Hogyan vásárolhat Bitcoin-t a PayPal segítségével 2021-ben

A Bitcoin és a kriptovaluta viharral vette el a világot. Számos előnye van a Bitcoin és más kriptovaluták vásárlásának, mint a betéti vagy hitelkártya használata. Online vásárlások esetén a kriptovaluták biztonságosak; anonim módon online tartják tranzakcióit, és világszerte online vásárolhatnak.

Míg néhány további lépésre van szükség a helyi valuta átváltására Bitcoin-ba, megtanulják, hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni PayPal megkönnyítheti a folyamatot, miközben további védelmi réteget ad hozzá. Ebben a cikkben megtudjuk, pontosan hogyan használhatja a PayPal-t Bitcoin és más kriptovaluták vásárlásához, és remek eredményeket láthat.

GYORS ÚTMUTATÓ: Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-t a PayPal segítségével

  1. 1. Hozza létre Paypal-fiókját, ha még nincs.
  2. 2. Kutasson olyan Bitcoin cserehelyeket, amelyek elfogadják a Paypal szolgáltatást.
  3. 3. Iratkozzon fel és töltse ki a szükséges ellenőrzést a Bitcoin csereoldal használatához.
  4. 4. Állítson be egy Bitcoin pénztárcát a kriptovaluta megtartására
  5. 5. Adjon időt a tranzakciónak, mielőtt az érmék a pénztárcájába kerülnének

Menjen a Paypal oldalra

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t a PayPal segítségével?

Ez körül nagy a zűrzavar. Korábban lehetetlen volt a PayPal használatával egyáltalán megvásárolni a Bitcoin-t. A legtöbb webhely közvetlen banki információkat szeretett volna kezdeni. Néhányan hitelkártyákkal dolgoznának. Hosszú ideig egyik gyakori kriptovaluta-cserehely sem működne együtt a PayPal-lal.


A Bitcoin növekedésével és a kriptovaluták egészének népszerűségével számos tőzsdei oldal felvette a PayPalt fizetési módként. Használata egyszerű, és extra védelmet nyújt azok számára, akik online szeretnének névtelenek maradni. Viszonylag könnyű olyan tőzsdéket találni, amelyek ma megkönnyítik a Bitcoin vásárlását a PayPal segítségével.

A legjobb webhelyek a Bitcoin vásárlásához PayPal segítségével

Ha meg akarja tanulni, hogyan vásárolhat Bitcoin-t a PayPal segítségével, akkor a megfelelő webhelyeket kell kiválasztania ennek elvégzéséhez. Számos cserehely jelenleg elfogadja a PayPal-t fizetésre, ami nagyobb biztonságot nyújt a fizetés teljesítésekor.

Az alábbi táblázat bemutatja, hogyan vásárolhat Bitcoin-t a Paypal segítségével.

Hol lehet megvásárolni a Bitcoint a Paypal-szal?

NameDeposit MethodBuy
Fájdalmas

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t PayPal-val (Paxful)

  • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

eToro

Hogyan vásárolhat bitcoint a PayPal (eToro) segítségével

  • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Helyi Bitcoin

Hogyan vásárolhat Bitcoin-t PayPal-szal (localbitcoin)

  • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Crpyto.com

Hogyan vásárolhatunk bitcoint a PayPal segítségével (Crypto.com)

  • Paypal
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Bitcoin csere PayPal-nal

Lehetséges Bitcoin-csere a PayPal-on keresztül, bár ez a módszer néhány extra lépést tehet a bankszámla vagy más módszer használatához képest. Ehhez a fokozott biztonsághoz azonban egyszerű és könnyen használható.

A PayPal-lal végzett Bitcoin-csere teljesítéséhez szükséges lépések a következők:

Iratkozzon fel PayPal-fiókra

Ha még nincs PayPal-fiókja, itt az ideje, hogy regisztráljon. Szüksége lesz néhány személyes információra, például a nevére és a címére. Be kell kapcsolnia egy finanszírozási forrást is, például hitelkártyát vagy banki információkat. Ennek feldolgozása néhány napot igénybe vehet. Ha rendelkezik ezzel a fiókkal, akkor ez a lépés megtörtént.

1. Látogasson el a PayPal főoldalára

Hogyan lehet, de bitcoin a Paypal

2. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Regisztráció gombra, és válasszon egy személyes vagy üzleti fiókot.

3. Töltse ki a szükséges információkat, és várja meg, amíg a biztonsági kódot elküldik Önnek. Elfogadja a Feltételeket, és megvan a fiókja.

Iratkozzon fel kereskedési platformjára

Regisztrálnia kell egy közvetítői szolgáltatásnál vagy egy olyan kereskedési platformon, amely Bitcoint és más kriptovalutákat értékesít. Ezek közül sok rendelkezésre áll, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy PayPal segítségével fizessen az online pénznemért. Válasszon egyet a dolgok megkönnyítése érdekében.

Állítson be egy Bitcoin pénztárcát

A legjobb lenne, ha lenne egy pénztárcája, amiben be tudja tartani a kriptovalutát. Nem tudja kinyomtatni a Bitcoin-t, és a banki pénzzel a lehető legjobban hordozhatja. Biztonságos pénztárcára van szüksége online, hogy a pénzt addig tárolja, amíg fel nem használja vagy el nem cseréli.

Miután a pénz a pénztárcájában van, szabadon felhasználhatja bárhol, ahol elfogadja ezt a kriptovalutát. Ha befektet, tartsa ott a pénzt, amíg meg nem jelenik a kívánt emelkedés, majd cserélje vissza, a nyereséget hagyva a PayPal-számláján.

Hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni hitelkártyával

Ezt többféleképpen teheti meg. Ha szeretne ragaszkodni a PayPal-hoz, de a bankszámlája helyett a hitelkártyájával fizet, akkor ehhez állítsa be a PayPal-fiókját.

Válassza ki a fizetési lehetőségeket, és válassza a hitelkártya összekapcsolását.

Adja meg a hitelkártyájához szükséges információkat.

Válassza ezt az elsődleges fizetési módot.

Vásárolja meg a használni kívánt Bitcoin-t

Ha az ellenőrzés megtörtént, bármikor vásárolhat további Bitcoin-t a megfelelő csereoldalon, a finanszírozásra szánt pénz a hitelkártyájáról származik.

Minden pénz, amelyet a Bitcoin cseréjével keres, a PayPal alapjaiba kerül, és választhatja, hogy visszahelyezi-e a kártyára, vagy áthelyezi-e az ellenőrző számlájára..

Hitelkártya használata a tőzsdén a Bitcoin vásárlásához

Ha azt tervezi, hogy a PayPal használata nélkül egyenesen végigcsinálja a bankcserét, lehetőség van hitelkártyájának használatára is. Meg kell néznie az adott csereoldalon található fizetési részt. Kérhetnek némi igazolást attól függően, hogy Ön már tartozik-e ehhez a cseréhez.

Kérést kap a hitelkártya-információk kitöltésére. Válassza ki a használni kívánt kártyát. Egyes Bitcoin cseréknél várakozási időre lesz szükség. Lehet, hogy várnia kell, vagy ellenőriznie kell néhány apró jóváírást a számláján, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a hitelkártya az Öné.

Miután ez megtörtént, használhatja azt a hitelkártyát. Mivel ez az opció jobban megmutatja az Ön adatait, és nem teszi olyan zökkenőmentessé és könnyen használhatóvá, a PayPal-nal való együttműködés és a hitelkártya összekapcsolása gyakran az előnyben részesített módszer a Bitcoin hitelkártyával történő megvásárlására..

Vásárolhatok Bitcoin-t PayPal-szal a Coinbase-en?

A Coinbase egy népszerű csereoldal, amelyet a Bitcoin és más kriptovaluták vásárlásakor használnak. Egyelőre a felhasználók nem vásárolhatnak Bitcoin Paypal-t a Coinbase-en. A Coinbase hivatalos weboldalán található közlemény azonban rámutat, hogy tervek vannak ennek a szolgáltatásnak a novemberi Coinbase-be történő beépítésére..

A közlemény szerint csak az eladás funkció lesz elérhető. Egyszerűen fogalmazva: a felhasználók még nem vásárolhatnak bitcoint. Ugyanakkor a tőzsdén PayPal-on keresztül értékesíthetik a kriptovalutákat. A szolgáltatás elindulásakor a felhasználók tartózkodási helyük alapján vehetik majd igénybe. A szolgáltatás igénybevételéhez néhány lépést meg kell tennie a felhasználóknak, beleértve a következőket:

Teljes ellenőrzés

Bárki, aki a PayPal-t a Coinbase-szel akarja használni, az összes személyazonosság-ellenőrzést elvégeznie kell. A pontos lépések attól függenek, hogy hol laksz, és ennek teljesítéséhez szükség lehet fényképes igazolvány bemutatására. Ez a két fiók csak a személyazonosság megerősítése után csatolható.

Kapcsolja össze a fiókokat

Miután a személyazonosság ellenőrzése megtörtént, be kell lépnie a Coinbase-fiókjába, meg kell találnia a beállításokhoz vezető utat, majd kattintson a „kapcsolt fiókok” elemre. Kattintson az „Új számla” fülre, és válassza a PayPal lehetőséget. Az irányítópult ekkor kéri a PayPal hitelesítő adatait.

Lehet, hogy adnia kell egy kis időt a Coinbase-nek a PayPal-fiókhoz való kapcsolódáshoz. Ha ez megtörténik, akkor eladhatja a Bitcoin-t bármely más digitális eszköz mellett.

A PayPal-fiók létrehozásakor meg kell jegyezni, hogy csak egy Coinbase-fiókkal használható. Ezek a vállalati irányelvek, így nincs kivétel. Még akkor is, ha Ön és valaki más megosztja a PayPal-t, csak egyikőtök kapcsolhatja össze a Coinbase-fiókot.

Következtetés

A Bitcoin vásárlásának elsajátítása a PayPal-on egyszerű folyamat. Bár az ellenőrzési lépések néhány napot igénybe vehetnek, különösen akkor, ha még nem rendelkezik saját PayPal-számlával, fizetési célból egyszerűen csatlakoztathatja PayPal-fiókját a legkiemelkedőbb kriptovaluta-tőzsdékhez. A folyamat még egyszerűbb, ha már rendelkezik saját PayPal-számlával, és átváltotta magát.

Az ellenőrzés elvégzése után a PayPal készen áll a Bitcoin-vásárlások megkezdésére. Akár vásárolni szeretne, akár befektetési eszközként szeretné használni a Bitcoin szolgáltatást, a PayPal használata a digitális pénznem megvásárlásához megkönnyíti az életet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector