Hogyan vásárolhat Dogecoin-t 2021-ben [lépésenkénti vásárlási útmutató]

Az egész kriptovaluta világ örült, amikor a világ egyik legnagyobb és legbefolyásosabb tőzsdéje, a Binance elárulta a kriptográfiai közösség számára, hogy felsorolja a Dogecoin-t. Az ilyen nagy jelentőségű kriptográfiai tőzsdei listát sok blockchain projekt nagyon kívánja, és a Binance-en való bevezetés sokakat meglepett. Széles körben ismert, hogy a Binance rendkívül bonyolult, mivel egyes projektek nagyon rosszak. Úgy tűnik azonban, hogy a Binance-n lévő hatalmak megszerették a kriptopénzeket, és a Dogecoin-t túl sok szó nélkül felsorolták. Ez azt jelenti, hogy ha van Binance számlád, akkor megvásárolhatod a Dogecoin-t a tőzsdéről.

A Dogecoin megszerzésének leggyorsabb módja – Azonnali csere

(Megjegyzés: ha a pár inaktív, várjon egy kicsit & töltse be újra az oldalt, hogy újra megpróbálja)

Alternatív gyors csere


Kattintson ide a Bitcoin AZONNALi cseréjére Dogecoin-ra!

Ellenőrizze az aktuális árfolyamot

Bármely érme kereskedése a Dogecoin-hoz könnyű a CoinSwitch-en. Kattintson alább, hogy kipróbálja!

Tehát hogyan veheti kézbe ezt a rejtett drágakövet? Nos, sokféleképpen, akár kis mennyiségben is, ingyen beszerezheti őket a csaptelepeken keresztül. De ha komolyan fontolgatja a Dogecoinba történő befektetést, akkor a legegyszerűbb módja annak, hogy jelentős mennyiséget gyorsan és egyszerűen megszerezzen, ha egyszerűen megvásárolja őket. Annak érdekében, hogy képet kapjon arról, hol vásárolhat biztonságosan dogecoin-t túl nagy kockázat nélkül, ezt a „Hogyan vásárolhatunk Dogecoin-t” című útmutatót írtuk, hogy kövesse.

Az 5 legjobb hely, ahol Dogecoin-t vásárolhat

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Robin Hood

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Közvetlen befizetés
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

ChangeNOW

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Érmekapcsoló

 • Hitelkártya
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Changelly

 • Hitelkártya
 • Betéti kártya
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 4

Menj a Vásárlás oldalra

Mi a Dogecoin?

A Dogecoin-t Billy Markus hozta létre, aki a luckycoin kódját vette alapul, ami szintén egy másik Litecoin nevű kriptovalután alapult. Körülbelül ugyanebben az időben, miután a közösség tagjai sokszor hevertek a Twitteren, Jackson Palmer megszerezte a dogecoin.com webhelyet. Billy látta, hogy ez arra késztette, hogy vegye fel a kapcsolatot Palmerrel, hogy valósággá váljon a dogecoin, és 2013. december 6-án elindult a Dogecoin Network. Ellentétben a Bitcoin-nal, amelynek kínálata véges, a dogecoin korlátlan mennyiségű kínálattal rendelkezik. A Dogecoin-nak van egy imádnivaló kabalája, a Doge nevű japán kutyafajta, amelyet online mémként népszerűsítettek, és amely a Dogecoin-t képviseli.

hogyan lehet dogecoin-t vásárolni

A Dogecoin fő célja, hogy decentralizált, peer-to-peer digitális valuta legyen, amelyet szórakoztatóbb és barátságosabb használni. Szórakoztató és barátságosabb környezetet ér el egy lendületes, ellenálló és szórakoztató közösség erőfeszítéseivel, amely rendszeres emberekként jellemzi önmagukat, akik szeretik a jó hangulatot terjeszteni. Annak ellenére, hogy nincs releváns kereskedelmi felhasználási esete, a Dogecoin a piac egyik legismertebb kriptovalutájává nőtte ki magát, és ma már sok közösségi médiában széles körben használják az online létrehozott tartalom kriptovalutájaként.

Népszerűségének bizonyítékaként a Doge jelenleg több mint 300 kriptovaluta piacon kereskedik, és a világ legnagyobb kriptotőzsdéin szerepel. Ide tartozik az amerikai Binance.us, Bittrex, Poloniex és Kraken tőzsde. Ezen túlmenően a Dogecoin összevonható-kibányászható a Litecoin-nal, és piaci kapitalizációval szimbiotikus kapcsolatot alakíthat ki a világ 7. legnagyobb kriptovalutájával. Ennél is fontosabb, hogy ez további biztonságot nyújt a Dogecoin számára a hálózatában, mivel több bányász bányásztatja a Dogecoin-t.

Mi kell a Dogecoin megvásárlásához

A Dogecoin vásárlása előtt beszereznünk kell egy Dogecoin pénztárcát, ahol biztonságosan tárolhatjuk őket. Ennek számos módja van, kezdve a hardveres pénztárcáktól, a nem őrizetben lévő pénztárca programoktól és a felhő pénztárcáktól. Az egyszerűség és a költségcsökkentés érdekében, anélkül, hogy veszélyeztetnénk a biztonságot, javasoljuk, hogy használjon nem őrizetben lévő pénztárcát. A nem őrző pénztárca egyszerűen egy pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy személyesen hozzon létre kriptográfiai kulcsokat, mint Ön és csak Ön tudja. Amellett, hogy rendkívül biztonságos, bármikor helyreállíthatja eszközeit más típusú eszközökkel vagy programokkal a létrehozott kulcsokból.

Sok nem őrző pénztárca létezik, de úgy gondoljuk, hogy a legjobb a hivatalos pénztárca

weboldal. A Dogecoin.com linkeket tartalmaz a dogecoin pénztárca asztali és mobil verzióihoz. Az asztali verzió multidoge névre hallgat, amely letölthető Windows, OSX és Linux rendszereken. A Multidoge egy könnyű pénztárca, ami azt jelenti, hogy ennek nem kell letöltenie a dogecoin teljes blokkláncának másolatát. Ez azonban nem jelenti azt, hogy kevésbé biztonságos, mint a teljes záloga dogecoin pénztárca magja. Az alábbiakban bemutatjuk a Windows telepítési eljárását, ha másik operációs rendszert használ, megtalálja az OSX és a Linux útmutatót itt

PC Multidoge telepítési eljárás

1. Töltse le a Windows telepítő.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

2. Miután rákattintott a „Letöltés most!” Gombra kezdeményeznie kell a fájl letöltését. A számítógép figyelmeztethet a letöltésre, ezt figyelmen kívül hagyva folytatja a telepítőfájl letöltését.

3. Ha végzett a telepítőfájl letöltésével, futtassa a programot. Az operációs rendszer valószínűleg még egyszer figyelmeztet a fájlra, ezt ismét figyelmen kívül hagyja, és folytatja a telepítőprogram futtatását. Ez erre az ablakra vezet. A telepítési ablak a Multidoge más telepítési verzióját jelenítheti meg, mivel időről időre új verzió jelenik meg.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

4. A dogewallet telepítése nem különbözik más programoktól. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az ablakban megadott utasításokat. Mint sok telepítés, ez is először arra kéri Önt, hogy fogadja el a használat feltételeit. Azt is megkérdezi, hogy milyen könyvtárat kell telepíteni, általában csak az alapértelmezett beállításokat hagyja a helyén, hacsak nem szeretné megadni, hogy melyik könyvtárba szeretné telepíteni. A telepítés akkor történik, amikor elérte ezt az ablakot.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

5. A telepítőprogram létrehoz egy telepítési fájlt, és megmutatja, hol található, mielőtt bezárná a telepítési ablakot.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t [lépésenkénti vásárlási útmutató]

6. A multidoge pénztárcát úgy érheti el, hogy belép a könyvtárba, ahová telepítette, és kattintson duplán a multidoge.exe fájlra vagy az asztalon létrehozott parancsikonra, ha a telepítés során választott egyet létrehozni.

Hogyan kell vásárolni

7. Miután kinyitotta a pénztárcát, üzenet fogadja, amely elmagyarázza a pénztárca elrendezését és néhány funkcióját. Egyelőre csak a pénztárca címére van szükségünk, ezért egyenesen az ablakhoz megyünk, ahol megkaphatja. A pénztárca címének megszerzéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a „Kérés” menüre, az alábbi képernyőképen látható módon.

Hogyan kell vásárolni

Amint láthatja, miután kinyitotta a pénztárcát, a program automatikusan létrehozott egy pénztárcát az Ön számára. Azt is mondja, hogy szinkronizál a hálózattal. A pénztárca címének használata előtt várjon, amíg a szinkronizálás befejeződik.

8. A „Request” menüre kattintva erre az ablakra juthat. Ez megmutatja a Dogecoin pénztárca címét.

dogecoin

9. Másolja le a címét, és készítsen egy másolatot, ahol könnyen elérheti azt.

Ha azt tervezi, hogy mobiltelefonját használja doge pénztárcaként, letöltheti a mobil verzió a Google Play Áruházban. Sajnos ez a pénztárca csak az androidos verziót támogatja. Ha véletlenül iOS-t használ, használhatja Coinomi univerzális pénztárca amely több blokkláncot támogat. 

Mobil Dogecoin pénztárca telepítési eljárás

1. Töltse le a pénztárcát a Google Play Áruházból. Csak keressen rá a „Dogecoin Wallet” kifejezésre. A kép alább látható. Előfordulhat, hogy a Google Play Áruházban több pénztárca is van, amelyek ugyanazzal a képpel rendelkeznek, és válassza ki a „Langerhands” által kiadott alkalmazást

Hogyan kell vásárolni

2. Csak érintse meg a „telepítés” zöld gombot a letöltés és telepítés megkezdéséhez. Ez nem tarthat túl sokáig, mivel a fájl csupán 3,8 MB. A telepítés befejezése után nyissa ki a pénztárcát, és töltse fel a jobb felső sarokban található QR-kódot a pénztárca címének megjelenítéséhez.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

A legjobb pénztárcák Dogecoin tárolására

NameTypeBuy
TREZOR One

trezor egyet

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano X

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Atomic Wallet

Asztali kliens Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

Dogecoin pénztárca

Asztali kliens / mobil Értékelés: 4

Szerezd meg a Wallet-ot

Hol lehet Dogecoin-t vásárolni?

Most, hogy megvan a pénztárca címe, folytathatja a Dogecoins vásárlásának következő lépését. Meg kell találnia egy biztonságos és törvényes helyet azok megvásárlásához. Semmi gond, sok helyen lehet megvásárolni a Dogecoin-t. Opcióit csak azok az eszközök korlátozzák, amelyekkel megvásárolja őket. A kezdők számára a legjobb megoldás, ha olyan helyeken vásárolod meg őket, ahol használhatod hitelkártyádat, vagy banki átutalással. Szerencsére sok tőzsde támogatja a bankkártya kriptovaluta vásárlásait.

A cseréknek sokféle típusa létezik: ezek az azonnali, a centralizált, a decentralizált és a P2P cserék. Míg közülük sokan támogatják a kriptovaluták hitelkártyás és banki átutalási vásárlásait, többségük csak nagyobb kriptovaluták, például bitcoin, ethereum vagy XRP vásárlását teszi lehetővé. A Dogecoin közvetlen vásárlása bankkártyákkal és banki átutalással korlátozott, de elérhető. Természetesen mindig van lehetőség bitcoin vásárlására, majd kereskedésére dogecoinra, ez egy kicsit túl előrelépés lehet, különösen az újoncok számára, ezért megmutatjuk a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert a Dogecoin vásárlására.

Hogyan lehet megvásárolni a Dogecoin-t?

A Dogecoin megvásárlásának legegyszerűbb és leggyorsabb módja az azonnali tőzsdék használata, és az egyik legnagyobb és legismertebb azonnali tőzsde történetesen támogatja a Dogecoin közvetlen vásárlásait hitel- vagy betéti kártyákkal. Changelly vásárlási korlátokkal rendelkezik, amikor bankkártyával vásárol Dogecoin-t. Ez a határ azonban növekszik a későbbi vásárlásoknál. A vásárlási korlátok az Ön joghatóságától függenek, ezért célszerű közvetlenül kapcsolatba lépni velük, ha jelentős mennyiségű Dogecoin vásárlását tervezi. 

Hogyan lehet megvásárolni a Dogecoin-t a Changelly Instant Exchange-ben

1. Látogasson el a Changelly weboldalára, kattintson a „Crypto VISA vásárlása” gombra, és folytassa a tranzakciót

változékony

2. A következő oldalon arra kérjük Önt, hogy adja meg, mennyi fiat értékű Dogecoin-t szeretne vásárolni, melyik országban adták ki bankkártyáját, valamint a dogecoin-pénztárca címét, ahova a dogecoin-t elküldjük. Csak kattintson a zöld gombra a folytatáshoz.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

3. A következő oldal csak egy megerősítő oldal, ahol ellenőrizheti tranzakcióinak részleteit. Győződjön meg arról, hogy a helyes Dogecoin pénztárca címet adta meg. A rossz címre küldött érméket nem lehet visszaállítani. Ha úgy gondolja, hogy minden rendben van, folytassa a következő lépéssel, és kattintson még egyszer a zöld gombra.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

4. Mielőtt bármilyen fizetést végezne, a Changelly megmutatja a vásárlás tranzakcióazonosítóját, valamint a bankkártyák használatakor közli a vásárlások tranzakciós korlátjait is. Ez azt mutatja, hogy az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália tartózkodási helye az első tranzakció 200 USD limitjére korlátozódik, amely 5 nap után 500 USD-re emelkedik a következő tranzakción, majd 7 nap után ismét 3000 USD-re növekszik. A fizetéshez kattintson a zöld gombra a Fizetés Visa / Mastercard felirattal

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

5. Megjelenik egy új előugró ablak, ahol meg kell adnia a kártya adatait a megrendelés feldolgozásához. A rendszernek néhány másodpercen belül nyugtáznia kell a befizetést, és azonnal el kell kezdenie a megrendelés feldolgozását. A tranzakciót néhány perc múlva be kell fejezni.

Hogyan vásárolhat Dogecoin-t

Vannak más módszerek is a dogecoin megvásárlására, de ez a módszer messze a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy közvetlenül kezébe vegye a dogecoin-t. Ha bármilyen kérdése van a cikkünkkel kapcsolatban, ne habozzon feltenni kérdéseit a cikk megjegyzés szakaszában.

Lásd még: Az OmiseGO megvásárlása

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector