Tezos-t a Binance-en?


A cikk írásakor (2019. augusztus 10.) a Binance nem kereskedik a Tezos XTZ tokenekkel. Megtekintheti a Crypto Market Cap által a tezók cseréinek teljes, frissített listáját ide kattintva.

Hogyan lehet megvásárolni a Tezos XTZ-t

Az első lépés az, hogy legyen egy pénztárcája, ahol biztonságosan tárolhatja jelzőit, miután megvásárolta a tezos kriptovalutát. Számos szoftver és hardver pénztárca áll rendelkezésre.

 1. Szoftvertárcák: Windows és macOS felhasználók számára választhatunk a Galleon Wallet és a Tezbox között. A Galleon Wallet Linux alatt is elérhető, a Tezbox pedig rendelkezik Androidos verzióval. A Tezbox webalapú pénztárcát is kínál, csakúgy, mint a Kukai.
 2. Hardver pénztárcák: Azok számára, akik a hardveres pénztárcákat részesítik előnyben, a Ledger és a Trezor is elfogadja az XTZ tokent.

Ha be van állítva a pénztárca, itt az ideje, hogy megtudja, hogyan vásárolhatja meg a Tezos-t.

Lépésenkénti útmutató a Tezos vásárlásához

1. lépés: Keresse meg tőzsdei és kereskedési párját:

 1. Irány át Crypto Market Cap. A kezdőlapon írja be az XTZ parancsot a jobb felső sarokban található keresőmezőbe.

  kriptopiaci sapka

 2. A következő képernyőn részletes információk láthatók a Tezos tokenről, beleértve a leírást, az aktuális árat (USD-ben) és a piaci mennyiséget. Megjelenik egy árdiagram is. A bal oldalon találja a tíz legnagyobb tőzsdét, amelyek tezókat sorolnak fel, piaci volumen szerint rendezve, a blokklánc-felfedezők listáját a tokenhez és a közösségi média információihoz. Innen kattintva megtekintheti az összes tőzsde részletes listáját, amely felsorolja az XTZ-t.

  tezos kriptopiaci sapka

 3. A tőzsdék teljes listáját megnézve az egyes tőzsdék összes XTZ kereskedési párját is megtekintheti. A következő sapkában láthatja, hogy Kraken lehetővé teszi a Tezos XTZ és a Bricktox (XBT), az amerikai dollár, az Euro, az Ethereum (ETH), a Bitcoin (BTC) és a kanadai dollár közötti kereskedést. Ha ezeknek a titkosítási tokeneknek bármelyike ​​a tulajdonában van, akkor csak az a kérdés, hogy átadja őket a tezók vásárlásához választott tőzsdére.

  tezos cserék

2. lépés: Tokenek átvitele a Tezos központjába

Tegyük fel, hogy ebben a példában tezos kriptovalutát akarok éterrel vásárolni, és ezt a BitMax tőzsde segítségével választottam, amely az első a listán XTZ / ETH kereskedési párral. Megállapítja, hogy minden kriptográfia ugyanazt az alapeljárást követi.

 1. Jelentkezzen be a BitMax szolgáltatásba és a felső szalagon kattintson a „Saját eszközeim” és a „Betét” elemre.

  bitmax bejelentkezés

 2. Kattintson a legördülő menü ETH elemére.

  hogyan lehet tezókat vásárolni

 3. Ebben a cserében bemutatjuk Önnek az Ethereum pénztárca címét. Ha étered egy olyan mobil pénztárca alkalmazásban van, mint például a Trust Wallet, nyisd ki a pénztárcát, válaszd a „küldés” lehetőséget, majd szkenneld be a QR-kódot a cím beillesztéséhez. Írja be a betáplálandó éter mennyiségét, és küldje el a BitMax-nak.

  hol lehet tezókat venni

 4. Ha éterét egy másik központban, e-pénztárca szolgáltatásban vagy internetes pénztárcában tárolja, másolja a pénztárca címét a vágólapra. Tegyük fel, hogy ebben a példában éter tokenek vannak tárolva egy Uphold fiókban. Az eljárás nagyon hasonló más e-pénztárcákhoz vagy kriptoközvetítőkhöz.

 5. Jelentkezzen be a Uphold-ba, és válassza ki az ETH kártyáját. Ezután kattintson a „Küldés a kriptovaluta vagy segédprogram tokenre” elemre.

  vásárolni tezos XTZ

 6. Görgessen lefelé a listán, amíg meg nem jelenik az ETH, kattintson, és megjelenik egy képernyő, ahová beillesztheti a pénztárca címét, és beírhatja a BitMax-ba befizetni kívánt éter mennyiségét. Az átvitel megerősítése után néhány percbe telik, amíg az átutalás befejeződik. Ha ez megtörténik, akkor készen lesznek az éterjelzőid a tezók megvásárlására.

  tezos kriptovalutát vásárolni

3. lépés: Az ETH kereskedése XTZ-re

Itt az ideje, hogy megvásároljon tezos kriptovaluta tokenteket a kedvenc kriptopiacán.

 1. Menjen vissza a BitMax oldalra, és kattintson a felső “szalag” gombra. Egy kereskedési oldalra kerül. Ebben a példában a BTMX / USDT pár kereskedési oldalát nézzük.

  kripto útmutató vásárlása

 2. Mivel kereskedelmünk éter tokenekkel fog foglalkozni, kattintson a bal oldali oszlopban található „ETH” fülre, és írja be az „xtz” szót a keresőmezőbe. Miután megjelenik az XTZ, kattintson rá, és a megfelelő kereskedési oldalra kerül.

  bitmax csere

 3. Ezen a kereskedési oldalon az alul található gombok segítségével mind a „Vásárolhat XTZ-t” a letétbe helyezett ETH-val, akár az „Eladhatja az XTZ-t”, amelyet már birtokolhat, hogy további ETH-t szerezzen be..

  hogyan kell használni a bitmax-ot

  vesz tezos xtz

4. lépés: Tezos zsetonjainak átvitele személyes pénztárcájába

Csakúgy, mint más kint lévő pénzváltók esetében, a BitMax sem adja meg pénztárcájának magánkulcsait. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem igazán birtokolja őket. Emiatt és más biztonsági okokból jó tanács, ha hosszabb ideig nem őrizzük meg a zsetonokat a pénztárcákban.

 1. Ha a BitMax-ból szeretne pénztárcájába átvinni, kattintson a „Saját eszközök” és a „Visszavonás” lehetőségre a kezdőlap felső szalagján. Megjelenik a visszavonási képernyő.

 2. Válassza az XTZ elemet a bal oldali legördülő menüből. A jobb oldalon illessze be a szoftveres vagy hardveres tezos pénztárca címét, írja be az átadni kívánt tezos tokenek mennyiségét, illessze be vagy írja be a megfelelő biztonsági kódokat, majd kattintson a „Visszavonás” gombra. Miután ez befejeződött, a tokenek a személyes pénztárcájában lesznek tárolva.

  bitmax crypto exchagne

Következtetés

A tezos zsetonok vásárlása meglehetősen egyszerű folyamat, egyáltalán nem különbözik más altcoinok vásárlásától. Arról van szó, hogy megfelelő kereskedő párral cserét kell találni, meglévő zsetonjait át kell vinni az adott tőzsdén lévő megfelelő pénztárcába, ki kell cserélni a kereskedelmet, és végül az újonnan megszerzett tezos zsetonokat át kell vinni a személyes pénztárcájába. Rengeteg tőzsde és kereskedési pár közül lehet választani, és az itt vázolt lépések végrehajtásával csak percekre van a Trezor tulajdonosa, amely lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépjen a Trezor blokklánccal..

Kérjük, hagyjon megjegyzést alább, ha kérdése van!

Lásd még:

 • Hogyan vásároljunk Altcoins-t USD-vel
 • Hogyan vásárolhat OmiseGO (OMG)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector