Hogyan tegyük a Tron érmét (TRX) 2021-ben

Számos ember töpreng azon, mi a TRON érme. A TRON projekt lefuttatja a TRX (Tronix) nevű kriptovalutát, és ez a kriptovaluta rajongói csomagot szerzett, amelyet rendszeresen „TRX hadseregnek” hívnak. Ennek a kriptovalutának történetében volt néhány hullámvölgye, de ebben a cikkben megosztja, hogyan lehet a TRON tétje, és hogyan lehet a legfőbb képviselője.

Hogyan tét Tron

GYORS ÚTMUTATÓ: A TRON (TRX) tétje

1. Készítse elő a TRON érméket (TRX) a tétre.

2. Töltse le és telepítse a TrustWallet szoftvert. Vigye TRX-jét erre a pénztárcára.

3. Keresse meg a tétmenüt, és tegye a TRX-et.


4. Válasszon ki egy érvényesítőt (fő képviselő) a szavazáshoz.

5. Szavazzon az érvényesítőre és erősítse meg a tranzakciót

Nyissa meg a TRON webhelyet

Összehasonlító táblázat a Tron bányászat és a Tron staking között

TRON bányászat
Bányászat TRON A TRON megőrzése
Nem támogatott natív módon. Harmadik féltől származó bányászati ​​szolgáltatást igényel egy másik érme bányászatához, majd átalakításához TRON-vá A TRON természetesen támogatja.
Drága bányászati ​​felszerelést igényel. Nincs szükség további hardverre.
Hatalmas számítási teljesítményt és energiaforrásokat használ fel. Nem igényel számítási teljesítményt és túl sok energiát.
Nehéz beállítani és időigényes az optimális beállítások megtalálása érdekében. Nincs szükség előzetes tapasztalatra. Nincs bonyolult beállítás.

Mi a Tron Coin?

A Tron (TRX) egy blokklánc-alapú decentralizált szakasz, amely rámutat egy ingyenes, világszerte fejlett anyag-szórakoztató keretrendszer létrehozására, terjesztett kapacitás-innovációval, és lehetővé teszi a fejlett tartalmak egyszerű és költséghatékony megosztását. A rendszerben honos kriptopénz, TRX néven működik; a tartalomkészítők fizethetnek a hálózat különböző szolgáltatásaiért.

Ezt 2017 szeptemberében hozták létre és 2018 júniusában hajtották végre egy szingapúri non-profit szervezet, az úgynevezett Tron Alapítvány, élén Justin Sun vezérigazgató. Versenyezhet hasonló stádiumokkal, mint az Ethereum, a Tezos, a Cardano és az EOS. A blokkláncot egy kijelölt tétbiztosítási keretrendszer biztosítja, amely lehetővé teszi a sebesség és a hatékonyság néhány fokos decentralizálását.

Azóta a szervezetet plágium vádjai sújtják. A TRON fehér könyvét (az érme mögött rejlő technológiai és befektetési információkat magyarázó dokumentum) széles körben plágiummal vádolták. És kiderült, hogy feltűnően hasonló a Filecoin alternatív fizetőeszköz angol nyelvű változatához.

De az alapító Justine Sun rávilágított ezekre az állításokra azzal, hogy ezek az állítások a Tron alapértelmezései miatt merültek fel, mert eredetileg kínai.

Hol tároljuk a Tront?

Ha Tron vásárlását tervezi, vagy már rendelkezik TRX érmékkel, fontolja meg, hogy biztonságos Tron által támogatott pénztárcában tárolja őket. De először tudassa velünk, mi a Tron pénztárca. A Tron Wallet biztonságos all-in-one p2p megoldás lehet bármilyen számítógépes kriptovaluta-csere számára, ami egyszerűvé teszi az ügyfelek számára a kriptotartásuk felügyeletét.

Fejlesztett biztonsági eszközöket használ, amelyek teljes mértékben biztosítják a felhasználó privát kulcsait, és hozzáférhetővé teszik a privát kulcsokat és a megható információkat a felhasználó adott eszközén. A Tron érmék biztonságos tárolásához az alábbiakban felsoroljuk a Tron pénztárcák listáját, amelyeken bankot tölthet:

Pénztárcák a Tron TRX tárolásához

Pénztárcák típusaiTárcak szolgáltatói
Hardver pénztárcák

Android & iOS Wallet alkalmazások 

Asztali pénztárca
Pénztárcák

Hogyan tétje Tront (TRX) a Trust Wallet-on?

Az érmék vagy zsetonok elhelyezése lehetővé teszi, hogy növelje eszközeit csak bizonyos összegek zárolásával vagy befagyasztásával. Ez a mechanizmus lehetővé teszi, hogy a token tulajdonosok nyereséget keressenek anélkül, hogy bármilyen bányászati ​​hardvert használnának, mint például a „Munka bizonyítása” konszenzus a hálózat biztonsága, a blokkok érvényesítése és a blokkjutalmak megszerzése érdekében.

A Tron érmék elhelyezése nehéz feladat lehet az újonc számára, és nem „technikus”. De ezzel a lépésről lépésre útmutatást kap, hogy miként teheti meg Tron érmeit egy Trust pénztárca alkalmazásban, és naponta kereshet TRX-t..

1. lépés Készítse elő a TRX érméket

 • Nyissa meg a Trust Wallet alkalmazást.
 • A fő pénztárca képernyőn lépjen a Pénzügy fülre, hogy megtekinthesse az összes rendelkezésre álló tokent, amelyek társíthatók a Trust Wallet-hoz.
 • Itt látni fogja a TRON-ot (TRX), érintse meg, hogy közvetlenül oda menjen. Győződjön meg arról, hogy az egyenlege pontosan megjelenik-e.
 • Ha nem látja a TRX-t a pénztárcájában, érintse meg a jobb felső sarokban található „+” jelet, és keresse meg a TRX elemet, majd a váltógombbal adja hozzá a tokent.

2. lépés – Nyissa meg a Staking menüt

 • Kattintson a Tovább gombra a Staking menü eléréséhez.
 • Ha további információkat szeretne megnézni a TRON megjegyzéséről és az aktuális tét állapotáról, érintse meg a Tét részletei lehetőséget
 • Kattintson a Tét elemre, ha a kezdeti tét képernyőre szeretne lépni.
 • Ha le akarta szedni a zsetonjait, és nem akart több jutalmat kapni, lépjen az Unstake oldalhoz.
 • A megszerzett jutalmat tét útján igényelheti.

3. lépés – Validátor kiválasztása

 • Adja meg a tétet, vagy érintse meg a Max gombot az összes token kiválasztásához.
 • Kérjük, ne feledje, hogy a minimális tét 1 TRX.
 • A díjak kifizetéséhez rendelkeznie kell néhány rendelkezésre álló tokennel, ami legalább 1 TRX. Válassza ki a kívánt érvényesítőt, majd érintse meg a Tovább gombot.

Mielőtt folytatná, azt akartuk, hogy tudja a következőket:

 • TRX-jét 3 napig tartják.
 • A TRX tokeneket nem lehet áthelyezni / átvinni.
 • 3 nap elteltével visszavonhatja a zsetonjait. Azt is hagyhatja őket, hogy továbbra is jutalmakat kapjanak.
 • További zsetonok tartása visszaállítja a 3 napos tartási időt.

4. lépés – Tranzakció küldése a hálózatra

 • Tekintse át a tranzakció részleteit.
 • Érintse meg a Küldés gombot, ha készen áll a folytatásra.
 • A képernyő automatikusan visszatér a TRX pénztárcához.
 • Egy függőben lévő üzenet jelenik meg, amíg a hálózat megerősíti a tranzakciót.

5. lépés – A tranzakció megerősítése

Miután a tét befejezése megtörtént, a TRON pénztárca automatikusan megjeleníti a tétes és fagyott tokeneket. Ezt tovább ellenőrizheti, ha megérinti a Tovább elemet, majd a Tét részletei elemet. Gratulálunk, most leteszi a TRX tokenjeit.

Szuper képviselő

Ahhoz, hogy szuper képviselő legyen, a jelöltek kötelesek blokkokat és csomag tranzakciókat generálni, valamint a szavazási jutalmakat és a blokkjutalmakat. Közéjük válni;

• Csatlakozzon a 27 legjobb jelölt közé, akiknek a legtöbb szavazata van, és;

• A 28–127. Szuperpartnerek, akiket a szavazati arányuknak megfelelően lehet odaítélni.

A TRON hálózatban bármely fiók jelentkezhet szuper reprezentatív jelöltvé. Minden fiók szavazhat a szuper képviselőjelöltekre.

Ez demokratikusabbá teszi a Tron konszenzusos mechanizmusát, mivel bárki szavazhat olyan szuper képviselőkre, amelyek befolyásolhatják a TRON ökoszisztémán belüli kormányzást.

Szavazás

A TRON hálózatának minden fiókja szavazhat az általuk támogatott Szuper Képviselőkre. A szavazáshoz TRON Power (TP) szükséges, amelyet a felhasználók befagyasztott egyenlege határoz meg. A TRX tokenek befagyasztása (feltöltése) energiát és sávszélességet eredményez, amelyek szükségesek a hálózattal való zavartalan együttműködéshez, valamint megnő a szavazati erő a Szuper Képviselők számára..

Egy (1) TRON teljesítmény kiszámítása megegyezik egy (1) fagyasztott TRX értékkel. Ha a Legfelsőbb Képviselőkre szeretne szavazni, látogassa meg az itt található linket.

Hogyan tét a Tron – Következtetés

A Tron (TRX) tárolásakor érdemes megfontolnia egy biztonságos Tron pénztárca tárolását. Csak rajtad múlik, hogy a fenti választások közül hol választhatsz. A Tron stake-jében és annak érdekében, hogy szuper képviselő legyél, a 27 legtöbb szavazattal rendelkező 27 közé kell tartoznod, és köteles leszel blokkokat és csomag tranzakciókat generálni, valamint szavazási jutalmakat és blokkjutalmakat.

A szavazáshoz TRON Power (TP) szükséges, amelyet a felhasználók befagyasztott egyenlege határoz meg. A Staking Tron lehetővé teszi a napi nyereség megszerzését a TRX befagyasztásával anélkül, hogy bármilyen hardvert használna a tranzakciók hitelesítésére és a hálózat biztonságára. Köszönet a „tét igazolása” konszenzusnak, amiért ezt megvalósították.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector