Hogyan lehet Bitcoinot vásárolni hitelkártyával [2021 UPDATED]

A Bitcoin 2009-es indulása óta a világ számos országában elismert csereeszközzé vált. Mégis, annak ellenére, hogy elterjedt a bitcoin és annak rendkívüli használata, sokan nem tudják, hogyan lehet bankot vásárolni hitelkártyával.

Ez meglepően hangozhat, de ez nem más, mint az igazság. A legtöbb kriptotőzsde különböző eszközöket kínál a bitcoin vásárlásához. Úgy tűnik azonban, hogy hitelével vásárol a legtöbb ember számára a legegyszerűbb és legbiztonságosabb út.

Peer-to-peer megvásárlására van lehetőség, de néha a felhasználók megtalálhatják az eljárást, amíg a tőzsde letétként működik, és megtartja az érméket / fiatot, miközben várja a vevő / eladó jóváhagyását, hogy megkapta a BTC-t. vagy USD.

Ez az áttekintés különféle tőzsdéket vizsgál meg, amelyek lehetővé teszik a bitcoin vásárlását, valamint a BTC megvásárlását ezekről a platformokról.

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-t hitelkártyával

 1. Nyissa meg a CEX.io webhelyet
 2. Regisztráljon az e-mail segítségével, és erősítse meg fiókját a telefonszámával.
 3. Adja meg személyazonosságának igazolását, lakóhelye szerinti országot, válassza ki az azonosítási formáját, és töltse fel a dokumentumok fényképeit.
 4. Készítsen szelfit arról, hogy kezében tartja a dokumentumot, és töltse fel a fotókat.
 5. Azonosítást követően hitelkártyáját ellenőriznie kell. Töltse ki a hitelkártyáján szereplő információkat, és készítsen és töltsön fel egy önmagáról szóló képet, amelyen a hitelkártya van.
 6. Vásároljon kriptot a kártyájával

Menjen a Cex.IO oldalra


Hol lehet megvásárolni a Bitcoin Top 5 cserét

NameDeposit MethodBuy
Bitfinex

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés:

Menj a Vásárlás oldalra

Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Huobi Global

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Coinbase Pro

 • Kriptopénz
 • Hitelkártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Kriptopénz
 • Hitelkártya
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Lépésről lépésre útmutató a Bitcoin vásárlásához hitelkártyával

Kezdetben a bitcoin vásárlása nem volt olyan egyszerű. Valójában 2010-ben Hanyecz László kétezer papai pizzát vásárolt 10000-ért. Az első bitcoin-tőzsde, a Bitcoinmarket.com már nem létezik; ennek ellenére teret engedett annak, hogy újabb cserék szülessenek, és hogy az emberek könnyen hozzáférhessenek a bitcoinhoz.

Tehát a Bitcoin vásárlásakor cserére van szükség, hogy megvásárolja a BTC-t, és egy pénztárca az érmék tárolásához. Bitcoint vásárolhat hagyományos fizetési módok használatával, például banki átutalással, betéti vagy hitelkártyás fizetéssel, készpénzes fizetéssel, vagy akár bitcoin ATM használatával..

Ennek ellenére vannak hátrányai a Bitcoin vásárlásának. A legtöbb ország szankcionálta a bitcoin platformokat, és a bankok bizonyos tranzakciók során korlátozzák a hitel- vagy betéti kártyák használatát is.

Attól is tart, hogy az emberek elkerülik az adózást a Bitcoin használatával, ami az Egyesült Államok egyes államaihoz vezetett szankciókat egyes bitcoin platformokon.

Bitcoin vásárlása a Binance-ből

A Binance-t 2017-ben Changpeng Zhao indította, aki korábban OKCoin-ban volt. A tőzsde 15 millió dolláros vetőmagot gyűjthetett a 2017 júliusában megrendezett kezdeti érmeajánlat (ICO) során.

A Binance tőzsde használatának hátránya, hogy az Egyesült Államok legtöbb államában korlátozás vonatkozik a felhasználókra. A korlátozás kizárja New Yorkot, Washingtonot, Alabamát, Alaszkát, Floridát, Connecticutot, Georgia, Hawaii, Idaho, Texas, Louisiana, Észak-Karolina és Vermont.

Más felhasználók számára azonban a BTC akár 50 dollár és akár 20 000 dollár is lehet. Az alábbiakban láthatja, hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni hitelkártyával a Binance-en.

1. LÉPÉS: Létre kell hoznia egy fiókot a Binance-nél, majd személyazonosító okmányok benyújtásával ellenőriznie kell.

2. LÉPÉS: Kattintson a kezdőlapon a „Vásárlás készpénzzel” elemre. Arra lesz utasítva, hogy válassza ki a vásárlást P2P-vel vagy hitel- vagy bankkártyájával.

Hogyan lehet bitcoinot vásárolni hitelkártyával

3. LÉPÉS: Adja meg a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét, olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket, és erősítse meg a bitcoin megrendelését.

JEGYZET: A Binance-nek számos harmadik féltől származó fizetési szolgáltatója van, amelyeket a hitelkártyás fizetése során felhasznál. Ezek közé tartozik a Simplex, a Koinal, a Trusttoken, a Paxos és a Banxa. Példaként a Simplex-et fogjuk használni.

4. LÉPÉS: Adja meg számlázási és hitelkártya adatait. Ezenkívül meg kell adnia néhány személyes adatot a Simplex-en, valamint ellenőriznie kell telefonszámát, hogy OTP-kódot kapjon. Miután megadta a kódot, körülbelül 2-5 percig tart, amíg a Bitcoins bekerül a pénztárcájába.

Bitcoin vásárlása a COINBASE-ból

A Coinbase több mint 100 országnak nyújt támogatást, és a világ egyik legfontosabb kriptotőzsdéje. Akár bitcoinokat is fogadhat és küldhet, ha országa nem szerepel a támogatott listán.

Előfordulhat azonban, hogy nem tud bitcoinot vásárolni. A san francisco-i kriptotőzsdét 2012. június 20-án alapította Brian Armstrong és Fred Ehrsam.

Így vásárolhat Bitcoin-t hitelkártyával a Coinbase-en.

1. LÉPÉS: Hozzon létre egy Coinbase-fiókot, és ellenőrizze

2. LÉPÉS: Lépjen a Fizetési mód oldalra

3. LÉPÉS: A fizetési oldal tetején kattintson a „Hitelkártya hozzáadása” elemre.

4. LÉPÉS: Adja meg hitelkártyájának adatait és számlázási címét, amelynek meg kell egyeznie a kártya címével.

5. LÉPÉS: Egy olyan ablakba irányít, amelyen szerepel a hitelkártya hozzáadása. Most kattintson a „Vásárlás” gombra a bitcoin vásárlásához.

JEGYZET: Az Egyesült Államokban a felhasználók csak banki átutalással, betéti kártyával és banki átutalással kaphatnak bitcoint. Az Egyesült Királyságban és Európában a hitelkártya opció csak akkor érhető el, ha a kártya támogatja a 3D Secure funkciót.

Bitcoin vásárlása az OKEx-től

Az OKEx a világ egyik legnagyobb kripto- és származékcsere-platformja. 2014-ben indult és székhelye Máltán található. Így vásárolhat bitcint hitelkártyával OKEx.

1. LÉPÉS: Regisztráljon és hozzon létre egy fiókot az OKEx-en. A fiók regisztrálásához kódra van szüksége az e-mailben.

2. LÉPÉS: A biztonságra kattintva és azonosító dokumentumok megadásával igazolja fiókját. Mielőtt hitelkártyájával bitcoinot vásárolhatna, három ellenőrzési szinten kell átesnie, beleértve három kód, SMS, e-mail és Google hitelesítő beírását..

3. LÉPÉS: Kattintson a Gyors kereskedelem elemre.

4. LÉPÉS: Válassza ki a fizetni kívánt pénznemet és a megvásárolni kívánt bitcoin mennyiségét

5. LÉPÉS: Válassza ki a fizetni kívánt hitelkártyát, Master vagy Visa kártyát.

6. LÉPÉS: Válassza a „BTC vásárlása” lehetőséget

7. LÉPÉS: A betét ellenőrzéséhez kattintson az „Előzmények” elemre.

A legjobb Bitcoin tárolására szolgáló pénztárcák (BTC)

A bitcoin tárolására szolgáló pénztárca kiválasztásakor a pénztárcák széles választéka közül választhat. Más kriptovalutákkal ellentétben a Bitcoin sokféle pénztárca szolgáltatóval rendelkezik, amelyek közül választhat.

De a cikk kedvéért csak néhányat vizsgálunk meg. Dönthet úgy, hogy a bitcoinját hardveres vagy papír pénztárcában, asztali pénztárcában vagy mobil pénztárcában tartja.

Meg kell jegyezned, hogy a bitcoinod tőzsdén tartása nem biztonságos, és ha nem tartod a pénztárcád privát kulcsait, akkor nem vagy a bitcoin teljes tulajdonosa.

NameTypeBuy
Blockchain

 • Android, IOS
 • Asztali kliens
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Kivonulás

 • Asztali kliens
 • Android, IOS
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

 • Hardver
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Coinbase

 • Android, IOS
 • Asztali kliens
Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Hogyan lehet Bitcoinot vásárolni hitelkártyával [GYIK]

Mi a Bitcoin?

A 2009-ben létrehozott Bitcoin decentralizált pénznem, amelyet a világ egyetlen országának központi bankja sem támogat. Ez az elektronikus készpénz olyan formája, amelyet az egyik felhasználótól a harmadik felé lehet elküldeni társaként, a blokklánc megkönnyítve, ami kiküszöböli a hagyományos mediátorok szükségességét..

A Bitcoin jó befektetés?

Igen, ez az. Indulásakor a Bitcoin értéke nulla dollár volt. De 2017-re egy bitcoin ára körülbelül 20 000 dollár volt, mivel a Bitcoin írásakor egy bitcoin költsége 11 575 dollár. Az évtized egyik legjobb befektetésének tartják.

Következtetés

A Bitcoin sokféle tevékenységre használható, ideértve a tandíj, a szállodák és a repülőjegyek kifizetését, valamint az éttermekben. Remek ötlet az is, ha befektetésként van egy kis bitcoin a kasszában.

A Bitcoin kereskedelemre más alternatív érmékkel és fiatokkal is használható. Most, hogy tudja, hogyan lehet bitcoinot vásárolni hitelkártyával, megkezdheti kriptográfiai útját.

Mindig ne felejtse el biztonságban tartani a magánkulcsokat és a jelszavakat. Más lehetőségek is vannak a bitcoin hitelkártyával történő megvásárlására, például egy bitcoin ATM használata, ahol fizikailag meg lehet vásárolni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector