Hogyan lehet átvezetni a Coinbase-ről a Bittrex-re [2021 KÖNNYŰ ÚTMUTATÓ]

A Coinbase és a Bittrex egyaránt széleskörűen alkalmazott amerikai alapú tőzsdék. A Coinbase-nek több fiat-párja van, ahol az ügyfelek válthatnak fiat pénznemeket kriptovalutákra. Másrészt a Bittrex több kriptopárral rendelkezik, ahol kriptovalutákat lehet cserélni. Mint láthatjuk, bár ugyanazt a funkciót töltik be, a különböző piacok felé hajlanak.

A cikkben megválaszolt kérdés: Hogyan lehet átvezetni a Coinbase-ről a Bittrex-re??

Az Egyesült Államokban működő tőzsdékről történő átutalás ijesztő feladat lehet, ha először csinálod. Szerencsére ez ugyanolyan bonyolult, mint elektronikus banki átutalás vagy elektronikus átutalás az online banki portálról.

Ha ez is félelmetesnek tűnik, ne izguljon, mert lépésről lépésre elmagyarázzuk.

Hogyan lehet átjutni a Coinbase-ről a Bittrex-re

Hogyan lehet Bitcoinot küldeni a Coinbase alkalmazásból


⦁ Először is, ha még nem tette meg, iratkozzon fel a Coinbase és a Bittrex szolgáltatásokra, ha szükséges, ellenőrizze a fiókját.

⦁ További biztonság érdekében y állítsa be a 2FA-t mindkét fiókban.

Ajánljuk Google Authenticator, válasszon minden lehetséges dobozt a 2FA hackerek használatához. Most már minden papír hiányzik, és a biztonsági beállításokat elvégezzük. A következő az,

⦁ Kezdje el a megvásárolt bitcoin elküldését a Coinbase pénztárcájába.

Az első dolog, amire szüksége lesz, az a Bittrex Bitcoin pénztárca címe; ha hibát követ el és pénzt utal a Bitcoin Cash, az Ethereum vagy bármely más blockchain pénztárca címére, az érmék örökre eltűnnek.

Tehát mindig ne feledje, hogy háromszor ellenőrizze, mit csinál. Kövesse ezt az útmutatót Bittrex így megszerezheti a címzett címét, vagy megtekintheti ezt videó-.

⦁ A Coinbase-ben el kell navigálnia a bitcoin pénztárcájához;

⦁ Illessze be a címzett címét és az elküldendő összeget

A pénz címének rossz címre történő elküldésének félelmetes része tartsa a lábán. Ez azonban nem különbözik az EFT-től, vagy levelet vagy e-mailt küld egy barátjának.

A Bitcoin kivételével a címeket bonyolultabban megjegyzi az ember, de a számítógépeknek nincs problémájuk ezekkel az adatokkal. Van fogása a bitcoin küldésének, és ez a díja.

Transzfer a Coinbase-ről a Bittrex-be

1. lépés:

Első dolog, jelentkezzen be vagy iratkozzon fel a Bittrex szolgáltatásba.

2. lépés:

A felső részen megjelenik a Holdings, kattintson rá.

3. lépés:

Most, hogy láthatja az összes egyenlegét. Válassza ki a Bitcoin pénzneméből álló BTC szimbólumot, és kattintson a Betét gombra. A finom eredmények elérése érdekében bizonyos nulla egyenlegeket kell választani, mivel egy üres számla / számla nulla stabilitással most nem jelenik meg.

4. lépés:

Már majdnem ott van, most új Bitcoin címet generálhat a Bittrex tőzsdéhez.

5. lépés:

Ha ezt látja, az azt jelenti, hogy nem ismerte az ügyfelét.

6. lépés:

Ha minden megnéz, akkor megjelenik ez a képernyő. Mielőtt átmásolná a címet, át kell mennünk a Coinbase-re.

7. lépés:

Ezután lépjen a Coinbase oldalra, és jelentkezzen be, vagy iratkozzon fel.

8. lépés:

Ha nem kerül a kezdőképernyőre, válassza a Kezdőlap és a Bitcoin lehetőséget.

9. lépés:

A tranzakció megkezdéséhez ki kell választania a Wallet és a Send lehetőséget.

10. lépés:

Most visszatérünk a Bittrex-hez, és folytatjuk a 6. lépéstől. Válassza ki a Másolási címet.

11. lépés:

Látni fogja az üdvözletet: Másolva a vágólapra.

12. lépés:

Ebben a lépésben el kell helyeznie a másolt címet, és be kell illesztenie a Coinbase webhely címzett mezőjébe, most meg kell állítania, és a pánikba eső bitcoin tranzakciók nem visszafordíthatók.

Dupla, majd háromszoros ellenőrzés a beillesztett címzés megegyezik a Bittrex címével. Ne hagyja abba a pánikolást, és küldjön próba tranzakciót, mivel ez a tranzakció költségei miatt többe kerül. Őszintén szólva, egy hiba miatt inkább elveszítené az egész összeget?

13. lépés:

Betétnek függőben kell lennie. Ez eltarthat egy percig.

14. lépés:

Ismételje meg a 11. lépést az átutalni kívánt összeg fennmaradó részében.

15. lépés:

Várjon 10 percet, és gratuláljon magának a Bitcoin sikeres átviteléhez a blokkláncon.

Coinbase Bitcoin-díj küldése

A Bitcoin titkosítást alkalmaz, amely értékalapú biztonságot nyújt, lehetővé téve a küldők számára, hogy a címzettek megkapják, amit elküldtek. A cseréket nem lehet megváltoztatni vagy megsemmisíteni, hanem 51% -os támadással, ami kivételesen költséges és ezért nem nyereséges.

Ebben a Bitcoin a POW-t (Proof Of Work) használja a titkosítás és a decentralizáció biztosítására, amelyet várhatóan azok az aknamunkások fognak végrehajtani, akik nem dolgoznak költségmentesen, és kétszer jutalmazzák őket azért, mert ezeket az információkat blokkokban kezelik. Az első jutalom a blokkos jutalom, amelynek értéke 12,5 BTC.

Ezenkívül a Bitcoin szervezését végrehajtó ügyfeleknek cserét kell fizetniük. Ezek a csereköltségek pontosan olyanok, mint a postai kézbesítési díjak, nagyjából 3 szintre osztva.

Az 1. szintnek van a legmagasabb díja, amely egynapos szállításnak tekinthető, és akár 10 percig is eltarthat, annyi időbe telik, amíg egy blokk bányászható átlagosan. Attól függően, hogy az alapokat hova küldik, a címzettnek többször is meg kell erősítenie a tranzakciókat.

A Bittrex csak egy megerősítést igényel, és az alapoknak körülbelül 10 perc múlva kell tükröződniük. A másik 2 szint lassabb, és 3 vagy 7 napos szállításnak tekinthető. Az alacsonyabb díjakkal kapcsolatos tranzakciós idők néhány órától a napig eltarthatnak. Ezek tökéletesek az Ön által ellenőrzött pénztárcába történő átutalásokhoz, ha az alapok hosszú távú megtakarításokra szánják.

Most megkérdezheti, miért van szükségük a bányászoknak 2 jutalomra. Minden 210 000 blokk után a jutalom felére csökken. Végül ez nem lesz érvényes, amikor ez megtörténik, a bányászok továbbra is bányásznak, ha az a tranzakciókhoz kapcsolódó díjak miatt nyereséges.

A bányászoknak folyamatosan fizetniük kell a berendezésekért és az áramért is; sok bányász megbukott és csődbe ment.

Nem lehet Bitcoinot küldeni a Coinbase-ről

A Coinbase hasznos útmutatóval rendelkezik, amely kiemeli, miért nem sikerül a tranzakciója. Úgy gondoljuk, hogy az első számú ok a forráshiány. Ez egyenértékű azzal, hogy „megpróbálta újra be- és kikapcsolni a számítógépet”.

Bizony, a kriptográfiai időnk furcsa dolgokat mutatott nekünk a cserék során. Az egyik megoldás, amelyet kipróbálhat, az, hogy törölje és újból beküldje a tranzakciókat minden blokk áthaladásával. Ez általában csak körülbelül 3 próbálkozást igényel.

A mai napig egyetlen csere sem magyarázta meg, miért történik ez, belső problémákra számítunk, a tranzakció törlése és újraindítása pontosan olyan, mint a ki- és bekapcsolás, és működik. Minden alkalommal, amikor kilépünk egy tőzsdéről, azon gondolkodunk, vajon ez lesz-e akkor, amikor átverést kapunk az exitről.

Megszakadt a csere? Megkapom valaha a bitcoinomat? Az esetek 98% -ában az alapok 10 perc alatt tükröződnek, vagy ki kell próbálnunk az újraindítási megoldást. Szerencsére pénzeszközeinket a mai napig soha nem lopták el, mivel soha nem tároljuk azokat egy tőzsdén, hanem vallási módon használjuk a hardveres pénztárcánkat. Nem hisszük, hogy a feltörés és a pénz elvesztése bárki számára átjárási jogot jelent.

A Bitcoin küldése ideiglenesen letiltva

A kriptopiacok a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján működnek. A kereskedések fenntartási leállást igényelnek. A Coinbase és a Bittrex egyaránt megbízható kereskedelem, és jó előre kijelenti a támogatási időszakokat és a nagyjavítást.

Van egy extra támogatás, amelyet fel lehet használni, míg a hely nem működik. Bármely kereskedelem végezhet háttér-pénztárca optimalizálást az általuk kínált adminisztráció továbblépése érdekében. A pénztárcákat folyamatosan frissítik, hogy lépést tarthassanak a bitcoin fejlődésével.

Felhívnánk az éberséget, mivel a kereskedelem elsődleges fő kérdése a hagyományos számlavezetés használata, ők továbbra is egy ideig kezelik a BTC-tőzsdéket. Miután tudomásul vette egy pénzmegőrzési kérdést, gyorsan húzza vissza a bitcoinját. Számos szakmában számoltunk ezzel a kialakítással Mt. Gox és QuadrigaCX.

Coinbase Pro

Míg a Coinbase rendelkezik házon belüli Coinbase Pro altcoin-cserével, a Bittrex-hez képest drága. Drága alatt azt értjük, hogy a Coinbase pro tranzakciós költsége sokkal magasabb, mint a Bittrex.

Nem ez az oka annak, hogy az altcoin kereskedelem kiválasztásakor javasoljuk a Bittrex-et a Coinbase Pro helyett; érme választás körül van. A Coinbase Pro és a Bittrex egyaránt fenomenális biztonsággal rendelkezik, és ennek folyamatosan az első számú gondjának kell lennie, folyamatosan és az idők végezetéig, amikor a kriptovalutákkal kezelik.

Az altcoin választásának fő kritériuma, a Coinbase, közel sem jelent kihívást a Bittrex kereskedési mérkőzések meghatározásának, és soha nem jelentett kihívást. Egy ponton a Poloniex közel került Bittrexhez. A Poloniex-nek is kevesebb a KYC szükséglete, amelyek tisztességesek, de először folyamatosan vizsgálják a biztonságot.

Bittrex tőkeáttétel

A Bittrex tőkeáttételes kereskedési termék háromszoros tőkeáttételt kínál, és a BTC-ben biztosítva van, lehetővé téve a BTC-ETH, BTC-XRP és BTC-BCH piacok kereskedését. Ez lehetővé teszi a közvetlen piaci fedezeti ügyleteket, ami elképesztő, mivel ez többet tesz lehetővé egy tőzsdén, ahelyett, hogy tőzsdéről cserélne.

Ez veszélyezteti az érmék biztonságát azáltal, hogy több érméjét egy kereskedési tőzsdére helyezi. Hihetetlen információcsere lehet az a képesség, hogy rövid és hosszú pozíciókat alakíthat ki ugyanazon a kirakaton belül, vagy a pozíció felhasználása kerítésként a bemutatás korlátozására..

Míg a pozíciókat egymástól függetlenül nyitják és zárják, a pozíciókat továbbra sem lehet külön megfordítani vagy rendezni. A kibővített hitelkereteket a pozíció nyitásakor a kirakatlikviditás határozza meg.

Bittrex kötet

Bármennyire is szeretjük a Bittrex-et, a Coinbase Pro-hoz képest illikvid csere. Amikor elemzi az FTX Volume Monitor adatait, látja, hogy a 10. helyen található Coinbase Pro-val élőben egyenlőtlenség tapasztalható napi 200 millió dolláros kereskedéssel szemben, míg a 24. helyen lévő Bittrex napi 20 millió dollárral kereskedik, ami pici összehasonlítást jelent.

A kereskedési stílusától függően ez működhet melletted és ellened is. A kötet kezeli a licit és az érdeklődés elterjedése közötti kontrasztot. Ha türelmes és alkalmazza a visszafogási megbízásokat, akkor ez nem számít, ha vásárol vagy megrendelést kínál.

Ez valószínűleg arra az esélyre hat, hogy szívesen hagyja vagyonát a kereskedelemben. Különböző okokból alaposan felszólítunk erre a módszertanra, és következetesen javasoljuk a hardveres pénztárcát. Az altcoin-csere egyik komoly problémája, hogy az érmék megbecsülése az objektív zónákba vezethet.

Abban az esetben, ha a rövid játékot játssza, megfelelő vagyontárgyak kereskedésre hagyása, ha értékelni tudja a veszélyt. Minden elhúzódó vállalkozásnál következetesen használnia kell egy hardveres pénztárcát, a jelentős mértékű megtérülés vágyával. Ha tudnia kell a Bittrexről, itt van egy másik cikkünk.

Átutalás a Coinbase-ről a Bittrex-re

Összegzésképpen elmondható, hogy a pénzeszközök egyik tőzsdéről a másikra történő átállítása a sokszínűbb portfólió létrehozása érdekében ijesztő lehet, de nem lehetetlen. Egy kis gyakorlattal a Bitcoin-ban való tranzakció második természetessé válhat.

A Bitcoin-t úgy tervezték, hogy az emberek használhassák, és ennek fejlesztésére rendszereket fejlesztenek. Az 1960-as vagy 1980-as években épített autó vezetésének elsajátítása fantasztikus sofőr lesz, amikor beugrik egy 2020-ban gyártott autóba.

A Bitcoin használata jelenleg kissé bonyolult, de az egyszerűbbé tétele érdekében olyan intézkedéseket hoznak létre. Néhány előnyös beszállító elutasít bizonyos lehetőségeket, ha Ön alternatívát nyújt nekik. A sok pénztárca felhasználásával és számos kereskedéssel történő cserék nem tudják ártani, és mintha választani fognak. Jövője fényes lehet, ha úgy dönt, hogy tudással tisztázza azt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector