Hogyan vásárolhat sziacoinot (SC) 2021-ben [lépésenkénti vásárlási útmutató]

A fájlok és adatok biztonsági mentése a felhőben életmentő lehet. Függetlenül attól, hogy szüksége lehet menet közbeni hozzáférésre egy adott fájlhoz, vagy helyre kell állítania az adatokat, miután a számítógép felkapta a figyelmét, áldás lehet az adatok távoli másolása..

Ezért gyarapodnak többek között az online tárolási szolgáltatások, mint például a Google Drive, a Dropbox és a Box. És ahogy a blokklánc-technológia a mindennapi életünk számos aspektusában, például az oktatásban, a pénzügyekben, az értékpapírokban, a kereskedelemben, a jogban és más területeken alakítja a jövőt, a fejlesztők is blokklánc-szolgáltatások létrehozására törekszenek az online tároláshoz.

Itt jön a képbe Sia; egy blockchain alapú felhőtároló szolgáltatás, amelyet a Siacoin (SC) token hajt. Ha már hallott róla, és kíváncsi a Siacoin megvásárlására, olvassa el a teljes lépést.

GYORS ÚTMUTATÓ: A Siacoin megvásárlása

 1. Hozzon létre és jelentkezzen be Binance-fiókjába
 2. Lépjen a Wallets – Spot Wallets oldalra, hogy megkapja Binance BTC címét
 3. Pénzátutalás a Binance-be
 4. Lépjen a Binance Markets oldalra
 5. Keresse meg az SC / BTC kereskedési pár piaci oldalát
 6. Írja be, mennyi BTC-t szeretne költeni, és kattintson a „SC vásárlása” gombra.

Menj a Binance oldalra

Hol lehet vásárolni a sziacoin – Top 5 tőzsde


Mivel viszonylag kicsi az altcoin (jelenleg a piaci kapitalizáció szerint a 66. helyen áll az összes kriptovaluta közül), nincs rengeteg olyan tőzsde, ahol megvásárolhatnánk a Siacoin-t, de a legfontosabbak között szerepel. Itt van egy rövid áttekintés az 5 legfontosabb Siacoin-cseréről:

NameDeposit MethodBuy
Binance

binance csere

 • Banki átutalás (ACH)
 • banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Betéti kártya
 • Vezetékes átvitel
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Kraken

 • Elektronikus átutalás
 • Banki átutalás (SEPA)
 • Vezetékes átvitel
 • Ethana őrizet
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Bittrex

 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

OKEx

 • Hitelkártya
 • Banki átutalás
 • Kriptopénz
 • Alipay
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

Poloniex

 • Kriptopénz
Értékelés: 5.

Menj a Vásárlás oldalra

A fenti tőzsdék mindegyike kiváló hely a Siacoin vásárlásához. A köztük való választás a kívánt tulajdonságoktól függ. Például, ha USD-vel vásárol Siacoin-t, vagy USD-re konvertálja a Siacoin-t, akkor csak a Siacoin Bittrex és a Siacoin Kraken kereskedési párok tartalmazzák az USD-t..

Természetesen vannak más cserék is, ahol SC tokenekhez lehet hozzájutni. A tőzsdék és kereskedési párok teljes listájának megtekintéséhez kattintson a coinmarketcap.com webhelyre itt.

Lépésenkénti útmutató a sziacoin megvásárlásához

Tegyük fel, hogy a Siacoin-t a Binance-on szeretné vásárolni. Bár a Binance hitelkártya betéteket fogad el, a Siacoin Binance kereskedési párok nem tartalmazzák az USD-t.

Vagy előbb fel kell használnia az USD-t, hogy megvásárolja a Siacoin-nal párosított tokenek egyikét (BTC, ETH, USDT és BNB), vagy használjon valamilyen már meglévő kriptovalutát a vásárláshoz..

Feltételezzük, hogy van egy kis Bitcoin egy személyes pénztárcában, és néhányat fel akarunk használni SC vásárlására.

1. lépés: Hozzon létre egy fiókot a Binance-en

Ha már rendelkezik Binance-számlával, ugorjon a következő lépésre. Ha nem, olvassa tovább.

Lépjen a www.binance.com webhelyre, és kattintson a sárga „Register” gombra a felső sávban.

hogyan lehet sziacoinot vásárolni

Töltse ki az e-mail címét, írja be a biztonságos jelszót, majd kattintson a „Fiók létrehozása” gombra, és kövesse az összes lépést a fiók ellenőrzéséhez és aktiválásához. Ne felejtse el beállítani a kétfaktoros hitelesítést (2FA) a nagyobb biztonság érdekében.

2. lépés: Betétek befizetése

Most, hogy megvan a Binance-fiókja, be kell fizetnie azokat az összegeket, amelyeket a Siacoin vásárlásához használ. Ehhez át kell vinnie a Bitcoint a személyes pénztárcájából a Binance BTC pénztárcájába.

Először jelentkezzen be Binance-fiókjába, és a felső szalagon kattintson a „Wallet”, majd a „Spot Wallet” elemre.

Ez az oldal megmutatja általános egyensúlyát. Más szavakkal, a tokenek összesített értéke az összes pénztárcájában. Kattintson a „Befizetés” elemre a bal oldali menüben.

Ezen az oldalon válassza ki a letenni kívánt tokent a legördülő menüből. Ebben az esetben a Bitcoin. A jobb oldalon megjelenik a Binance BTC pénztárca címe. Itt átmásolhatja a címet a vágólapra, vagy megjeleníthet egy beolvasott QR-kódot.

Most menjen a pénztárcájába, ahol tárolta a Bitcoin-ját, és utalja át a kívánt összeget a fenti pénztárca címre. Néhány perc múlva, miután az összes hálózati megerősítés befejeződött, a tokenek a Binance-ban készen állnak a vásárlásra.

3. lépés: Siacoin vásárlása

Most, hogy a BTC a Binance-en van, át kell mennie a kriptovaluta piacra. Kattintson a „Piacok” elemre a felső szalagon.

Mivel Bitcoinnal vásárolunk, kattintson a „BTC Markets” fülre, majd írja be az SC szót a jobb oldali keresőmezőbe.

Az ablakban megjelenik az SC / BTC kereskedési pár. Kattintson rá, hogy a kereskedési oldalra lépjen.

Ez a Siacoin / Bitcoin kereskedési pár piaci oldala. Az első rész néhány árinformációt mutat be. A vásárláshoz szükséges rész alul található, ezért görgessen lefelé.

A jobb oldali oszlop a BTC megvásárlására szolgál SC-vel, ezért meg kell vizsgálnunk a bal oldali oszlopot. Az „Összesen” mezőbe írja be, hogy mennyi BTC-t szeretne költeni. Ebben a példában 0,0003 BTC. Itt láthatjuk, hogy 882 SC-t kapunk. Miután mindent kitöltött, kattintson a „Vásárlás SC” gombra a folyamat befejezéséhez. Néhány perc múlva a Siacoin jelzőid a pénztárcádban lesznek.

A legjobb pénztárcák a Siacoin tárolására

Ha a Siacoinba fog befektetni, szüksége lesz egy pénztárcára a zsetonok tárolásához. Ne feledje, hogy nem jó ötlet, ha a kriptovalutát (Siacoin vagy bármely más) hosszú ideig egy pénztárcán hagyja. Íme az első öt Siacoin pénztárca:

NameTypeBuy
Sia UI

Asztali kliens Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Sia hűtőház

Asztali kliens Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Ledger Nano S

Hardver Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Sia Android Wallet

Mobil (Android) Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

Sia központi pénztárca

Asztali kliens Értékelés: 5.

Szerezd meg a Wallet-ot

A Ledger Nano S egy olyan hardveres pénztárca, amely nemcsak a Siacoin, hanem több mint 1300 különféle titkosító tokent is képes tárolni. Kiváló lehetőség a kriptovaluták biztonságának megőrzésére.

Ha fontolóra veszi, hogy nagymértékben befektessen a titkosításba, mindenképpen fontolja meg hardveres pénztárca beszerzését. A Sia UI a Sia csapat által kifejlesztett hivatalos pénztárca.

A Sia Cold Storage egy olyan felület, amely pénztárca címeket generál, amelyek segítségével offline maradhat a Siacoins. A tokenek eléréséhez tényleges pénztárcára (például Ledger vagy Sia UI) lesz szüksége.

A Sia Android pénztárcát nem a Sia csapata fejlesztette ki, de jó lehetőség a Siacoins-ban való tartásra és tranzakciókra.

További információ a Siacoinról [GYIK]

Mi a Siacoin?

Dióhéjban a Siacoin a natív kriptovaluta, amely a Sia blokkláncot működteti, decentralizált, blokklánc-alapú platform az online információ tárolására.

Hogyan működik a Sia platform?

A Sia lehetővé teszi a felhasználók számára adattárhelyek adásvételét. A hagyományos, központosított tárolási szolgáltatások, például a Dropbox, lehetővé teszik fájlok tárolását a szervereiken, és szükség esetén mindig vásárolhat további helyet.

De ezek a szerverek a Dropboxhoz tartoznak, és ha valaha is felfelé mennek, akkor értékes adatokat veszíthet. De ismered Bobot? Az a srác a munkahelyéről, aki vásárolt egy számítógépet 1 TB merevlemezzel, és csak a számítógépét használja e-mail küldésre és macskavideók nézésére? Rengeteg szabad lemezterülete van.

Sia hagyta, hogy bérbe adja ezt a helyet azoknak a felhasználóknak, akiknek szüksége van rá. A fájlokat több számítógép között osztanák fel, és kriptográfiailag kódolják őket, így Bob soha nem tudhatja, hogy mit tárolnak a bérelt lemezterületen, annál kevésbé hozzáférhet ezekhez a fájlokhoz.

A fájlokat olyan kriptográfiai kulcsok védik, amelyek csak Ön birtokában vannak, így a fájljai mindig biztonságban vannak. És mivel a platform decentralizált, nincs egyetlen szerver sem, amely meghibásodás esetén elveszítené adatait.

A Sia lemezterület megvásárlása sokkal olcsóbb, mint a hagyományos platformokon … akár 90% -kal olcsóbb is!

A Siacoin jó befektetés?

Ez a nagy kérdés, nem? Fektessen pénzt a Siacoinba? Mint minden kriptográfia kapcsán, a válasz néha nem könnyű. Végül is, aki még 2009-ben jó befektetésnek tartotta volna a Bitcoint?

Bármely altcoin hosszú távú sikere attól függ, mennyire sikeres a blockchain alapú platformja. A Siacoin sem kivétel, ezért nézzük meg, mit kínál maga a blokklánc: biztonságos, hatékony, decentralizált, olcsó alternatíva a hagyományos felhőtároló platformokhoz.

Úgy tűnik, hogy a Sia olyan szolgáltatást kínál, amely sok ember számára nagy értéket jelenthet. A dolgok ebből a szempontból jól mutatnak a Siacoin számára.

A sziacoin árjóslásai általában egyetértenek. 1 SC értéke jelenleg 0,003261 USD. Ez az ár 2020 végére vagy 2021 elejére várhatóan 0,006061 USD-re emelkedik, ami csaknem 86% -os értéknövekedést jelent.

2021 végére az előrejelzett ár 0,007023 USD; 115% -kal magasabb a jelenlegi árnál. És ezek után várhatóan még jobb lesz a helyzet. Az ötéves árjóslás 0,069064 USD, ami lenyűgöző 2000% -os értéknövekedést jelent a jelenlegi árhoz képest. Szóval igen. A sziacoin hosszú távon jó befektetésnek tűnik.

Következtetésképpen

A Sia blokklánc izgalmas szolgáltatást kínál. Az adatfelhő-tárolás elengedhetetlen eszköz, függetlenül attól, hogy a fájlok elérhetőek-e útközben, vagy helyreállnak-e a számítógép hibájából.

Az emberek a világ minden tájáról dollármilliókat költenek felhőtárolási szolgáltatásokra évente, a Sia pedig csak a költségek töredékén kínál biztonságosabb szolgáltatást.

Úgy tűnik, hogy Siának fényes jövője van, és ez azt jelenti, hogy a Siacoin is. Megmutattuk, hogyan vásárolhatja meg a Siacoin-t. Most már tudja, hogyan vásárolja meg a Siacoin-t, és elolvasta az árjóslatokat.

Csak az marad, hogy folytassa az első SC vásárlást, és esetleg fontolóra veheti annak a fel nem használt lemezterületnek a bérletét. Talán valamikor hamarosan néhány fájlom a számítógépén tárolódik, bár sem Ön, sem én soha nem fogjuk tudni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector