Hogyan vásárolhat Altcoins-t USD-vel [lépésről lépésre vásárlási útmutató]

Tehát van néhány amerikai dollárja, és szeretne befektetni egy altcoinba, abban a reményben, hogy megsokszorozza megtakarításait, és felteszi magának a kérdést:Hogyan vásároljunk altcoinokat USD-vel?“. Ebben a speciális kriptovaluta-útmutatóban az „altcoin” kifejezést a Bitcoin kivételével bármely digitális pénznem képviseletére használjuk. Ennek többféle módja van, akár az egyik legfontosabb kriptovaluta, akár egy elektronikus pénztárca-szolgáltató használatával.

Hol lehet Altcoins-t vásárolni

Számos olyan webhely található, ahol altcoinokat vásárolhat. De több mint 2000 altcoin van, és egyetlen tőzsde sem sorolja fel őket. Tehát a tokenek megvásárlásának helye attól függ, hogy melyik tokent szeretné megvásárolni. Az olyan viszonylag jól ismert tokenekhez, mint az Ethereum, a Litecoin vagy az EOS, több cserék közül választhat. Kevésbé ismert tokeneknél, mint az ArepaCoin vagy a Revain, a cserék választása sokkal korlátozottabb.

Nincs egyedi, egyetemes válasz arra a kérdésre, hogy hol vásárolhatunk altcoinokat.

A kevésbé ismert altcoinok többségét olyan tőzsdéken forgalmazzák, amelyek nem fogadnak el olyan fiat valutákat, mint az amerikai dollár, a kínai jüan vagy a Brazil Real. Egyes tőzsdék, mint például a Binance és a Bittrex, több altcoint kínálnak, mint mások, de egyetlen tőzsde sem sorolja fel a 2400+ token mindegyikét, és egy kis kutatást kell végeznie, hogy megtudja, hol található a kívánt token. Erről bővebben az alábbi lépésről lépésre.

A legjobb módja az altcoinok vásárlásának


Mivel a legtöbb altcoint nem lehet közvetlenül megvásárolni fiat pénznemekkel, először dollárjait konvertálni kell közvetlenül megvásárolható tokenekké. Ennek két fő módja van:

 1. Fiat pénznemeket elfogadó rejtjeltőzsdéken keresztül: Az olyan cserék, mint a Coinbase vagy a Kraken, lehetővé teszik, hogy kriptojeleket vásároljon közvetlenül amerikai dollárral. Ez a lehetőség azonban nem érhető el az egyik tőzsdén felsorolt ​​összes kriptovaluta esetében. A Kraken 18 tokent tartalmaz, amelyek USD-vel megvásárolhatók. A Coinbase listái 9.
 2. Elektronikus pénztárcákon keresztül, kriptovaluta támogatással: az elektronikai pénztárcák olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az online fogadás, küldés és fizetés teljesítését. A legismertebb e-pénztárca a PayPal, de vannak mások is. Ezek egy része, például az Uphold és a Skrill, szintén lehetővé teszi az amerikai dollár és a kriptográf tokenek cseréjét. A Skrill 9 tokent támogat. Az Uphold 16 tokent támogat, és lehetővé teszi a fiat-to-fiat kereskedelmet is.

Tehát az első lépés az USD átváltása egy nagyobb kriptoképpé, amelyet később fel lehet cserélni a megvásárolni kívánt zsetonra. De erről részletesebben az alábbi lépésenkénti útmutatóban olvashatunk.

A legjobb webhely az Altcoins vásárlásához

Több száz tőzsde áll rendelkezésre altcoin vásárlásához. Néhány nagy webhely, több száz zsetont kínál. Mások sokkal kisebbek. Természetesen az altcoinok vásárlásának legjobb oldala a megvásárolni kívánt jeltől függ.

Általánosságban elmondható, hogy amikor az altcoinok vásárlásához cserét választ, két dolgot szeretne: biztonság és opciók. Tehát olyan webhelyet szeretne, amely jó biztonsági protokollokkal rendelkezik, és a lehető legtöbb felsorolt ​​tokennel rendelkezik. Néhány a legjobb altcoin-cserék közül:

 1. Binance: jelenleg 162 tokent sorol fel, amelyek 24 órás kereskedési volumene meghaladja a 920 millió USD-t.
 2. Bittrex: jelenleg 243 token áll rendelkezésre kereskedésre. 24 órás piaci volumenük körülbelül 25 millió USD.
 3. Poloniex: 56 zsetonnal kereskedik, napi kereskedési volumene körülbelül 16 millió USD.

Ezen tőzsdék bármelyike ​​lehetővé teszi az altcoinok gyors, biztonságos megvásárlását.

Lépésenkénti útmutató az Altcoins vásárlásához

1. módszer: Hogyan vásároljunk altcoinokat USD-vel az e-pénztárca szolgáltatáson keresztül

Ebben az oktatóanyagban az Uphold példát fogjuk használni. Más e-pénztárcák ugyanúgy működnek. Csak győződjön meg arról, hogy a pénztárca szolgáltatása támogatja a kriptot. Az Uphold dollárért pénztárcákat és az általa támogatott kriptográfokat biztosít. Itt ezeket a pénztárcákat hívják kártyák. Tehát van USD kártyád, BTC kártyád, ETH kártyád stb.

 1. Tegyük fel, hogy van fiókja, amely nincs megtartva. Ha nem, akkor létrehozhat egyet ingyen ide kattintva. Az első lépés az lesz, hogy az USD-t a pénztárcájába tegye. Az irányítópulton kattintson az USD kártyára. Ezzel egy képernyőre jut, ahol különböző műveleteket hajthat végre az Uphold-on lévő amerikai dollárral. Kattintson az „Alapok hozzáadása” elemre.

  hogyan vásároljunk altcoinokat USD-vel (3)

 2. Négy lehetőség van pénzeszközök hozzáadására USD-kártyájára: egy amerikai bankszámláról, egy euro-bankszámláról a SEPA-n keresztül, hitel- / betéti kártyáról vagy kriptóval. Kattintson az „amerikai bankszámláról” elemre.

  hogyan lehet altcoinokat vásárolni

 3. Töltse ki a szükséges információkat, fogadja el az általános szerződési feltételeket, majd kattintson a „Létrehozás” gombra. Ne feledje, hogy a „Nevezze meg ezt a számlát” mező az, hogy kiválaszthassa az Ön számára könnyen azonosítható nevet, abban az esetben, ha több bankszámlát is összekapcsol a fenntartott számlájával. Maga a bankszámla neve kell illessze be a nevét a fenntartó számláján. Miután összekapcsolta a számlát, kiválaszthatja azt opcióként, amikor összeget ad hozzá USD-kártyájához. Az átutalások körülbelül 5 munkanapot vesznek igénybe.
 4. Miután a pénz van a kártyáján, a kriptográfusok megvásárlása nagyon egyszerű, és csak néhány másodpercet vesz igénybe. Tegyük fel, hogy ebben a példában 20 dollár értékű ETH-t szeretne vásárolni. Kattintson az USD kártyájára, hasonlóan az előzőekhez, és ugyanarra a képernyőre kerül, ahonnan a fiókját összekapcsolta. De most ahelyett, hogy az „Alapok hozzáadása” gombra kattintana, kattintson az „Átutalás a kártyák között” gombra. A következő képernyő jelenik meg:

  ETH kártya

 5. Írja be a vásárolni kívánt összeget (USD-ben). Megmutatja az aktuális árfolyamot, díjat és a jóváírt összeget. Ha minden kielégítő, kattintson a „Megerősítés” gombra, és a tranzakció másodpercek alatt befejeződik. Gratula! Most megvásárolta az első altcoinját.

2. módszer: Hogyan vásároljunk altcoinokat kriptográfiai tőzsdén keresztüli USD-vel

Ehhez az útmutatóhoz a Kraken-t fogjuk használni. Más tőzsdék ugyanúgy működnek. Az előző lépéshez hasonlóan az első lépés a pénztárca finanszírozása banki átutalással. Csak győződjön meg róla, hogy a tőzsde elfogadja a fiat devizakereskedést.

 1. Bejelentkezés után kattintson a „Finanszírozás” fülre
 2. (Ebbe a szakaszba beletartoznának az USD USD KRAKEN-ba történő letétbe helyezésének lépései és képernyőjei)

Amint láthatja, az első altcoinok USD-val történő vásárlása egyszerű, elég egyszerű és gyors eljárás ha olyan tokent vásárol, amelyet közvetlenül lehet vásárolni fiat valutával. De ez csak az összes érme kis töredékére igaz. Hogyan vásárolna még egy altcoin-ot? 

Tegyük fel, hogy vásárolni szeretne egy Monero-t (XMR).

Az első dolog, amit most figyelembe kell venni, az, hogy nem minden tokent lehet közvetlenül egymással kereskedni. A cserék az úgynevezettekbe rendezik a tokenjeiket kereskedési párok. Tehát egy token megvásárolható lehet bitcoinokkal, de nem éterrel, vagy fordítva. A különböző tőzsdék különböző kereskedési párokkal rendelkeznek.

Hogyan vásárolhatunk Monero példát

 1. Először is megtaláljuk a tőzsdei és kereskedési párodat. Irány át Crypto Market Cap és írja be a kívánt tokent a jobb felső sarokban található keresőmezőbe.

  kriptopiaci sapka

 2. A keresés információkat nyújt az érméről, beleértve a műszaki adatokat, a piaci mennyiséget és az árdiagramot. A bal oldalon láthatja a token legjobb 10 cseréjét a piaci volumen szerint. Kattintson a teljes listára, beleértve a kereskedési párokat is.

  hogyan lehet monero érmét vásárolni

 3. A lista lefelé görgetésével láthatja a Binance kereskedéseket Moneróban, és rendelkezik XMR / ETH kereskedési párral. Ez azt jelenti, hogy Eterrel együtt megvásárolhatja a Monerót.hol lehet altcoinokat vásárolni
 4. A következő lépés az, hogy bejelentkezik a Binance-be, lépjen a „Wallets” oldalra, és kattintson a „Betét” gombra. Megjelenik egy képernyő, ahol kiválaszthatja a letétbe helyezett tokent. Ebben az esetben az ETH.

  legjobb módja altcoin vásárlásának

 5. A jobb oldalon láthatja az Ethereum pénztárca címét a Binance-on. Át kell vinnie az ETH-ját erre a pénztárcára. Másolja a címet a vágólapra.

  banki letét

 6. Most térjen vissza a pénzváltóhoz vagy pénztárcához, ahol eredetileg USD-t váltott ETH-ra. Ebben a példában az Uphold-ot fogom használni. Az Irányítópulton kattintson az ETH-kártyájára, majd válassza a „Küldés kriptopénzbe vagy segédprogram-tokenbe” lehetőséget..

  hogyan kell használni a fenntartást

 7. Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik az „Ether (ETH)” felirat, és kattintson oda.
 8. Illessze be a Binance-ből másolt pénztárca címét az első mezőbe, írja be a küldeni kívánt ETH mennyiségét és erősítse meg. Az átvitel megkezdődik, és néhány perc alatt meg kell történnie.

  legjobb webhely altcoinok vásárlásához

 9. Vissza a Binance-re, kattintson a felső csíkra az „Echanges”, majd az „Basic” elemre. Megjelenik egy kereskedési képernyő. A jobb oldali oszlopban kattintson az „ALTS”, majd az „ETH” elemre az összes éter kereskedési pár megtekintéséhez. Görgessen lefelé, amíg meg nem találja az „XMR / ETH” kereskedési párt, és kattintson rá. Most egy hasonló kereskedési képernyőt fog látni a monero / éter pár esetében. Innentől kezdve megvásárolhatja XMR-t ETH-val, vagy eladhatja XMR-t ETH-ért.

  hogyan lehet altcoinokat vásárolni binance-on

Következtetés

Az altcoinok USD-val történő vásárlása egyszerű folyamat lehet, de összetettebb is lehet. Minden a megvásárolni kívánt jeltől függ. A főbb altcoinok, mint például az Ethereum, a Litecoin, a BAT vagy az EOS esetében a közvetlen vásárlás lehetséges, és vannak olyan tőzsdék (például Coinbase vagy Kraken) és e-pénztárcák (például Uphold vagy Skrill), amelyek ezt könnyedén lehetővé teszik. Kevésbé ismert altcoinok esetén csak egy kriptográfiai tőzsdére kell mennie, mint a Binance vagy a Bittrex, miután elvégezte a kezdeti fiat-kriptó konverziót. Ez összefoglalja ezt az útmutatót arról, hogyan lehet altcoinokat vásárolni USD-vel. 

Ügyeljen arra, hogy az alábbiakban megjegyzéseket fűzzen minden kérdéséhez vagy visszajelzéséhez!

Lásd még: A legjobb kriptovaluta egy fillér alatt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector