Az OmiseGO (OMG) vásárlása [lépésenkénti vásárlói útmutató]

Az OmiseGO egy nyílt forráskódú, blockchain alapú platform azonnali peer-to-peer tranzakciókhoz, és az egyik legsikeresebb projekt, amelyet az Ethereum blokkláncon fejlesztettek ki, maguk az Ethereum alapítói, Vitalik Buterin és Gavin Wood támogatásával. Ha ezt a cikket olvassa, valószínűleg már tud valamit a projektről.

Lehet, hogy kriptográfus vagy, aki követi a projektet, vagy talán teljesen kezdő vagy a kriptovaluta világban, és éppen véletlenül írtál OMG-t, amikor láttad, mennyi különféle zseton van odakinn. Nem számít. Ebben az útmutatóban lépésről lépésre adunk útmutatást Hogyan vásárolhat OmiseGO (OMG).

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan lehet megvásárolni az OmiseGO-t

 1. Hozzon létre és jelentkezzen be Binance-fiókjába
 2. Lépjen a Wallets – Spot pénztárcák oldalra, hogy megkapja Binance BTC címét
 3. Utalja át pénzét a Binance-re
 4. Eljutott a Binance Markets oldalra
 5. Keresse meg az OMB / BTC kereskedési pár Piac oldalát
 6. Írja be, mennyi BTC-t szeretne költeni, és kattintson az „OMG vásárlása” gombra.

Menj a Binance oldalra

Hol lehet megvásárolni az OmiseGO – Top 5 tőzsdék

Az első lépés az OmiseGO megvásárlásának kitalálásában megtudja, hol vásárolhatja meg őket. Több ezer rejtjelcsere létezik, olyan ismert, nagy hírű webhelyektől kezdve, mint a Binance vagy a Coinbase, egészen a Criptolago-ig, amelyekről szinte senki sem hallott. Nincs csere, minden egyes tokent felsorol. Túl sok van belőlük. Tehát először tudnunk kell, hogy melyik sorolja fel az OMG-t.


Megtalálhatjuk azokat a webhelyeken, amelyek nyomon követik a kriptovalutákat, például a cmc.io vagy a convodex.com. Átmehetünk a sattodexbe, a jobb oldali keresőmezőbe gépeljük be az OMG-t, majd kattintsunk a „Cserék fülre”. Itt található az OMG cserealistája az egybeesés szerint:

hogyan lehet megvásárolni az omisego-t

A lista alapértelmezés szerint a 24 órás kereskedési volumen szerint kerül megrendezésre, és nemcsak a tőzsdéket, hanem a rendelkezésre álló kereskedési párokat is bemutatja. Ez megmondja, mire lehet fizetni az OMG-ért.

A fenti képet nézve az OMG első 5 cseréje a Binance (messze a legnagyobb mennyiséggel), a Huobi Global, az OKEx, a Coinbase Pro és az UPbit. A Binance-en megvásárolhatja az OMG-t Bitcoin (BTC), USD Tether (USDT), Ether (ETH) és saját natív Binance Token (BNB) használatával.

Gyorsan hasonlítsuk össze az öt legfontosabb OmiseGO cserét:

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Coinbase Pro

 • Hitelkártya / betéti kártya
 • Kriptopénz
 • Vezetékes átvitel
 • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Részletes útmutató az OmiseGO vásárlásához

A fenti információk alapján az OmiseGO megvásárlásának legjobb helye a Binance. A legmagasabb az OMG kereskedési volumene és a legtöbb kereskedési pár. Bár a Binance elfogadja a hitelkártyás fizetéseket a kriptográfusok vásárlásához, ez csak a Bitcoin és néhány más esetében lehetséges. Az OMG megvásárlása csak BTC, USDT, ETH és BNB használatával lehetséges.

Most már tudjuk, hol. Most vessünk egy pillantást a Hogyan lehet megvásárolni az OmiseGo-t (OMG). Tegyük fel, hogy rendelkezik valamilyen Bitcoin-szal, amelyet személyes pénztárcában tárolnak (ahogy mindig kell), és 0,0003 BTC értékű OMG tokent szeretne vásárolni. Tegyük ezt meg egy-egy lépésben:

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Ha már rendelkezik Binance-számlával, ugorjon a következő lépésre. Ha nem … olvassa tovább.

Irány át www.binance.com és kattintson a sárga „Register” gombra a felső sávban.

Töltse ki az e-mail címét, írja be a biztonságos jelszót, majd kattintson a „Fiók létrehozása” gombra, és kövesse az összes lépést a fiók ellenőrzéséhez és aktiválásához. Ne felejtse el beállítani a kétfaktoros hitelesítést (2FA) a nagyobb biztonság érdekében.

2. lépés: Betétek befizetése

Most, hogy megvan az összes Binance-fiókja, le kell fizetnie az OmiseGO megvásárlásához használt pénzeszközöket. Ehhez át kell vinnie a Bitcoint a személyes pénztárcájából a Binance BTC pénztárcájába.

Először jelentkezzen be Binance-fiókjába, és a felső szalagon kattintson a „Wallet”, majd a „Spot Wallet” elemre.

Ez az oldal megmutatja általános egyensúlyát. Más szavakkal, a tokenek összesített értéke az összes pénztárcájában. Kattintson a „Befizetés” elemre a bal oldali menüben.

Ezen az oldalon válassza ki a letenni kívánt tokent a legördülő menüből. Ebben az esetben a Bitcoin. A jobb oldalon megjelenik a Binance BTC pénztárca címe. Itt átmásolhatja a címet a vágólapra, vagy megjeleníthet egy beolvasott QR-kódot.

hogyan lehet megvásárolni az OMG-t

Most menjen a személyes pénztárcájába, ahol tárolta a Bitcoin-ját, és utalja át a kívánt összeget a fenti pénztárca címre. Néhány perc múlva, miután az összes hálózati megerősítés befejeződött, a tokenek a Binance-ban készen állnak a vásárlásra.

3. lépés: Az OmiseGO vásárlása

Most, hogy a BTC a Binance-en van, át kell mennie a kriptovaluta piacra. Kattintson a „Piacok” elemre a felső szalagon.

Mivel Bitcoinnal vásárolunk, kattintson a „BTC Markets” fülre, majd írja be az OMG szót a jobb oldali keresőmezőbe.

Az ablakban megjelenik az OMG / BTC kereskedési pár. Kattintson rá a kereskedési oldalra lépéshez.

Ez az OmiseGO / Bitcoin kereskedési pár piaci oldala. Az első rész néhány árinformációt mutat be. A vásárláshoz szükséges alkatrész alul található, ezért görgessen lefelé.

A jobb oldali oszlop a BTC vásárlására szolgál az OMG-vel, ezért meg kell vizsgálnunk a bal oldali oszlopot. Az „Összesen” mezőbe írja be, hogy mennyi BTC-t szeretne költeni. Ebben a példában 0,0003 BTC. Itt láthatjuk, hogy 2,48 OMG-t kapunk. Miután minden kitöltődött, kattintson a „OMG vásárlása” gombra a folyamat befejezéséhez. Néhány perc múlva az OmiseGO jelzőid a pénztárcádban lesznek.

A legjobb pénztárcák az OmiseGO tárolásához

Most, hogy tudja, hogyan kell megvásárolni az OmiseGO-t (OMG), és büszke tulajdonosa néhány zsetonnak, hagyhatja őket a Binance pénztárcájában. De általában jó ötlet, ha a kriptovalutákat személyes pénztárcában tárolja. Különböző típusú pénztárcák közül választhat: hardveres pénztárcák (fizikai eszközök, amelyeket számítógéphez kell csatlakoztatni) vagy szoftveres pénztárcák (webes, asztali vagy mobil).

Mivel az OMG egy ERC20-kompatibilis token, minden ERC20-kompatibilis pénztárca megteszi. Itt van az első öt pénztárcánk az OmiseGO megtartásához. A Trust Wallet nemrégiben együttműködött a Binance-szel, így nagyon jó lehetőség, ha rendszeresen tervezel ott kereskedni.

NameTypeBuy
Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Guarda pénztárca

Mobil Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Bízzon Walletben

Mobil Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

MyEtherWallet

Web Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

További információ az OmiseGO-ról [GYIK]

Mi az OmiseGO?

Az OmiseGO név mind a blockchain alapú projektre, mind a kriptovalutára vonatkozik. Az OmiseGO projekt egy nyílt forráskódú platform az azonnali, peer-to-peer fizetésekhez és átutalásokhoz. Néhány ember úgy jellemezte, hogy olyan, mint a PayPal, de kriptovalutákkal. A platformot Délkelet-Ázsiában fejlesztették ki, ahol az emberek több mint 75% -ának nincs bankszámlája. Ez a platform hozzáférést biztosít a bank nélküli bankokhoz, a világ minden tájáról, hozzáférést az átutalások küldéséhez és fogadásához, vagy fizetések teljesítéséhez.

Az OmiseGO (ticker szimbólum: OMG) az OmiseGO fizetési platformot működtető kriptovaluta neve is.

Az OmiseGO csak Délkelet-Ázsiában működik??

Nem. A vállalat székhelye Szingapúrban található, de nyitott az emberek és a vállalkozások számára a világ minden tájáról. Bárhol élsz, megvásárolhatod az OMG-t. És bárhol is legyen a vállalkozása, azonnal megkezdheti az OMG kifizetések fogadását.

Az OmiseGO jó befektetés?

A cikk írásakor az 1 OMG ára 1,15 USD. A jelző optimistább árjóslása szerint 2020 végéig 3,5–5 USD lehet. A kevésbé optimista előrejelzések szerint 2025-re elérheti ezt az 5 USD értéket. Tehát az OMG jó befektetésnek tűnik, legalább hosszú távon.

Az OmiseGO megvásárlása – Következtetés

Az OMG token sikere teljes mértékben a fizetési platform sikerétől függ. Ha az OmiseGO valóban a kriptovilág PayPaljává válik, akkor biztosan szárnyalhat az ármagasságok rögzítésében. Egy további részlettel: 100% -ban az OMG teljes kínálata már kering, így nincs több kitermelhető jelző. Ha a platform mégis felszáll, a token szűkössége még magasabbra emeli az árat. Úgy tűnik, hogy az OMG-nek mindenképp érdemes pénzt szánnia, és miután elolvasta ezt az útmutatót, most már tudja, hogyan kell csinálni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector