Ethereum (ETH) eladása USD, EUR és CAD áron [Teljes útmutató]

A 2014 elején kifejlesztett Ethereum egy kriptovaluta és más digitális alkalmazások globalizált platformja, amellyel rendkívül könnyű kölcsönhatásba lépni, és kevés a szoftvertervezés vagy a számítógépes kódolás ismerete. Bár a Bitcoin népszerűsítette a blokklánc használatát, az Ethereum a blokkláncot is felhasználja, hogy túllépjen az alapvető monetáris tranzakciók használatán és közeget biztosítson az összetett, globalizált alkalmazások gyors létrehozásához. Ennek a technológiának a lehetőségei korlátlanok, az elektronikus szavazástól a digitális kereskedelem szabályozásáig és azon túl is. A mai útmutatóban megvitatjuk, hogyan lehet eladni az Ethereumot más devizákban.

Hogyan adjuk el az Ethereumot

Az Ethereum blokklánc az Ether néven ismert kriptovalutára támaszkodik, bár néhány szempontból eltér a Bitcoin-tól. Míg a Bitcoin a kereskedelem, a vásárlás, a tulajdonjog és a terjesztés peer-to-peer környezetben történő nyomon követésére összpontosít, az Ethereum hálózat erőteljesebben arra koncentrál, hogy rugalmas kódot tároljon több interdiszciplináris alkalmazás számára. Az éter azzal a képpel érkezik, hogy nemcsak kereskedhető kriptovalutaként játszik szerepet, hanem a fejlesztők által az Ethereum platformon szponzorált tranzakciós díjak szponzorálásaként is. Míg más blokklánc-hálózatok, például a Bitcoin, képességeik korlátozottak, Ethereum fejlesztők számára készült, hogy korlátlan számú programot készíthessenek.

Ethereum Key Metrics

Két kulcsfontosságú tényező befolyásolja az Ethereum sikerét. Elsősorban a csalásnak vagy a harmadik fél általi beavatkozásnak van alig helye. Az Ethereum „okos szerződéseknek” nevezett számítógépes kódokat futtat, amelyek önműködő rendszerek, amelyek a digitális törvényes fizetőeszközök cseréjét kezdeményezik, amíg a rögzített feltételek teljesülnek. Másodszor, az Ethereum Virtual Machine (EVM), egy Turing szoftver létezése, amely lehetővé teszi bármely felhasználó számára az alkalmazás futtatását a programozási nyelvtől függetlenül, sokkal operatívabbá és hozzáférhetőbbé teszi az Etherum hálózatot, mint néhány más blockchain platform. Ennek a háttérnek az alapvető ismerete döntő fontosságú a vétel és eladás megismerésében.

Ethereum BlockGeeks


Az Ethereum eladása: USD

Mint minden kriptovaluta esetében, a kívánt régióra jellemző tudás is kritikus fontosságú. Az Ethereum értékesítése sokkal egyszerűbb, ha fiat pénznemre, például amerikai dollárra cserélik. Bármely csere első lépése az a regisztráció egy olyan platformon vagy programon, amely felsorolja az ETH-t (Ethereum) az USD-kereskedelemhez, ügyelve arra, hogy gondosan mérlegelje a rendelkezésre álló lehetőségeket a független igények alapján. A Coinbase kiemelkedő választás a kezdő felhasználók számára. A portfólió célja az összes virtuális valuta nyomon követése egy állandó helyen, a különféle felajánlott pénznemek, felhasználóbarát felület, biztosítási garancia és a kényelem érdekében elérhető mobilalkalmazás. Ezzel szemben egy olyan platform, mint a Kraken, arra a képességre összpontosít, hogy széles körű szolgáltatásokat és alacsony kereskedési díjakat kínáljon a felhasználóknak a kereskedők számára kezdettől fogva előre. Az amerikai kereskedők olyan platformot is találhatnak, mint a Coinmama, mivel a magasabb díjak ellenére kényelmesen lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hitelkártyával vásárolhassanak digitális valutát.

A választott platformtól függően előfordulhat, hogy a felhasználóknak vásárlás és eladás előtt igazolniuk kell személyazonosságukat. A kétfaktoros engedélyezés engedélyezése szintén ajánlott, mivel ez a számla pénznemben fog működni, ezért védeni kell. Az ellenőrzés után a felhasználóknak exportálniuk kell külső ETH-állományaikat a hálózati fiókba. Miután ezek a részvények átutalásra kerülnek, USD-re lehet kereskedni, és fel lehet vonni egy külső számlára. A legtöbb platform eljuttatja felhasználóihoz az aktuális kereskedési árfolyamokat és egyéb releváns információkat, hogy segítse őket a lehető legjobb kereskedelemben. A kereskedési és a kifizetési díjak platformonként eltérőek, ezért feltétlenül ellenőrizze az összes tranzakciót, mielőtt végrehajtja azokat, valamint azokat a módszereket, amelyekkel kereskedhet, átutalhat és felvehet pénzeszközöket.

Ethereum USD-ig

Az Ethereum eladása: EUR

A Coinbase, a Kraken és a CEX.IO mind olyan platformok használhatók, amelyek az ETH-val euróra (euróra) is kereskednek. A három közül a CEX.IO-t erősen ajánlják az ETH és az EUR közötti kereskedelemre, tekintettel arra, hogy szilárd likviditást tud biztosítani és gyorsan, megbízhatóan és közvetlenül képes feldolgozni az eurobank-átutalásokat. A CEX.IO közvetlen hitelkártya-átutalásokat is kínál ellenőrzött bankkártyával, a kényelem érdekében adaptálható mobilalkalmazással és azonnali kereskedelem lehetőségével. Noha a webhely a választott kereskedési módszer és összeg alapján jutalékot számít fel, előnyös az egyszerűségre törekvő aktív kereskedők számára, az európai piaci elmozdulások egyértelmű ábrázolása és a könnyen olvasható piaci diagramok miatt, tökéletes az egyéni felhasználói elemzések alapján pontos adatokat és statisztikákat mutatott be.

Azok számára, akik több fiat devizában kereskednek, és azon gondolkodnak, hogyan lehet eladni az Ethereumot a portfóliójukban található különféle opciókért, a valóság az, hogy az ETH dollárral és euróval való kereskedése csak nagyon kicsi. Különböző platformokra lehet szükség, attól függően, hogy a felhasználó melyik platformot választja személyes preferenciái alapján, de ez nem mindig így van. Az értékek is eltérhetnek, de nem, a piac jelenlegi állapotától függően. Mivel az Egyesült Államok és az európai piac nagyon hasonló, a szabályozás is hasonló lehet. Alapvető fontosságú, hogy a két fiat pénznemben kereskedni kívánó felhasználók tisztában legyenek az USD és az EUR közötti eltérésekkel, mivel ezek nagyon hasonlóak.

Az Ethereum eladása: CAD

Miután megismerte az Ethereum adás-vételi folyamatát, az Ethereum eladásának megtanulása Kanadában ugyanolyan egyszerű folyamat. A felhasználóknak meg kell vizsgálniuk a kanadai kriptovaluta-csereplatformokat, mint például a Coinbase, a bitbuy.ca vagy a Quebex, és meg kell ismerkedniük az egyes platformok előnyeivel és hátrányaival, figyelembe véve az olyan részleteket, mint a tranzakciós díjak, az átutalási idő, az elfogadott fizetési módok, az egyszerűség használat, vásárlási korlátok, valamint a kereskedési árfolyamok és egyéb kapcsolódó piaci információk frissítésének gyorsasága a platformon. A kanadai alapú digitális csere iránt érdeklődő felhasználóknak nyitott számlával kell rendelkezniük egy Kanada határain belüli banknál, és képesnek kell lenniük arra, hogy ellenőrizzék ezeket az információkat, miután számlát nyitottak a választott platformon.. 

Mint minden platformon, a felhasználók, miután az ETH-t átviszik a hálózati pénztárcájukba, a hálózaton végrehajtott tranzakciók révén Kanadában eladhatják. Egy másik életképes, kevésbé formális lehetőség a LocalEthereum nevű program használatát jelenti, amely elősegíti a peer-to-peer kereskedelmet, elkerülve a tranzakciós költségeket. Habár nem annyira a kódrendszerre támaszkodik ezeknek az ügyleteknek a lebonyolításában, a peer-to-peer kereskedelem népszerűvé vált a fiat és a kriptovalutáknál, mivel könnyen használható és a kereskedőknek nem jelentenek további költségeket..

Most jó alkalom az Ethereum eladására?

Mivel az Ethereum piaci értékű kriptovaluta, folyamatos piaci elmozdulások történhetnek, amelyek gyorsan megváltoztathatják a jelenlegi kereskedési értéket. Emellett az eladási ár pontok némileg függnek attól a pénznemtől is, amellyel az ETH-val kereskednek, és attól, hogy ez a pénznem fiat-e vagy sem. Bár a Bitcoin továbbra is szilárdan vezeti a digitális valuta piacot, az Ethereum nagyon szoros, következetes második, az első blokklánc-hálózattal rendelkező tiszteletbeli címmel, amely lehetővé teszi az intelligens szerződések megkönnyítését. Az ilyen címkézés azt jelzi, hogy az Ethereum nemcsak kriptovalutaként, hanem több milliárd dolláros üzleti piaci gondolkodású eszközként is értékes. A hosszú távú befektetésekre vágyók egyre inkább az Ethereum támogatását választják.

Ennek ellenére az Ethereum átlagosan kissé meghaladja a Bitcoin értékét. Ez részben annak köszönhető, hogy az Ethereum több mint megduplázza a Bitcoin tranzakció-ellenőrzési arányát, részben pedig annak köszönhető, hogy az Ethereum az intelligens szerződések úttörője. Ha megnézzük azokat a tényezőket, amelyek elemzik, hogy jelenleg jó-e a vásárlás az Ethereumba, akkor a források 2020 végétől optimisták. Mint minden kriptovalutánál, az ETH-nál is természetesen gyors hullámvölgyek vannak; azonban jelenleg növekvő tendenciát mutat, és a szakértők azt jósolják, hogy a gyors helyreállítás még egy összeomlást is követ. Türelemmel és figyelmességgel a piaci előrejelzések és az aktuális elmozdulások terén akár egy kezdő is bármikor sikeres befektetővé válhat.

Goot ideje eladni az ETH-t?

A 2018-as csúcs után az Ethereum ismét emelkedőben van. 

Kifizethetem az Ethereumot a Paypal számlákra?

Hasonlóan a többi kriptovaluta tranzakcióhoz, az Ethereumot is egy online csereátalakító platform segítségével kell Paypal-hitelre cserélni. Mivel ez a digitális alapú pénzátutalás kriptovaluta, összehasonlítható az Ethereum Paypal-hitelért történő eladásával; azonban az átváltási árfolyamok továbbra is érvényesek, az átváltásra használt platformtól függően. Ezen túlmenően a konverziós platform kiválasztásakor alaposan figyelembe kell venni a szokásos tényezőket: egyszerű használat, tranzakciós költségek, vásárlási idő és cserehatárok. 

A Paypal kifizetési lehetőségei nagyon változatosak. A LocalCryptos peer-to-peer kereskedést kínál, amely kivágja a díjak és közvetítők nagy részét, miközben teljesen önfelügyeleti és mélyen titkosított a felhasználó által fenntartott biztonság érdekében. Ezzel szemben egy olyan platform, mint az eToro, brókerként működik és 14 különálló kriptovaluta számára biztosít szállást, beleértve a Paypal hitelt is. Az Exmo egy valutaváltó, amely valós időben kereskedik és számos kifizetési lehetőséget kínál. A cikkben korábban említett CEX.IO és Coinbase többek között Paypal-hitelt is kínál. A LitBit Paypal cserét kínál az európai gyártók számára. Az ALFACashier egy másik lehetőség egy ésszerűen szokásos cseréhez. 

Kereskedés ETH-val a PayPal-hoz

Következtetés

A Bitcoin közeli második helyezettjeként, egy sokkal átfogóbb, innovatív, felhasználók által kifejlesztett, blokklánc által támogatott platformmal és optimista kilátásokkal a jövőre nézve, nincs időnk, mint a jelen, hogy befektethessünk az Ethereumba. Az ebben a cikkben található ajánlások egy lépéssel közelebb hozzák az érdekelt feleket a feltörekvő kriptovaluta-kereskedelem belső működésének további megismeréséhez..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector