Hogyan lehet bányászni a Tron érmét (TRX) 2021-ben

A Tron Blockchain bányászata lehetetlen, de ez nem jelenti azt, hogy nem kaphat fizetést Tronban az enyémért. A bányászat egyszerűen arról szól, hogy számítógépet használunk egy másik érme sikeres kivonatolásához, és a bányászati ​​medence elvégzi az átalakítást a háttérrendszeren, és kifizeti Önt annak ellenére, hogy a Tron a Proof Of Stake POS-t használja konszenzusos módszerként. Tehát a közvetítők egy kis beavatkozásával közvetlenül kibányászhat egy bányászati ​​medencét, és a Tron TRX-ben fizethet..

Jegyzet: Csak azok az érmék bányászhatók, amelyek a Proof Of Work POW-t használják. A bányászati ​​áram bérelhető vagy eladható olyan harmadik feleknek, akik nyereséget akarnak elérni, vagy támadni akarnak egy hálózatot. Ma felfedezni fogjuk Tron-Mining.com.

Minden további nélkül folytassuk az ügyet, és nézzük meg, hogy bányásznunk kellene-e a TRX-hez?

hogyan kell bányászni a tront

https://pbs.twimg.com/media/ET8FJQ0UEAIs_lv?format=jpg&név = nagy

GYORS ÚTMUTATÓ: A TRON bányászata


1. Készítse elő a GPU-t a bányászathoz. Telepítse a legújabb stabil illesztőprogramokat a hivatalos webhelyről.

2. Töltse le és telepítse a TRON pénztárcát. Szerezd meg a pénztárca címét; ez felhasználónévként szolgál a Tron-bányászat bányászati ​​medencéjénél.

3. Töltse le a Claymore bányászt és telepítse a szoftvert. A számítógép biztonsági rendszere vírusként jelölheti meg a programot. Ez hamis pozitív.

4. Konfigurálja a start.dat Konfigurálja a bányászati ​​készletet, és adja meg felhasználóneveként a TRON pénztárca címét.

5. Kattintson duplán a start.dat gombra a bányászat megkezdéséhez.

Látogassa meg a Tron-Minig webhelyet

Tron Mining ASIC és GPU összehasonlító táblázat

Tron Mining ASIC és GPU összehasonlító táblázat

ASIC MinersGPU Miner
TRON ASIC bányászok TRON GPU Miner
A speciális felhasználás nem alkalmazható más funkciókra A CPU könnyen átcsoportosítható más funkciókra, például játékra, grafikára és videószerkesztésre
Energiatakarékos a GPU bányászokhoz képest Kevésbé energiatakarékos az ASIC bányászokhoz képest

Alacsonyabb viszonteladási érték a korlátozott használat miatt

Magasabb viszonteladási érték a GPU többféle használata miatt
Általában saját bányászati ​​medencéi vannak Általában harmadik fél bányászati ​​medencéit használja
Könnyebb beállítani és optimalizálni Bizonyos fokú beállítást jelent az optimalizáláshoz

Tron pénztárca

A Tron jól bevált érme, a TRX tárolása nem jelent problémát a sokasággal pénztárcák állnak rendelkezésre. Az egyetlen dolog, amit tanácsolunk, mindig egy hardvertárca használata és a csomópont tranzakciók hitelesítésére.

Emlékeztető \ Tippek:

Mindig több helyen készítsen biztonsági másolatot pénztárcájáról, kezdő kifejezéséről és jelszaváról. Soha nem lehet tudni, mikor következik be katasztrófa. Ennek a bevált gyakorlatnak a követése valóban megmenthet néhány sajnálatos pénzügyi veszteséget.

Hogyan bányászom Tront

Tron bányászat – Hogyan lehet Tron bányászni

Mint fentebb említettük, nem bányászhatja a Tron blokkláncot, és TRX-ben fizethet. Az Ethash, RandomX és X16Rv2 algoritmusokat azonban a Tron-Bányászat bányászati ​​medencét, és TRX-ben fizetik a hálózatba való hozzájárulásáért, amely minden sikeres blokkoláshoz a medence bányáihoz tartozik.

A bányászathoz és a TRX-ben történő fizetéshez szüksége lesz egy számítógépre grafikus kártyával, vagy több grafikus kártyára, vagy akár egy dedikált bányászati ​​berendezésre vagy egyenként 6 – 12 grafikus kártyával rendelkező platformra. Mielőtt idáig eljutnánk, nézzük meg a beállítást és mire lesz szükséged.

Hogyan bányászom Tront

A Claymore Miner felhasználásával elkészítheti a TRX-t

Szeretjük a Claymore Miner-t alapértelmezett bányászati ​​szoftverként használni, és a könnyű használat és a megbízható működési teljesítmény miatt, ahol csak lehetséges, ezt választjuk. Ez egy egyszerű plug and play program, amely elkezdi a hatékony bányászat üzletét.

Először meg kell szereznie a Claymore Mining szoftver, a szoftver Linux és Windows rendszerekhez egyaránt elérhető.

A telepítés végrehajtása során ügyelnie kell a telepítési könyvtárra. A dedikált bányászgépeken általában jó ökölszabály, hogy a Claymore Miner telepítési mappát közvetlenül az asztalra kell helyezni..

Hozzá kell férnie és szerkesztenie kell a start.dat fájlt, amely megmondja a munkavállalónak, hogy melyik érmét és algót kell bányászni, milyen medencéhez kell csatlakozni, és hova kell elküldenie a bányászati ​​jutalmat. Ha ezek közül a változók közül bármelyik ki van kapcsolva, a Claymore Miner nem a várakozásoknak megfelelően fog működni, egyszerűen pazarolja az áramot és megteremti a részbevételeket. A következő dologról kell döntenünk, hogy melyik bányászati ​​medencét használjuk.

hogyan kell enyém Tron

Tron bányászati ​​medence

Az egyetlen bányászati ​​medence, amelyet találtunk, az volt Tron Bányászat. Bár ez korlátozás, valójában nem is olyan rossz, hanem közvetlen módszer a TRX bányászására és megszerzésére. Más módszerek nem igényelnek KYC-t, és az átváltási aránytól függően olcsóbbak lehetnek.

Mielőtt lemegyünk azon a nyúllyukon, maradjunk a pályán, és vizsgáljuk meg a Tron-Mining bányamedencét. A Tron-bányászat rendkívül egyszerű és könnyen használható. Olyan egyszerű, hogy valójában kibővültek 40 nem bányászható és kibányászható kriptográfiai eszközzel a hajthatatlan.

A Tron-Mining használata egyszerű, 3 bányászati ​​algoritmust kínál Ethash, RandomX, és X16Rv2.

Az Ethash jobban megfelel az ASIC bányászainak, miközben használhat GPU bányászokat, ők hátrányban vannak, mert ProgPow megtört, és nem úgy viselkedik, ahogy kellett volna. Ez a probléma holnap megoldható. Az enyém felhasználásával Ethash, megnyitja a Claymore könyvtárat, és megnyitja a start.dat fájlt a jegyzettömbben, majd megtalálja és lecseréli ezzel a start.dat fájlban az EthDcrMiner64.exe kezdő sort;

./EthDcrMiner64.exe -epool ethash.tron-mining.com:3333 -ewal YourTRXAddress.YourWorkerName -epsw x -allpools 1

A következő Algo az RandomX. Ez egy CPU-alapú algo, a legnépszerűbb bányászat az XMR vagy a Monero. Bányásznak xmrig a következő beállításokkal. Be kell állítania a dolgozót a következő konfigurációval;

./xmrig.exe -o rx.tron-mining.com:3333 -a rx -u YourTRXAddress.YourWorkerName

Míg az xmrig egyszerű, van néhány beállítás, amelyet módosíthat, például a diff, amelyet +50000-tól állíthat be; az alábbi példa +60000;

YourTRXAddress.YourWorkerName + 60000

de jelenleg nem támogatják a -p paramétert vagy argumentumot.

Az utolsó algo az X16Rv2 és az RVN Ravencoin használja, ez a Az FPGA dominált algo, és csak idő kérdése, hogy az ASIC-k visszatérjenek. Az X16Rv2 használatával bányászni kell t-Rex és állítsa fel a bányászt a következő paraméterekkel;

./t-rex.exe -o x16rv2.tron-mining.com:3333 -a x16rv2 -u YourTRXAddress.YourWorkerName -p x

Ha többet szeretne tudni a Tron-Miningről, akkor nézze meg őket Reddit magyarázat. Bár jó ötletnek tűnhet több programot egyszerre futtatni, ne. A GPU-k vagy a CPU-k csak egy folyamat hatékony futtatását képesek kezelni. Egynél több futtatása lelassítja a gépet, és kevesebb hash energiát eredményez, nem többet.

hogyan kell enyém Tron

Tron Mining Calculator

Most, hogy felkészültél, ennek megfelelő alkalomnak kell lennie egy kis matek elvégzésére, és megnézni, mit termel a kemény munkából. Szeretjük használni a WhatToMine-t, de ez nem lenne tanácsos, mivel nem közvetlenül bányászunk egy érmét, és tetszőleges számú érme bányászható ezen algoritmusok bármelyikéhez. Mindezt a Tron-Mining irányítja.

Az egész folyamat pontosan olyan, mint a bányászat a NiceHash-szal. Tron-Bányászat van egy beépített számológépe, amely kiszámítja a jutalmakat.

Egyszerűen ellenőrizze a kiválasztott bányászati ​​programot az egyes grafikus kártyák hash erejével kapcsolatban.

Minden GPU mellett lesz egy szám, ha többet használ, adja össze ezeket a számokat. Csatlakoztassa a kombinált számot közvetlenül a szakaszhoz, amely kiszámítja a jutalmát. Ez 2 számítást ad a bányászati ​​műveleteihez. Az egyik a napi kereset, a másik pedig a havi kereset.

Ügyeljen arra, hogy kiszámolja a helyes algót, mivel mindegyik más nyereséget termel, válassza az Ethash, a RandomX és az X16Rv2 elemeket. A bányaprogrammal kapcsolatos információk és a hozzájuk tartozó érvek szintén láthatók lesznek. Bármelyik számot kapja, annak a fele. Ennyit kell keresnie, ez szintén nem veszi figyelembe az áramköltségeket.

Ehhez a WhatToMine-t kellene használnunk. Bár ez nem lesz pontos, képet adhat a villamos energia felhasználásáról. Ethash, RandomX, és X16Rv2 mindegyiknek megvan a saját költsége, a számítógépétől vagy a felállított bányászati ​​berendezésektől függően.

hogyan kell enyém Tron

Bányászat Tron

Ha azt veszi észre, hogy veszteségesen fut, akkor ez a bányászatot összegzi. Segítene, ha versenyelőnye lenne, ha bármilyen értelmes módon részt venne a kriptovaluta bányászatában. Az áramköltség abszolút összezúzza az újonnan érkezőket, nem beszélve az új gépek indítási költségeiről.

Van egy másik módja annak, hogy bányásszam és megszerezzem Tront extra lépésekkel. Azt javasoljuk NiceHash ehhez a megközelítéshez hasonlóan a Tron-bányászathoz automatikusan gondoskodni fognak arról is, amit bányásznak, és a bányászokat hozzájuk kell irányítani. Bitcoinban vagy BTC-ben fizetnek ki.

Miután megkapta a BTC-t, használhatja Poloniex hogy átalakítsa a BTC-t TRX-be. A Poloniex KYC alternatívát kínál, akárcsak a bányászat.

Hogyan bányászom a Tront – Következtetés

Bár örömmel használjuk a Tron-Mining-et, egyesek számára kissé túl decentralizáltak lehetnek. Még ha be is akarják zárni a boltot, és kilépnek a közösség átveréséből, ez valóban nem a világ vége. Legrosszabb esetben ez 2 napos leállást (fizetetlen munka) eredményezne a bányászati ​​medence dolgozóinak számára.

Magabiztosnak érezzük magunkat a Tron-Mining szolgáltatásokban, de mégis inkább a NiceHash-t használnánk. A bányászok megszokott lények. Kíváncsiak lennénk az unMineable további tesztelésére, a medence segédprogramjainak teljes körű vizsgálatára. Bár úgy gondoljuk, hogy a lezárhatatlan érmékben történő kifizetés értékesítési trükk, meglehetősen klassz, amelyet szeretnénk kihasználni ahelyett, hogy a jövőben kereskedési díjakat fizetnénk egy tőzsdének..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector