Hogyan lehet rövidre zárni a Bitcoin-t 2021-ben (BTC) [Útmutató kezdőknek]

A kriptográfia piaca elképesztő 267 milliárd dollárt ért el 2020 májusától. Egyre több kereskedő keresi az ipar maximalizálásának és az abból származó profitnak a lehetőségeit. A kereskedők profitálhatnak a bitcoin piacról a Shorting révén.

Bár furcsa ötletnek tűnhet egy újonc számára a „Rövid bitcoinok számára”, ez egyszerűen azt jelenti, hogy alacsonyabb áron adják el a bitcoinokat. Mindannyian tudjuk, hogy az első kereskedési mantra, amelyet újoncként hallhat, a „magas eladási áron vásárol”.

Rövid távon azonban bitcoinokat árul, abban a reményben, hogy csökkenni fog az ára, és visszavásárolhatja. A kereskedők eladják a piaci árkülönbséget. Egy újoncnak meg kell tanulnia, hogyan kell rövidíteni a bitcoinokat, mielőtt belevágna.

Az első dolog, amit mindenkinek be kell vetnie a Bitcoin shortolásba, az a motivációja, hogy belemegy a kereskedés ezen aspektusába. A Bitcoin shorting a bitcoin medvepiacának előrejelzésén alapul.

Tehát, ha abból a szempontból nézi a Bitcoin-t, hogy az csökkenni fog, akkor naprakésznek kell maradnia a piaci eseményekkel kapcsolatban.

Néhány kereskedő számára, aki rövidíti a bitcoint, ezt a veszteség elleni fedezés eszközeként teszi. Tehát a bitcoin rövidítésének elsajátításakor a kezdeti motiváció sokat számít. 


hogyan lehet rövidíteni a bitcoin btc-t

Gyors útmutató: Hogyan lehet rövidíteni a Bitcoint a Bitmex-en

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan lehet rövidíteni a Bitcoin-t

 1. 1. Hozzon létre egy fiókot a BitMEX-en, és állítsa be a 2FA2-t. A trend meghatározásához elemezze a piacot a BitMEX diagram segítségével.
 2. 3. Készítsen megrendelést a rövidíteni kívánt bitcoin mennyiségéről, figyelembe véve a tranzakciós díjat.
 3. 4. Kattintson a „Sell / Short” gombra az aktuális megrendelés beállításához.
 4. 5. Helyezzen el egy stop veszteséget, hogy a megrendelés automatikusan lezáruljon, amikor eléri a kívánt árat.
 5. 6. Zárja be a sorrendet, és elemezze azt az időszakot, amelyben rövid volt.

Menj a Bitmex oldalra

Hol lehet rövidíteni a Bitcoin- Top 5 cserék

Amikor egy kereskedő rövidre zárja a Bitcoin-t, célja, hogy profitáljon a Bitcoin értékének várható csökkenéséből. Tehát a kereskedők egy bizonyos mennyiségű bitcoinot vásárolnak hitelből egy tőzsdéről azzal a céllal, hogy amikor a bitcoin ára csökken, akkor a pontos összeget adják vissza.

Ez azt jelenti, hogy ha 10 BTC-t kap a platformtól a rövid BTC-ig, akkor 10 BTC-t kell bérelnie, amikor megrendelése teljesül. A veszteség elkerülése érdekében biztosnak kell lennie abban, hogy elemzése helytálló. 

A bitcoin rövidítésének különböző módjai vannak, és röviden átnézzük őket. 

Rövid eladási Bitcoin 

Lehetőség van a bitcoin rövidre zárására is a nyílt bitcoin eszközpiacon. A kereskedők közvetlenül rövidíthetik a bitcoinokat és eladhatják azokat olyan áron, amellyel jól állnak, majd megvárják, amíg az ár csökken, és visszavásárolják őket.

Lehet olyan egyszerű, mint a bitcoin rövidre zárása egy tőzsdén, amikor az magas; a kereskedő átváltja USDT-vé, majd visszavásárolja, amikor csökken, és így több BTC-t kap. Nagy az esélye a BTC elvesztésének rövidre zárása közben, és van lehetőség nyereségre is. 

Margin Trading

A Bitcoin rövidítésének egyik leggyakoribb módja a margin kereskedés. A befektetők pénzt vesznek fel árrés-kereskedési platformokon, és piaci áron adják el. A befektetők visszavásárolják a BTC-t, amikor az ár csökken, és a nyereségük megtartása mellett visszaadják a kölcsönzött pontos összeget.  

Határidős piac

A jövőbeni kereskedés egy eszköz megvásárlásához kapcsolódik olyan szerződéssel, amely meghatározza az árat, amelyen a befektetést egy későbbi időpontban eladják. A Bitcoin Futures kereskedéssel a befektető BTC határidős szerződést vásárol azzal a céllal, hogy az ár a legközelebb vagy később növekedjen.

Amikor az ár emelkedik, megvásárolhatja a BTC-t egy előre egyeztetett áron, amint azt a határidős szerződés megállapítja, amely lényegesen alacsonyabb lesz, mint a jelenlegi piaci ár. 

Bináris opciós kereskedés

A bináris kereskedésnél a kereskedők választhatnak az eladási vagy a vételi opciók között. Az opciós szerződés lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy meghatározza, hogy a jövőben adott áron vásárol-e vagy ad el-e BTC-t.

A vételi opcióval a kereskedő vételi opciós szerződést kap, amely megkönnyíti a bitcoin vásárlásának jogát egy későbbi időpontban, míg az eladási opció lehetővé teszi a bitcoin szerződések eladását egy későbbi időpontban letéti számla használatával..

A shortolás esetében azonban a kereskedők az eladási opciós szerződést alkalmazzák.

Jóslás piacok

A bitcoin kezdete óta jóslatok születtek arról, hogy buborék volt-e vagy sem, vagy zuhanni fog az ár. Előrejelzési piacokat is használhat a BTC rövidítéséhez.

A kereskedőnek csak annyit kell tennie, hogy megjósolja, hogy a bitcoin hány százalékkal vagy árral csökken, és másokat rá kell vennie arra, hogy fogadjanak. Ha a bitcoin ezen árral vagy százalékkal csökken, a kereskedő nyereséget kap. 

Ha rövid Bitcoin-t szeretne cserélni, akkor a következő cserék lehetővé teszik a rövid bitcoin-hoz való hozzáférést és könnyedén profitot termelnek.

Legjobb cserék rövid Bitcoin-ra

NameDeposit MethodBuy
Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Bitfinex

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Poloniex

 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Részletes útmutató a Bitcoin rövidre zárásához  

A szokásos bitcoin kereskedéssel ellentétben, ahol stop loss segítségével vásárol és ad el, a Bitcoin határidős kereskedése kissé más. Ebben a szakaszban megvizsgáljuk, hogyan lehet rövidíteni a bitcoin tőzsdéken és hogyan lehet rövidíteni a kriptot az Egyesült Államokban.   

Hogyan lehet rövidre zárni a Bitcoin-t a Binance-en

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en: 

Ha még nem rendelkezik fiókkal, látogasson el a binance.com/en oldalra. Tegye be a jelszavát, és ellenőrizze, hogy a szükséges dokumentumokat megadja-e az „ellenőrző gombra”, és tegye fel a kétfaktoros hitelesítést (2FA).

Hogyan lehet rövidíteni a Bitcoin-t

2. lépés: Piacelemzés elvégzése indikátorok és diagramok segítségével 

Elemezze a piacot diagramok és mutatók segítségével. A kriptóban újoncként próbálja meg használni az „Basic Exchange” ablakot. Az ártrendek meghatározásához használhatja a Binance diagramokat.

A mozgóátlag (MA) mutató automatikusan megnyílik, és a piros sávokon keresztül könnyedén felismerheti a Binance visszaesési trendjét, ami arra utal, hogy az ár hamarosan csökken.

Az árak előrejelzéséhez jobb, ha a következő csökkenés előrejelzéséhez egy héttel, néha pedig egy hónappal azelőtt figyelünk az ártrendre.  

3. lépés: Hozzon létre egy rövid megrendelést

A Binance két pénztárcát ad, az egyiket a tőzsdéhez, egyet a tőzsdei kereskedéshez. Menjen a pénztárcájához, és helyezze át a BTC-t a margótárcájába. Kattintson a „margó 3x” gombra a pénztárca áttekintéséhez.

Lépjen a margin kereskedési oldalra, és válassza ki a rövidíteni kívánt eszközt, ebben az esetben a BTC-t. Választhat 3x vagy 5x tőkeáttételt, vagy dönthet úgy, hogy kölcsön és visszafizet. Az eladási oldalon felveheti a kereskedni kívánt BTC összegét, és megadhatja az eladni kívánt összeget.  

4. lépés: Figyelje a piac viselkedését 

Ne feledje, hogy kölcsönvett BTC-vel kereskedik, figyelnie kell a piaci viselkedést. Ezért elengedhetetlen a stop loss alkalmazása, hogy megakadályozza az összes pénz elvesztését.

5. lépés: Zárja le a Rendelést és vegyen profitot

A piac alapos figyelése után zárja be a megrendelést, amikor a BTC ára az előre jelzett árra csökken, és térítse vissza a felvett BTC-t. Az ellenőrzési szinttől és mennyiségtől függően a profit 0,012% és 0,10% között mozoghat.

Hogyan lehet rövidre zárni a Bitcoin-ot a Kraken-en 

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot 

Hozzon létre egy Kraken fiókot itt: https://www.kraken.com. Győződjön meg arról, hogy ellenőrizte és frissítette-e a fiók 2-tényezős hitelesítését. 

2. lépés: Pénztározza be számláját 

Ellenőrzés után küldje el a kívánt eszközt (BTC) számlájára, hogy az alap fedezetként működjön. Ehhez lépjen az irányítópult „Finanszírozás” részéhez. Amint megérkezik pénzeszköze, kattintson az irányítópulton a „Kereskedelem” fülre, amely a „Kraken Pro” lehetőségre jut.

3. lépés: Helyezze el a rövidzárlati pozíciót

A kereskedési párok kiválasztásához kattintson a bal felső sarokban található „Piacok” fülre, és megkapja a kívánt eszközpárt, ebben az esetben a BTC / USD értéket. Állítsa be az adott megrendelést limitárral egy adott áron.

Kérést kap a tőkeáttétel beállítására. Adja meg az eladni kívánt egységek számát és az árat, amelyen meg szeretné adni a pozíciót. Beállíthatja a pozíció időzítését is.

Ha a megrendelés az időzítési ablak lejártáig nincs kitöltve, a megrendelés automatikusan bezárul. Kattintson az Eladás gombra a megrendelés áttekintéséhez, majd kattintson a „Megerősítés” gombra a megrendeléshez való hozzáadáshoz.

4. lépés: Állítsa be a stop veszteséget

A Stop-Loss megvédi a veszteségektől, ha a piac ellened megy. A stop loss beállításához hozzon létre egyenértékű vételi megbízást, mint az eladási sorrend a „Buy” fülön.

Kattintson a „Stop-Loss” gombra a tőkeáttétellel együtt, és adja meg a bitcoin mennyiségét és azt az árat, amelyen a pozíciójának zárnia kell a veszteségek elkerülése érdekében. Ezután állítsa be az időkeretet, és kattintson a vásárlás gombra a stop loss megerősítéséhez.

5. lépés: Vegye nyereséget

Nyereség elérése érdekében hozzon létre egy vételi limit megbízást, amelynek pontos volumene megegyezik a rövidített bitcoin mennyiségével, és az Ön célárán. Kattintson a „Vásárlás” fülre, válassza a „Limit” lehetőséget, és válassza ki ugyanazt a tőkeáttételt, mint a rövidzárlat.

Győződjön meg arról, hogy zárási sorrendje megegyezik-e nyitott pozíciójával. Hagyja a tőkeáttételt ugyanazon a szinten, mint a rövid sorrendet. Adja meg azt az árat, amelyen a kereskedés automatikusan lezárulna, amikor az ár csökken.

Állítsa be a kereskedés időkeretét, és kattintson a Vásárlás gombra. Zárja be pozícióját a „Market” megrendeléssel a limitár helyett, hogy a lehető legjobb árat érje el és nyereségét vegye fel. 

További információ a BTC rövidítéséről [GYIK]

Mi a legjobb idő a Bitcoin rövidítésére?

Röviden eladhatja a Bitcoin-t, de csak akkor vásárolhat, ha biztos abban, hogy a BTC ára visszaesik az Ön által megjósolt árra. Nincs különösebb legjobb idő; csak el kell végeznie az elemzését, és biztosnak kell lennie abban, hogy a trend nem áll ellentétben. 

Vannak-e kockázatok a Bitcoin rövidre zárásakor? 

A bitcoin rövidre zárása számos kockázattal jár. Ez azért van, mert fogadást tesz arra, hogy a BTC ára valamikor a jövőben csökken. Előfordulhat, hogy a trendek nem a tervek szerint alakulnak, és veszteséget szenvedhet.

Lehet olyan árcsúcs is, amely felszámolást okozhat; az áthidalási díjak megölik a valószínűségét, ha az ár stabil marad.

Az ön által alkalmazott tőkeáttételi kamatlábakkal is vannak kockázatok, mivel a magas tőkeáttételi ráta a felszámolási árfolyamát megközelítheti az eredeti árral.   

Következtetés

A befektetésekkel kapcsolatban körültekintően kell eljárni, mert mindig vannak kockázatok. A kereskedés megkezdése előtt elegendő ismerettel kell rendelkeznie. A shortolásban sok bitcoin opció szerepel, és különböző kereskedési és befektetési módszerek közül választhat. A Bitcoin rövidítése bármikor elvégezhető, de ha nem biztos az előrejelzéseiben, a legjobb, ha nem megy bele.

Ezenkívül alacsonyabb tőkeáttételekkel kell kezdeni, például 3x vagy 5x, ahelyett, hogy 10x vagy 20x használna, mivel gyorsabban felszámolhatók. A rövid eladású Bitcoin sok profitszerzési potenciállal rendelkezik, mivel a Bitcoin ára nagyon ingadozik. A bitcoin rövidítésének megtanulása könnyű; az újoncok számára felmerülő enyhe nehézségek a megfelelő piaci elemzés és a megfelelő kilépési stratégia megszerzésében rejlenek. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector