Hogyan lehet az Ubiqot bányászni 2021-ben: megéri-e már?

Amikor az emberek 2020-ban fontolgatják a kriptográfia bányászatát, nem igazán gondolkodnak azon, hogy miként bányásszák az Ubiq-ot, mivel több ezer más lehetőség többet adhat nekik cserébe.

A kriptovaluta bányászat az, amikor a felhasználók közötti tranzakciókat ellenőrzik és hozzáadják a blokklánc nyilvános főkönyvéhez. A Bitcoin a bányászható kriptovaluta legnépszerűbb és legmegalapozottabb példája, de érdemes megjegyezni, hogy nem minden kriptovaluta bányászható.

Az Ubiq egy kemény villa az Ethereum mellett, amely teljesen elkülönül az Ethereum ökoszisztémától. Ez az Ethereum blokklánc kissé módosított változata, és az Ethereum virtuális gépet valósítja meg intelligens szerződésekhez és DApps-hez.

Ha esélye van az Ethereum villáira, akkor ezen a ponton valószínűleg elkapta az Ubiq (UBQ) szélét. Ez egy nyílt forráskódú, megosztott decentralizált pénz. Az Ethereumhoz hasonlóan mindenesetre a tervezett érdekcsoport ellentétben áll.

Ez az érme garantálja a biztonságot, és a hibátlan hibajavításokra összpontosít. A bányászat UBQ energizáló előny lehetőség.

Ebben a cikkben egy egyszerű, lépésről lépésre található irányt talál az Ubiq bányászatának legjobb módjára.


hogyan kell bányászni az ubiq-ot

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan bányászhatom az UBIQ-t

1. Készítse elő a GPU-t a bányászathoz. Telepítse a legújabb stabil illesztőprogramokat a hivatalos webhelyről.

2. Töltse le az Ubiq bányászati ​​szoftvert.

3. Válassza ki azt a bányászati ​​medencét, ahol bányászni akar.

4. Készítse el azt a pénztárcát, amelyen meg szeretné kapni a jutalmunkat.

5. Szerkessze a start.dat fájlt a Jegyzettömbbel a használni kívánt bányászati ​​készlethez.

6. Indítsa el a bányászatot.

Menjen az Ubiq bányászatába

Ubiq Mining Pool összehasonlító táblázat 

Ubiq Mining Pool összehasonlítás

Ubiq Mining PoolMaxhash Mining Pool
Ubiq bányászati ​​medence Maxhash bányászati ​​medence
Az UbiqPool.io 0,5% -ot számít fel A MaxHash jelenlegi díja 1% és 2,5% közötti változó díj
Hash erővel a 2. helyezett A MaxHash sokkal nagyobb, mint az UbiqPool.io

Sokkal jövedelmezőbb

A Maxhash VARFEE rendszert is kínál – a díjakat csak akkor kell fizetni, ha a pool nyereséges az enyém
Alacsony díjak Csak a profit maximalizálása érdekében ajánlott

Mi az Ubiq? És a Felhasználói

Az Ubiq egy „meglehetősen elindított” (azaz mindenki számára tisztességes, nem bányászat előtti, sem bányászat nélküli, sem pedig ICO) projekt, amely 2014-ben kezdődött. A projekt eredetileg Jumbucks (JBS) néven indult. A JBS munkaköri bizonyítékként kezdte, majd később tétbiztosításra váltott, amikor végül felcserélték az Ethereum-láncot.

A cserével jött az Ubiq név és az azonnali elágazás. Most, hogy ez az Ethereum elágazása, még nem jelenti azt, hogy ez az Ethereum másolata.

Az UBQ az első Ethereum villa, amely konszenzusszintű változásokat hozott új kód formájában, ami alapvetően azt jelenti, hogy a fejlesztők, a bányászok és a befektetők többségében egyetértettek vele. Ráadásul az Ethereum Virtual Machine összes előnyével is rendelkezik, miközben tanul az Ethereum által elkövetett hibákból, és elkerüli azok megismétlését.

Az UBQ elődjéhez képest valószínűleg a legjobb újítás a „fluxus nehézségű algoritmusuk” megvalósítása. Ez fontos mindazok számára, akik bányásszák az UBQ-t, mert az egyes blokkok kitöltése után a fluxus algoritmus automatikusan újból megcélozza a következő blokk nehézségét.

Ez lehetővé teszi a bányászat nehézségének egyenletes növekedését az őrült, véletlenszerű tüskék helyett, amelyeket sok bányász lát a BTC-ben és az ETH-ban. Ez a sima növekedés a nyereség pontosságát és kiszámíthatóságát jelenti a bányászok számára.

Az UBQ 88 másodpercenként új blokkot állít elő a munkabiztosítási rendszer használatával, amely megegyezik az Ethereum és az Ethereum Classic termékkel. Rendelkezik decentralizált alkalmazásokkal (DApps) is, amely egy új épületmodell a skálázhatóbb alkalmazásokhoz és az intelligens szerződésekhez, amelyeket egy olyan szerződés teljesítésének megkönnyítésére és ellenőrzésére használnak, amelyet azután az UBQ-jelsor működtet a tranzakciók és számítások díjaként..

Érdemes megjegyezni, hogy az intelligens szerződések és a DApps már nem egyediek, sőt, mostanában meglehetősen gyakoriak, mégis sok projekt még mindig kudarcot vall. A kriptográfiai világ számos kérdése magában foglalja a fejlesztői csapatokat és azt, hogy mire képesek. A kudarc gyakori oka az a csapat, amely nincs megfelelően felkészülve a potenciális problémák előrejelzésére vagy a felmerülő problémák megoldására.

Ez olyan projektekhez vezet, amelyek túl hibásak vagy sebezhetőek, és amelyet mi (fogyasztó, bányász, kereskedő vagy befektető) nem látunk hosszú távú életképességnek. Bár a hibák általában csak újabb projektekre vonatkoznak, az is kérdés, hogy az olyan óriások, mint a BTC és az ETH, eltömődött hálózatok bevonásával foglalkoznak.

Szerencsére az UBQ-nak van egy veterán fejlesztő csapata, amely tele van olyan személyekkel, akik innovációikkal és alkotásaikkal folyamatosan hozzájárultak a kriptográfiai közösséghez. És a tetejére a csapatot az egyik kedvenc kedvenc fejlesztőm, Julian Yap vezeti.

Ki Julian Yap?

Julian Yap anélkül, hogy túl rajongana róla vagy munkájáról, az UBQ vezető fejlesztője és ötletgazdája. Az UBQ-nál töltött ideje előtt Yap a Bittrex, egy másik Decred (DCR) nevű kriptovaluta és a blocktech fejlesztésén dolgozott, valamint rengeteg nagyszerű hozzájárulás volt a Github-nál..

Hogyan kell kibányászni az Ubiq-ot és miért?

Az Ubiq azt állítja, hogy átlátható irányítás mellett stabil a vállalkozás. Az Ubiq az Ethereum kemény villája. Kissé módosították a kódot. Platformjukon továbbra is elérhető az Ethereum Virtual Machine vagy az EVM aktív verziója, és a kódfuttatás mind az intelligens szerződések, mind a Dapps esetében hasonló. Kódjuk nyílt forráskódú és megtekinthető.

Kiszámítható és konzervatív frissítési ütemezéssel érik el stabilitásukat. Más intelligens szerződéses platformokkal ellentétben az Ubiq nem kínál folyamatos frissítéseket vagy kemény villákat. A hibamentes kód létrehozására összpontosítottak. Ez tökéletes azoknak a vállalatoknak, amelyek hosszú távú jövőképpel rendelkeznek, hogy intelligens szerződéseiket szakaszosan telepítsék, hogy teljes blokklánc-környezetet teremtsenek az egyes projektekhez.

Ugyanannak a projektnek az újbóli elvégzése megszakítja a véges költségvetéssel rendelkező szervezeteket. Az amerikai kormányzati szervek több évtizeddel később is használják a Windows 3.1-et. A bankok is ebbe a csapdába esnek a COBOL és a Fortran programozási nyelvek segítségével.

A teljes rendszerek frissítése túl drága; a jobban működő rendszerekre és az újabb kódoló nyelvekre való áttérés kockázatát nem lehet kiszámítani.

A kockázatok miatt az Ethereumnak ilyen hatalmas hackjei vannak, követik a szilícium-völgy mottóját; “Gyorsan haladj és törd meg a dolgokat.” Termelésstabil környezetben, mint például a Bitcoin, ezt nem tolerálják, mert túl sok a benne rejlő érték, és nem lehet megtörni egy sejtéssel, vagy tesztelni, hogy a kód hogyan fogja befolyásolni a projekt működőképességét. Ezért a bitcoin szintén nem teljes Turing.

Vissza a pályára az Ubiq-kel. Nekik nem volt preminjük, és korrekt indítást hajtottak végre, ők is úgy döntöttek, hogy nélkülözik a fejlesztési díjakat. A projekt nem is az ICO volt. Bár azt állítják, hogy ez segít nekik a jogszabályok betartásában, abban nem vagyunk biztosak, hogy a tokenek értékpapírok.

A tokenek szintén áruk / nyersanyagok, és inputként is felhasználják a kimenetek előállításához, ugyanúgy, mint papír és tinta használatával a könyv kinyomtatásához. Az Ubiq UBQ az Ethereumon alapuló intelligens szerződéses platform, amely 100% -ban bizonyítja a munkavégzést.

Miért az enyém az Ubiq? Az Ubiq platformként működik, és rendelkezik tokennel is. Ethereum villának köszönhetően lehetséges. Ez az érme gyakorlatilag a bevált ETH kódalapra épül. Az Ubiq bányászata nyereséges. Az érme maga is könnyen használható, és egy kattintással megoldásokat kínál az Ön számára. Egyetlen műszerfalat tart fenn, ahonnan elérheti az összes csalánkiütését és figyelemmel kísérheti őket.

Az UBQ segítségével nyomon követheti mindennapi teljesítményét, és egyetlen kattintással elérheti a karbantartási funkciókat. Az irányítópult felhőnek ad otthont, így bárhonnan bármikor elérhető. Ez az érme felismeri a látogatót, és hozzáférést biztosít a személynek a megfelelő hálózathoz (ha vendég vagy, akkor csatlakozni fogsz a vendéghálózathoz).

Ubiq bányászat – Hogyan lehet kibányászni az Ubiq-ot

Az Ubiq bányászoknak van néhány választási lehetőségük; Ubqminer, PhoenixMiner, TT-Miner és Nanominer. A Claymore Miner-t használtuk, ez egy összetettebb lehetőség, de több érménél is használható, és rendkívüli testreszabást tesz lehetővé. A Claymore Miner is plug and play, tehát nem is olyan rossz.

Ha szeretne olvasni a Claymore Miner oldalán, javasoljuk a BitcoinTalk alkalmazást. A Claymore Miner egyszerű és könnyen telepíthető. Figyelnie kell a fájlok telepítési helyére, mivel egy kicsit hozzá kell férnie a start.dat fájlhoz. Kattintson a tovább gombra, és fejezze be.

Sajnos már nem használhatja a Claymore Minert, mivel nem támogatott, hasonló a Claymore Minerhez, és meg kell jegyeznie a telepítési könyvtárat. Ezenkívül a bányaprogram használatához díjat kell fizetnie.

Ubiq bányászati ​​medencék

Most, hogy minden telepítve van, már majdnem készen áll a bányászat megkezdésére. A következő lépés annak megvizsgálása, hogy melyik medencét használja. Bár a hálózat decentralizálásához nem javasoljuk a MaxHash-ot, a profit maximalizálása érdekében a MaxHash-ot javasoljuk. Ha törődik a projekttel, és nem csak a profit kedvéért vesz részt benne, nézze meg az UbiqPool.io oldalt. ? Hash erővel a 2. helyen állnak.

Az UbiqPool.io 0,5% -ot számít fel a MaxHash jelenlegi 1% és 2,5% közötti változó díjjal szemben.

Statisztikailag elmondható, hogy minél nagyobb a bányászati ​​medence hasító ereje, annál valószínűbb, hogy jutalomban részesülünk egy blokk kollektív bányászatáért. A MaxHash sokkal nagyobb, mint az UbiqPool.IO, de erről többet a következtetésben.

Ha más bányászati ​​medencék érdeklik, az Ubiq és a MiningPoolStats egyaránt jó hely a keresés megkezdéséhez.

Ubiq Minerpool

Miután kiválasztotta az Ubiq bányászkészletét, készen áll a start.dat fájl konfigurálására. Nyissa meg a start.dat fájlt a Jegyzettömbben, és a bányásztól függően a beállítás egyszerû lehet, mint egy sor másolás és beillesztés, vagy olyan bonyolult, mint órányi kutatás az egyes argumentumok / bemenetek kitalálásához.

Ezen az oldalon megtalálhatja a StratH Proxy for MaxHash alkalmazást. Másolja a kódot a Statum-tal kezdődő és egy portszámmal végződve, és tegye oda, ahova a STRATUM_PROXY-nak kellene lennie. Ezután adja meg saját pénztárca címét, ne felejtse el ellenőrizni a címet még egyszer.

Az utolsó lépés a dolgozó nevének megadása, bármely név működni fog; ne emlékszel szóközökre. A munkavállalói nevek segítséget nyújtanak, ha egynél több bányász van, és a problémák elhárítására van szükség.

Ne felejtse el elmenteni a telepítő fájlt. Ezen a ponton futtathatja a start.dat fájlt, ha bármilyen hibába ütközik. Először ellenőrizze a beállítást, és minden esetre kapcsolja ki és újra a gépet. Ha ez nem működik, a BitcoinTalk a legjobb barátod. Kérdezd meg szépen a közösségüket, és segítenek neked.

Csak ne felejtsen el először megoldást keresni. Sok embernek ugyanazok a problémái voltak, mint te. Ha nem talál semmit, ami segíthetne, nyugodtan küldjön segítséget. A Reddit is hasznos.

Ha a géped bányászat, akkor nézd meg, hogy mekkora a hash arány a GPU-n vagy a grafikus kártyán, és szükség esetén módosítsd a Stratum Proxy-t. Ezután kezdődik az igazi szórakozás, számokat ropogtatva a maximális profit érdekében.

Hogyan bányászom az Ubiq Wallet-ot

Ubiq Wallet

Az Ubiq-nek van néhány módja az alapok tárolására. Ha szerencsejátékos vagy, és szeretsz kockáztatni, akkor sem javasoljuk böngészőalapú pénztárcájukat Pyrus és Veréb (Chrome böngésző kiterjesztés). A Pyrus pénztárca mindent generál az ügyfél oldalán, és megígéri, hogy kulcsai soha nem érintik az internetet.

Ez nem azt jelenti, hogy nem érinti böngészője vagy számítógépe. A böngészőt viszonylag könnyebb kihasználni, mint az operációs rendszert, de ez a beállítástól és a bevált gyakorlattól függ. Sparrow ugyanolyan kockázatokat rejt, de hozzáférést biztosít a Dapps-hez,

A Fúzió A Wallet asztali alapú. Bár biztonságosabb, nem kínál elképesztő kockázat-megtérülést sem. Hacsak nem azért csinálod, hogy megismerd a bányászatot, és nem próbálsz sok pénzt keresni ezzel, és szeretnéd érezni a játékot, javasoljuk ezt a pénztárcát.

A mobil pénztárca, DexWallet, egyenlő kockázatot kínál, és ezt sem javasoljuk. Használhatja is Guarda pénztárcák, amelyek több platformon is működnek. Kaphat Gubiq (szerver) egy fejlettebb pénztárca számára, amely további funkciókat biztosít, mint például a tét.

Mint mindig, az egyetlen dolog, amit javasolunk, a Ledger vagy Trezor hardvertárcák használata. Az ilyen típusú biztonság nem helyettesíthető. Hacsak nem szeret órákat tölteni egy technológiai megoldás kitalálásával, ebben az esetben szívesen ajánljuk a Gleccser protokoll.

Míg a hardveres pénztárcákat javasoljuk, ha a Fusion asztali pénztárcát a bányászati ​​PC-n használja, szinkronizálnia kell a pénztárcát a blokklánccal, hogy elkerülje a pool problémákból eredő fizetési hibákat. Ez jobb, ha biztonságban van, mint egy sajnálatos lépés. Bármelyik pénztárcát is választja, erős jelszót szeretne létrehozni és megjegyezni.

Következtetés

Az Ubiq egy kemény villa az Ethereum mellett, amely teljesen elkülönül az Ethereum ökoszisztémától. A javaslat mögött meghúzódó motiváció a blokklánc biztonságának növelése volt. Egyedülálló bányászati ​​algoritmus enyhíti az 51% -os támadás esélyét az Ethash bányászati ​​felszerelések bérbeadásával. Egy egyedi algoritmus elősegíti az Ubiq küldetését, hogy elválik az Ethereumtól és független blokklánc-platform lesz..

Remélhetőleg nem könnyű ez a Hogyan bányászom az Ubiq című cikket, amely kiemelte a bányászatot a profit érdekében; nagy időbe telik a kutatás és a tőke a kísérletezés során. Emiatt nem javasoljuk az Ubiq bányászatát. Inkább bányásszon egy jövedelmezőbb érmét, és használja fel a bevételt az Ubiq megvásárlására, ha ezt szeretné megtenni.

Sajnos határozottan nem javasoljuk az Ubiq megvásárlását, mert a MaxHash a hálózat több mint 51% -át kitermeli. Ez 51% -os támadásoknak teszi ki az Ubiq felhasználóját, ahol a MaxHash a tranzakciók feldolgozásának mestere. Megtagadhatnak bármilyen fizetést vagy kétszeresen költhetnek érméket.

A projektről további információkat a Reddit, a Twitter, a Discord, a BitcoinTalk, a GitHub és a blogjukban talál. Ezt a projektet érdekes megvizsgálni, hogy 2,5 millió dolláros piaci kapitalizáció szerint a magas 500-as kategóriában vannak-e. Továbbra is kódot gyártanak és kiváló platformot fejlesztenek. Noha lélekben támogatjuk őket, nem tudjuk rávenni magunkat a zsetonjaikra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector