Az enyém 3 legnépszerűbb kriptográfia 2021-ben [FRISSÍTVE]

A Bitcoin és az egész kriptovaluta ökoszisztéma hatalmas népszerűségre tett szert az elmúlt évtizedben. Ez a gyorsan növekvő találmány vitathatatlanul korunk legérdekesebb újítása, ezért valószínűleg itt keresed a legkönnyebb kriptográfia és azért vagyunk itt, hogy segítsünk!

A kriptovaluták globális tudatossága és bevezetése főként növekszik, mert ez megbízható módszer a passzív jövedelem megszerzésére.

Számos módja van a passzív jövedelem megszerzésének a kriptográfiai térben, például a kriptográfiai eszközök „sokkolása” számos egyéb nyereséges lehetőség között. Mindezen lehetőségek közül azonban kiemelkedik egy fő módszer – a bányászat.

a legkönnyebb kriptográfia

Mi a kriptobányászat? 

A kriptopénz-bányászat egyszerűen olyan folyamat, amelynek során a tranzakciókat ellenőrzik és beépítik a blokklánc digitális főkönyvébe. Ezenkívül biztosítja az új digitális tokenek bevezetését a már forgalomban lévő kínálatba.


Ezeket a funkciókat központosított testület vagy harmadik fél bármilyen formája nélkül hajtja végre. A kriptovaluta bányászatához speciális bányászokként ismert számítógépek szükségesek.

A kriptovaluta bányászatának végrehajtására számos módszer létezik. Tartalmazzák:

 • Felhőbányászat – magában foglalja a cég kifizetését a bányászati ​​feladatok elvégzéséhez. A cégek általában specializálódtak, így nagy az esély arra, hogy hatalmas hozamokat kapjanak, különösen a fizetett felhőbányászat terén.
 • CPU bányászat – magában foglalja a processzorok használatát a kriptovaluták bányászatához. Ez a módszer néhány évvel ezelőtt meglehetősen népszerű volt. Népszerűsége azonban az elmúlt években csökkent. A CPU-val bányászni kívánt legjobb titkosítások közé tartozik; Zcash, AEON, Vertcoin stb.
 • GPU bányászat – Ez vitathatatlanul a kriptovaluták bányászatának legszélesebb körben alkalmazott és leghatékonyabb módszere. A legtöbb felhőbányászati ​​vállalat GPU-berendezéseket használ. Kiemelkednek, mert hatékonyak, olcsóak és meglehetősen könnyen használhatók. A GPU-val bányászni kívánt legjobb titkosítások közé tartozik; GRIN, ETH, Monero, Electroneum stb.
 • ASIC Mining – Ez magában foglalja az ASIC (ASICs – Application-specific Integrated Circuits) speciális eszközök használatát a kriptográfiai bányászati ​​műveletek végrehajtásához. Ezek meglehetősen népszerűek, mert hatalmas mennyiségű kriptot tudnak előállítani rövid időn belül. A kriptográfiai bányaterületben azonban jelentős viták forrása.

Ahogy nőtt a kriptovaluták globális ismerete és elfogadottsága, nőtt az emberek érdeklődése a kriptográfia iránt. A bányászati ​​műveletek végrehajtásának tervezésekor jelenleg a kriptovaluta széles skálája közül lehet választani.

Az adott kriptográfia „legkönnyebben bányászható kriptoként” való szinkronizálásához valamilyen szakértelemre és know-how-ra van szükség a bányász részéről.

Az alábbiakban számos olyan tulajdonságra van szükség, amelyekre figyelni kell, mielőtt a bányászathoz megfelelő kriptot választanánk.

 • Értékelje a potenciális jövedelmezőséget

Az első lépés, hogy ellenőrizze, mennyire nyereséges a kriptográfia. Az új érmékkel szemben tanácsos jól ismert kriptovalutákkal dolgozni. Nincsenek azonban kemény és gyors szabályok, mivel a megfelelő támogatással rendelkező új kriptográfia valóban a csúcsra emelkedhet.

 • Elállási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Nincs értelme olyan titkosítást bányászni, amelynek nincs megbízható módja a visszavonására. Számos új érme nehezen szerepel a tőzsdén.

Ilyen esetben szinte lehetetlen átalakítani őket fiat vagy népszerűbb kriptókká, mint például a BTC vagy az ETH..

A kriptográfia bányászatának kiválasztásakor tanácsos olyan prominens tokenek vagy tokenek kiválasztása, amelyek már elérhetők a kriptovaluta tőzsdéken, mint például a Binance.

 • Jogilag elfogadható

Számos olyan ország, mint Kína, olyan törvényeket vezetett be, amelyek érintik a kriptográfia bányászatát vagy meghatározott kriptovaluták bányászatát. Ez nagyban befolyásolja az olyan adatvédelmi tokeneket, mint a Zcoin és a Monero.

A bányászni kívánt kriptográfia kiválasztásakor fontos biztosítani, hogy szigorúan betartsák a kriptográfia bányászatát érintő összes előírást..

 • A Crypto költsége

Általános ökölszabályként várható, hogy minél drágább a kriptográfia, annál jövedelmezőbbnek kell lennie a bányászatnak. Ez azonban nem mindig így van, különösen a hosszú távú befektetések esetében.

Megtalálhat egy ígéretes tokent is, kibányászhatja, és türelmesen megvárhatja, amíg növekedni fog.

 • A felezés

Rendszerint nem tanácsos a felezési dátumhoz közel bányászni egy kriptokódot, mivel ez kevesebb jutalomhoz és profithoz vezet. Ezért el kell kerülni a kriptovaluták elől a felére csökkenő dátumot.

 • ElectricityCost

Ez egy fő szempont, amelyet meg kell vizsgálni, mielőtt kiválasztanánk a kriptográfot. Mennyi áram szükséges egy jelző bányászatához? Ez az információ segít kiszámítani az adott kriptovaluta bányászatának jövedelmezőségét.

A legegyszerűbb kriptográfia az enyémhez: Vélemények

1. Litecoin

litecoin bányászat

Mivel a Mining Litecoin az egyik legkorábbi elérhető altcoin, meglehetősen jövedelmező. Ez azért van, mert ez a Bitcoin egyik legsikeresebb hardforkja.

Bányászat A Litecoin GPU-bányászatot igényel. A Litecoin az egyik legkönnyebben bányászható kriptó, kevésbé illékony jellege miatt. Számos platformon is könnyű kereskedni, és nagy sebességű és megfizethető tranzakciós díjakkal büszkélkedhet.

A Litecoin bányászat a SCRYPT protokoll, így nincs szükség ASIC bányászatra. A kriptográfia szintén a világ 10 legnagyobb kriptója közé tartozik.

jegyzet

Algoritmus: Munkabiztosítás (PoW)

Hashing funkció: Scrypt

ROI: 743,42%

Jelenlegi ára: 56,92 USD

Blokkbányászati ​​jutalom: 12,5 LTC

Litecoin profik

 • Kevésbé ingatag aas a többi kriptovalutához képest
 • Használja a SCYPRT hash funkciót
 • Jó blokk bányászati ​​jutalom 12,5 litecoinnál, így a kriptó egyszerű bányászatával körülbelül 5300 dollár passzív jövedelemre lehet szert tenni
 • A Litecoin bányászata szintén körülbelül négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin bányászata

Litecoin Cons

 • A Litecoin bányászati ​​felszerelés drága

Látogasson el a Crypto oldalra

2. VIGYOROG

A legkönnyebb kriptográfia az enyémhez

A Grin (GRIN) az egyik legjobb kriptó a GPU használatával. A MimbleWimble protokoll alapján a Grin egészen új a kriptotérben. Korlátozott mennyiségű tokennel a GRIN nagy vonzerővel bír a bányászok számára.

A rejtjel nemrégiben végrehajtotta második kemény villáját, majd beindította a Cuckaroom-29 algoritmust. Grin a Cuckoo Cycle koncepciót használja, és jelenleg olyan top tőzsdéken kereskedik, mint a Poloniex, Kucoin, OKEx, HitBTC és Bittrex.

jegyzet

Algoritmus: Munkabiztosítás (PoW)

Kiválasztási funkció: kakukk ciklus (CuckARood-29, CuckAToo-31, Cuckaroom-29).

ROI: -95,43%

Jelenlegi ára: 0,51 USD

Blokkbányászati ​​jutalom: 60 GRIN blokkonként.

Vigyorgó profik

 • Könnyen bányászható
 • Jövedelmező
 • Biztonságos a MimbleWimble protokollja miatt
 • A Litecoin bányászata szintén körülbelül négyszer gyorsabb, mint a Bitcoin bányászata

GRIN Cons

 • A GPU bányászati ​​berendezés drága
 • Hatalmas villanyszámlák

Látogasson el a Crypto oldalra

3. Monero

A legkönnyebb kriptográfia az enyémhez

A 2014-ben indított Monero olyan adatvédelmi tokenként ismert, amely egyszerre hiteles és megbízható. A rejtjel a névtelenség biztosítására összpontosítva nemrégiben bevezette a RandomX protokollt.

A monero bányászat CPU-val végezhető. Az ASIC-bányászat megakadályozása érdekében azonban a kriptónak folyamatosan módosítania kell algoritmusát. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Monero az egyik legkönnyebben kriptolható bányászat ebben az évben. 

jegyzet

Algoritmus: Munkabiztosítás (PoW)

Hashing funkció: RandomX

ROI: 1 490,68%

Jelenlegi ára: 88,94 USD

Blokkbányászati ​​jutalom: 1,73 XMR

Monero profik

 • Könnyen bányászható
 • Jövedelmező
 • Az adatvédelemre összpontosító kriptográfia
 • Könnyen bányászható CPU-val

Monero Cons

 • Hajlamos az ASIC bányászatra

Látogasson el a Crypto oldalra

4. Ethereum Classic

A legkönnyebb kriptográfia az enyémhez

Az Ethereum Classic (ETC) az eredeti Ethereum blokklánc, az Ethereummal, amint azt ma ismerjük, ennek a blokkláncnak a kemény villája. Az ETC politikájának megfelelően a blokklánc minden 5 millió blokk után csökkenti a blokk jutalmat.

Az utolsó csökkentésre márciusban került sor, a blokkjutalmak 4,2 ETH-ról 3,2-re csökkentek. Ennek ellenére még mindig nagyon jövedelmező az ETC bányászatával passzívan keresni.

jegyzet

Algoritmus: Munkabiztosítás (PoW)

Hashing funkció: Ethash

ROI: 525,52%

Curr. Ár: 6,510 USD

Blokkbányászati ​​jutalom: 3,2 ETC

Ethereum Classic profik

 • Könnyen bányászható
 • Jövedelmező

Ethereum Classic Cons

 • Az ETC bányászati ​​felszerelés drága

Látogasson el a Crypto oldalra

GYIK

A kriptobányászat továbbra is releváns lesz a közeljövőben?

A kriptográfiai elemzések szerint a kriptográfia nemcsak napjainkban releváns, sok gondolkodási iskola arra számít, hogy a közeljövőben jövedelmezőbbé válik. Ez mindenképpen jó hír, különösen a kriptográfusok számára, akik hosszú távú beruházásokat szeretnének végrehajtani a kriptográfiai térben.

Bányászhatok-e kriptovalutákat személyi számítógépemmel?

Elméletileg igen! Bányászhat a számítógépével. Nagy az esély azonban arra, hogy helyrehozhatatlan kárt okozzon a számítógép hardverében. A Bitcoin bányászatához például tanácsos ASIC gépet beszerezni ahelyett, hogy személyi számítógépeit vagy laptopjait használná.

Hol vásárolhatok bányászokat tisztességes áron?

Mivel a profit a kriptopénzek bányászatának egyik fő oka, tanácsos közvetlenül a gyártótól vásárolni. A csúcskategóriás bányagépek egyik legfontosabb példája az Antminers, amelyek biztonságosan megvásárolhatók a Bitmain-től.

Következtetés

A kriptotér főbb eseményeit tekintve egyértelmű, hogy a kriptográfia itt marad. A megfelelő kriptográfia kiválasztása elengedhetetlen a passzív jövedelem megszerzéséhez a kriptográfiai térben.

Noha nincs kemény és gyors szabály a legegyszerűbb kriptográfia kiválasztására, a fent elemzett kriptopénzek manapság a legegyszerűbbek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy még mindig van esély arra, hogy a jelenleg homályos kriptográfia hamarosan az egyik legkönnyebben kibányászható kriptóvá váljon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector