Hogyan lehet a Bitcoin nagy mennyiségét kifizetni

Még 2010-ben sikerült megvásárolnia néhány száz bitcoinot, amikor azok gyakorlatilag értéktelenek voltak, és most több mint kétmillió dollár értékű digitális valutát néznek ki. Most a saját luxuslakása, autója, esetleg magán trópusi szigete elérhető közelségben van, de kíváncsi hogyan lehet nagy mennyiségű bitcoinot kifizetni. Ebben a kriptográfiai útmutatóban megpróbálunk fényt deríteni erre a problémára, amelyet mindannyian szeretnénk, ha lenne.

Hogyan lehet gyorsan kiszerelni a Bitcoin nagy mennyiségeit

A nagy mennyiségű Bitcoin pénzkivételének egyetlen legjobb módja az úgynevezett OTC (over-the-counter) tranzakció. Tőzsdén kívüli ügylet akkor fordul elő, amikor a magánvevőt és a magáneladót egy közvetítő kapcsolja össze a csere megkönnyítése érdekében. A közvetítő megbízható középső emberként jár el, aki először kapja meg az alapokat és a Bitcoin-t, így egyik fél sem részesül előnyben. Amikor a közvetítő bármelyik féltől megkapja a betéteket, megkönnyítik az elutazást.

Tulajdonképpen a Crypto Coin Society-nél sok ilyen ügyletet megkönnyítettünk magánvásárlók hálózata. Ha azt szeretné, hogy párosuljon valamelyik magánvevőnkkel, akkor kattintson az alábbi gombra hogy kitöltsük a jelentkezési lapot, és kapcsolatba lépünk Önnel, hogy megkönnyítsük a tőzsdén kívüli tranzakciókat, hogy bármilyen mennyiségű bitcoin könnyen kiváltható legyen.

Olyan dolgok, amelyekre gondolni kell, mielőtt kivenné a bitcoinot

Néhány dolgot figyelembe kell venni a bitcoin beváltása előtt, különösen nagy mennyiségben. Gondolkodnia kell:


  1. – Crypto exchange limitek
  2. – Bankmozgások
  3. – Adók
  4. – A bitcoinok készpénzzel történő kiváltásának legjobb módja

Foglalkozzunk mindegyikkel.

Visszavonási korlátok a kriptográfiák cseréjére

A legtöbb kriptográfia korlátozza a felhasználók azon pénzmennyiségét, amelyet minden nap fel lehet venni. Ezek a korlátok lehetnek akár néhány ezer dollár, vagy sokkal magasabbak is lehetnek. Például a Coinbase visszavonási limit napi 10 000 USD. Kraken esetében a limit napi 5000 USD az 1-es szintű kriptóban (a Fiat pénzkivétele ennél a szintnél nem áll rendelkezésre). Általában a kriptográfia lehetővé teszi, hogy növelje a kifizetési korlátokat a fiók szintjének frissítésével. Például egy Kraken-fiók 2-es szintre történő frissítése lehetővé teszi a fiat kivonásokat (akár 100 000 USD / nap), és a kriptográf napi napi limitét 500 000 USD-re növeli.

Hogyan válthat ki nagy mennyiségű bitcoinot

Ha nagy mennyiségű bitcoinot akar kifizetni, győződjön meg arról, hogy a kifizetési limitek képesek kezelni ezt az összeget. Alternatív megoldásként kivonulhat egynél több tőzsdéről. Mivel a fiók frissítése azt jelenti, hogy a csere további személyes adatokkal szolgál, a névtelenséget fenntartani kívánó felhasználók előnyben részesíthetik ezt az utolsó lehetőséget.

Szokatlan bankszámlamozgások

A pénzmosás komoly kérdés. Tegyük fel, hogy már egy ideje rendelkezik bankszámlájával, egyszerre néhány száz dolláros egyenleget tartva, és hirtelen nagyon nagy átutalást kap. Elég egy kis trópusi sziget megvásárlásához. Érthető, hogy bankja felvethet néhány kérdést az Ön számára. Lehet, hogy befagyasztják a számláját, amíg nem tud kielégítő válaszokat adni arra vonatkozóan, hogy honnan származik ez a pénz.

Ez valóban nincs megkerülve, kivéve, ha a betét befizetése előtt beszélünk a bank vezetőivel. Mondja meg nekik, hogy szokatlanul sok pénzt kap, és magyarázza el, honnan származik ez a pénz. Ha meg tudja győzni őket, hogy az alapokat legálisan szerezték, akkor rendben lehetnek. Ha meghallgatása után a bank úgy dönt, hogy nem fogadja el a betétet (egyes bankok abszolút megtagadják a kriptovaluta kereskedéssel kapcsolatos betétek elfogadását), akkor lehet, hogy nincs más választása, mint egy másik banknál nyitni számlát.

Ügyeljen arra, hogy befizesse az adókat a bitcoin bevételeiről 

Richard Nixon végül sok bajba került, természetesen. De ez nem adózással kapcsolatos. Az az igazság, hogy nagy pénzösszegek fogadása azt jelenti, hogy több adót kell fizetnie, függetlenül attól, hogy ez a pénz kriptokereskedelemből származik-e vagy sem. Feltéve, hogy nem akarsz a következő Al Capone lenni, mindenképpen be kell jelentened és be kell fizetned az adókat.

Az adók bejelentése és befizetése általános tanács, de az adótörvények az Ön országától vagy régiójától függően nagyon eltérőek lehetnek. Konzultálnia kell egy adózással foglalkozó könyvelővel vagy ügyvéddel. Még jobb, ha egy ügyvéd vagy adókönyvelő ismeri vagy specializálódott a kriptográfiai adókra. Ezen szakemberek bármelyike ​​segíthet abban, hogy legalacsonyabb adókulccsal legálisan befizesse pénzét.

Legjobb módja a bitcoin fizetésének

Számos módja van a Bitcoin fiat pénznemre való átszámításának. Az Ön számára legmegfelelőbb mód kiválasztása attól függ, hogy a bitcoinokat névtelen készpénzre kívánja-e váltani. Két általános módszer van a bitcoin konvertálására: tőzsdén vagy tőzsdén kívül.

  • Csere: A rejtjelcserék a gyors, megbízható és biztonságos tranzakciók előnyét kínálják. Néhány ilyen tőzsde fiat pénznemekkel kereskedik, és lehetővé teszi a bankszámla összekapcsolását, hogy közvetlenül felvehesse. Ahhoz azonban, hogy a visszavonási határértékeket egy nagy mennyiségű bitcoinhoz megfelelő tartományba emelje, személyes adatokat kell megadnia, ami veszélyezteti az anonimitást. A csúszás kérdés lehet a tőzsdén történő beváltáskor is.
  • Tőzsdén kívül: ez a fajta kereskedés közvetlenül két ember között történik. Ennek a módszernek két csekély változata van: Az egyik a tőzsdén kívüli (OTC) brókerrel való kereskedés, a másik a peer-to-peer (p2p) kereskedés. Mindkét esetben közvetlenül kereskedne valakivel. A különbség az, hogy az előbbi professzionális kriptokereskedő, míg az utóbbi nem az. A tőzsdén kívüli kereskedelem nagyobb névtelenséget tesz lehetővé, de nagyon óvatosnak kell lennie azzal, hogy kivel kereskedik. Ugyanaz az anonimitás, amely megvédi Önt, egyfajta védelmet nyújt azoknak a csalóknak is, akik a bitcoin után járhatnak.

A közelmúltban egyre népszerűbb egy harmadik lehetőség, és egyesek szerint ez a kriptográfia jövője. Ez a harmadik lehetőség mindkét világ legjavát próbálja kínálni: a tőzsdén történő kereskedés sebességét és biztonságát a tőzsdén kívüli opciók névtelenségével. Ez az alternatíva a decentralizált peer-to-peer cserék használata. Ezek a cserék hasonlóan működnek, mint a p2p piacok. Még egy kicsit erről alább.

Tegyük fel, hogy hajlandó folytatni a kifizetést. Ön már megkapta a banktól az előnyt, konzultált egy ügyvéddel vagy könyvelővel, és készen áll arra, hogy beszámoljon a pénzeszközökről és megfizesse az adókat, mielőtt visszavonulna a Francia Polinéziába..

Hogyan válthat ki nagy mennyiségű bitcoin tőzsdén

Először ki kell választania egy kriptopapír-tőzsdét, amely fiat pénznemben kereskedik. Ehhez a legnépszerűbb lehetőségek közé tartozik a Kraken, a Coinbase és a Bitstamp. Ha még nem rendelkezik fiókkal, regisztrálnia kell, és igazolnia kell a kívánt pénzösszeg felvételéhez szükséges szintre. Akár azt is eldöntheti, hogy nem elégszik meg csak egy ilyen cserével, inkább ossza meg bitcoinjait kettő vagy több között, és egyszerre vonjon ki minden cseréből. Ez lehetővé teszi az egyes cserék napi kivonási limitjeinek hozzáadását.

legjobb módja a bitcoinok készpénzfelvételének

Fiókja (i) létrehozása után kiderülhet, hogy fiat valuta betétet kell készítenie, mielőtt bármilyen kifizetést elvégezhetne. Ha ez a helyzet, akkor tegye meg. Még egy kis összeg is megteszi. Még akkor is, ha erre nincs szükség, célszerű megtenni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a bankszámlájára mutató link megfelelő-e.

Miután minden fel van állítva és készen áll az indulásra, küldje el a bitcoinokat a csere pénztárcájába. Miután ott vannak, vegye fel a kívánt összeget bankszámlájára, és várja meg, amíg az összeg megjelenik. Ne feledje, hogy az alapok rendelkezésre állása egy naptól öt napig is eltarthat.

Hogyan válthat ki nagy mennyiségű bitcoin tőzsdén kívül

Ha olyan szintű névtelenségre van szüksége, amelyet a kriptográfiai csereprogramok nem biztosítanak, vagy ha díjait túl magasnak találja, vagy a visszavonási folyamat túl lassú, akkor ki akar váltani.

Ha inkább tőzsdén kívüli brókerrel szeretne kereskedni, akkor azt tapasztalja, hogy nem pontosan szerepelnek a sárga lapokon. Olyan emberekről van szó, akik rendszeresen részt vehetnek több millió dolláros kereskedésben, ezért általában alacsony kulcsfontosságúak. De ha az ügyvédje vagy könyvelője a kriptográfia szakembere, akkor képes lehet arra, hogy javasoljon Önnek néhány nevet.

Ha a tőzsdén kívüli opció egy p2p piac, akkor a legnépszerűbb helyek a Localbitcoins és a Paxful. Mindkét piac a világ szinte bármely országában működik és hasonlóan működik.

Ahhoz, hogy a bitcoinjait helyi bitcoinokon értékesítse, először létre kell hoznia egy fiókot. A fiók létrehozása után meg kell adnia néhány személyes adatot, így a folyamat nem lesz teljesen névtelen, de nem kell annyi részletet megadnia, mint a kriptográfiáknál.

Miután mindent beállított, meg kell keresnie a piacon egy olyan személyt, aki felajánlja az eladni kívánt bitcoin mennyiségének megvásárlását. Ha talált egyet, küldjön nekik egy kereskedelmi kérelmet, és a localbitcoins értesítést küld nekik.

Amint elfogadták kereskedelmi kérelmét, elküldi a bitcoinjait a localbitcoins-nak, és letétben tartják őket. Ez azt jelenti, hogy egy ideig nem lesznek tokenjei, de a vásárlójának sem. Miután megkapta a fiat pénznemét (bankszámláján, PayPal-on vagy más módon), értesíti a helyi bitcoinokat, és csak ezután küldik el a tokenek a vevő pénztárcájába.

Mi van a harmadik lehetőséggel?

A bitcoinok beváltásának utolsó lehetősége a decentralizált peer-to-peer cseréje. Jelenleg ezek közül a legfunkcionálisabb a Hodl Hodl. Ezek a tőzsdék a p2p piacokhoz hasonló módon működnek, mint például a Paxful és a Localbitcoins, két fő különbséggel. Először is, ahelyett, hogy maga a tőzsde letétben tartja a zsetonjait, egy multi-sig intelligens szerződés jön létre, és a letétet ott tartják. Másodszor kiválaszthatja, hogy személyes adatokat közöl-e vagy sem. Más szóval, ezeken a platformokon a kereskedés teljesen névtelen lehet. A tanulási görbe kissé meredekebb, mint a p2p piacokon, és ezeknek a cseréknek még nincs sok felhasználója. De egyes szakértők szerint a kriptográfia jövője az ilyen típusú tőzsdeszolgáltatásokra irányul.

Következtetésképpen…

Ez arról szól, hogy hogyan lehet nagy mennyiségű bitcoinot kifizetni. Dollármillió dollár értékű Bitcoin elvesztése minden bizonnyal megvalósítható, és ennek többféle módja van, a sebesség, a biztonság és a névtelenség igényétől függően. Ne feledje, hogy először beszéljen bankjával, hogy zöld utat kapjon a tranzakcióhoz, és konzultáljon egy ügyvéddel vagy könyvelővel, aki jártas a kriptovaluta-adótörvényekben. Jelentse az eszközeit, fizesse be az adókat és élvezze. Végül, ha hasznosnak találta ezt a cikket, és végül Morakorako-szigetet vásárol, gondoljon arra, hogy meghívjon egy hétvégére!

Ha bármilyen kérdése van, ossza meg velem a megjegyzéseket!

Bővebben: Hogyan vásároljunk altcoinokat USD-vel

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector