Hogyan lehet kriptovalutát vásárolni Hawaii-on

Amióta a kriptovaluta-tőzsde a Coinbase 2018-ban befejezte működését Hawaii-on, sok kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy merre tart a kriptográfia az államban. Egyesek még azon is elgondolkodtak, hogy a hawaii bitcoin törvények még a kriptovaluta kereskedelmet is törvénytelenné tették-e. Ha kíváncsi volt, hogyan lehet kriptovalutát vásárolni Hawaii-on, olvassa el.

A Bitcoin most illegális Hawaii-on?

Biztosan nem. A Bitcoin bányászata, a bitcoin és más kriptovaluták birtoklása, kereskedése és üzletvitele továbbra is legális Hawaii-szigeteken. Az állam sok bevételt szerez az Ázsiából látogató turistáktól, akik között a kriptovaluta használata meglehetősen elterjedt, ezért Hawaii számára van értelme nem tiltani a kriptográfia használatát. Még több bitcoin bankautomatát is telepítettek. Szóval, nem. Semmiképpen sem törvényellenes.

Tehát mi történt a Coinbase-szel?

A Coinbase már 2014-ben engedélyt kért Hawaii-i működésére, és nem sokkal később megkezdte működését az államban. A hawaii kriptovaluta-törvények azonban azóta megváltoztak. 2017 végén a hawaii pénzügyi intézmények részlege bejelentette, hogy új szabályokat kell bevezetni. Ezen előírások szerint minden digitális valuta üzemeltetőnek (beleértve a kriptográfákat is) köteles elegendő tartalékot tartani a hawaii lakosok által birtokolt összes eszköz fedezésére. Ezeknek a tartalékoknak likvid eszközökben kell lenniük. Mivel Hawaii a kriptopénzeket nem tekinti likvid eszköznek, az üzemeltető tartalékainak készpénzben kellene lenniük.

Mostantól ez azt jelentené, hogy minden hawaii-i lakos birtokában lévő bitcoinért a Coinbase-nek 9500 dolláros tartalékot kellene tartania. Ha 150 000 lakos (az állam lakosságának csupán 0,1% -a) rendelkezik egy-egy BTC-vel, ez azt jelentené, hogy a Coinbase valamivel több mint 1,4 tartalékot kénytelen tartani milliárd, ezermillió dollár.


A Coinbase kijelentette, hogy ezek a szabályozások túl szigorúak, és a világ bármely pontján nem alkalmazhatók valutaüzemeltetők számára, és nem lennének képesek megfelelni, ezért beszüntették működésüket az államban.

A hawaii kriptovaluta-törvények nem tették illegálissá az állam kriptográfiáját. Most épp nagyon nem praktikus feltételeket teremtettek a cserék számára.

Ha a fenti információk elolvasása után arra gondolsz, hogy a válasz arra, hogyan lehet kriptovalutát vásárolni Hawaiin, szilárd „nem lehet”, akkor téved. Valójában nagyon egyszerű. De nem fogja tudni használni a Coinbase-t. Ehelyett egy Coinbase alternatívát fogunk használni.

Mely Coinbase alternatívák vannak Hawaii számára?

Számos, mind amerikai alapú, mind nemzetközi kriptotőzsde létezik, amelyekkel a hawaii lakosok kriptovalutát vásárolhatnak. A Kraken, a Bitstamp, az Ikrek és a Coinmama egyaránt elérhető. A peer-to-peer kriptográf kereskedési oldalak, mint például a Localbitcoins.com is egy lehetőség. Végül néhány e-pénztárca szolgáltató, mint például a Skrill és az Uphold, felajánlja annak lehetőségét, hogy több kriptó tokent vásároljon.

Lásd még: A legjobb kriptopénz egy megvásárolható penny alatt

Hogyan lehet kriptovalutát vásárolni Hawaiin

Tegyük fel, hogy vásárolni szeretne néhány Ripple (XRP) tokent. Részletes útmutatót adok arról, hogyan vásárolhatja meg a Ripple-t Hawaii-on az Uphold segítségével.

1. Az Uphold-fiók létrehozása és finanszírozása:

Az Uphold valójában egy e-pénztárca megoldás. Ebben a tekintetben hasonló a PayPal-hoz. De az Uphold ismertebb versenytársától eltérően a kriptovaluta műveleteket is támogatja. Lehet, hogy nem ez az opció a legalacsonyabb tranzakciós díjakkal, de a kezelőfelülete – bár szokatlan egy kriptográfia esetében – nagyon felhasználóbarát és gyors, megbízható tranzakciókat kínál.

Ha nincs Uphold-fiókja, létrehozhat egy ingyenes kattintást itt. A fiók létrehozása után igazolnia kell, hogy a legtöbbet hozza ki az Uphold-ból. Az ellenőrzés egyszerű, és csak fényképet kell benyújtania a kormány által kiállított igazolványról és egy szelfiről.

Amikor bejelentkezik a fiókjába, több “kártya” jelenik meg az irányítópulton. Ezek a kártyák olyanok, mint a különböző pénztárcák címei, amelyeket más cseréknél használ, így van egy „dollárkártya”, „bitcoin-kártya”, „hullámkártya” stb..

Hogyan lehet kriptovalutát vásárolni Hawaiin

 1. Első lépésünk az USD-kártya finanszírozása lesz. Kattintson a „Pénz hozzáadása” elemre
 2. Négy lehetőség van pénzeszközök hozzáadására USD-kártyájára: egy amerikai bankszámláról, egy euro-bankszámláról a SEPA-n keresztül, hitel- / betéti kártyáról vagy kriptóval. Kattintson az „amerikai bankszámláról” elemre.

  hawaii bitcoin törvény

 3. Töltse ki a szükséges információkat, fogadja el az általános szerződési feltételeket, majd kattintson a „Létrehozás” gombra. Ne feledje, hogy a „Nevezze meg ezt a számlát” mező az, hogy kiválaszthassa az Ön számára könnyen azonosítható nevet, abban az esetben, ha több bankszámlát is összekapcsol a fenntartott számlájával. Magának a bankszámlának a névnek meg kell egyeznie a fenntartó számláján szereplő névvel. Miután összekapcsolta a számlát, kiválaszthatja azt opcióként, amikor összeget ad hozzá USD-kártyájához. Az átutalások körülbelül 5 munkanapot vesznek igénybe.

  hawaii kriptovaluta-törvények

2. Cryptocurrency vásárlása USD-vel az Uphold-on

 1. Miután az összeg a kártyádon van, itt az ideje megvásárolni a Ripple tokeneket. Tegyük fel, hogy 20 dollár értékű XRP-t szeretne vásárolni. Először létre kell hoznia a megvásárolni kívánt tokenek kártyáit is. A Ripple kártya létrehozásához kattintson az irányítópult „Kártya / valuta hozzáadása” elemére. Adjon nevet kártyájának, válassza a legördülő listából az „XRP” elemet, majd kattintson a „Létrehozás” gombra..

  vásároljon titkosítást fenntartással

 2. Most térjen vissza az irányítópultra, kattintson az USD kártyájára, mint korábban, és ugyanarra a képernyőre kerül, ahonnan fiókját összekapcsolta. De most ahelyett, hogy az „Alapok hozzáadása” elemre kattintana, kattintson a „Küldés fenntartott kártyára” elemre. A következő képernyő jelenik meg:

  érme alapú alternatív hawaii

 3. Válassza ki a Ripple kártyát a legördülő listából. Ezután írja be a vásárolni kívánt összeget (USD-ben). Megmutatja az aktuális árfolyamot, díjat és a jóváírt összeget. Ha minden kielégítő, kattintson a „Megerősítés” gombra, és a tranzakció másodpercek alatt befejeződik. Gratula! Most megvásárolta a Ripple-t.

Az olyan kriptográfiai cserék, mint például a Kraken, vagy társak keresése a Localbitcoins.com webhelyen szintén elég egyszerű eljárások.

Következtetésképpen…

Még akkor is, ha a kriptovaluta-törvények olyan feltételeket hoztak létre, amelyeket egyesek célszerűtlennek vagy túl korlátozónak találhatnak, a kriptográfia még mindig teljesen legális Hawaiin. Lehet, hogy nem tudja használni a Coinbase-t, miután kivonultak az államból, de számos jó lehetőség áll rendelkezésére. Az e-pénztárca szolgáltatók, mint az Uphold, jó kiindulópontot jelentenek.

Mondja el nekünk, ha kérdése van a kriptográfia Hawaii-i vásárlásával kapcsolatban!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector