Hogyan kell kibányászni a NEO tokeneket: [A GAS bemutatója 2021-re]

A NEO a A tét POS érméjének igazolása kettős token rendszerrel, NEO és GÁZ. A NEO lezárása vagy feltöltése lehetővé teszi a tokenek tulajdonosainak, hogy GAS-t keressenek, amelyet aztán felhasználhatnak tranzakciós díjakra a NEO blokkláncban. Mindkét tokent a világ számos legnagyobb cseréje támogatja. Szigorúan véve a NEO nem bányászható token; ebben a cikkben azonban megmutatjuk, hogyan kell bányászni a NEO-t és jutalmat kapni a NEO-val.

Arról beszélünk, hogy a lehetetlent megcsináljuk, és a NEO-ban fizetést kapunk más blokkláncok bányászásáért. Bár ez csalásnak hangzik, biztosíthatunk arról, hogy nem. Ez egyszerűen a bérelt bányászati ​​modell.

Ahol a kivonási energiát bérbe adják, vagy a bányászatban a legjobban profitáló érme bányászatára és a NEO-val való kicserélésére használják.

A NiceHash évek óta ezt csinálja a Bitcoin vagy a BTC használatával. Az UnMineable segítségével több mint 40 érmét bányászhat, és az Ön által választott érmében fizethet. Ma arra törekszünk, hogy fizessünk a NEO-ban, korábban Antshares néven, amely a 2017-es névváltás után az egyik legígéretesebb kriptovaluta-projektté vált..

Ebben a cikkben megosztjuk a NEO bányászatának folyamatát és annak konszenzusának működését.

hogyan bányásszam neo-t


Mi a NEO, és milyen pénztárcát használhatunk a NEO számára?

A NEO valószínűleg Ethereum gyilkos, más néven kínai Ethereum. Az Ethereumtól eltérően a NEO-t nem lehet közvetlenül bányászni, mert az kizárólag a tét bizonyítéka. Bár ez a cikk úgy hangzik, mint egy kattintás (mivel ide jött, hogy megtudja, hogyan kell kibányászni a NEO-t), megtaláltuk a módját, hogy közvetlenül a NEO-ban fizethessen. Ez akkor lehetséges, ha bányászati ​​fúrótornyot vagy bányafarmot vezethet. Ez egy csodálatos, névtelen módja a diverzifikációnak, ha felkészült a bányászati ​​kihívásra.

A Neo ökoszisztéma nagyon fejlett, és Ön kényezteti a pénztárcák kiválasztását. Csak ne felejtsen el olyan pénztárcát kiválasztani, amely képes a tétre. Sok tét opció létezik, nem hiszünk a tétben, ha ez a biztonság rovására megy.

Széles körben ismert tény, hogy a hardveres pénztárcák a legbiztonságosabb módja a tétnek; ezért ajánljuk őket.

A NEO használatával lehetőségei korlátozottak a hardvertárcákkal, de még mindig sok lehetősége van. Új gyártók érkeztek a NEO buliba, a Ledger Nano S és a Ledger Nano X biztonságosan tárolhatja és elhelyezheti a Neo-t, a megjelenő, elegáns Spatium Biometric Wallet és a nagyobb méretű SafePal S1.

Hogyan lehet az enyém a NEO

Hogyan lehet pontosan bányászni a NEO-t?

A NEO bányászata nem annyira bonyolult, mint amilyennek hangzik; szüksége van egy tartalék grafikus kártyára vagy kártyákra, vagy akár csak egy CPU-ra. Ha van olyan szerencséje, hogy van egy ASIC egysége, amely képes bányászni az Ethash-t, akkor üzleti tevékenységet folytat, és elkezdheti a NEO bányászatának folyamatát.

Meghatározásunkban megemlítettük, hogy a NEO-t nem lehet bányászni, azonban a NEO-t a GAS-hoz teheti. Nem erről beszéltünk. Amit meg fogunk tenni, az az, hogy kibővítjük a bányamedence hasítóerejét. A NEO-ban jutalomban részesülünk.

Ez azt jelenti, hogy kibérelheti a CPU-kat, GPU-kat, ASIC-okat vagy FPGA-kártyákat, és NEO-ban fizethet. 

Ehhez a folyamathoz nincs szükség KYC-re, és mi teszi a bányászatot a kriptovaluták megszerzésének preferált választásává.

Bányászat NEO algoritmusok

Az első választás, amit meg kell tennie, hogy fog bányászni. Az Ethash, a RandomX és az X16Rv2 a választható bányászati ​​algoritmusok közül választhat. Az Ethash GPU-val bányászható; azonban a GPU-k számára sokkal nehezebb valódi profitot elérni, mert ASIC bányászok szintén ugyanazt az algoritmust bányászzák. Az ASIC erőteljesebb és hatékonyabb eszközök, amelyekkel a grafikus kártyák nem tudtak versenyezni. 

Egy ideje már folynak a tárgyalások a ProgPoW-ról, de nem láttunk mást, mint kudarcokat, amelyek megpróbálták kiegyenlíteni a versenyfeltételeket az ASIC és a GPU bányászai számára egyaránt. Az Ethash használatával mi bányászunk Claymore Bányász, és nem tudunk elég jót mondani erről a bányászról.

Ezúttal a Simple Miner operációs rendszert vagy az Ethash-szel ellátott SMOS-t fogjuk használni, hogy valamilyen változatosságot érjünk el. Az SMOS egy Linux alapú operációs rendszer, amely a Claymore-ot is használja. Az Ethash az Ethereum és számos más érme által használt algoritmus.

Az X16Rv2 egy GPU és FPGA bányászott érme. Az FPGA bányászai valóban tisztességtelen játékfeltételeket teremtenek, mivel jelentős villamosenergia-előnnyel rendelkeznek. Az FPGA bányászok akár ötször jobb sebességgel teljesítenek, mint a GPU-k, azonos mennyiségű áramot használva.

Az X16Rv2 a Ravencoin és számos más érme mögött álló algó. A Ravencoin algoritmust a Monero-hoz hasonlóan többször módosították, hogy elkerüljék az ASIC bányafarmok központosított jellegét.

Sajnos az FPGA kártyák csak jobb grafikus kártyák, és előnyt élveznek a térben. Ennek az az oka, hogy kevesebb áramot fogyasztanak, és sokkal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a szokásos grafikus kártyák.

Szerencsére a költségek miatt nincsenek olyan sokan, és sajnos ezek a költségek nagyon meredekek, így ha bőven lennének is, az emberek nem vásárolnák meg őket.

A RandomX viszont csak CPU algo. A RandomX-et Monero és számos más érme használja. Úgy tűnik, hogy ez az algó a legtisztességesebben bányászott érme, igazságtalan előnyök nélkül. Mint azt Ethash és GPU-k vs ASIC-ok, valamint X16Rv2 és GPU-k vs FPGA esetében láttuk.

Noha a játéktér egyenletesebb, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz szüksége kiváló CPU-ra ahhoz, hogy elég érmét szerezzen a nyereségesség érdekében. Még mindig intenzív nehézségi szintet kell kezelni. A CPU bányászat továbbra is versenyképes tér.

Az UnMineable kezeli az érmék érme kiválasztását, és kiválasztja a legjövedelmezőbb hálózatot, amellyel enyém lehet, és magának és Önnek jár a legtöbb jutalom. Ezt meg fogják tenni az Ethash, a RandomX és az X16Rv2 esetében is. Ez sok menedzsmentet von ki a bányászatból, ami akár jó, akár rossz dolog lehet.

Hogyan bányászhatom a NEO-t az egyszerű Miner OS SMOS használatával

Ehhez a módszerhez külön gépre van szükség az SMOS telepítéséhez. Ez az oktatóanyag hosszú utat mutat be annak bemutatásához, hogyan lehet befejezni a telepítést és elindítani a bányászt. Az SMOS használhatja a Claymore-t az Ethash bányászatához, át kell másolnia a következő kódot, és oda kell helyeznie, ahova kell;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.unmineable.com:3333 -ewal NEO: YourAddress.YourWorkerName -epsw x -mode 1 -allpools 1

A beállítás kétszeri ellenőrzéséhez nézze meg ezt az oktatóanyagot, ha segítségre van szüksége. Tron-nak szól, de az egyetlen különbség a cím típusa.

NEO Mining Calculator

Te tudod használni WhatToMine a becsült keresetek kiszámításához, vagy használhatja a bányászati ​​kalkulátort kibírhatatlan a NEO számára. Mindkettő segíteni fog az ügyedben. A WhatToMine lebontja a költségeket, és az UnMineable megmutatja a bevételeit.

Egészséges és biztonságosabb ökölszabály a bevétel felének felére csökkentése, és megtudhatja, hogy továbbra is nyereséges lesz-e. A bányászok kudarcot vallanak, és a rendszerek nem mindig úgy tesznek, ahogyan azt feltételezik, hogy az élet megtalálja a módját, hogy megszakítsa a bányászati ​​tevékenységét. Ezzel a pufferrel valóban láthatja, hogy tud-e talpon maradni.

Miután elvégezte a matekot, közölje velünk, hogy sikerült. A bányászat rendkívül összetett üzlet, sok változó költséggel és kivágandó sarokkal. Lehet, hogy az FPGA használata költségesebb az indításhoz, de a kártya kifizetése után a nyereség őrült.

Hogyan tét a NEO

Ma végigvezetjük azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie a NEO kriptográfia megszerzéséhez és a passzív jövedelem megszerzéséhez. A NEO tétjéhez egy pénztárcára és pénzváltóra van szükség, amely mindkét devizát támogatja, a NEO-t és a GAS-t.

A NEO-t és a GAS-t támogató pénztárca 

  • Kivonulás

A NEO-t támogató legnépszerűbb tőzsdék

  • Binance

Hogyan tegye meg a NEO-t az Exodus Wallet-on

1. Töltse le az exodus pénztárcát

2. Nyissa meg az Exodus klienst, és küldjön néhány NEO-t, amelyet szeretne kockára tenni a fiókjában. 

Ha az ügyfél megnyitásakor nem jelenik meg a NEO, akkor az irányítópult kereső eszközére kattintva megtalálhatja pénztárca címét.

3. Miután felvett néhány NEO-t a pénztárcájába, azonnal elkezdi keresni a „GAS” nevű kriptovalutát. 

Ez a token kicserélhető több NEO-ra, vagy eladható egy cserehelyen, hogy fiat legyen. Semmi mást nem követelnek tőled az oldaladon.

4. Igényelje pénzeszközeit 

A NEO pénztárca jobb felső sarkában fogaskerék ikon látható. Ha rákattint, megjelenik egy lehetőség, amely lehetővé teszi a kapott gázjelzők igénylését. Miután rákattint az „Igénylés” gombra, a benzinkutak hozzáadódnak a pénztárcájához, és készen állnak a cserére.

Hogyan tegye Neo-t a gázért a Binance tőzsdén

A Binance összes NEO tulajdonosa megkapja a GAS-t, amelyet a NEO havonta gyárt. A részletek a következők. 

Számítási módszer

GAS-elosztási összeg = a GAS * NEO-tartó pozíció arányának teljes elosztási összege (8 számjeggyel a tizedesjegy után)

NEO tulajdonosok pozíció aránya = a NEO tulajdonosok napi pozíciójának összege / az összes NEO felhasználó napi pozíciójának összege

A napi pozíció összege a NEO Balance napi pillanatképén alapul.

Forgalmazási idő

A Binance-nek a megfelelő bejelentések havi terjesztés után lesznek, kérjük, tartsák be őket.

A számítás a Binance.com online állapotának első napjától kezdődik. Az első pillanatfelvétel ideje 2017. július 14-én 00:00.

Példa a számításra

A felhasználó három napig rendelkezik NEO-val, ezen a 3 napon 30, 300 és 60 NEO-val rendelkezik. Ezért a napi NEO pozíció összege 390. Feltéve, hogy a GAS teljes elosztási száma ebben a hónapban 1000, és a NEO összes felhasználó napi pozíciójának összege 600000;

Így az A felhasználó tényleges elosztási összege = 1000 * 390/600000 = 0,65

Következtetés

A NEO bányászata élvezetes élmény lehet. Ha van szabadideje gépei optimalizálására, és többletpénze van, akkor egy jól kutatott bányászgépbe való befektetés szórakoztató és teljesítő törekvés lehet..

Soha nem lehet tudni, talán egy teljes értékű bányaüzemet indít az úton. Mindig ügyeljen költségeire: a bányászat drága és rendkívül versenyképes. A piaci viszonyoktól függően azonban a kriptovaluta bányászat nagyon jövedelmező üzlet lehet az úton. Ez azon felül, hogy részt vesz a decentralizált hálózatok biztosításában, amelyek a jövőben felválthatják a meglévő pénzügyi hálózatokat. 

A korábban megbeszélt eszközök segítségével a bányászát arra az érmére irányítja, amelyet bányászni szeretne. Válasszon ki egy medencét, és indulhat a kriptográf bányászverseny. Az UnMinable valóban rugalmasságot és hatalmat ad azoknak az embereknek, akik a medencéjük használata mellett döntenek a bányászatról.

Az unMinable használata szemet nyitott. Nagyon élvezzük a szolgáltatásaikat; egyszerűen csodálatos az a képesség, hogy POS érmében fizetnek, míg a bányászat. És úgy tűnik, hogy szórakoztató a POS vs POW egész létesítményében. A bányászok mindig a POW konszenzusos mechanizmust részesítik előnyben, ami érthető.

Ez nem azt jelenti, hogy a POS-érmék technológiája nem csodálatos, hanem egyszerűen: hogyan bányászza ki a bányász a POS-érméket? Legalább az unMinable-rel megteheti.

Bónuszként a GAS egy kriptovaluta, amelyet úgy osztanak szét, hogy a NEO-t tárolja a pénztárcájában, a GAS-t pedig a NEO blokklánc tranzakcióinak elősegítésére használják. Minden egyes NEO-blokk előállításakor a GAS-t az összes NEO-tulajdonos számára elosztják, és a Staking elérhetővé vált azon a platformon, amely mindkét devizát támogatja, a NEO-t és a GAS-t..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector